8. Gonulcelen-Inimă furată
+15
vivi
tiberici
elena50
narcisa
clio 24
iulia1965
nutzi
pissycutz
vali1cluj
florina1989
DENISA
iulia80
alitheea
anuta1971
mihaela99
19 participanți
Pagina 6 din 40
Pagina 6 din 40 • 1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40
Re: 8. Gonulcelen-Inimă furată
iulia80 a scris:bantuiti lelea..sau ati venit acasa..anuta1971 a scris:buna iulia..iulia80 a scris:buna seara dragelor..
buna clio..buna anuta! ce mai zic fetele?
apropo fetelor..se uita careva la fimul lui halit de pe kanal d?
eu nu ma uit..am vazut promo-ul..nu stiu de ce dar nu cred ca e frumos..poate sunt idei preconcepute..dar fara Berguzar nu pot sa-l vad pe Halit
clio 24- vip
Data de inscriere : 03/10/2009
[quote="anuta1971"]
Si eu sunt topita spre lesinata dupa Cansell..si nici pe mine nu m-a prins AVC..m-am chinuit dar degeaba..aseara nu l-am vazut(mi-a cazut si net-ul) dar nici azi nu am reusit..nu m=a prins..
iulia80 a scris:bantuiti lelea..sau ati venit acasa..anuta1971 a scris:buna iulia..iulia80 a scris:buna seara dragelor..
Si eu sunt topita spre lesinata dupa Cansell..si nici pe mine nu m-a prins AVC..m-am chinuit dar degeaba..aseara nu l-am vazut(mi-a cazut si net-ul) dar nici azi nu am reusit..nu m=a prins..
clio 24- vip
clio 24 a scris:anuta1971 a scris:clio 24 a scris:Buna seara fetelor!!! Ce mai faceti??
buna clio esti scumpa la vedere... noi facem bine... tu?... mor dupa foto in care Murat o imbratiseaza pe Hasret postata azi de pisi... o fi din film?
Am cam avut treaba in ultimul timp..din cauza asta..si acum raspund mai greu si imi cer scuze..am vorbit la telefon..
de ce sa-ti ceri scuze raspunzi cand poti...iti place poza ? cred ca o sa avem un episod frumos.. mai ales ca a fost asteptat atat timp
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
anuta draga am vazut noul videoclip al lui askasone..l-am postat la sectiunea de videoclipuri..dar sincer nu imi place..sincer sincer!sa nu ma bateti!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
clio 24 a scris:iulia80 a scris:bantuiti lelea..sau ati venit acasa..anuta1971 a scris:buna iulia..iulia80 a scris:buna seara dragelor..
eu nu ma uit..am vazut promo-ul..nu stiu de ce dar nu cred ca e frumos..poate sunt idei preconcepute..dar fara Berguzar nu pot sa-l vad pe Halit
eu ma uit la tv foarte rar... sunt atatea pitzipoance care isi dau aere de mari vedete incat mi se face greatza... filme dau in general reluari.. daca ma uit rar nu am stiut de filmul lui Halit... sincer imi place cum zambeste Halit... nu e un barbat frumos dar are totusi ceva care-l face placut
anuta1971- vip
iulia80 a scris:anuta draga am vazut noul videoclip al lui askasone..l-am postat la sectiunea de videoclipuri..dar sincer nu imi place..sincer sincer!sa nu ma bateti!
cred ca nu-ti place melodia aleasa.. nu? si ca a insistat pe fazele in care Hasret era needucata... cred ca asta a si vrut sa scoata in evidenta diferentele de clasa sociala .. si i-a reusit...
anuta1971- vip
https://www.youtube.com/watch?v=WDkZXTdZx94&playnext_from=TL&videos=IOq-ywrapuM
anuta1971- vip
buna seara fetelor...care mai este viata voastra? tot Canselito va bantuie gandurile?
nutzi- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 61
uite anuta un clip pe care l-am postat si la videoclipuri...
mie acesta chiar mi-a placut!cred ca melodia mi-a ajuns la sufletel!
buna nutzi...eu sunt cuminte...!
iulia80- vip
buna nutzi...ce crezi ca ne schimbam asa repede preferintele?.... fidele lui Cancel l-ai vazut in emisiunea in care a fost duminica?.. ca reactie a avut cand a dat faza cu imbratisarea de pe balcon?nutzi a scris:buna seara fetelor...care mai este viata voastra? tot Canselito va bantuie gandurile?
anuta1971- vip
iulia80 a scris:uite anuta un clip pe care l-am postat si la videoclipuri...
da e superb a mai fost postat pe aici
anuta1971- vip
imi cer scuze...am s afiu mai atenta data viitoare! eu l-am postat la videoclipuri..am vazut ca nu era postat acolo!anuta1971 a scris:iulia80 a scris:uite anuta un clip pe care l-am postat si la videoclipuri...
..nu va suparati pe mine..!
iulia80- vip
doamne iuli nu am facut o observatie.. nu fi asa sensibila ... am vrut sa spun ca l-am mai vazut.. doar atat.. daca l-ai pus acolo e bine.. eu cand nu am chef de nimic ma duc pe sectiunea clipurilor si le ascult...iulia80 a scris:imi cer scuze...am s afiu mai atenta data viitoare! eu l-am postat la videoclipuri..am vazut ca nu era postat acolo!anuta1971 a scris:iulia80 a scris:uite anuta un clip pe care l-am postat si la videoclipuri...
