12.Gonulcelen-Inima Furata
+16
prytymeu
mitzymeu
iulianagl
iulia1965
vali1cluj
nutzi
anuta1971
tyna0201
elena
iulia80
mihaela99
narcisa
pissycutz
alitheea
axxa246
Admin_dea05
20 participanți
Pagina 11 din 44
Pagina 11 din 44 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 27 ... 44
Re: 12.Gonulcelen-Inima Furata
Bună Iulia, cred că e tare bun grătarul că fetele nu se grăbesc să se întoarcă.
Traduc și ultima parte fetelor ca să-i dăm de lucru Deei că doar s-a distrat azi la grătar
Traduc și ultima parte fetelor ca să-i dăm de lucru Deei că doar s-a distrat azi la grătar
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Narcisa..esti o super draguta!multumim!narcisa a scris:Bună Iulia, cred că e tare bun grătarul că fetele nu se grăbesc să se întoarcă.
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
narcisa a scris:Bună Iulia, cred că e tare bun grătarul că fetele nu se grăbesc să se întoarcă.
mii de multumiri dragutelor
pentru voi harnicutelor,cu toata dragostea si stima pe care v-o port
:flower: :flower: have a nice day
prytymeu- membru activ
Data de inscriere : 24/10/2009
Varsta : 65
buna prytymeu....
dragelor..eu ma retrag nitel..ne citim mai tarziu!
dragelor..eu ma retrag nitel..ne citim mai tarziu!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
iulia80 a scris:buna dragelor!
ce mai faceti...cand va intoarceti de pe la gratare am sa va rog sa va uitati la un videoclip!
https://www.youtube.com/watch?v=8S-kR0Cl9nA
superb videoclipul, niste poze superbe de o claritate impecabila
multumim din suflet
ps: ei, Iulia ti-a iesit aseara machiajul?
tyna0201- membru activ
Data de inscriere : 29/05/2010
Varsta : 42
Localizare : bucuresti
bonsoir dragutellor sunteti plecate la plaja sau stati la dragutul de calculator imi scot palaria in fata voastra mersy pentru traduceri
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
bate vintul pe aici nu este nimeni
elena- vip
buna seara.. desi se pare ca nu sunteti acasa.. vreau sa multumesc pentru traducere.. multumesc Narcisa... multumesc Pisi si nu in ultimul rand multumesc Deea.. sunteti niste fete de milioane nu am cuvinte sa va multumesc pentru tot ce faceti....
:flower: :flower: :flower: :flower: :flower:
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
anuta daca nu ai plecat ai citit iltima fraza din episod saime zice ca hasret este fiica ei adevarata sa mai fi avut si alta fata daca a adoptat sa zicem pe selin de ce a abandonat o si pe ea cu toate ca nesrine zicea ca mama adevarata a lui selin a abandonat o tu ce zici daca vrei si ai chef la ora asta pupiceianuta1971 a scris:buna seara.. desi se pare ca nu sunteti acasa.. vreau sa multumesc pentru traducere.. multumesc Narcisa... multumesc Pisi si nu in ultimul rand multumesc Deea.. sunteti niste fete de milioane nu am cuvinte sa va multumesc pentru tot ce faceti....
elena- vip
elenavacu a scris:anuta daca nu ai plecat ai citit iltima fraza din episod saime zice ca hasret este fiica ei adevarata sa mai fi avut si alta fata daca a adoptat sa zicem pe selin de ce a abandonat o si pe ea cu toate ca nesrine zicea ca mama adevarata a lui selin a abandonat o tu ce zici daca vrei si ai chef la ora asta pupiceianuta1971 a scris:buna seara.. desi se pare ca nu sunteti acasa.. vreau sa multumesc pentru traducere.. multumesc Narcisa... multumesc Pisi si nu in ultimul rand multumesc Deea.. sunteti niste fete de milioane nu am cuvinte sa va multumesc pentru tot ce faceti....
scuze elena ca raspund asa tarziu.. a venit cineva la mine si abia acum a plecat... uite nu m-am gandit.. este o varianta ce spui tu.. are logica.. eu sincera sa fiu nici nu am sesizat fraza... citisem traducerea in fuga
anuta1971- vip
[quote="anuta1971"]
scuze elena ca raspund asa tarziu.. a venit cineva la mine si abia acum a plecat... uite nu m-am gandit.. este o varianta ce spui tu.. are logica.. eu sincera sa fiu nici nu am sesizat fraza... citisem traducerea in fuga[/quote ey am citit de vreo trei ori traducerile iar subtitrarea cu ep este super nu stiu cum ne vom recompensa vreodata pentru fete sunt super ma bucur ca am avut aceasta sansa sa va cunosc chiar virtual
elenavacu a scris:anuta daca nu ai plecat ai citit iltima fraza din episod saime zice ca hasret este fiica ei adevarata sa mai fi avut si alta fata daca a adoptat sa zicem pe selin de ce a abandonat o si pe ea cu toate ca nesrine zicea ca mama adevarata a lui selin a abandonat o tu ce zici daca vrei si ai chef la ora asta pupiceianuta1971 a scris:buna seara.. desi se pare ca nu sunteti acasa.. vreau sa multumesc pentru traducere.. multumesc Narcisa... multumesc Pisi si nu in ultimul rand multumesc Deea.. sunteti niste fete de milioane nu am cuvinte sa va multumesc pentru tot ce faceti....
scuze elena ca raspund asa tarziu.. a venit cineva la mine si abia acum a plecat... uite nu m-am gandit.. este o varianta ce spui tu.. are logica.. eu sincera sa fiu nici nu am sesizat fraza... citisem traducerea in fuga[/quote ey am citit de vreo trei ori traducerile iar subtitrarea cu ep este super nu stiu cum ne vom recompensa vreodata pentru fete sunt super ma bucur ca am avut aceasta sansa sa va cunosc chiar virtual
elena- vip
da sunt fete minunate altruiste cum rar mai gasesti in vremurile astea.. cinste lor ... si norocul nostru ca le cunoastem
anuta1971- vip
buna seara fetelor
ce faceti?
https://www.youtube.com/watch?v=bfkPfdLYdKw
ce faceti?
