8. Gonulcelen-Inimă furată
+15
vivi
tiberici
elena50
narcisa
clio 24
iulia1965
nutzi
pissycutz
vali1cluj
florina1989
DENISA
iulia80
alitheea
anuta1971
mihaela99
19 participanți
Pagina 37 din 40
Pagina 37 din 40 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40
Re: 8. Gonulcelen-Inimă furată
buna dimineata fetele
o zi frumoasa ca voi va doresc
iuliana sanatate multa , ai grija de tine si sa te faci bine
o zi frumoasa ca voi va doresc
iuliana sanatate multa , ai grija de tine si sa te faci bine
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
Fete dragi indragostit
Am intrat putin sa va salut si sa va spun ca mi-e dor de voi, dar din pacate saptamana asta mi-e aproape imposibil sa fiu cu voi. Pana la vremuri mai bune, aveti grija de voi si abia astept sa ma intorc la voi.
Am intrat putin sa va salut si sa va spun ca mi-e dor de voi, dar din pacate saptamana asta mi-e aproape imposibil sa fiu cu voi. Pana la vremuri mai bune, aveti grija de voi si abia astept sa ma intorc la voi.
pissycutz- vip
Data de inscriere : 05/10/2009
pissycutz a scris:Fete dragi indragostit
buna dimi pissy
nu-i nimic noi te asteptam, o zi frumoasa
mihaela99- vip
BUNA ZIUA DRAGELE MELE!!
UNDE SUNTETI,STATI ASCUNSE CA NU VA VAD?
VA DORESC O ZI FRUMOASA CA VOI ,SA VI SE IMPLINEASCA TOT CE VA PROPUNETI SI SA FITI ENERGICE TOATA ZIULICA! PUPICI!
VA INVIT LA O CAFEA...
UNDE SUNTETI,STATI ASCUNSE CA NU VA VAD?
VA DORESC O ZI FRUMOASA CA VOI ,SA VI SE IMPLINEASCA TOT CE VA PROPUNETI SI SA FITI ENERGICE TOATA ZIULICA! PUPICI!
VA INVIT LA O CAFEA...
nutzi- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 61
buna nutzi
multumim de cafeluta
eu sunt supi , ai vazut promo aseara? ,
multumim de cafeluta
mihaela99- vip
BUNA IUBITA!! l-am vazut, eu ma asteptam sa fie asa ,cu gelozie si interiga...am spus ,era prea devreme sa se lase cu pace ,iubire si sarutmihaela99 a scris:buna nutzi
multumim de cafeluta
nutzi- vip
nutzi a scris:BUNA IUBITA!! l-am vazut, eu ma asteptam sa fie asa ,cu gelozie si interiga...am spus ,era prea devreme sa se lase cu pace ,iubire si sarutmihaela99 a scris:buna nutzi
multumim de cafeluta
nu mai rade , si eu ma asteptam , dar el o iubeste , de ce a sarit peste foc cu frumoasa aia?
auzi nutzi, vezi ca mi s-a descarcat bateria la tel, daca suni sa nu crezi ca nu vreu sa-ti rasp. am uitat sa-l incarc,si nu am incarcatorul la mine
iti dau tel de la serv la mp.
mihaela99- vip
din gelozie draga, si numai din gelozie...Cihan ii aduce flori,tot el sta in genunchi in fata ei,cu el face lectiile ,cu el sare peste foc...acum cat sa mai suporte si inima bietului Canselito...
nutzi- vip
nutzi a scris:din gelozie draga, si numai din gelozie...Cihan ii aduce flori,tot el sta in genunchi in fata ei,cu el face lectiile ,cu el sare peste foc...acum cat sa mai suporte si inima bietului Canselito...
pai sa nu mai suporte, sa-i zica odata ca o iubeste si sa o sarute tandru si lunggggggggggg
mihaela99- vip
mihaela99 a scris:nutzi a scris:din gelozie draga, si numai din gelozie...Cihan ii aduce flori,tot el sta in genunchi in fata ei,cu el face lectiile ,cu el sare peste foc...acum cat sa mai suporte si inima bietului Canselito...
pai sa nu mai suporte, sa-i zica odata ca o iubeste si sa o sarute tandru si lunggggggggggg
vai mie ,dar nerabdatoare esti...vrei sa se termine filmul la 20 de ep?
nutzi- vip
nutzi a scris:
vai mie ,dar nerabdatoare esti...vrei sa se termine filmul la 20 de ep?
Luunnnggggg? n-ai sa vezi e serial turcesc, ai uitat? eventual "aerul de langa obraz" o sa fie sarutat luuunnngggg si de mai multe ori.
vali1cluj- vip
Data de inscriere : 29/10/2009
vali1cluj a scris:
Luunnnggggg? n-ai sa vezi e serial turcesc, ai uitat? eventual "aerul de langa obraz" o sa fie sarutat luuunnngggg si de mai multe ori.
buna valy
ai si tu dreptate
mihaela99- vip
fetelor plec si eub acasa
nr vrdrm pe seara
nr vrdrm pe seara
mihaela99- vip
dupa ce ca am scris naspa, am mai trimis si de doua ori
rad de una singura si mai rad si de mine
rad de una singura si mai rad si de mine
mihaela99- vip
bună ziua doamnelor
Ce mai faceți, toată lumea e supărată după ce a văzut trailerul?
