7. Gonulcelen-Inima furata
+14
windy_day
axxa246
iulianagl
vali1cluj
Hatice2J
clio 24
florina1989
pissycutz
mihaela99
anuta1971
iulia80
DENISA
nutzi
alitheea
18 participanți
Pagina 22 din 40
Pagina 22 din 40 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Re: 7. Gonulcelen-Inima furata
dar eu am fost cuminte..voi ati umblat lelea!
Ultima editare efectuata de catre iulia80 in Vin 07 Mai 2010, 11:32 pm, editata de 1 ori
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
wow... cupidonanuta1971 a scris:il pun sa-l vezi dar apoi il sterg ca ma bat Deea si Denisa
https://www.youtube.com/watch?v=qSY7pbUbF_g&feature=channel
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
acum intelegi..treburile!alitheea a scris:wow... cupidonanuta1971 a scris:il pun sa-l vezi dar apoi il sterg ca ma bat Deea si Denisa
iulia80- vip
si eu te pup pe tine si iti doresc drum bun daca mergi in excursiemihaela99 a scris:alitheea a scris:ce faci colega , pe mine nu ma vezi?mihaela99 a scris:fetelor imi cer scuze dar tre sa plec , am de facut pachete, maine pleaca fiul meu cu frate-miu la raliu pe trasfagarasan, va sarut o seara minunata va doresc, poate plec si io , asta imi trebia ma mai gandesc pana maine
, ,
noapte buna
mi-a fost dor de tine
hai ca m-am intors pentru tine draga mea , cum sa nu te vaz, dar cam tarziu vezi vezi ce faci ? faci ce faci si nu intri cand trebe, tu pe unde umbli de nu esti la program?, de ce intarzii mereu?
crezi ca mie nu imi este dor de tine? haida de? da ce crezi ca sunt de piatra?
te sarut , si maine ia fa bine si sa fi la program da? vezi ca sunt sefa , pissycuta stie, ia intreaba la ea
alitheea- vip
da sa traiti sefa , promit sa fiu la raportmihaela99 a scris:alitheea a scris:ce faci colega , pe mine nu ma vezi?mihaela99 a scris:fetelor imi cer scuze dar tre sa plec , am de facut pachete, maine pleaca fiul meu cu frate-miu la raliu pe trasfagarasan, va sarut o seara minunata va doresc, poate plec si io , asta imi trebia ma mai gandesc pana maine
, ,
noapte buna
mi-a fost dor de tine
hai ca m-am intors pentru tine draga mea , cum sa nu te vaz, dar cam tarziu vezi vezi ce faci ? faci ce faci si nu intri cand trebe, tu pe unde umbli de nu esti la program?, de ce intarzii mereu?
crezi ca mie nu imi este dor de tine? haida de? da ce crezi ca sunt de piatra?
te sarut , si maine ia fa bine si sa fi la program da? vezi ca sunt sefa , pissycuta stie, ia intreaba la ea
alitheea- vip
revenim sub acoperire si tot nu scapa de noianuta1971 a scris:pana vin trebuie sa facem curatenie.. ca altfel vedem noi... dar nu artrebui sa ne dea pe toate afara?.. cine mai ramane?...iulia80 a scris:stergem tot..denisa nu e pe forum acum..si dea e plecata..deci cand ..anuta1971 a scris:il pun sa-l vezi dar apoi il sterg ca ma bat Deea si Denisa
alitheea- vip
fetelor...eu ma retrag..
va doresc noapte buna ,somn usor si vise cat mai placute!
dragelor!
dragelor!
iulia80- vip
si cum ne mai identificam.. eu imi pun o floare rosie in par si tu ai una la pieptalitheea a scris:revenim sub acoperire si tot nu scapa de noianuta1971 a scris:pana vin trebuie sa facem curatenie.. ca altfel vedem noi... dar nu artrebui sa ne dea pe toate afara?.. cine mai ramane?...iulia80 a scris:stergem tot..denisa nu e pe forum acum..si dea e plecata..deci cand ..anuta1971 a scris:il pun sa-l vezi dar apoi il sterg ca ma bat Deea si Denisa
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
noapte buna puiut..sa visezi frumos...iulia80 a scris:fetelor...eu ma retrag..
dragelor!
anuta1971- vip
noapte buna puisor sa visezi frumos si sa ai o zi superiulia80 a scris:fetelor...eu ma retrag..
dragelor!
alitheea- vip
ok , deci ramane cum am stabilitanuta1971 a scris:si cum ne mai identificam.. eu imi pun o floare rosie in par si tu ai una la pieptalitheea a scris:revenim sub acoperire si tot nu scapa de noianuta1971 a scris:pana vin trebuie sa facem curatenie.. ca altfel vedem noi... dar nu artrebui sa ne dea pe toate afara?.. cine mai ramane?...iulia80 a scris:stergem tot..denisa nu e pe forum acum..si dea e plecata..deci cand ..anuta1971 a scris:il pun sa-l vezi dar apoi il sterg ca ma bat Deea si Denisa
alitheea- vip
ce zici ali.. noi mai stam?
anuta1971- vip
drept sa iti zic imi e cam somn dar daca tu vrei mai rezistanuta1971 a scris:ce zici ali.. noi mai stam?
alitheea- vip
hai sa ne culcam.. stam mai mult maine seara poate o sa fim si mai multe.. noapte buna..alitheea a scris:drept sa iti zic imi e cam somn dar daca tu vrei mai rezistanuta1971 a scris:ce zici ali.. noi mai stam?
anuta1971- vip
bine draga mea , sa stii ca sunt tare bucuroasa ca va am prietene si cum am putin timp imediat vin la voi , te imbratisez si iti doresc noapte buna si o zi superanuta1971 a scris:hai sa ne culcam.. stam mai mult maine seara poate o sa fim si mai multe..alitheea a scris:drept sa iti zic imi e cam somn dar daca tu vrei mai rezistanuta1971 a scris:ce zici ali.. noi mai stam?
alitheea- vip
noapte buna..alitheea a scris:bine draga mea , sa stii ca sunt tare bucuroasa ca va am prietene si cum am putin timp imediat vin la voi , te imbratisez si iti doresc noapte buna si o zi superanuta1971 a scris:hai sa ne culcam.. stam mai mult maine seara poate o sa fim si mai multe..alitheea a scris:drept sa iti zic imi e cam somn dar daca tu vrei mai rezistanuta1971 a scris:ce zici ali.. noi mai stam?
anuta1971- vip
anuta1971 a scris:noapte buna..alitheea a scris:bine draga mea , sa stii ca sunt tare bucuroasa ca va am prietene si cum am putin timp imediat vin la voi , te imbratisez si iti doresc noapte buna si o zi superanuta1971 a scris:hai sa ne culcam.. stam mai mult maine seara poate o sa fim si mai multe..alitheea a scris:drept sa iti zic imi e cam somn dar daca tu vrei mai rezistanuta1971 a scris:ce zici ali.. noi mai stam?
alitheea- vip
noapte buna fetelor!
alitheea ..ti-ai schimbat avatarul..f dragut!
alitheea ..ti-ai schimbat avatarul..f dragut!
Ultima editare efectuata de catre iulia80 in Sam 08 Mai 2010, 10:56 am, editata de 1 ori
iulia80- vip
da , ca imi e tare dor de ei , ma gandeam ce vom face la vara cand vor fi in vacanta,,,iulia80 a scris:noapte buna fetelor!
alitheea ..ti-ai scahimbat avatarul..f dragut!
alitheea- vip
noapte buna si tieiulia80 a scris:noapte buna fetelor!
alitheea ..ti-ai scahimbat avatarul..f dragut!
alitheea- vip
noapte buna dragele mele ...sunt asa de obosita,dar mi-am facut rondul sa salut pe toata lumea draga de pe toate forumurile...asa as vrea sa strang toate fetele dragi intro cutiuta si sa le port cu mine in buzunar ...la
va pup cu mare drag si sper ca duminica sa pot sta macar 1/2 din zi cu voi!
nutzi- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 61
noapte buna colega nocturnanutzi a scris:noapte buna dragele mele ...sunt asa de obosita,dar mi-am facut rondul sa salut pe toata lumea draga de pe toate forumurile...asa as vrea sa strang toate fetele dragi intro cutiuta si sa le port cu mine in buzunar ...la
alitheea- vip
buna dimineata dragelor....
va doresc sa aveti o zi cat mai frumoasa..la noi in iasi,...parca parca sta sa ploua!
va doresc sa aveti o zi cat mai frumoasa..la noi in iasi,...parca parca sta sa ploua!
iulia80- vip
IHANET- TRADAREA. Iar tipul e frumusel tare..
mihaela99 a scris:anuta1971 a scris:pare interesant.. dar ce intelegi?.. ne uitam ca la desene animate ... ma uitam la episoadele cu subtitrare din Gonulcelen, altfel este cand scrisul este odata cu imaginea... nu stiu de ce nu se mai subtitreaza... este o munca grea.. fetele nu au timp.. dar sunt perioade mari de timp in care nu apare nimic... asta e..ne multumim cu ce este.. bine ca avem episoadele traduse de Arzu si de minunatele noastre furnicute.. altfel nu stiu ce am fi inteles din filmmihaela99 a scris:anuta, pissy unde sunteti?
anuta uite de filmul asta ziceam aseara
http://www.bolumizle.com/ihanet-izle-608.html
o sa il vad de la inceput, s-ar putea sa fie interesant, e cu mascati turci
pai si la gonulcelen nu te uiti prima data tot ca la desene animate? , apoi in engleza, si abia a treia oara il intelegi si tu ca omu
bai dar e misto tipul asta din IHANET, ASA SE NUMESTE FILMUL, CE O FI INSEMNAND? SEAMANA UN PIC CU EZEL
lacramyyoara- membru incepator
Data de inscriere : 07/05/2010
Varsta : 49
Localizare : targu neamt
Buna fetelor!Ce mai faceti?E totul bine?Nu a fost episod aseara?
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Pagina 22 din 40 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Subiecte similare
» 11. Gonulcelen - Inima furata
» 14.Gonulcelen- Inima furata
» 2.GONULCELEN (inima furata)
» 15.Gonulcelen- Inima furata
» 16.Gonulcelen- Inima furata
» 14.Gonulcelen- Inima furata
» 2.GONULCELEN (inima furata)
» 15.Gonulcelen- Inima furata