7. Gonulcelen-Inima furata
+14
windy_day
axxa246
iulianagl
vali1cluj
Hatice2J
clio 24
florina1989
pissycutz
mihaela99
anuta1971
iulia80
DENISA
nutzi
alitheea
18 participanți
Pagina 23 din 40
Pagina 23 din 40 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Re: 7. Gonulcelen-Inima furata
buna dea..bine ai revenitAdmin_dea05 a scris:Buna fetelor!Ce mai faceti?E totul bine?Nu a fost episod aseara?
nu a fost aseara ep..cica filmeaza tuba o reclama pt panten la arabi si nu au terminat episodul de filmat..
ce mai faci?
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
BUNA SEARA DOAMNELOR.. vad ca nu e nimeni pe aici dar am sa va astept...
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
ei ..buna anuta..am venit! sau revenit...anuta1971 a scris:BUNA SEARA DOAMNELOR.. vad ca nu e nimeni pe aici dar am sa va astept...
dar unde e domnisoara mihaela? umbla iar dupa vreo creanga?
iulia80- vip
buna iuli.. scuze umblam aiurea dupa videoclipuri... nu am inteles Miha spunea ceva de raliu pe Transfagarasan dar nu cred ca s-a dus si ea.. trebuie sa apara.. tu ce faci?iulia80 a scris:ei ..buna anuta..am venit! sau revenit...anuta1971 a scris:BUNA SEARA DOAMNELOR.. vad ca nu e nimeni pe aici dar am sa va astept...
dar unde e domnisoara mihaela? umbla iar dupa vreo creanga?
anuta1971- vip
pai eu pe acasa..mihaela zicea ceva ca fiul ei trebuia sa plece..nu ea..dar vom vedea..
trebuia sa ies sa cumpar niste hainute pt copilul unei prieteni..ca ne-au invitat mainela un gratar..ne prezinta noul membru al familiei..o fetita superba-asa am inteles-!
dar a ramas ca maine ma voi vedea cu restul amicilor si vom cumpara ceva impreuna!
tu ce-ai facut azi?
trebuia sa ies sa cumpar niste hainute pt copilul unei prieteni..ca ne-au invitat mainela un gratar..ne prezinta noul membru al familiei..o fetita superba-asa am inteles-!
dar a ramas ca maine ma voi vedea cu restul amicilor si vom cumpara ceva impreuna!
tu ce-ai facut azi?
iulia80- vip
eu am niste lucrari de facut si am stat aproape toata ziua la calculator... sunt cam obosita.. dar trebuia sa o fac.. maine acelasi program...iulia80 a scris:pai eu pe acasa..mihaela zicea ceva ca fiul ei trebuia sa plece..nu ea..dar vom vedea..
tu ce-ai facut azi?
anuta1971- vip
imi pare rau..si eu am stat azi cam toata ziua cu ochii pe monitor..si ma cam doare capul!
iulia80- vip
sunt obisnuita... am zile (majoritatea zilelor de fapt) cand stau si cate 12 ore la calculator... dar asta e.. ce spui de promo de aseara? ti-a placut?.. eu cred ca l-am vazut de 20 de oriiulia80 a scris:imi pare rau..si eu am stat azi cam toata ziua cu ochii pe monitor..si ma cam doare capul!
anuta1971- vip
hello, hello, buna seara fetelor, am auzit ca m-ati strigat, si am venit
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
buna sara draga! iti simteam lipsa..iar ai umblat dupa vreo creanga?mihaela99 a scris:hello, hello, buna seara fetelor, am auzit ca -ati strigat, si am venit
iulia80- vip
bravooooo.... bine ai venit iuli spunea ca esti cu creangamihaela99 a scris:hello, hello, buna seara fetelor, am auzit ca -ati strigat, si am venit
anuta1971- vip
iulia80 a scris:buna sara draga! iti simteam lipsa..iar ai umblat dupa vreo creanga?mihaela99 a scris:hello, hello, buna seara fetelor, am auzit ca -ati strigat, si am venit
buna iuliana azi am avut program de gatit, vopsit, calcat, si am facut si neste prajiturele, creanga am lasat-o pentru mai tarziu un pic, nu aveam tompanie
mihaela99- vip
anuta1971 a scris:bravooooo.... bine ai venit iuli spunea ca esti cu creangamihaela99 a scris:hello, hello, buna seara fetelor, am auzit ca -ati strigat, si am venit
buna anuta,
pai asa singurica ? numai io cu creanga, te invit mai tarziu, sa mergem impreuna
mihaela99- vip
ceva noutati?