Am revăzut scena dansului dintre porumbeii noștri și cred că e cazul să luăm niște măsuri, trebuie să-l învățăm pe domn profesor să danseze. Cine se oferă prima?
Nu vă înghesuiți, e de muncă pentru noi toate.
Ce mai faceți, toată lumea e supărată după ce a văzut trailerul?
Am revăzut scena dansului dintre porumbeii noștri și cred că e cazul să luăm niște măsuri, trebuie să-l învățăm pe domn profesor să danseze. Cine se oferă prima?
Nu vă înghesuiți, e de muncă pentru noi toate.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
EPISODE 12 SUMMARY
Everyone notices that Nazar jumps over the fire with Murat and Hasret jumps over the fire with cihan. Hasret tries really hard not to have a huge fight with Nazar. Kadriye and bekir want Cihan to get married and there is only one person on their mind for a bride. Berrin decides to enrol Nazar to school so she can enter the music competition and to help her with her studies. Everyone waits for the wind to see if their wishes have come true. The wind blows and everyone understands that their wishes will come true. Gülnaz's wish has already happened as Cobra comes back. But he as a guest with him.
Levent and Berrin bring nazar to the campus so Murat can listen to her voice. Hasret thinks Murat has started to teach Nazar too.
Kadriye and Bekir visit Burhan to ask his permission for the marriage of Hasret and Cihan. Hasret spolis one of Nesrin's pictures by accidentally pouring thinner over it and as she tries to repair the picture she makes it even worse. Nesrin creates havoc when she realizes her picture is ruined. Murat is angry because Hasret has tried to get help from Cihan about the picture. (p.s. he does not give a crap about the picture )
Hasret learns something new and very important about Selin from Levent. Selin has a past that she herself was uncertain of...
Everyone notices that Nazar jumps over the fire with Murat and Hasret jumps over the fire with cihan. Hasret tries really hard not to have a huge fight with Nazar. Kadriye and bekir want Cihan to get married and there is only one person on their mind for a bride. Berrin decides to enrol Nazar to school so she can enter the music competition and to help her with her studies. Everyone waits for the wind to see if their wishes have come true. The wind blows and everyone understands that their wishes will come true. Gülnaz's wish has already happened as Cobra comes back. But he as a guest with him.
Levent and Berrin bring nazar to the campus so Murat can listen to her voice. Hasret thinks Murat has started to teach Nazar too.
Kadriye and Bekir visit Burhan to ask his permission for the marriage of Hasret and Cihan. Hasret spolis one of Nesrin's pictures by accidentally pouring thinner over it and as she tries to repair the picture she makes it even worse. Nesrin creates havoc when she realizes her picture is ruined. Murat is angry because Hasret has tried to get help from Cihan about the picture. (p.s. he does not give a crap about the picture )
Hasret learns something new and very important about Selin from Levent. Selin has a past that she herself was uncertain of...
al 3 trailer http://www.izlesene.com/video/tv-magazin-gonulcelen-12bolum-3fragman/2138903
vivi- vip
Data de inscriere : 09/10/2009
multumim , vivi , ce sa zic cu trailerul asta m-au bagat si mai tare in ceata...
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
deci hasret strică tabloul şi se duce la cihan şi murat se supără că nu i-a zis...şi faza cu nazar levent îi zice să o vadă cum cântă nu că vrea el....alitheea a scris:multumim , vivi , ce sa zic cu trailerul asta m-au bagat si mai tare in ceata...
florina1989- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
Varsta : 34
Localizare : buzau
multumesc multflorina1989 a scris:deci hasret strică tabloul şi se duce la cihan şi murat se supără că nu i-a zis...şi faza cu nazar levent îi zice să o vadă cum cântă nu că vrea el....alitheea a scris:multumim , vivi , ce sa zic cu trailerul asta m-au bagat si mai tare in ceata...
alitheea- vip
buna fetelor..buna florina,buna alitheea,buna vivi!
ce mai faceti?
noutati?
ce mai faceti?
noutati?
Ultima editare efectuata de catre iulia80 in Mier 19 Mai 2010, 7:49 pm, editata de 1 ori
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
bine te-am gasit , uite am ceva treaba si sunt cu un ochi in acte cu unul pe forum
poate ajung sa ma uit crucis
alitheea- vip
aha.. ..asa cumva?alitheea a scris:bine te-am gasit , uite am ceva treaba si sunt cu un ochi in acte cu unul pe forum
stai linistita..se repozitioneaza cu o !
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
cred ca trebuie si una dupa ceafa ca in loc sa imi fac bine treaba mai mult ma uit pe forum si iar gresesc , iar o iau de la inceputiulia80 a scris:aha.. ..asa cumva?alitheea a scris:bine te-am gasit , uite am ceva treaba si sunt cu un ochi in acte cu unul pe forum
stai linistita..se repozitioneaza cu o !
alitheea- vip
tu ce faci ?
cum te simti?
cum te simti?
alitheea- vip