12.Gonulcelen-Inima Furata
+16
prytymeu
mitzymeu
iulianagl
iulia1965
vali1cluj
nutzi
anuta1971
tyna0201
elena
iulia80
mihaela99
narcisa
pissycutz
alitheea
axxa246
Admin_dea05
20 participanți
Pagina 14 din 44
Pagina 14 din 44 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 29 ... 44
Re: 12.Gonulcelen-Inima Furata
bravo elena , sa stii ca nici eu nu am fost foarte breaza la inceput bravoelenavacu a scris:am reusit mersyelenavacu a scris:ia sa incerc si eu
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
alitheea a scris:pai ce crezi , zi si noapte numai la asta ma gandesc , am dat-o incolo de criza , eu am alte problememihaela99 a scris:alitheea a scris:oricum mi se par mai indrazneti in scene de dragoste decat in asi ,chiar si camasutele de noapte cu care defileaza harset in voie ne pot da ca indiciu ca o sa avem ceva pasiune... yami , yami
ali eu acum iti vad avatarul draga mea , indraznesc sa zic ca te gandesti la o poveste de dragoste in afara platourilor intre tuba si cancel?
ce criza? exista criza la noi in tara?
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
fetelor eu va spun noapte buna si sa avem o saptamana frumoasa
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
elenavacu a scris:mihaela uite ca rad
ai vazut ca stii
mihaela99- vip
habar nu am avut parca tin calculatorul ca mobilier nu prea stiu sa pun linkuri de exemplu sau altceva dar o sa invat multumita vouaalitheea a scris:bravo elena , sa stii ca nici eu nu am fost foarte breaza la inceput bravoelenavacu a scris:am reusit mersyelenavacu a scris:ia sa incerc si eu
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
alitheea a scris:fetelor eu va spun noapte buna si sa avem o saptamana frumoasa
cred ca si eu o sa fac la fel noapte buna ali vise placute
mihaela99- vip
moapte buna sa fii iubitaalitheea a scris:fetelor eu va spun noapte buna si sa avem o saptamana frumoasa
elena- vip
Bună seara fetelor. Văd că vă distrați de minune după ce i-ați întors pe actorii noștri pe toate părțile. Văd că și întrebările voastre despre ce se va întâmpla sunt tare multe, poate pățiți ca Serap și nu mai puteți dormi noaptea. Și aveți grijă că domn profesor nu știe povești să vă spună ca să vă adoarmă. Sau poate sperați să primiți tratamentul pe care l-a primit Hasret?
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
elena se pare ca am ramas numa noi , asa ca daca vrei sa mai stai sa nu uiti sa stingi lumina da?
noapte buna si vise colorate
ne auzim maine
ne auzim maine
mihaela99- vip
buna narcisa scenarii da dar turcii ne dau planurile peste capnarcisa a scris:Bună seara fetelor. Văd că vă distrați de minune după ce i-ați întors pe actorii noștri pe toate părțile. Văd că și întrebările voastre despre ce se va întâmpla sunt tare multe, poate pățiți ca Serap și nu mai puteți dormi noaptea. Și aveți grijă că domn profesor nu știe povești să vă spună ca să vă adoarmă. Sau poate sperați să primiți tratamentul pe care l-a primit Hasret?
elena- vip
narcisa a scris:Bună seara fetelor. Văd că vă distrați de minune după ce i-ați întors pe actorii noștri pe toate părțile. Văd că și întrebările voastre despre ce se va întâmpla sunt tare multe, poate pățiți ca Serap și nu mai puteți dormi noaptea. Și aveți grijă că domn profesor nu știe povești să vă spună ca să vă adoarmă. Sau poate sperați să primiți tratamentul pe care l-a primit Hasret?
cred ca ai pus punctul pe i
tyna0201- membru activ
Data de inscriere : 29/05/2010
Varsta : 42
Cred că trebuia să vă spun noapte bună, văd că toată lumea se grăbește la culcare. De ce oare?
narcisa- vip
moaptr buna a venit narcisa si eu ma retrag sa fii iubitamihaela99 a scris:elena se pare ca am ramas numa noi , asa ca daca vrei sa mai stai sa nu uiti sa stingi lumina da?
ne auzim maine
elena- vip
narcisa a scris:Bună seara fetelor. Văd că vă distrați de minune după ce i-ați întors pe actorii noștri pe toate părțile. Văd că și întrebările voastre despre ce se va întâmpla sunt tare multe, poate pățiți ca Serap și nu mai puteți dormi noaptea. Și aveți grijă că domn profesor nu știe povești să vă spună ca să vă adoarmă. Sau poate sperați să primiți tratamentul pe care l-a primit Hasret?
