7. Gonulcelen-Inima furata
+14
windy_day
axxa246
iulianagl
vali1cluj
Hatice2J
clio 24
florina1989
pissycutz
mihaela99
anuta1971
iulia80
DENISA
nutzi
alitheea
18 participanți
Pagina 38 din 40
Pagina 38 din 40 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40
Re: 7. Gonulcelen-Inima furata
noapte buna ..poate o sa avem..alitheea a scris:noapte buna ana si sa avem maine un trailer spectaculos
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
iti spun eu ca reactia a fost cat se poate de vizibila a unui om care nu este indiferent la ce se intampla .nutzi a scris:imi pare tare rau ca nu am vazut ...chiar ma interesa reactia lui ...in film mi se pare ca sta numai cu mana pe ea ,la orice faza unde o poate atinge... si ma gandesc ca poate s-a aprins beculetul...poate de data asta la amandoi...alitheea a scris:nu are rost am vrut sa caut eu pt voi ca stiam unde sa il localizez , dar nu mi-a iesit , de bine ce bietul baiat nu a apucat savb nimic de capra aia brunetea si cand a spus ceva au taiat , dar se pare ca nu doar mie mi s-a parut ca ii straluceau ochii canda a vazut-o pe tubanutzi a scris:alitheea a scris:noapte buna fetelor care au plecat la nani , nu am vrut sa fiu nepoliticoasa dar m-am batut cu turcii pe emisiune
buna Ali...deci sa nu mai caut si eu...au taiat...sa le fie rusine.. 5' capu jos si sa-si faca autocritica turcaletii astia nesimtiti...
te pup dulce si iti doresc noapte linistia si vise frumoase...
ai vazut ca tot timpul esisiunii a fost apatic , atunci s-a transformat , ii stralucea toata fata
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
alitheea a scris:iti spun eu ca reactia a fost cat se poate de vizibila a unui om care nu este indiferent la ce se intampla .nutzi a scris:imi pare tare rau ca nu am vazut ...chiar ma interesa reactia lui ...in film mi se pare ca sta numai cu mana pe ea ,la orice faza unde o poate atinge... si ma gandesc ca poate s-a aprins beculetul...poate de data asta la amandoi...alitheea a scris:nu are rost am vrut sa caut eu pt voi ca stiam unde sa il localizez , dar nu mi-a iesit , de bine ce bietul baiat nu a apucat savb nimic de capra aia brunetea si cand a spus ceva au taiat , dar se pare ca nu doar mie mi s-a parut ca ii straluceau ochii canda a vazut-o pe tubanutzi a scris:alitheea a scris:noapte buna fetelor care au plecat la nani , nu am vrut sa fiu nepoliticoasa dar m-am batut cu turcii pe emisiune
buna Ali...deci sa nu mai caut si eu...au taiat...sa le fie rusine.. 5' capu jos si sa-si faca autocritica turcaletii astia nesimtiti...
te pup dulce si iti doresc noapte linistia si vise frumoase...
ai vazut ca tot timpul esisiunii a fost apatic , atunci s-a transformat , ii stralucea toata fata
alitheea- vip
ali uite ce am gasit
asta o fi emisiunea?
asta o fi emisiunea?
Ultima editare efectuata de catre anuta1971 in Mar 11 Mai 2010, 12:12 am, editata de 2 ori
anuta1971- vip
un nou cuvant daca nu l-ati cunoscut esisiune=emisiune noapte buna
alitheea- vip
na ca iar nu ma duc la nani, esti super scumpaanuta1971 a scris:ali uite ce am gasit
http://www.hddizi.gen.tr/medya-krali-9-mayis-2010.html
alitheea- vip
nu te culca uta-te la linkul pe care l-am pus putinalitheea a scris:un nou cuvant daca nu l-ati cunoscut esisiune=emisiune noapte buna
anuta1971- vip
dar nu e emisiunea de asearaalitheea a scris:na ca iar nu ma duc la nani, esti super scumpaanuta1971 a scris:ali uite ce am gasit
http://www.hddizi.gen.tr/medya-krali-9-mayis-2010.html
alitheea- vip
cred ca e cea de sapt trecuta . dar am salvat linkul si precis va aparea si cea de ieri
alitheea- vip
felelor în dreapta găsiţi şi celelalte părţi ale emisiunii de ieri seară.
