Serialesitelenovelet
12.Gonulcelen-Inima Furata - Pagina 10 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
12.Gonulcelen-Inima Furata - Pagina 10 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

12.Gonulcelen-Inima Furata

+16
prytymeu
mitzymeu
iulianagl
iulia1965
vali1cluj
nutzi
anuta1971
tyna0201
elena
iulia80
mihaela99
narcisa
pissycutz
alitheea
axxa246
Admin_dea05
20 participanți

Pagina 10 din 44 Înapoi  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 27 ... 44  Urmatorul

In jos

12.Gonulcelen-Inima Furata - Pagina 10 Empty Re: 12.Gonulcelen-Inima Furata

Mesaj Scris de tyna0201 Sam 05 Iun 2010, 9:44 pm

buna seara dragutzelor!! kiss
tyna0201
tyna0201
membru activ
membru activ

Data de inscriere : 29/05/2010
Varsta : 42
Localizare : bucuresti

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia1965 Sam 05 Iun 2010, 10:21 pm

vali1cluj a scris:12.Gonulcelen-Inima Furata - Pagina 10 296580 Am reusit si eu sa vad ep. de ieri. Bravo Murat!!! a reusit in sfarsit sa o sarute. Ce simplu a fost 12.Gonulcelen-Inima Furata - Pagina 10 355639 . Imi pare rau de Levent. Ce indragostit e si el...
Au inceput sa se complice tare lucrurile. Oare Hasret nu e de fapt tiganca? sau Saime e tiganca si ea?
Ba cred ca e tiganca...Sau ,cel putin...a crescut in cartier cu tiganii.Taaare sunt curioasa sa aud explicatiile episodul urmator!
iulia1965
iulia1965
vip
vip

Data de inscriere : 01/12/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia1965 Sam 05 Iun 2010, 10:32 pm

Fetelor...am o intrebare TOTAL in afara problemei...Am vazut (citit ) ca aveti pisici... Eu am gasit acum cateva zile un pisoi mort de foame..de 3...max 4 saptamani..Nu manca decat cu pipeta...Astazi am reusit sa-l fac sa "manance" din scrumiera . Ce sa-i dau in afara de lapte de vaca? E bun laptele de vaca? Cat mananca un pisoi de varsta lui ?? I-am dat smantana si cred ca l-am deranjat la burtica...
Si e atat de dragut... indragostit
iulia1965
iulia1965
vip
vip

Data de inscriere : 01/12/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Sam 05 Iun 2010, 10:55 pm

iulia1965 a scris:Buna,fetelor !! kiss kiss
Abia acum am reusit sa prind calc. destul de mult,incat sa pot vedea filmul...Ce flori i-a adus Cobra lui Gulnaz... Smile Smile
Oauu..! Deci Saime e mama lui Hasret...Si atunci...avea vreo legatura cu Selin ??
Episodul asta a lasat mai multe intrebari...Burhan chiar o fi tatal ei ?? Saime si fratele ei..sunt de acolo..din mahala ?Fratele ei parca cunostea locul !
Buna!!!!!

gata inca o parte cu subtitrare...... kiss

https://www.youtube.com/watch?v=ecRzzEYIucs
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Data de inscriere : 12/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Sam 05 Iun 2010, 11:07 pm

iulia1965 a scris:
vali1cluj a scris:12.Gonulcelen-Inima Furata - Pagina 10 296580 Am reusit si eu sa vad ep. de ieri. Bravo Murat!!! a reusit in sfarsit sa o sarute. Ce simplu a fost 12.Gonulcelen-Inima Furata - Pagina 10 355639 . Imi pare rau de Levent. Ce indragostit e si el...
Au inceput sa se complice tare lucrurile. Oare Hasret nu e de fapt tiganca? sau Saime e tiganca si ea?
Ba cred ca e tiganca...Sau ,cel putin...a crescut in cartier cu tiganii.Taaare sunt curioasa sa aud explicatiile episodul urmator!

