12.Gonulcelen-Inima Furata
+16
prytymeu
mitzymeu
iulianagl
iulia1965
vali1cluj
nutzi
anuta1971
tyna0201
elena
iulia80
mihaela99
narcisa
pissycutz
alitheea
axxa246
Admin_dea05
20 participanți
Pagina 13 din 44
Pagina 13 din 44 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 28 ... 44
Re: 12.Gonulcelen-Inima Furata
[quote="elenavacu"][quote="mihaela99"][quote="anuta1971"][quote="mihaela99"]
crezi tu ca ala e halat de baie? dar nu se vede sa aiba parul ud murat, se duce la baie ? sau a venit de la baie? si eu am impresia ca o va saruta in coltul buzelor, wawwwwwwwwwww ce sexy, mi se trezesc fluturii iar
abia ii mai potolisem
anuta1971 a scris:auzi dar el este in halatul de baie sau mi se pare mie eu cred ca ei se joaca ca amindoi au inchis ochii cine stie de pupat o pupa in coltul buzelor dar mai urmeaza si altele nu ti face grijimihaela99 a scris:
offf cate intrebari
ce mult mai este pana vineri
crezi tu ca ala e halat de baie? dar nu se vede sa aiba parul ud murat, se duce la baie ? sau a venit de la baie? si eu am impresia ca o va saruta in coltul buzelor, wawwwwwwwwwww ce sexy, mi se trezesc fluturii iar
abia ii mai potolisem
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
ali sunt convinsa suta la suta ca murat n o sa ne dezamageasca imi place la el totul caracter tinuta felul in care iubeste totulalitheea a scris:sa stii elena ca si mie mi se pare a fi halat , ce spirt de observatie ai...
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
[quote="mihaela99"][quote="elenavacu"][quote="mihaela99"][quote="anuta1971"]
iar ma faci sa rid cu lacrimimihaela99 a scris:anuta1971 a scris:auzi dar el este in halatul de baie sau mi se pare mie eu cred ca ei se joaca ca amindoi au inchis ochii cine stie de pupat o pupa in coltul buzelor dar mai urmeaza si altele nu ti face grijimihaela99 a scris:
offf cate intrebari
abia ii mai potolisem
elena- vip
[quote="elenavacu"][quote="mihaela99"][quote="elenavacu"][quote="mihaela99"]
pai pune si tu maimutoi din aia care rat sa te vedem si noi ca razi
anuta1971 a scris:iar ma faci sa rid cu lacrimimihaela99 a scris:anuta1971 a scris:auzi dar el este in halatul de baie sau mi se pare mie eu cred ca ei se joaca ca amindoi au inchis ochii cine stie de pupat o pupa in coltul buzelor dar mai urmeaza si altele nu ti face grijimihaela99 a scris:
offf cate intrebari
abia ii mai potolisem
mihaela99- vip
[quote="mihaela99"][quote="elenavacu"][quote="mihaela99"][quote="elenavacu"]
mi syoi sa i pun ca ti asi pine toata ziua dar nu stiumihaela99 a scris:anuta1971 a scris:iar ma faci sa rid cu lacrimimihaela99 a scris:anuta1971 a scris:auzi dar el este in halatul de baie sau mi se pare mie eu cred ca ei se joaca ca amindoi au inchis ochii cine stie de pupat o pupa in coltul buzelor dar mai urmeaza si altele nu ti face grijimihaela99 a scris:
offf cate intrebari
abia ii mai potolisem
elena- vip
uite aici un film scris si regizat de cansel in franta , e tare haios
https://www.dailymotion.com/video/x77x1a_papillon_creation
https://www.dailymotion.com/video/x77x1a_papillon_creation
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
stai ca am gresit atunci ortografia bat o vina nu stiu scuma mea sa i pun ca ti asi pune tot felul de traznai dar nu stiu
elena- vip
alitheea a scris:sa stii elena ca si mie mi se pare a fi halat , ce spirt de observatie ai...
sa fie halat de baie? imi place cum inchide hasret ochii, cred ca ii place cum miroase gelul de dus a lui murat
mihaela99- vip
fetelor eu va spun noapte buna vise frumoase si discutii placute in continuare
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
noapte buna ce visezi sa strangi in brate pa pe miineanuta1971 a scris:fetelor eu va spun noapte buna vise frumoase si discutii placute in continuare
elena- vip
oricum mi se par mai indrazneti in scene de dragoste decat in asi ,chiar si camasutele de noapte cu care defileaza harset in voie ne pot da ca indiciu ca o sa avem ceva pasiune... yami , yami
alitheea- vip
elenavacu a scris:stai ca am gresit atunci ortografia bat o vina nu stiu scuma mea sa i pun ca ti asi pune tot felul de traznai dar nu stiu
cand dai quote sa scrii un mesaj nu iti apare in dreapta ta o fereastra unde scrie mai multe smilies?