saru mana pentru tot ce faci pentru noi te iubim
noapte buna si vise placute
mihaela99- vip
narcisa a scris:Cred că trebuia să vă spun noapte bună, văd că toată lumea se grăbește la culcare. De ce oare?
se duc sa viseze colorat....poate poate viseaza episodul urmator si ne spun si noua
sau mai degraba sa treaca zilele mai rpd sa vina vinerea
Ultima editare efectuata de catre tyna0201 in Dum 06 Iun 2010, 10:58 pm, editata de 1 ori
tyna0201- membru activ
noapte buna ingeras :flower: :flower: :flower: :flower: :flower:mihaela99 a scris:narcisa a scris:Bună seara fetelor. Văd că vă distrați de minune după ce i-ați întors pe actorii noștri pe toate părțile. Văd că și întrebările voastre despre ce se va întâmpla sunt tare multe, poate pățiți ca Serap și nu mai puteți dormi noaptea. Și aveți grijă că domn profesor nu știe povești să vă spună ca să vă adoarmă. Sau poate sperați să primiți tratamentul pe care l-a primit Hasret?
saru mana pentru tot ce faci pentru noi te iubim
noapte buna si vise placute
elena- vip
tyna0201 a scris:narcisa a scris:Cred că trebuia să vă spun noapte bună, văd că toată lumea se grăbește la culcare. De ce oare?
se duc sa viseze colorat....poate poate viseaza episodul urmator si ne spun si noua
cred că mai degrabă așteaptă să treacă zilele mai repede, că de visat noi episoade visăm toate cu ochii deschiși mai bine decât o facem noaptea.
narcisa- vip
eu ma duc sa cotrobai prin frigider ca atit am vazut in reluare serialul ca am uitat si de mincare si de tot :gfd<: :gfd<: :gfd<:tyna0201 a scris:narcisa a scris:Cred că trebuia să vă spun noapte bună, văd că toată lumea se grăbește la culcare. De ce oare?
elena- vip
Poftă bună Elena deși e cam târziu.
Eu vorbesc după ce tocmai am ras un castron cu ciocolată de casă.
narcisa- vip
buna narcisa..multumim pt traduceri..gata am terminat si ultimul fragment de subtitratnarcisa a scris:Poftă bună Elena deși e cam târziu.
https://www.youtube.com/watch?v=Vkv5Ivoro9E
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Admin_dea05 a scris:buna narcisa..multumim pt traduceri..gata am terminat si ultimul fragment de subtitratnarcisa a scris:Poftă bună Elena deși e cam târziu.
https://www.youtube.com/watch?v=Vkv5Ivoro9E
Dea, mai întâi îți mulțumesc pentru munca ta și acum mă voi delecta cu el.
narcisa- vip
narcisa a scris:Poftă bună Elena deși e cam târziu.
ai grija sa nu iti provoace un cosmar atata ciocolata la ora asta (din cauza asta nu ai somn ).....avem nevoie de happy end
tyna0201- membru activ
si eu vreau o bucatica de ciocotyna0201 a scris:narcisa a scris:Poftă bună Elena deși e cam târziu.
ai grija sa nu iti provoace un cosmar atata ciocolata la ora asta (din cauza asta nu ai somn ).....avem nevoie de happy end
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Admin_dea05 a scris:si eu vreau o bucatica de ciocotyna0201 a scris:narcisa a scris:Poftă bună Elena deși e cam târziu.
offff numai plange!! priveste-l pe si zici ca ai mancat ciocolata
tyna0201- membru activ
Admin_dea05 a scris:si eu vreau o bucatica de ciocotyna0201 a scris:narcisa a scris:Poftă bună Elena deși e cam târziu.
Atunci dacă nu voi avea somn, voi avea toată noaptea la dispoziție să visez la filmul nostru. Așa cum am mai spus visez mai bine când sunt trează.
Am văzut că am făcut o greșeală mare la traducere cu povestea, am încurcat personajele, nu vă supărați pe mine. Mă bucur Dea că ai clarificat problema, nu prea avea înțeles nici pentru mine de ce să-i spună murat povești
narcisa- vip
Pagina 14 din 44 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 29 ... 44
Subiecte similare
» 11. Gonulcelen - Inima furata
» 14.Gonulcelen- Inima furata
» 2.GONULCELEN (inima furata)
» 15.Gonulcelen- Inima furata
» 16.Gonulcelen- Inima furata
» 14.Gonulcelen- Inima furata