12.Gonulcelen-Inima Furata
+16
prytymeu
mitzymeu
iulianagl
iulia1965
vali1cluj
nutzi
anuta1971
tyna0201
elena
iulia80
mihaela99
narcisa
pissycutz
alitheea
axxa246
Admin_dea05
20 participanți
Pagina 25 din 44
Pagina 25 din 44 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 34 ... 44
Re: 12.Gonulcelen-Inima Furata
de ce te-am lăsat fără cuvinte?
florina1989- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
Varsta : 34
Localizare : buzau
buna seara , la noi a venit canicula , caldura mare monser , eu zic ca e in halat , pentru ca mi se pare ca arata foarte fresh , dea si cu mine i-am si simtit after shave-ulmihaela99 a scris:pissycutz a scris:Miha esti singura iar noi ne inmultim
4 - 1
dar ana? , dar ali?
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
zanutelor , da stiu ca ati muncit azi nu gluma , dati-mi 20 de min sa recuperez si vin la voi
alitheea- vip
florina1989 a scris:de ce te-am lăsat fără cuvinte?
dupa ce am citit replicile.. practic Hasret "recunoaste" ca e indragostita de Murat... iar la ce spune Murat as vrea sa vad reactia lui Levent.. desi banuesc ce reactie o sa aiva Levent.. super abia astept vinerea..
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
buna ali.. ai iluzii olfactive?.. nu vine de la sot mirosul de after shave?alitheea a scris:buna seara , la noi a venit canicula , caldura mare monser , eu zic ca e in halat , pentru ca mi se pare ca arata foarte fresh , dea si cu mine i-am si simtit after shave-ulmihaela99 a scris:pissycutz a scris:Miha esti singura iar noi ne inmultim
4 - 1
dar ana? , dar ali?
anuta1971- vip
alitheea a scris:buna seara , la noi a venit canicula , caldura mare monser , eu zic ca e in halat , pentru ca mi se pare ca arata foarte fresh , dea si cu mine i-am si simtit after shave-ulmihaela99 a scris:pissycutz a scris:Miha esti singura iar noi ne inmultim
4 - 1
dar ana? , dar ali?
deci in concluzie cat e scorul?... vali trebuie sa stie..
anuta1971- vip
cu parere de rau dispar cam o ora .. o sa revin
anuta1971- vip
anuta1971 a scris:alitheea a scris:buna seara , la noi a venit canicula , caldura mare monser , eu zic ca e in halat , pentru ca mi se pare ca arata foarte fresh , dea si cu mine i-am si simtit after shave-ulmihaela99 a scris:pissycutz a scris:Miha esti singura iar noi ne inmultim
4 - 1
dar ana? , dar ali?
...multumesc...
nu era after shave, fetelor, era parfumul lui Burhan...
vali1cluj- vip
Data de inscriere : 29/10/2009
nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ca mi se pare cam nespalatvali1cluj a scris:anuta1971 a scris:alitheea a scris:buna seara , la noi a venit canicula , caldura mare monser , eu zic ca e in halat , pentru ca mi se pare ca arata foarte fresh , dea si cu mine i-am si simtit after shave-ulmihaela99 a scris:pissycutz a scris:Miha esti singura iar noi ne inmultim
4 - 1
dar ana? , dar ali?
...multumesc...
nu era after shave, fetelor, era parfumul lui Burhan...
alitheea- vip
buna seara fetelor ma supun si eu la vot si zic ca Murat este in halat iar daca pierdem avatarele pt pedeapsa sunt superbe
vivi- vip
Data de inscriere : 09/10/2009
buna vivi buna florina am plins cind aam citit replicile foarte frumos multumesc am ramas mutavivi a scris:buna seara fetelor ma supun si eu la vot si zic ca Murat este in halat iar daca pierdem avatarele pt pedeapsa sunt superbe
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
Localizare : bucuresti
buna dragelor...am intrat doar asa o fuga ca sa va salut....
va doresc seara placuta..
..
..
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
iulia80 a scris:buna dragelor...am intrat doar asa o fuga ca sa va salut....