mihaela99- vip
noapte buna draga meaanuta1971 a scris:fetelor eu va spun noapte buna vise frumoase si discutii placute in continuare
alitheea- vip
alitheea a scris:oricum mi se par mai indrazneti in scene de dragoste decat in asi ,chiar si camasutele de noapte cu care defileaza harset in voie ne pot da ca indiciu ca o sa avem ceva pasiune... yami , yami
ali eu acum iti vad avatarul draga mea , indraznesc sa zic ca te gandesti la o poveste de dragoste in afara platourilor intre tuba si cancel?
mihaela99- vip
om asi era incordata avea niste tinute cald afara si ea era imbracata vai mama ei cu toate ca celelalte aveau tinute destul de lejere doar ai vazut ca si pat dormea cu hainele pe ea ce mai dragoste mai mult priviri decit dragoste si cind a venit demir din franta nici nu a pupat o ceva s a intimplat acolo parca a fost ceva in neregula dar acum heiiiialitheea a scris:oricum mi se par mai indrazneti in scene de dragoste decat in asi ,chiar si camasutele de noapte cu care defileaza harset in voie ne pot da ca indiciu ca o sa avem ceva pasiune... yami , yami
elena- vip
mihaelo ... o iau razna daca mai vb de astea , deja ma trec fiorii , after shave , obraz proaspat ras , muschiuleti (mai putin la canselut ) pe sub halat deja imi trag singura palmemihaela99 a scris:alitheea a scris:sa stii elena ca si mie mi se pare a fi halat , ce spirt de observatie ai...
sa fie halat de baie? imi place cum inchide hasret ochii, cred ca ii place cum miroase gelul de dus a lui murat
alitheea- vip
anuta1971 a scris:fetelor eu va spun noapte buna vise frumoase si discutii placute in continuare
noapte buna ana , vise placute ,
mihaela99- vip
damihaela99 a scris:elenavacu a scris:stai ca am gresit atunci ortografia bat o vina nu stiu scuma mea sa i pun ca ti asi pune tot felul de traznai dar nu stiu
cand dai quote sa scrii un mesaj nu iti apare in dreapta ta o fereastra unde scrie mai multe smilies?
elena- vip
pai ce crezi , zi si noapte numai la asta ma gandesc , am dat-o incolo de criza , eu am alte problememihaela99 a scris:alitheea a scris:oricum mi se par mai indrazneti in scene de dragoste decat in asi ,chiar si camasutele de noapte cu care defileaza harset in voie ne pot da ca indiciu ca o sa avem ceva pasiune... yami , yami
ali eu acum iti vad avatarul draga mea , indraznesc sa zic ca te gandesti la o poveste de dragoste in afara platourilor intre tuba si cancel?
alitheea- vip
alitheea a scris:oricum mi se par mai indrazneti in scene de dragoste decat in asi ,chiar si camasutele de noapte cu care defileaza harset in voie ne pot da ca indiciu ca o sa avem ceva pasiune... yami , yami
ai zis pasiune? abia astept
mihaela99- vip
alitheea a scris:pai ce crezi , zi si noapte numai la asta ma gandesc , am dat-o incolo de criza , eu am alte problememihaela99 a scris:alitheea a scris:oricum mi se par mai indrazneti in scene de dragoste decat in asi ,chiar si camasutele de noapte cu care defileaza harset in voie ne pot da ca indiciu ca o sa avem ceva pasiune... yami , yami
elena- vip
ia sa incerc si eu
elena- vip
am reusit mersyelenavacu a scris:ia sa incerc si eu
elena- vip
eu cred ca va fi ceva crescendo , de la tandrete la pasiunemihaela99 a scris:alitheea a scris:oricum mi se par mai indrazneti in scene de dragoste decat in asi ,chiar si camasutele de noapte cu care defileaza harset in voie ne pot da ca indiciu ca o sa avem ceva pasiune... yami , yami
ai zis pasiune? abia astept
alitheea- vip
mihaela uite ca rad
elena- vip
Pagina 13 din 44 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 28 ... 44
Subiecte similare