9. Gonulcelen-Inimă furată
+17
vali1cluj
iulia1965
vivi
tiberici
axxa246
elena50
florina1989
Hatice2J
clio 24
iulia80
DENISA
narcisa
iulianagl
alitheea
anuta1971
pissycutz
mihaela99
21 participanți
Pagina 39 din 44
Pagina 39 din 44 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 44
Re: 9. Gonulcelen-Inimă furată
nutzi a scris:FETELOR VA DORESC O ZI MINUNATA CU SOARE IN PRIVIRI SI MULTA CALDURA IN SUFLET!
EU TREC SA VAD ULTIMUL EP DIN GONULCELEN SI APOI PLEC LA DATORIE ...SA FITI VESLE SI FERICITE ...PUPICI!
buna nutzi, inca o data LA MULTI ANI !!!!!!!!!!!!
pa pa o zi buna in continuare si spor la treaba
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
iulia1965 a scris:Buna,fetelor !
Da... Murat si-a dat seama ca tigancusa i-a furat inima...Dar voi credeti ca Hasret a realizat ca e indragostita de Murat ?? Eu nu cred ! Cred ca inca confunda lucrurile...Si pana nu devine constienta de faptul ca e indragostita de el...Murat nu va face nici un pas !Cred !
buna iuliana
deci hasret i-a furat inima lui murat? nu invers?
mihaela99- vip
Multumesc....La multi ani!si pt tineAdmin_dea05 a scris:
LA MULTI ANI ,DRAGA MEA !! SA TRAIESTI CU NUMELE SI SA AI PARTE DE TOT CE ESTE BUN IN VIATA ASTA...SA TE BUCURI DE FRUMUSETEA TA CEA MICA SI EA DE TINE SI SA FII IUBITA DE TOTI CEI DRAGI TIE!
Multumesc...da sunt si eu printre sarbatorite chiar daca nu folosesc numele.......[/quote]pissycutz a scris:
La multi ani Lenuto!!! Nu stiam
.
La multi ani DEEA, sa fii iubita
mihaela99- vip
Nu ! Ea i-o va pune pe tava,in fata,atunci cand va realiza ca il iubeste...mihaela99 a scris:iulia1965 a scris:Buna,fetelor !
Da... Murat si-a dat seama ca tigancusa i-a furat inima...Dar voi credeti ca Hasret a realizat ca e indragostita de Murat ?? Eu nu cred ! Cred ca inca confunda lucrurile...Si pana nu devine constienta de faptul ca e indragostita de el...Murat nu va face nici un pas !Cred !
buna iuliana
deci hasret i-a furat inima lui murat? nu invers?
El se va speria...se va retrage...si asta o va rani atat de mult,incat va fugi..Iar el va avea de munca pana o va recuceri...pana ii va recapata increderea..!
iulia1965- vip
Data de inscriere : 01/12/2009
scuze ca am disparut...
inca odata la multi ani nutzi..
Deea sa ne traiesti.. sa fii sanatoasa si iubita sate bucuri de cei dragi si in special de ingerasul tau... :flower: :flower:
buna iulia..
inca odata la multi ani nutzi..
Deea sa ne traiesti.. sa fii sanatoasa si iubita sate bucuri de cei dragi si in special de ingerasul tau... :flower: :flower:
buna iulia..
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Dea merit să fiu pedepsită ptr că sunt o uitucă, dar eu m-am obişnuit cu Dea şi procesez mai greu Elena .
Nu mă supăr dacă ca drept pedeapsă mă trimiţi la Muratelu'.
Nu mă supăr dacă ca drept pedeapsă mă trimiţi la Muratelu'.
DEa la mulţi ani şi scuze dar nu am ştiut că te cheamă şi elena indragostit indragostit :flower: :flower: :flower:
florina1989- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
Varsta : 34
Localizare : buzau
eu plec spre casa...va spun la revedere.. pe deseara ..
anuta1971- vip
anuta1971 a scris:eu plec spre casa...va spun la revedere.. pe deseara ..
