11. Gonulcelen - Inima furata
+11
iulianagl
Bruni-My
alitheea
narcisa
iulia80
Admin_dea05
DENISA
elena
mihaela99
pissycutz
anuta1971
15 participanți
Pagina 43 din 44
Pagina 43 din 44 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44
Re: 11. Gonulcelen - Inima furata
ha, ha , ha intreaba-ma pe mine cum se face ca am experienta la pierdut noptile cu serialulmihaela99 a scris:iulia80 a scris:..anuta1971 a scris:am terminat de vazut episodul.. abia acum pot sa respir in voie.. cum vi s-a parut? eu nu am cuvinte.. cred ca iar umblu nauca o saptamana.. ce o sa fac la vara?
anuta draga..ai grija..ca la toamna daca nu esti in forma nu faci fata!
eu nu mai am cuvinte, simt ceva in stomac, cred ca sunt fluturii, mi-a placut la nebunie
cred ca o sa ma culc maine dimineata, nu ma las pana nu il mai vad de 2- 3 ori
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
sa-l incolo nu-mi pasa..joaca minunat amandoi ii IUBESCanuta1971 a scris:mamaaaa ce sarut a fost.. cat de delicat s-a purtat cu ea.. ce reactie a avut Hasret.. fetelor fata asta joaca minunat.. si a fost atat de frumoasa in toate fazele.. daca si maine vad un rating de 7% imi dati voie sa injur?
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Admin_dea05 a scris:sa-l incolo nu-mi pasa..joaca minunat amandoi ii IUBESCanuta1971 a scris:mamaaaa ce sarut a fost.. cat de delicat s-a purtat cu ea.. ce reactie a avut Hasret.. fetelor fata asta joaca minunat.. si a fost atat de frumoasa in toate fazele.. daca si maine vad un rating de 7% imi dati voie sa injur?
si eu ii iubesc.. acum iubesc pe toata lumea..asa stare am
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
da eu ce sa zic , mi-am lasat barbatul singur la banchet cu studentele , iar fiu-meu saracu desi e in casa nu l-am vazut de 4 ore , norocul ca avem fiecatre calculatorul lui
alitheea- vip
alitheea a scris:da eu ce sa zic , mi-am lasat barbatul singur la banchet cu studentele , iar fiu-meu saracu desi e in casa nu l-am vazut de 4 ore , norocul ca avem fiecatre calculatorul lui
bine ca mi-ai adus aminte de copil, ma duc sa vad daca e acasa
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
si cat mai este pana saptamana viitoareanuta1971 a scris:Admin_dea05 a scris:sa-l incolo nu-mi pasa..joaca minunat amandoi ii IUBESCanuta1971 a scris:mamaaaa ce sarut a fost.. cat de delicat s-a purtat cu ea.. ce reactie a avut Hasret.. fetelor fata asta joaca minunat.. si a fost atat de frumoasa in toate fazele.. daca si maine vad un rating de 7% imi dati voie sa injur?
Admin_dea05- Admin
anuta1971 a scris:Admin_dea05 a scris:sa-l incolo nu-mi pasa..joaca minunat amandoi ii IUBESCanuta1971 a scris:mamaaaa ce sarut a fost.. cat de delicat s-a purtat cu ea.. ce reactie a avut Hasret.. fetelor fata asta joaca minunat.. si a fost atat de frumoasa in toate fazele.. daca si maine vad un rating de 7% imi dati voie sa injur?
eu am inceput s-o iubesc si pe iasomia si pe burcica
mihaela99- vip
eu încă nu am văzut tot episodul, n-am ajuns nici la faza cu sărutul dar nu pot să nu mă opresc puțin și să spun cât de mult mi-a plăcut până acum, e grozav, plin dde umor, ce comic era Cihan la masă, de fapt parcă era sub masă atât părea de mic. Într-adevăr joacă foarte bine toți actorii, abia aștept să văd și cu dialog. Ne-au înebunit turcii ăștia pe toate, ne duc în al nouălea cer în fiecare săptămână.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
alitheea a scris:da eu ce sa zic , mi-am lasat barbatul singur la banchet cu studentele , iar fiu-meu saracu desi e in casa nu l-am vazut de 4 ore , norocul ca avem fiecatre calculatorul lui
eu pe al meu nu-l las sa bantuie singur.. ... doarme saracutul... .. iar nevasta sa pe net dupa turcaleti
anuta1971- vip
Admin_dea05 a scris:si cat mai este pana saptamana viitoareanuta1971 a scris:Admin_dea05 a scris:sa-l incolo nu-mi pasa..joaca minunat amandoi ii IUBESCanuta1971 a scris:mamaaaa ce sarut a fost.. cat de delicat s-a purtat cu ea.. ce reactie a avut Hasret.. fetelor fata asta joaca minunat.. si a fost atat de frumoasa in toate fazele.. daca si maine vad un rating de 7% imi dati voie sa injur?