multumesc Denisa , dar nu este toata emisiunea , nu am gasit partea unde aratau scene din serialDENISA a scris:
felelor în dreapta găsiţi şi celelalte părţi a emisiunii de ieri seară.
alitheea- vip
alitheea a scris:
multumesc Denisa , dar nu este toata emisiunea , nu am gasit partea unde aratau scene din serial
nu ştiu ce să zic , eu nu le-am urmăit pe toate , dar astăzi în timpul zilei am pus eu o adresa unde putea fi văzută emisiunea dar trebuia să îţi faci cont .
aici ai pus adresa?DENISA a scris:alitheea a scris:
multumesc Denisa , dar nu este toata emisiunea , nu am gasit partea unde aratau scene din serial
nu ştiu ce să zic , eu nu le-am urmăit pe toate , dar astăzi în timpul zilei am pus eu o adresa unde putea fi văzută emisiunea dar trebuia să îţi faci cont .
alitheea- vip
alitheea a scris:aici ai pus adresa?DENISA a scris:alitheea a scris:
da , astăzi după ora 12:00.
http://www.kingodisco.com/index.php
aha , imi aduc aminte dar nu m-am descurcatDENISA a scris:
da , astăzi după ora 12:00.
http://www.kingodisco.com/index.php
alitheea- vip
http://www.gecce.com/haberler/diger/tuba-buyukustun-acikladi-132344.html
gecce.com
It writes that Tuba said she is not a jealous person. She thinks that jealousy can harm the relationships. It also writes that Tuba is with Sami S still, although there were rumors about a relationship with Cansel.
În articol scrie că Tuba a spus ,că ea nu este o persoană geloasă . Ea crede că gelozia poate afecta relaţiile. De asemenea, scrie că Tuba este încă cu Sami S , deşi au existat zvonuri despre o relaţie a ei cu Cansel.
nu ştiu dacă astăzi aţi pus acest articol .
gecce.com
It writes that Tuba said she is not a jealous person. She thinks that jealousy can harm the relationships. It also writes that Tuba is with Sami S still, although there were rumors about a relationship with Cansel.
În articol scrie că Tuba a spus ,că ea nu este o persoană geloasă . Ea crede că gelozia poate afecta relaţiile. De asemenea, scrie că Tuba este încă cu Sami S , deşi au existat zvonuri despre o relaţie a ei cu Cansel.
Nu stiu ce sa mai zic , fata asta o tine una si buna , daca ma gandesc bine poate si in cazul anterior ea a fost capul rautatilor si nu Murat cu a luiDENISA a scris:http://www.gecce.com/haberler/diger/tuba-buyukustun-acikladi-132344.html
gecce.com
noapte buna Denisa
alitheea- vip
Bună dimineaţa !!! ptr micul dejun ....
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Mar 11 Mai 2010, 1:46 pm, editata de 1 ori
buna dimineata dragelor!
va doresc sa aveti o zi cat mai linistita!
serviti va rog !
denisa multumim pt tratatie!
va doresc sa aveti o zi cat mai linistita!
serviti va rog !
denisa multumim pt tratatie!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
buna dimineata doamnelor...va doresc o zi buna si sa servim o cafea
anuta1971- vip
Buna dimineata! foarte buna cafea! Denisa nu are grija de silueta noastra. eu m-am ingrasat deja numai uitandu-ma la bunatatile trimise de tine, denisa!
sa aveti o zi linistita( asta e si pt. iulia, care merge la raportari!!! )
sa aveti o zi linistita( asta e si pt. iulia, care merge la raportari!!! )
vali1cluj- vip
Data de inscriere : 29/10/2009
https://www.dailymotion.com/video/xd60z9_hasret-murat-ferhat-gocer-uzum_shortfilms
o zi excelenta va doresc
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
mihaela99 a scris:
o zi excelenta va doresc
bna dimineata vali.. buna dimineata mihaela
anuta1971- vip