Pa Anuta
O dupa amiaza frumoasa.
pissycutz- vip
Data de inscriere : 05/10/2009
anuta1971 a scris:eu plec spre casa...va spun la revedere.. pe deseara ..
pa ana pofta buna
mihaela99- vip
Multumesc fetelor..
Deni daca mi l-ai dat pe Cansel atunci te trimit si eu la Murat Y...macar virtual sa ne bucuram de el cupidon
O dupa amiaza placuta...o sa intru mai spre seara
Deni daca mi l-ai dat pe Cansel atunci te trimit si eu la Murat Y...macar virtual sa ne bucuram de el cupidon
O dupa amiaza placuta...o sa intru mai spre seara
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
imediat il iau si eu pe Muratel ca prea se uita salivand la Hasret poate-si mai revine si elDENISA a scris:Poftiţi la dans ...
Admin_dea05- Admin
multumesc...florina din ce ep e semnatura ta cu poza gif?..nu-mi aduc aminte :nh8:florina1989 a scris:DEa la mulţi ani şi scuze dar nu am ştiut că te cheamă şi elena indragostit
Admin_dea05- Admin
Pa Dea Si tie la fel.
Giful din semnatura Florinei este din episodul 11.
Ce am mai dansa noi cu Cansel dar daca ar mai invata si el putin miscarile ce bine ar fi Miha tot zice ca il invata dar pana acum nici un progres
Giful din semnatura Florinei este din episodul 11.
Ce am mai dansa noi cu Cansel dar daca ar mai invata si el putin miscarile ce bine ar fi Miha tot zice ca il invata dar pana acum nici un progres
pissycutz- vip
fetele plec si eu acasa
va sarut pupic
va sarut pupic
mihaela99- vip
Paaaaaaaaaaamihaela99 a scris:fetele plec si eu acasa
va sarut pupic
O zi buna in continuare
pissycutz- vip
buna dragelor?
ce mai faceti? noutati pe la voi in ograda?
LA MULTI ANI DRAGA DEA! SA FII SANATOASA,IUBITA SI SA AI PARTE NUMAI DE BUCURII DE LA VIATA!
LA MULTI ANI DRAGA DEA! SA FII SANATOASA,IUBITA SI SA AI PARTE NUMAI DE BUCURII DE LA VIATA!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
iulia80 a scris:buna dragelor?
Buna Iulia
La noi in ograda e liniste ... asteptam ziua de vineri sa ne lamurim ce vor sa spuna turcii in trailere
pissycutz- vip
Turkish Films Week in Berlin, the green capital of the business is about "team" movies with the world premiere of the show will start on June 3. 17 films will be shown Buyukustun Tuba players will also attend to the event.
Turkish Film Week in Berlin this year with ambitious movie to movie to say hello. This is the eighth year the event will be held between June 3 to 12 will be made. Prime Minister Klaus Wowereit Berlin and Berlin, which will be held under the auspices of the Consul General Mustafa Pulat film weeks, June 3 in the "team" will begin by the film. Writer and producer of the subject areas Kadir Sözen holding the green capital of the world premiere of the film to be made. Film Week, June 3 at 20:00 Kudamm'daki Cinema will be held in Paris.
Famous actors are coming
Actor and theater director in the management of Shah Sazak Turkish Film Week held at the famous names attending this year. Activities under the starring "ask your heart" film, players will be shown Tuba Buyukustun, The famous director and producer Mustafa Oguz activities within the river Çağan Berlin will meet with fans. Show events within the scope of the films can be viewed Kreuzberg'deki Babylon and Kudamm'daki Broadway theater. Among this year's 60th film to be shown The winner of the Golden Bear Award "Honey" movie is also included. Other films include: Fig kernel, a suitcase two languages, remote possibilities, Karanlıktakiler, father and son.
Source: Freedom / Europe
EPISODE 13 SUMMARY
Salih wants to listen to Hasret before the concert but Murat does not allow this and there is tension. Salih wants Berrin to be on the show but Berrin has other plans. Everyone comes together at the club where Berrin is giving a concert and Hasret finds herself in a trap planned for herself. Murat realizes this and he gets her out of that place.