acum cand este o sapt.ne vine rau, dar sa vezi cand vom avea de astepta o vara
mihaela99- vip
ai perfecta dreptate sunt la fel cum eram la ASI.narcisa a scris:eu încă nu am văzut tot episodul, n-am ajuns nici la faza cu sărutul dar nu pot să nu mă opresc puțin și să spun cât de mult mi-a plăcut până acum, e grozav, plin dde umor, ce comic era Cihan la masă, de fapt parcă era sub masă atât părea de mic. Într-adevăr joacă foarte bine toți actorii, abia aștept să văd și cu dialog. Ne-au înebunit turcii ăștia pe toate, ne duc în al nouălea cer în fiecare săptămână.
Admin_dea05- Admin
anuta1971 a scris:
eu pe al meu nu-l las sa bantuie singur.. .. doarme saracutul... .. iar nevasta sa pe net dupa turcaleti
frumos tu sa bantui si el sa doarma nu? ,al meu a venit sa ma intrebe ceva si i-am zis sa taca ... si a tacut
mihaela99- vip
poate da domnul sa fie 3 sezoane asa ca sa ma satur si eu de eimihaela99 a scris:
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:si cat mai este pana saptamana viitoare
umblam dupa traduceri .. dupa promo.. dupa rezumate.. ne mai amagim si trec zilele.. dar o vara intreaga cum o sa treaca
anuta1971- vip
mihaela99 a scris:
frumos tu sa bantui si el sa doarma nu? ,al meu a venit sa ma intrebe ceva si i-am zis sa taca ... si a tacut
ne lasa astia pana la urma cat o sa suporte ticnelile noastre.. al meu vad ca are rezistenta
anuta1971- vip
dragelor..eu ma retrag..
va doresc noapte buna si somnik cat mai linistit!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
Noapte buna!iulia80 a scris:dragelor..eu ma retrag..
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:poate da domnul sa fie 3 sezoane asa ca sa ma satur si eu de eimihaela99 a scris:Admin_dea05 a scris:si cat mai este pana saptamana viitoareanuta1971 a scris:Admin_dea05 a scris:sa-l incolo nu-mi pasa..joaca minunat amandoi ii IUBESCanuta1971 a scris:mamaaaa ce sarut a fost.. cat de delicat s-a purtat cu ea.. ce reactie a avut Hasret.. fetelor fata asta joaca minunat.. si a fost atat de frumoasa in toate fazele.. daca si maine vad un rating de 7% imi dati voie sa injur?
inca trei de acum ca asta a fost numai jumatate nu?
anuta1971- vip
poate mai apare cate o poza Tuba si cu Cansel la plaja ce ziceti????anuta1971 a scris:Admin_dea05 a scris:si cat mai este pana saptamana viitoareanuta1971 a scris:Admin_dea05 a scris:sa-l incolo nu-mi pasa..joaca minunat amandoi ii IUBESCanuta1971 a scris:mamaaaa ce sarut a fost.. cat de delicat s-a purtat cu ea.. ce reactie a avut Hasret.. fetelor fata asta joaca minunat.. si a fost atat de frumoasa in toate fazele.. daca si maine vad un rating de 7% imi dati voie sa injur?
umblam dupa traduceri .. dupa promo.. dupa rezumate.. ne mai amagim si trec zilele.. dar o vara intreaga cum o sa treaca
Admin_dea05- Admin
eu sunt chiar mai rauAdmin_dea05 a scris:ai perfecta dreptate sunt la fel cum eram la ASI.narcisa a scris:eu încă nu am văzut tot episodul, n-am ajuns nici la faza cu sărutul dar nu pot să nu mă opresc puțin și să spun cât de mult mi-a plăcut până acum, e grozav, plin dde umor, ce comic era Cihan la masă, de fapt parcă era sub masă atât părea de mic. Într-adevăr joacă foarte bine toți actorii, abia aștept să văd și cu dialog. Ne-au înebunit turcii ăștia pe toate, ne duc în al nouălea cer în fiecare săptămână.
alitheea- vip
iulia80 a scris:dragelor..eu ma retrag..
noapte buna puisor... sa visezi frumos..
anuta1971- vip
dar daca apar in vacanta la paris?Admin_dea05 a scris:poate mai apare cate o poza Tuba si cu Cansel la plaja ce ziceti????
alitheea- vip
noapte buna puisoriulia80 a scris:dragelor..eu ma retrag..
alitheea- vip
Admin_dea05 a scris:poate mai apare cate o poza Tuba si cu Cansel la plaja ce ziceti????
anuta1971- vip
anuta1971 a scris:
daaaaaaaaaaaaaa
mihaela99- vip
Pagina 43 din 44 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44
Subiecte similare
» 14.Gonulcelen- Inima furata