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
mihaela99 a scris:buna seara fetelor
ce faceti?
buna seara draga mea.. eu fac binisor.. tu ce faci?..
anuta1971- vip
uitati fetelor asta este nou nout
anuta1971- vip
buna mihaela un clip f frumosmihaela99 a scris:buna seara fetelor
ce faceti?
elena- vip
cind citesti traducerea parca serialul este altfel aa ca ne uitat decit la scene asa are o logica dialogul mimica totul f frumosanuta1971 a scris:uitati fetelor asta este nou nout
elena- vip
anuta1971 a scris:mihaela99 a scris:buna seara fetelor
ce faceti?
si eu la fel de binisor, azi chiar am dormit mai toata ziua, am avut asa o stare de molesala, nu stiu ce a fost cu mine
mihaela99- vip
Buna, fetelor!
Eu cred ca am inteles noi gresit de la inceput. Nu pe Murat il cauta detectivul platit de Saime, ci pe Burhan. Amintiti-va ca prima data cand s-a intalnit Saime cu detectivul a fost in mahala cand a cantat prima data Hasret la nunta. Aba dupa ce a ajuns Hasret in casa lui Murat s-a angajat si Saime acolo. Noi ne-am gandit ca are legatura cu Selin, dar nu tin minte sa fi spus ceva in legatura cu asta vreodata.
Eu cred ca am inteles noi gresit de la inceput. Nu pe Murat il cauta detectivul platit de Saime, ci pe Burhan. Amintiti-va ca prima data cand s-a intalnit Saime cu detectivul a fost in mahala cand a cantat prima data Hasret la nunta. Aba dupa ce a ajuns Hasret in casa lui Murat s-a angajat si Saime acolo. Noi ne-am gandit ca are legatura cu Selin, dar nu tin minte sa fi spus ceva in legatura cu asta vreodata.
vali1cluj- vip
Data de inscriere : 29/10/2009
elenavacu a scris:buna mihaela un clip f frumosmihaela99 a scris:buna seara fetelor
ce faceti?
buna elena
mihaela99- vip
[quote="elenavacu"]
sa nu razi de mine... dar eu chiar daca nu stiu dialogul percep imediat sensul.. si in viata de zi cu zi mi se intampla intalnesc oameni pe care nu i-am vazut niciodata si din cateva vorbe imi dau seama de caracterul lor... ciudat e ca timpul imi arata ca nu m-am inselat in aprecieri ...
anuta1971 a scris:uitati fetelor asta este nou nout
cind citesti traducerea parca serialul este altfel aa ca ne uitat decit la scene asa are o logica dialogul mimica totul f frumos
sa nu razi de mine... dar eu chiar daca nu stiu dialogul percep imediat sensul.. si in viata de zi cu zi mi se intampla intalnesc oameni pe care nu i-am vazut niciodata si din cateva vorbe imi dau seama de caracterul lor... ciudat e ca timpul imi arata ca nu m-am inselat in aprecieri ...
anuta1971- vip
vali1cluj a scris:Buna, fetelor!
buna seara valy , ai dreptate , saime nu a pomenit niciodata de selim
mihaela99- vip
mihaela99 a scris:anuta1971 a scris:mihaela99 a scris:buna seara fetelor
ce faceti?
si eu la fel de binisor, azi chiar am dormit mai toata ziua, am avut asa o stare de molesala, nu stiu ce a fost cu mine
se aduna oboseala in timp... imi pare bine ca te-ai odihnit.. eu nu am avut fericirea asta..am stat toata ziua la calculator si am muncit... am stat ca pe ghimpi imi venea tot timpul sa intru aici am rezistat eroic bina am facut ca aveam urgente
anuta1971- vip
vali1cluj a scris:Buna, fetelor!
buna seara vali.. ai dreptate dar actiunea filmului a fost in asa fel derulata ca sa ne induca in eroare,, imi amintesc o secventa cand Murat canta melodia compusa pentru Selin si Saime statea pe scari asculta si avea lacrimi in ochi.. secventa cand i-a dat Hasretei cd cu Selin.. la fel privea prin usa intredeschisa si avea lacrimi in ochi.. acum stim case uita la Hasret.. atunci nu stiam asta.. si sunt foarte multe exemple
anuta1971- vip
Da. Noi am facut legatura cu Selim. Dar nu ne-am gandit ca de fapt pe Murat nu avea de ce sa-l urmareasca fiind atat de cunoscut. Il cauta de fapt pe Burhan. Si a fost intotdeauna foarte calda cu Hasret. Asa se explica si de ce finanteaza de fapt proiectul lui Murat. Altfel nu avea nicio logica.mihaela99 a scris:vali1cluj a scris:Buna, fetelor!
buna seara valy , ai dreptate , saime nu a pomenit niciodata de selim
vali1cluj- vip
Data de inscriere : 29/10/2009
Pagina 11 din 44 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 27 ... 44
Subiecte similare
» 11. Gonulcelen - Inima furata
» 14.Gonulcelen- Inima furata
» 2.GONULCELEN (inima furata)
» 15.Gonulcelen- Inima furata
» 16.Gonulcelen- Inima furata
» 14.Gonulcelen- Inima furata
» 2.GONULCELEN (inima furata)