Cobra and Gülnaz are not talking because of Cobra's guest. Balçiçek decides to help Gülnaz (pigs might fliy )
The police arrive at the neighborhood. there has been a robbery in a music store and they are looking for Davut!,
Cihan realizes saime and salih are up to something and he decides to solve this puzzle. The secret is coming to light slowly.
Levent's feelings for Hasret develop and Murat confesses something very important to his mom.
Salih wants to listen to Hasret before the concert but Murat does not allow this and there is tension. Salih wants Berrin to be on the show but Berrin has other plans. Everyone comes together at the club where Berrin is giving a concert and Hasret finds herself in a trap planned for herself. Murat realizes this and he gets her out of that place.
Cobra and Gülnaz are not talking because of Cobra's guest. Balçiçek decides to help Gülnaz (pigs might fliy )
The police arrive at the neighborhood. there has been a robbery in a music store and they are looking for Davut!,
Cihan realizes saime and salih are up to something and he decides to solve this puzzle. The secret is coming to light slowly.
Levent's feelings for Hasret develop and Murat confesses something very important to his mom.
Ultima editare efectuata de catre anuta1971 in Mier 26 Mai 2010, 5:07 pm, editata de 2 ori
anuta1971- vip
Ma apuc de tradus
EPISODUL 13 SUMAR
Salih vrea sǎ o asculte pe Hasret înainte de concert dar Murat nu este de acord şi se creeazǎ o tensiune. Salih o vrea pe Berrin în spectacol dar Berrin are alte planuri. Toatǎ lumea vine la club unde Berrin susţine un concert şi Hasret cade într-o plasǎ care i-a fost întinsǎ. Murat îşi dǎ seama de asta şi o ia pe Hasret de acolo.
Cobra şi Gulnaz nu îşi vorbesc din cauza musafirului lui Cobra. Balçiçek hotǎrǎşte sǎ o ajute pe Gulnaz.
Poliţia vine în cartier din cauza unei tâlhǎrii la un magazine de muzicǎ şî îl cautǎ pe Davut.
Cihan îşi dǎ seama cǎ Salih şî Saime pun ceva la cale şi este hotǎrât sǎ rezolve acest mister. Secretul iese încet la luminǎ.
Sentimentele lui Levent pentru Hasret se dezvoltǎ iar Murat mǎrturiseşte mamei lui ceva foarte important.
EPISODUL 13 SUMAR
Salih vrea sǎ o asculte pe Hasret înainte de concert dar Murat nu este de acord şi se creeazǎ o tensiune. Salih o vrea pe Berrin în spectacol dar Berrin are alte planuri. Toatǎ lumea vine la club unde Berrin susţine un concert şi Hasret cade într-o plasǎ care i-a fost întinsǎ. Murat îşi dǎ seama de asta şi o ia pe Hasret de acolo.
Cobra şi Gulnaz nu îşi vorbesc din cauza musafirului lui Cobra. Balçiçek hotǎrǎşte sǎ o ajute pe Gulnaz.
Poliţia vine în cartier din cauza unei tâlhǎrii la un magazine de muzicǎ şî îl cautǎ pe Davut.
Cihan îşi dǎ seama cǎ Salih şî Saime pun ceva la cale şi este hotǎrât sǎ rezolve acest mister. Secretul iese încet la luminǎ.
Sentimentele lui Levent pentru Hasret se dezvoltǎ iar Murat mǎrturiseşte mamei lui ceva foarte important.
pissycutz- vip
pissycutz a scris:Ma apuc de tradus
EPISODUL 13 SUMAR
multumiri..
:flower: :flower: :flower:
anuta1971- vip
Cu mare drag si si mai mare placere
Plec si eu O zi buna tuturor.
pissycutz- vip
pissycutz a scris:Cu mare drag si si mai mare placere
la revedere.. sa ai o seara frumoasa ...
anuta1971- vip
Pagina 39 din 44 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 44
Subiecte similare
» 11. Gonulcelen - Inima furata
» 14.Gonulcelen- Inima furata
» 2.GONULCELEN (inima furata)
» 15.Gonulcelen- Inima furata
» 16.Gonulcelen- Inima furata
» 14.Gonulcelen- Inima furata
» 2.GONULCELEN (inima furata)
» 15.Gonulcelen- Inima furata