Bunaaa eu cred ca nu e tiganca Saime dar a cazut in mrejele lui Burhan si a comis-o ca dovada nevinovata Hasret, fratele cand a auzit povestea a cazut cerul pe el nu se stie ce s-a intamplat atunci dar cert este ca Saime s-a certat cu fratele dovata ca-l acuza de "pierderea copilului", Burhan a furat copilu si l-a crescut cum a stiut el mai bine ca sa spun asa iar din cate am inteles Selin ar fi fost infiata ramane de vazut surprizele ce vor veni, in schimb mi-a placut figura lui Saime cand da ochi cu Burhan in benzinarie se vede suferinta pe fata ei ea poate ca l-a iubit pe Burhan dar din cauza situatiei (poate) dintre ei nu au putut continua relatia.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania

Sus In jos

Mesaj Scris de alitheea Sam 05 Iun 2010, 11:23 pm

buna seara zanutelor am aparut si eu la spartul targului . dea multumim din suflet, narcisa , esti o super harnicuta , multumim :flower: :flower: :flower: :flower: :flower:
ce ma bucura este ca se incheaga tot mai tare familia noastra si asta ma face tare fericita , fiecare vine cu particica lui asa cum poate , va iubesc mult 12.Gonulcelen-Inima Furata - Pagina 10 155520 12.Gonulcelen-Inima Furata - Pagina 10 155520 12.Gonulcelen-Inima Furata - Pagina 10 155520 12.Gonulcelen-Inima Furata - Pagina 10 517793 12.Gonulcelen-Inima Furata - Pagina 10 517793 12.Gonulcelen-Inima Furata - Pagina 10 517793
alitheea
alitheea
vip
vip

Data de inscriere : 13/01/2010
Localizare : TIMISOARA

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Sam 05 Iun 2010, 11:30 pm

tyna0201 a scris:buna seara dragutzelor!! kiss
Buna!!!!!Scuze acum am vazut..eram concentrata la subtitrare.... kiss
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Sam 05 Iun 2010, 11:32 pm

alitheea a scris:buna seara zanutelor am aparut si eu la spartul targului . dea multumim din suflet, narcisa , esti o super harnicuta , multumim :
ce ma bucura este ca se incheaga tot mai tare familia noastra si asta ma face tare fericita , fiecare vine cu particica lui asa cum poate , va iubesc mult
Buna!!!!!Pai cu un asa serial merita sa ne strangem cat mai multe..... 12.Gonulcelen-Inima Furata - Pagina 10 745790
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Sam 05 Iun 2010, 11:33 pm

Admin_dea05 a scris:
iulia1965 a scris:Buna,fetelor !! kiss kiss
Abia acum am reusit sa prind calc. destul de mult,incat sa pot vedea filmul...Ce flori i-a adus Cobra lui Gulnaz... Smile Smile
Oauu..! Deci Saime e mama lui Hasret...Si atunci...avea vreo legatura cu Selin ??
Episodul asta a lasat mai multe intrebari...Burhan chiar o fi tatal ei ?? Saime si fratele ei..sunt de acolo..din mahala ?Fratele ei parca cunostea locul !
Buna!!!!!

gata inca o parte cu subtitrare...... kiss

https://www.youtube.com/watch?v=ecRzzEYIucs

Dea esti un superstar dar i want more please??!!! kiss kiss kiss
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Sam 05 Iun 2010, 11:36 pm

iulianagl a scris:
..iubita incerc..dar merge mai incet acum mai urc inca doua parti pe youtube apoi pun subtitrarea oricum inca nu au tradus turcoaicele tot ..........asa ca astept kiss
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 06 Iun 2010, 12:03 am

Admin_dea05 a scris:
iulianagl a scris:
..iubita incerc..dar merge mai incet acum mai urc inca doua parti pe youtube apoi pun subtitrarea oricum inca nu au tradus turcoaicele tot ..........asa ca astept kiss

Ah cat de mult te iubesc eu pe tine abia astept urmatoarele subtitrari. kiss kiss kiss
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Dum 06 Iun 2010, 12:26 am

iulianagl a scris:
Ah cat de mult te iubesc eu pe tine abia astept urmatoarele subtitrari. kiss kiss kiss

Aici toată lumea iubește pe toată lumea și toate îl iubim pe Cansel. Ce frumos e Cansel când râde în scena când își urează noapte bună pe scări, ce mână frumoasă are atunci când îi oferă furculița și-și pune mâna pe mâna ei. Chiar a fost un episod superb,oare o să ne săturăm să-l revedem? Oare vrem să ne săturăm vreodată de asta?
narcisa
narcisa
vip
vip

Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Dum 06 Iun 2010, 12:50 am

narcisa a scris:
iulianagl a scris:

Aici toată lumea iubește pe toată lumea și toate îl iubim pe Cansel. Ce frumos e Cansel când râde în scena când își urează noapte bună pe scări, ce mână frumoasă are atunci când îi oferă furculița și-și pune mâna pe mâna ei. Chiar a fost un episod superb,oare o să ne săturăm să-l revedem? Oare vrem să ne săturăm vreodată de asta?
nu cred ca ne vom satura...vai gata pe ziua de astazi am mai incercat sa mai fac o subtitrare dar nu mai pot o termin maine dimineata..pupicei fetelor...am doar 3 ore de somn din cauza filmului cred ca o iau razna.... kiss Noapte buna!!!!Ma duc sa-l visez pe Cansel indragostit sau mai repede pe domn profesor Murat... stupid
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Dum 06 Iun 2010, 1:08 am

