9. Gonulcelen-Inimă furată
+17
vali1cluj
iulia1965
vivi
tiberici
axxa246
elena50
florina1989
Hatice2J
clio 24
iulia80
DENISA
narcisa
iulianagl
alitheea
anuta1971
pissycutz
mihaela99
21 participanți
Pagina 38 din 44
Pagina 38 din 44 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 44
Re: 9. Gonulcelen-Inimă furată
anuta1971 a scris:
pe mine m-au ametit de tot (mai mult decat sunt de la natura)
nu esti singura eu sunt tot mai dusa
pissycutz- vip
Data de inscriere : 05/10/2009
pissycutz a scris:anuta1971 a scris:
pe mine m-au ametit de tot (mai mult decat sunt de la natura)
nu esti singura eu sunt tot mai dusa
eu nu sunt dusa.. sunt pierduta...
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Nici nu stiu ce sa mai cred :nh8: Inclin sa cred ca Cihan sigur ii vede dar nu sint asa sigura cu Murat(mie mi-ar placea sa-i vada sa fie din ce in ce mai gelos )...Inclin sa cred ca Muri vorbeste cu propia lui constiinta fgre:..iar cu mama lui se cearta probabil tot pe tema tablouluipissycutz a scris:anuta1971 a scris:
m-am gandit.. daca Levent nu e indragostit de Hasret.. daca ii este numai prieten si o intelege bine pe Hasret avand in vedere ca si el a crescut fara dragoste parinteasca.. a reusit Hasret sa-i ajunga la suflet si este afectat pentru ca recunoaste sentimente traite de el candva (e doar o parere)... ce este bine este ca asta il face pe Murat sa constientizeze ca o iubeste.. acum depinde cine va castiga pe moment.. omul Murat indragostit sau profesorul Murat interesat de progresele facute de studenta sa...
M-am gandit si la varianta asta ... poate ca ne pacalesc ei cu trailerul dar atingerile acelea par a spune mai mult. M-as bucura sa fie asa.
Ai dreptate e dusul rece de care are nevoie ca sa se trezeasca la realitate. Nu stiu daca ii vede cand Levent o ia in brate dar vede dansul din curte.
Voi credeti ca Murat si Cihan ii vede imbratisati?
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Admin_dea05 a scris:Buna dimi!
buna dimineata deea sa ai o zi buna..
anuta1971- vip
Admin_dea05 a scris:Nici nu stiu ce sa mai cred :nh8: Inclin sa cred ca Cihan sigur ii vede dar nu sint asa sigura cu Murat(mie mi-ar placea sa-i vada sa fie din ce in ce mai gelos )...Inclin sa cred ca Muri vorbeste cu propia lui constiinta fgre:..iar cu mama lui se cearta probabil tot pe tema tablouluipissycutz a scris:anuta1971 a scris:
m-am gandit.. daca Levent nu e indragostit de Hasret.. daca ii este numai prieten si o intelege bine pe Hasret avand in vedere ca si el a crescut fara dragoste parinteasca.. a reusit Hasret sa-i ajunga la suflet si este afectat pentru ca recunoaste sentimente traite de el candva (e doar o parere)... ce este bine este ca asta il face pe Murat sa constientizeze ca o iubeste.. acum depinde cine va castiga pe moment.. omul Murat indragostit sau profesorul Murat interesat de progresele facute de studenta sa...
M-am gandit si la varianta asta ... poate ca ne pacalesc ei cu trailerul dar atingerile acelea par a spune mai mult. M-as bucura sa fie asa.
Ai dreptate e dusul rece de care are nevoie ca sa se trezeasca la realitate. Nu stiu daca ii vede cand Levent o ia in brate dar vede dansul din curte.
Voi credeti ca Murat si Cihan ii vede imbratisati?
tabloul este pretextul.. nu o vrea in casa.. in viata lui Murat nici atat.. mi-e frica sa gandesc la ce poate recurge in viitor cand M si H vor avea o relatie publica sa zic asa.. tine atat la conveniente ...
anuta1971- vip
[quote="anuta1971]
tabloul este pretextul.. nu o vrea in casa.. in viata lui Murat nici atat.. mi-e frica sa gandesc la ce poate recurge in viitor cand M si H vor avea o relatie publica sa zic asa.. tine atat la conveniente ...[/quote] Si eu sunt curioasa ce va fi
........