Ultima editare efectuata de catre mihaela99 in Sam 08 Mai 2010, 8:36 pm, editata de 1 ori
mihaela99- vip
cuvant nou tompanie .. ai inceput seara bine.. ai fost foarte harnicuta azi..mihaela99 a scris:iulia80 a scris:buna sara draga! iti simteam lipsa..iar ai umblat dupa vreo creanga?mihaela99 a scris:hello, hello, buna seara fetelor, am auzit ca -ati strigat, si am venit
buna iuliana azi am avut program de gatit, vopsit, calcat, si am facut si neste prajiturele, creanga am lasat-o pentru mai tarziu un pic, nu aveam tompanie
anuta1971- vip
ei gata cu treaba...
au grija cu creanga ast aseara..ca a intrat dea azi prin ograda..dar nu cred ca a vazut-o pe cea de ieri!
au grija cu creanga ast aseara..ca a intrat dea azi prin ograda..dar nu cred ca a vazut-o pe cea de ieri!
iulia80- vip
mergem.. ca tot ne-am invatatmihaela99 a scris:anuta1971 a scris:bravooooo.... bine ai venit iuli spunea ca esti cu creangamihaela99 a scris:hello, hello, buna seara fetelor, am auzit ca -ati strigat, si am venit
buna anuta,
pai asa singurica ? numai io cu creanga, te invit mai tarziu, sa mergem impreuna
anuta1971- vip
anuta1971 a scris:cuvant nou tompanie .. ai inceput seara bine.. ai fost foarte harnicuta azi..mihaela99 a scris:iulia80 a scris:buna sara draga! iti simteam lipsa..iar ai umblat dupa vreo creanga?mihaela99 a scris:hello, hello, buna seara fetelor, am auzit ca -ati strigat, si am venit
am fost da, sunt rupta de obosita, imi este si
mihaela99- vip
anuta1971 a scris:mergem.. ca tot ne-am invatatmihaela99 a scris:anuta1971 a scris:bravooooo.... bine ai venit iuli spunea ca esti cu creangamihaela99 a scris:hello, hello, buna seara fetelor, am auzit ca -ati strigat, si am venit
buna anuta,
de data asta nu mai zic nimic te las pe tine
mihaela99- vip
ma scuzati 5 mine fetelor..mergeti liniste lelea..ca azi nu va urmaresc!
iulia80- vip
abia am intrat si eu dar nu a fost nimeni pe aici.. am intrat si pe hunili si fetele fac scenarii pentru scena sarutului.. daca se pune in film tot ce scriu pe acolo ies vreo 4 sezoane de serial au imaginatie fetele...mihaela99 a scris:ceva noutati?
anuta1971- vip
anuta1971 a scris:abia am intrat si eu dar nu a fost nimeni pe aici.. am intrat si pe hunili si fetele fac scenarii pentru scena sarutului.. daca se pune in film tot ce scriu pe acolo ies vreo 4 sezoane de serial au imaginatie fetele...mihaela99 a scris:ceva noutati?
auzi dar ce surpriza ne-or pregati scenaristii si regizorul la sf. sezonului? :nh8:
Ultima editare efectuata de catre mihaela99 in Sam 08 Mai 2010, 8:42 pm, editata de 1 ori
mihaela99- vip
pai te luam si pe tine suntem mai puternice in treiiulia80 a scris:ei gata cu treaba...
anuta1971- vip
mai Miha nu stiu.. dupa ce am citit ce au scris fetele.. m-am uitat mai atent la promo.. ele spun ca Murat este gelos cand o vede pe Hasret sarind cu Cihan de mana peste foc... si ar putea avea loc o cearta intre ei iar M sa o tuce pe Hmihaela99 a scris:anuta1971 a scris:abia am intrat si eu dar nu a fost nimeni pe aici.. am intrat si pe hunili si fetele fac scenarii pentru scena sarutului.. daca se pune in film tot ce scriu pe acolo ies vreo 4 sezoane de serial au imaginatie fetele...mihaela99 a scris:ceva noutati?
auzi dar ce surpriza ne-or pregati scenaristii si regizorul la sf. sezonului? :nh8:
anuta1971- vip
anuta1971 a scris:mai Miha nu stiu.. dupa ce am citit ce au scris fetele.. m-am uitat mai atent la promo.. ele spun ca Murat este gelos cand o vede pe Hasret sarind cu Cihan de mana peste foc... si ar putea avea loc o cearta intre ei iar M sa o tuce pe Hmihaela99 a scris:anuta1971 a scris:abia am intrat si eu dar nu a fost nimeni pe aici.. am intrat si pe hunili si fetele fac scenarii pentru scena sarutului.. daca se pune in film tot ce scriu pe acolo ies vreo 4 sezoane de serial au imaginatie fetele...mihaela99 a scris:ceva noutati?
am vazut si eu cum o priveste pe hasret, ea rade cu gura pana la urechi dar el nu schiteaza nici un zambt, sigur e gelos
Ultima editare efectuata de catre mihaela99 in Sam 08 Mai 2010, 8:55 pm, editata de 1 ori
mihaela99- vip
Pagina 23 din 40 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Subiecte similare
» 11. Gonulcelen - Inima furata
» 14.Gonulcelen- Inima furata
» 2.GONULCELEN (inima furata)
» 15.Gonulcelen- Inima furata
» 16.Gonulcelen- Inima furata
» 14.Gonulcelen- Inima furata