Noapte bună Dea. Odihnește-te bine că avem nevoie de tine odihnită. Te așteaptă munci grele la subtitrat că noi suntem nesătule și vrem mereu cât mai mult.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de alitheea Dum 06 Iun 2010, 1:30 am

Admin_dea05 a scris:
narcisa a scris:
iulianagl a scris:

nu cred ca ne vom satura...vai gata pe ziua de astazi am mai incercat sa mai fac o subtitrare dar nu mai pot o termin maine dimineata..pupicei fetelor...am doar 3 ore de somn din cauza filmului cred ca o iau razna.... kiss Noapte buna!!!!Ma duc sa-l visez pe Cansel indragostit sau mai repede pe domn profesor Murat... stupid
noapte buna , sa visezi cu cine vrei tu si sa ai o zi frumoasa :flower: :flower: :flower: 12.Gonulcelen-Inima Furata - Pagina 10 155520 12.Gonulcelen-Inima Furata - Pagina 10 517793
alitheea
alitheea
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de alitheea Dum 06 Iun 2010, 2:03 am

EPISODE 14 PART 6 (ARZU)
https://www.youtube.com/user/TvGonulcelen#p/u/3/1lpk7qdQGOU

Cobra: And we will have fresh air too.
Gülnaz: Oh I am doing my left side now.

**
Burhan is being nice to Gülnaz. She says to him you must have loved 3 times. As you married 3 times. He said I only loved 1 person till now. And then saime comes down Burhan sees her but saime does not see him.
He asks who that woman is.
Kadriye says Its saime our butler.
**
Nesrin: I will be waiting for the childrens names and addresses who are in need.
Cihan: ok. I will sort it out. Where shall I send the list
Nesrin: you can bring it here and we will have tea.
Cihan: thanks for the dinner. Health to your hands. Good night.
Hasret: let me show you out.
**
Gülnaz: ok lets go back.
Cobra: we came all this way lets sit.
Gülnaz: I miss my house. It is better than here and I want tea.
Cobra: we will asks someone. They probably have tea in a thermos.
Gülnaz: why should I drink someone elses tea. You never know what they put in it.
I am going..
Cobra: Gülnaz.. just 2 minutes please. I beg you 2 minutes.
Gülnaz: you insist so much. Oh ok.
**
Cihan:I don’t understand that woman. Did she fall on her head or something?
Hasret: yes she is like an angel today.
And she never had told me about that charity thing.
Cihan: well I guess she wanted the help of someone who belongs to the neighbourhood see.
Hasret: oh not the same subject again!! Just cause I am staying here. I did not forget the neighbourhood.
Cihan: never mind very little left to the show now.
Hasret: I wonder what will happen after the show. Murat does not tell me if I am good or bad. Do you think I will make it? Do you think everyone will clap me? You don’t think I will be good huh?
Cihan: No way you will be the BEST. (two faced bastard :ahg )
**
Burhan goes out the back door but sees hasret and cihan together talking
**
Cobra: do you know what I remembered?
Gülnaz: how would I know?
Cobra: You know we came here. Sat under the tree.
Gülnaz: no I do not remember.
Cobra:you know we slept here till the morning. You had my cognac.
Gülnaz: well maybe I remember a little.
Cobra: Gülnaz I never had a night like that in my life. I never slept like that.
I never laughed like that. I never cried like that I lever LOVED like that. I did not understand it then. Well maybe I did but I was scared and I ran away from the facts. You see I came here to surrender. I surrender to you with all my nights and my days. I surrender my life.
Will you marry me? I could not buy you a ring. I made it out of the wire from a peg. But I promise as soon as I have money I will buy you the real one.
Will you marry me?
(gülnaz remembers balçiçek’s advice. )
You did not say anything? What will you say?
Gülnaz: No. I do not accept your proposal.
**
Murat: where did this charity stuff come from? Why did you invite Murat to dinner?
Nesrin: He is so cute. I am sure everyone will like him a lot at the trust. He is so amicable. Lovable.
Murat: lovable! What can he say except hello to the people at the charity fund? He does not even speak the same language as you.
Nesrin: does this not remind you of someone else?
Murat: you are not going to say hasret again? She has changed so much. He is now at a totally different level and place.
Nesrin: I think she is at the same place as cihan. Don’t you see? Open your eyes. They get on so well. Did you ever have tin chicken?
Murat: what does that have to do with all this?
Nesrin: they speak the same language. They live the same life. Hasret is only 1 STEP away from her neighbourhood. Just one step. And she will not care about you and take that one step and go back when she wants.
Ethem: lets not finish this night on a bad note. Lets not upset each other anymore.
Nesrin: I am upset already.
Saime: would you like anything?
Nesrin: I don’t!!!
Ethem: no thanks
Murat: no thanks.
Nesrin: and I do not think I trust saime either.
Ethem: why what happened?
Nesrin: it started with the curtains. Anyway she says she will go somewhere and she does not. She lies to me. I want to talk to her. Or maybe I should just fire her without talking and asking for an explanation.
She keeps giving excuses to go out. Did you notice?
Ethem: I did not.
(Murat remembers saime using his computer and the deleted e-mail)
Murat: I.... I am going upstairs.
Ethem: I want you both to come to the office. We will talk business.
Nesrin: I have work at the charity.
Murat: and I have meetings.
Ethem: but this is important too. We have to talk about funds and property.
Murat: family business.