M-am uitat din nou la trailer..cand o strange Levent in brate Hasret are rochia neagra pe ea..deci pleaca afara dupa ce s-a certat cu Murat, acesta are sacou grii pe el iar cand iese afara eu nu deslusesc culoarea sacoului e grii sau negru?..daca e grii as inclina ca-i vede pe cei doi imbratisati.Oricum se pare ca se cearta de doua ori odata cand Hasret are rochia verde cred ca mai mult de nervi o cearta ca i-a vazut dansand pe ea si Levent sau probabil din cauza ca ea a vrut sa se urce din nou pe scena sa cante alaturi de fata aceea.
tabloul este pretextul.. nu o vrea in casa.. in viata lui Murat nici atat.. mi-e frica sa gandesc la ce poate recurge in viitor cand M si H vor avea o relatie publica sa zic asa.. tine atat la conveniente ...[/quote] Si eu sunt curioasa ce va fi
........
M-am uitat din nou la trailer..cand o strange Levent in brate Hasret are rochia neagra pe ea..deci pleaca afara dupa ce s-a certat cu Murat, acesta are sacou grii pe el iar cand iese afara eu nu deslusesc culoarea sacoului e grii sau negru?..daca e grii as inclina ca-i vede pe cei doi imbratisati.Oricum se pare ca se cearta de doua ori odata cand Hasret are rochia verde cred ca mai mult de nervi o cearta ca i-a vazut dansand pe ea si Levent sau probabil din cauza ca ea a vrut sa se urce din nou pe scena sa cante alaturi de fata aceea.
Ultima editare efectuata de catre Admin_dea05 in Mier 26 Mai 2010, 10:20 am, editata de 1 ori
Admin_dea05- Admin
Buna Dea
Ma bucur sa te vad din nou acasa.
Ma bucur sa te vad din nou acasa.
pissycutz- vip
Admin_dea05 a scris:Buna dimi!
buna dimineata deea
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
Fetelor ati vazut cat de amuzat era Murat de tablou ... totul pana cand a auzit numele Cihan si s-a innegrit de furie.
Cred ca Nersin va bate moneda pe tabloul asta multa vreme de acum inainte in speranta ca ii va departa.
Cred ca Nersin va bate moneda pe tabloul asta multa vreme de acum inainte in speranta ca ii va departa.
pissycutz- vip
pissycutz a scris:Fetelor ati vazut cat de amuzat era Murat de tablou ... totul pana cand a auzit numele Cihan si s-a innegrit de furie.
da am observat ca era amuzat ... dar ai observat ce fata a facut Murat cand a vrut Hasret sa-i faca masaj...
anuta1971- vip
anuta1971 a scris:
da am observat ca era amuzat ... dar ai observat ce fata a facut Murat cand a vrut Hasret sa-i faca masaj...
Daaaaaaaaaaa ziceai ca il taie. Cred ca se astepta sa fie un masaj mai fin dar Hasret parea sa il stranga cu toata puterea. Tare s-a mai speriat
pissycutz- vip
Daaaaaaaaaaa ziceai ca il taie. Cred ca se astepta sa fie un masaj mai fin dar Hasret parea sa il stranga cu toata puterea. Tare s-a mai speriat
de ce oare s-o fi speriat?.. .... ca nu cred ca s-o fi speriat ca ii rupe Hasret oasele
anuta1971- vip
anuta1971 a scris:
de ce oare s-o fi speriat?.. .... ca nu cred ca s-o fi speriat ca ii rupe Hasret oasele
El se sperie de fiecare data cand Hasret il atinge. O fi avand maine magice
pissycutz- vip
anuta1971 a scris:pissycutz a scris:anuta1971 a scris:
eu cred ca s-a desobisnuit sa mai puna mana cineva pe el, parca era speriat de bombe
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
[quote="mihaela99"][quote="anuta1971"]
da sa puna el mana pe cineva.. nu o fi uitat... daca mai face scene de gelozie cred ca o sa-si aduca aminte .. la cum a strans-o pe Hasret in brate pe balconul hotelului va dati seama cum ar fi un sarut provocat de gelozie?...
eu cred ca s-a desobisnuit sa mai puna mana cineva pe el, parca era speriat de bombe
da sa puna el mana pe cineva.. nu o fi uitat... daca mai face scene de gelozie cred ca o sa-si aduca aminte .. la cum a strans-o pe Hasret in brate pe balconul hotelului va dati seama cum ar fi un sarut provocat de gelozie?...
anuta1971- vip
El se sperie de fiecare data cand Hasret il atinge. O fi avand maine magice
anuta1971- vip
Buna dimineata fetele mele dragi!
Multumesc tuturor pt urari de Constantin si Elena...si voua sa va dea D-zeu inzecit ce mi-ati dorit mie...
Acum sa fac putina cinste, nu? Beau cafeaua daruita de voi si mai pun si eu ceva langa ea...
[img][/img]
Multumesc tuturor pt urari de Constantin si Elena...si voua sa va dea D-zeu inzecit ce mi-ati dorit mie...
Acum sa fac putina cinste, nu? Beau cafeaua daruita de voi si mai pun si eu ceva langa ea...
[img][/img]
nutzi- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 61
vreau sa vad un sarut din acelaanuta1971 a scris:
ce ziceti daca ar afla ca a fost s-o ceara de nevasta pe Hasret pt Cihan sa vezi atunci gelozie pe el
in privinta masajului a facut o fata saracul Murat cred ca mai degraba s-a dus sa faca un dus rece
Admin_dea05- Admin
Buna dimi!Multumesc si eu.........sunt si eu o lenutanutzi a scris:Buna dimineata fetele mele dragi!
Admin_dea05- Admin
Buna,fetelor !
Da... Murat si-a dat seama ca tigancusa i-a furat inima...Dar voi credeti ca Hasret a realizat ca e indragostita de Murat ?? Eu nu cred ! Cred ca inca confunda lucrurile...Si pana nu devine constienta de faptul ca e indragostita de el...Murat nu va face nici un pas !Cred !
Da... Murat si-a dat seama ca tigancusa i-a furat inima...Dar voi credeti ca Hasret a realizat ca e indragostita de Murat ?? Eu nu cred ! Cred ca inca confunda lucrurile...Si pana nu devine constienta de faptul ca e indragostita de el...Murat nu va face nici un pas !Cred !
iulia1965- vip
Data de inscriere : 01/12/2009
Buna dimi!Multumesc si eu.........sunt si eu o lenuta [/quote]Admin_dea05 a scris:.
LA MULTI ANI ,DRAGA MEA !! SA TRAIESTI CU NUMELE SI SA AI PARTE DE TOT CE ESTE BUN IN VIATA ASTA...SA TE BUCURI DE FRUMUSETEA TA CEA MICA SI EA DE TINE SI SA FII IUBITA DE TOTI CEI DRAGI TIE!
nutzi- vip
Buna Nutzi
Buna Iulia
La multi ani Lenuto!!! Nu stiam
Eu cred ca inca se mai intreaba ce e cu fluturii din stomac Insa cred ca Murat va dori sa o ajute sa constientizeze ce se intampla cu ea, caci e teama ca o va pierde.
Buna Iulia
el zis ca duce pentru un dus fierbinte, dar cine il credeAdmin_dea05 a scris:
in privinta masajului a facut o fata saracul Murat cred ca mai degraba s-a dus sa faca un dus rece
Admin_dea05 a scris:.
Buna dimi!Multumesc si eu.........sunt si eu o lenuta
iulia1965 a scris:Buna,fetelor !
Eu cred ca inca se mai intreaba ce e cu fluturii din stomac Insa cred ca Murat va dori sa o ajute sa constientizeze ce se intampla cu ea, caci e teama ca o va pierde.
pissycutz- vip
FETELOR VA DORESC O ZI MINUNATA CU SOARE IN PRIVIRI SI MULTA CALDURA IN SUFLET!
EU TREC SA VAD ULTIMUL EP DIN GONULCELEN SI APOI PLEC LA DATORIE ...SA FITI VESLE SI FERICITE ...PUPICI!
EU TREC SA VAD ULTIMUL EP DIN GONULCELEN SI APOI PLEC LA DATORIE ...SA FITI VESLE SI FERICITE ...PUPICI!
nutzi- vip
Pa Nutzinutzi a scris:FETELOR VA DORESC O ZI MINUNATA CU SOARE IN PRIVIRI SI MULTA CALDURA IN SUFLET!
Vizionare placuta si o zi cat mai usoara.
pissycutz- vip
nutzi a scris:Buna dimi!Multumesc si eu.........sunt si eu o lenutaAdmin_dea05 a scris:.
LA MULTI ANI ,DRAGA MEA !! SA TRAIESTI CU NUMELE SI SA AI PARTE DE TOT CE ESTE BUN IN VIATA ASTA...SA TE BUCURI DE FRUMUSETEA TA CEA MICA SI EA DE TINE SI SA FII IUBITA DE TOTI CEI DRAGI TIE!
[/quote]Multumesc....La multi ani!si pt tine
Multumesc...da sunt si eu printre sarbatorite chiar daca nu folosesc numele.......pissycutz a scris:
.
Admin_dea05- Admin
Pagina 38 din 44 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 44
Subiecte similare
» 11. Gonulcelen - Inima furata
» 14.Gonulcelen- Inima furata
» 2.GONULCELEN (inima furata)
» 15.Gonulcelen- Inima furata
» 16.Gonulcelen- Inima furata
» 14.Gonulcelen- Inima furata