..nu va suparati pe mine..!
anuta1971- vip
nu m-am suparat stai linistita...am zis sa nu va suparati voi pe mine!
iulia80- vip
ce parere ai de reactia lui Cancel in emisiune cand a dat secventa cu imbratisarea?iulia80 a scris:nu m-am suparat stai linistita...am zis sa nu va suparati voi pe mine!
anuta1971- vip
\anuta1971 a scris:buna nutzi...ce crezi ca ne schimbam asa repede preferintele?.... fidele lui Cancel l-ai vazut in emisiunea in care a fost duminica?.. ca reactie a avut cand a dat faza cu imbratisarea de pe balcon?nutzi a scris:buna seara fetelor...care mai este viata voastra? tot Canselito va bantuie gandurile?
buna Anuta...am vazut em .si am vazut ca era putin fastacit la inceput ,dar pe urma s-a uitat si a zambit incantat de ce vede ...oricum eu cred ca el are anumite sentimente ascunse pt ea...
nutzi- vip
anuta1971 a scris:clio 24 a scris:anuta1971 a scris:clio 24 a scris:Buna seara fetelor!!! Ce mai faceti??
buna clio esti scumpa la vedere... noi facem bine... tu?... mor dupa foto in care Murat o imbratiseaza pe Hasret postata azi de pisi... o fi din film?
Am cam avut treaba in ultimul timp..din cauza asta..si acum raspund mai greu si imi cer scuze..am vorbit la telefon..
de ce sa-ti ceri scuze raspunzi cand poti...iti place poza ? cred ca o sa avem un episod frumos.. mai ales ca a fost asteptat atat timp
Imi place..si eu abia astept..
clio 24- vip
nutzi a scris:buna seara fetelor...care mai este viata voastra? tot Canselito va bantuie gandurile?
Buna nutzi..da eu sunt cu Cancelitooo..
clio 24- vip
clio 24 a scris:anuta1971 a scris:clio 24 a scris:anuta1971 a scris:clio 24 a scris:Buna seara fetelor!!! Ce mai faceti??
am glumit cand am intrebat daca e din film ca intr-un colt se vede un cap.. ai observat?...o fi pe bune?
anuta1971- vip
nutzi a scris:\anuta1971 a scris:buna nutzi...ce crezi ca ne schimbam asa repede preferintele?.... fidele lui Cancel l-ai vazut in emisiunea in care a fost duminica?.. ca reactie a avut cand a dat faza cu imbratisarea de pe balcon?nutzi a scris:buna seara fetelor...care mai este viata voastra? tot Canselito va bantuie gandurile?
buna Anuta...am vazut em .si am vazut ca era putin fastacit la inceput ,dar pe urma s-a uitat si a zambit incantat de ce vede ...oricum eu cred ca el are anumite sentimente ascunse pt ea...
si eu zic la fel..a avut o privire si un zambet ca al unei persoane care se uita sau vorbeste despre cineva drag..pur si simplu i s-a l;iminat fata si ochii i-au zambit
clio 24- vip
nutzi a scris:\anuta1971 a scris:buna nutzi...ce crezi ca ne schimbam asa repede preferintele?.... fidele lui Cancel l-ai vazut in emisiunea in care a fost duminica?.. ca reactie a avut cand a dat faza cu imbratisarea de pe balcon?nutzi a scris:buna seara fetelor...care mai este viata voastra? tot Canselito va bantuie gandurile?
si eu spun la fel.. intrebarea de 100 puncte este daca ea are sentimente pentru el...
anuta1971- vip
anuta1971 a scris:clio 24 a scris:Nu nu am observat..ma mai uit odataanuta1971 a scris:clio 24 a scris:anuta1971 a scris:clio 24 a scris:Buna seara fetelor!!! Ce mai faceti??
am glumit cand am intrebat daca e din film ca intr-un colt se vede un cap.. ai observat?...o fi pe bune?
clio 24- vip
nu am apucat sa vad secventa!anuta1971 a scris:ce parere ai de reactia lui Cancel in emisiune cand a dat secventa cu imbratisarea?iulia80 a scris:nu m-am suparat stai linistita...am zis sa nu va suparati voi pe mine!
sper maine daca am timp!
iulia80- vip
iulia80 a scris:uite anuta un clip pe care l-am postat si la videoclipuri...
buna IULIA,de ce esti cumintica asa?
nutzi- vip
iubitel sunt doar doua minute la inceputul partii pe care am pus-o azi.. nu-ti trebuie mult timpiulia80 a scris:nu am apucat sa vad secventa!anuta1971 a scris:ce parere ai de reactia lui Cancel in emisiune cand a dat secventa cu imbratisarea?iulia80 a scris:nu m-am suparat stai linistita...am zis sa nu va suparati voi pe mine!
sper maine daca am timp!
anuta1971- vip
Pagina 6 din 40 • 1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40
Subiecte similare
» 11. Gonulcelen - Inima furata
» 14.Gonulcelen- Inima furata
» 2.GONULCELEN (inima furata)
» 15.Gonulcelen- Inima furata
» 16.Gonulcelen- Inima furata
» 14.Gonulcelen- Inima furata
» 2.GONULCELEN (inima furata)