**
Kadir: what are you doing? What is that?
Gülnaz: Its a wire from a peg. Apparently it brings luck.

**
Murat: did you not sleep?
Hasret:you haven’t slept either.
Murat: I could not sleep because of this work stuff. What is keeping you up?
Hasret: the great concert. It scares me to death.
Murat: I want to confess something. I am scared too. This is a first for me too. I will be trying lots of firsts in this show. I do not know how many of them will end up the way I want it. But I still continue. And this is the problem. We will be scared to be on stage. But we still want to go there. We will be reluctant.
alitheea
alitheea
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Dum 06 Iun 2010, 8:45 am

Buna dimi!!!!!
Gata inca o parte.... kiss kiss
https://www.youtube.com/watch?v=2RLxaoeOMJY
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de mihaela99 Dum 06 Iun 2010, 9:07 am

buna dimineata fetelor 12.Gonulcelen-Inima Furata - Pagina 10 012037adc97afdb75890e7e

o duminica frumoasa va doresc 12.Gonulcelen-Inima Furata - Pagina 10 296580 12.Gonulcelen-Inima Furata - Pagina 10 296580
Deea multumim din suflet 12.Gonulcelen-Inima Furata - Pagina 10 Eecbdf09ea9b55a405b1135d
mihaela99
mihaela99
vip
vip

Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Dum 06 Iun 2010, 9:56 am

bună dimineața dragele mele. Mă apuc de tradus. Cred că nu a luat nimeni partea 6
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Dum 06 Iun 2010, 10:06 am

narcisa a scris:bună dimineața dragele mele. Mă apuc de tradus. Cred că nu a luat nimeni partea 6
spor la tradus..fetelor va pupacesc..plec la un gretar 12.Gonulcelen-Inima Furata - Pagina 10 667864 12.Gonulcelen-Inima Furata - Pagina 10 667864
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de mitzymeu Dum 06 Iun 2010, 10:55 am

Buna dimineata la toate fetele !
Multumim de cafea e minumata si sper ca aroma ei sa-i alunge oboseala narcisei care s-a s- apucat de tradus kiss kiss kiss
mitzymeu
mitzymeu
membru activ
membru activ

Data de inscriere : 27/09/2009
Varsta : 63
Localizare : undeva in sud

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Dum 06 Iun 2010, 11:04 am

mitzymeu a scris:Buna dimineata la toate fetele !
Multumim de cafea e minumata si sper ca aroma ei sa-i alunge oboseala narcisei care s-a s- apucat de tradus kiss kiss kiss

ce oboseală dragă mitzy, am devenit dependentă de traduceri, stau cu ochii în patru după postările lui Arzu, poate mai pune ceva..
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de tyna0201 Dum 06 Iun 2010, 12:20 pm

Buna dragutzelor

Multumim din suflet pt.cafea si traduceri :flower:
tyna0201
tyna0201
membru activ
membru activ

Data de inscriere : 29/05/2010
Varsta : 42

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Dum 06 Iun 2010, 12:49 pm

Traduc partea 7

Bună Tyna
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Dum 06 Iun 2010, 2:40 pm

buna dragelor!
ce mai faceti...cand va intoarceti de pe la gratare am sa va rog sa va uitati la un videoclip!
12.Gonulcelen-Inima Furata - Pagina 10 517793 https://www.youtube.com/watch?v=8S-kR0Cl9nA
iulia80
iulia80
vip
vip

Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos