11. Gonulcelen - Inima furata
+11
iulianagl
Bruni-My
alitheea
narcisa
iulia80
Admin_dea05
DENISA
elena
mihaela99
pissycutz
anuta1971
15 participanți
Pagina 42 din 44
Pagina 42 din 44 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43, 44
Re: 11. Gonulcelen - Inima furata
Gata l-am vazut si eu..superb...nu inteleg totusi ceva de cand stie Saime ca Hasret e fata ei?
offf poate nu o sa strice levent sarutul din ep urmator.......
multumesc fetelor pt traduceri..ati fost grozave
cred ca de la serialul asta mi se trage o iau razna rau de tot...gata ma fug sa mai il vad inca o data dar sunt si cu ochii pe voi
http://www.ddizi.com/izle/16199/Gonulcelen-14.Bolum.htm#
aici se vede destul de bine...
cred ca de la serialul asta mi se trage o iau razna rau de tot...gata ma fug sa mai il vad inca o data dar sunt si cu ochii pe voi
http://www.ddizi.com/izle/16199/Gonulcelen-14.Bolum.htm#
aici se vede destul de bine...
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
stii ce cred eu , burhan probabil a mai luat-o de langa mama ei pe harset din moment ce ea spune :stiu ca a plecat si nu se va mai intoarceAdmin_dea05 a scris:Gata l-am vazut si eu..superb...nu inteleg totusi ceva de cand stie Saime ca Hasret e fata ei?
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
Saime nu cred ca are legatura cu Selen.Nu este maica-sa...ea a intrat in casa lui Murat s-o cunoasca mai bine pe Hasret cred ca detectivul de la inceputul serialului a fost pus ca s-o gaseasca pe ea nu pe murat cum am presupus noialitheea a scris:stii ce cred eu , burhan probabil a mai luat-o de langa mama ei pe harset din moment ce ea spune :stiu ca a plecat si nu se va mai intoarceAdmin_dea05 a scris:Gata l-am vazut si eu..superb...nu inteleg totusi ceva de cand stie Saime ca Hasret e fata ei?
Admin_dea05- Admin
nu stiu ce sa zic , iti aduci aminte cand s-a uitat in cutie la lucrurile lui selen , si cand a fugit in bucatarie plangand cand a vb nersin despre cat o admira murat in tot ce facea selen
alitheea- vip
fetelor va spun noapte buna si Denisa multunesc pt ep
vivi- vip
Data de inscriere : 09/10/2009
sper ca lucrurile se vor lega ep viitor , cert e ca burhan a vrut sa o ia pe harset de langa saime pt a nu afla adevarul
alitheea- vip
multumim fetelor din suflet pentru traduceri ati fost
super
super
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
noapte buna draga mea si multumesc pt ajutorvivi a scris:fetelor va spun noapte buna si Denisa multunesc pt ep
Ultima editare efectuata de catre alitheea in Vin 04 Iun 2010, 11:44 pm, editata de 1 ori
alitheea- vip
miha , ce zici ?mihaela99 a scris:multumim fetelor din suflet pentru traduceri ati fost
super
s-au intrecut pe ei , eu am plans la trailer
alitheea- vip
alitheea a scris:noapte bun adraga mea si multumesc pt ajutorvivi a scris:fetelor va spun noapte buna si Denisa multunesc pt ep
noapte buna vivi
mihaela99- vip
am terminat de vazut episodul.. abia acum pot sa respir in voie.. cum vi s-a parut? eu nu am cuvinte.. cred ca iar umblu nauca o saptamana.. ce o sa fac la vara?
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
..anuta1971 a scris:am terminat de vazut episodul.. abia acum pot sa respir in voie.. cum vi s-a parut? eu nu am cuvinte.. cred ca iar umblu nauca o saptamana.. ce o sa fac la vara?
anuta draga..ai grija..ca la toamna daca nu esti in forma nu faci fata!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
alitheea a scris:miha , ce zici ?mihaela99 a scris:multumim fetelor din suflet pentru traduceri ati fost
super
am vazut si eu trailar-ul, doamne cat o iubeste murat, pe hasret, ai vazut cum se indreapta spre ea sa o sarute? e topit de dragoste eu cred ca o iubeste si in realitate pe tuba
mihaela99- vip
am citit ce ati tradus.. fetelor sunteti de milioane.. pisi narcisa si denisa multumesc lui d-zeu ca v-am cunoscut.. si pe voi toate..
anuta1971- vip
poate ca asta avrut regizorul sa ne faca sa credem lucrul astaalitheea a scris:nu stiu ce sa zic , iti aduci aminte cand s-a uitat in cutie la lucrurile lui selen , si cand a fugit in bucatarie plangand cand a vb nersin despre cat o admira murat in tot ce facea selen
Admin_dea05- Admin
iulia80 a scris:..anuta1971 a scris:am terminat de vazut episodul.. abia acum pot sa respir in voie.. cum vi s-a parut? eu nu am cuvinte.. cred ca iar umblu nauca o saptamana.. ce o sa fac la vara?
eu nu mai am cuvinte, simt ceva in stomac, cred ca sunt fluturii, mi-a placut la nebunie
cred ca o sa ma culc maine dimineata, nu ma las pana nu il mai vad de 2- 3 ori
Ultima editare efectuata de catre mihaela99 in Vin 04 Iun 2010, 11:49 pm, editata de 1 ori
mihaela99- vip
revedem ep din nou..si iar si iar.....pana ne saturamanuta1971 a scris:am terminat de vazut episodul.. abia acum pot sa respir in voie.. cum vi s-a parut? eu nu am cuvinte.. cred ca iar umblu nauca o saptamana.. ce o sa fac la vara?
Admin_dea05- Admin
iulia80 a scris:..anuta1971 a scris:am terminat de vazut episodul.. abia acum pot sa respir in voie.. cum vi s-a parut? eu nu am cuvinte.. cred ca iar umblu nauca o saptamana.. ce o sa fac la vara?
iuli am luat-o de tot pe aratura...
anuta1971- vip
ce nu mai tu???mie deja mi-au crescut aripi plutesc pe cate un norisormihaela99 a scris:iulia80 a scris:..anuta1971 a scris:am terminat de vazut episodul.. abia acum pot sa respir in voie.. cum vi s-a parut? eu nu am cuvinte.. cred ca iar umblu nauca o saptamana.. ce o sa fac la vara?
eu nu mai am cuvinte, simt ceva in stomac, cred ca sunt fluturii, mi-a placut la nebunie
Ati vazut cum i-a venit inspiratia domnului profesor?????
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:revedem ep din nou..si iar si iar.....pana ne saturamanuta1971 a scris:am terminat de vazut episodul.. abia acum pot sa respir in voie.. cum vi s-a parut? eu nu am cuvinte.. cred ca iar umblu nauca o saptamana.. ce o sa fac la vara?
sa stii ca m-am gandit la asta ... la mine mai rau e ca atunci cand imi place ceva sunt cu capul in nori.. trec pe langa cunoscuti pe strada ma uit la ei si eu nu ii vad... am trecut si pe langa tata si nu l-am vazut.. ajung la psihiatrie sigur
anuta1971- vip
Admin_dea05 a scris:ce nu mai tu???mie deja mi-au crescut aripi plutesc pe cate un norisormihaela99 a scris:iulia80 a scris:..anuta1971 a scris:am terminat de vazut episodul.. abia acum pot sa respir in voie.. cum vi s-a parut? eu nu am cuvinte.. cred ca iar umblu nauca o saptamana.. ce o sa fac la vara?
Ati vazut cum i-a venit inspiratia domnului profesor?????
n-ai vazut-o si pe pissy printre norisori?
daaaaaaaaaa i-a venit inspiratiea, cred ca a si terminat cantecul
mihaela99- vip
nu stiu ce sa zic , poate sunt subiectiva dar sunt perfecti impreuna , ai vazut ce emancipati au devenit turcii ?mihaela99 a scris:alitheea a scris:miha , ce zici ?mihaela99 a scris:multumim fetelor din suflet pentru traduceri ati fost
super
am vazut si eu trailar-ul, doamne cat o iubeste murat, pe hasret, ai vazut cum se indreapta spre ea sa o sarute? e topit de dragoste eu cred ca o iubeste si in realitate pe tuba
s-o scoata pe harset in camasuta de noapte fara halat
alitheea- vip
anuta1971 a scris:Admin_dea05 a scris:revedem ep din nou..si iar si iar.....pana ne saturamanuta1971 a scris:am terminat de vazut episodul.. abia acum pot sa respir in voie.. cum vi s-a parut? eu nu am cuvinte.. cred ca iar umblu nauca o saptamana.. ce o sa fac la vara?
sa stii ca m-am gandit la asta ... la mine mai rau e ca atunci cand imi place ceva sunt cu capul in nori.. trec pe langa cunoscuti pe strada ma uit la ei si eu nu ii vad... am trecut si pe langa tata si nu l-am vazut.. ajung la psihiatrie sigur
cum sa nu-l mai recunosti pe tatal tau? eu nici nu stiu daca fiu meu este acasa
mihaela99- vip
mamaaaa ce sarut a fost.. cat de delicat s-a purtat cu ea.. ce reactie a avut Hasret.. fetelor fata asta joaca minunat.. si a fost atat de frumoasa in toate fazele.. daca si maine vad un rating de 7% imi dati voie sa injur?
anuta1971- vip
mihaela99 a scris:anuta1971 a scris:Admin_dea05 a scris:revedem ep din nou..si iar si iar.....pana ne saturamanuta1971 a scris:am terminat de vazut episodul.. abia acum pot sa respir in voie.. cum vi s-a parut? eu nu am cuvinte.. cred ca iar umblu nauca o saptamana.. ce o sa fac la vara?
cum sa nu-l mai recunosti pe tatal tau? eu nici nu stiu daca fiu meu este acasa
iubita se vede ca semanam...
anuta1971- vip
Pagina 42 din 44 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43, 44
Subiecte similare
» 14.Gonulcelen- Inima furata
» 2.GONULCELEN (inima furata)
» 15.Gonulcelen- Inima furata
» 16.Gonulcelen- Inima furata
» 17.Gonulcelen-Inima furata
» 2.GONULCELEN (inima furata)