..
buna iulia.. o seara buna iti doresc cu drag.. mi-a placut mult videoclipul pe care l-ai pus aseara..cum a fost la petrecere?..
https://www.youtube.com/watch?v=0i7EowIRbiE
Ultima editare efectuata de catre anuta1971 in Lun 07 Iun 2010, 10:17 pm, editata de 1 ori
anuta1971- vip
anuta a fost ok....am aflat ca la brasoveanca se schimba parteneriii....si am dat peste vreo 2 mosnegi care mi-au dislocat vreo 2 vertebre de la coloana..(nu ca as avea vertebre si in alta parte!)..anuta1971 a scris:iulia80 a scris:buna dragelor...am intrat doar asa o fuga ca sa va salut....
..
buna iulia.. o seara buna iti doresc cu drag.. mi-a placut mult videoclipul pe care l-ai pus aseara..cum a fost la petrecere?..
dar ce videoclip am pus aseara?.......am o memorie oribila!
anuta draga..eu am iesit..le saluti tu pe fete din partea mea..mai ales pe varsatoarea visatoare...mare grija sa nu plece iar dupa vreo creanga..!si lui ali..sper ca se simte mai bine!.... multi la toate fetele!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
iulia80 a scris:anuta a fost ok....am aflat ca la brasoveanca se schimba parteneriii....si am dat peste vreo 2 mosnegi care mi-au dislocat vreo 2 vertebre de la coloana..(nu ca as avea vertebre si in alta parte!)..anuta1971 a scris:iulia80 a scris:buna dragelor...am intrat doar asa o fuga ca sa va salut....
..
dar ce videoclip am pus aseara?.......am o memorie oribila!
anuta draga..eu am iesit..le saluti tu pe fete din partea mea..mai ales pe varsatoarea visatoare...mare grija sa nu plece iar dupa vreo creanga..!si lui ali..sper ca se simte mai bine!.... multi la toate fetele!
imi pare rau pentru spatele tau.. ai grija de tine te pup....Miha nu a aparut in seara asta cred ca are treaba sau poate o fi obosita.... ali e pe aici.. cred ca e bine.. este un pic paranormala percepe mirosuri
Ultima editare efectuata de catre anuta1971 in Lun 07 Iun 2010, 10:24 pm, editata de 1 ori
anuta1971- vip
Bună seara dragele mele. Mă bag și eu la pariu. După ce m-am uitat de vreo 50 de ori, cred, dar nu sunt sigură, că Murat nu este în halat
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
narcisa a scris:Bună seara dragele mele. Mă bag și eu la pariu. După ce m-am uitat de vreo 50 de ori, cred, dar nu sunt sigură, că Murat nu este în halat
buna narcisa.. de ce parte esti?... pot sa-ti spun ca am cam pierdut socoteala nu mai stim scorul trebuie sa numaram din nou
anuta1971- vip
fetelor cum nu aveti chef de vorba... plec cu creanga vorba iuliei..
anuta1971- vip
asa zici ana , percep mirosul...? daca ma concentrez putin poate ii simt si obrazul proaspat ras
(sper sa nu vada altcineva ce scriu ca ma fac de ras pe viata;)
alitheea- vip
seara buna fetelor!!!!m-am intors... ..de ce nu o fi raspuns Tuba jurnalistului???? cupidon oare o fi ceva de ascuns?
mai fetelor parca vad ca pierd pariul si ma vad cu cobra o saptamana la avatar
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
alitheea a scris:asa zici ana , percep mirosul...? daca ma concentrez putin poate ii simt si obrazul proaspat ras
anuta1971- vip
tu de care parte esti Deea? cum ai pariat? oare sa speram ca Tuba o sa scape de schelet ?Admin_dea05 a scris:seara buna fetelor!!!!m-am intors... ..de ce nu o fi raspuns Tuba jurnalistului???? cupidon oare o fi ceva de ascuns?
anuta1971- vip
bine ai venit draga mea, pai eu cred ca are de ascuns , adica ea nu ascunde se afisaza cu baiatul de cate ori are ocazia, oricum in afara de pozele putine in care era cu sami si deborda de fericire de mai putin si plangea , eu nu am mai vazut-o cu alt barbat , iti aduci aminte ca si la diferite evenimente ea era singura sau cu prietena eiAdmin_dea05 a scris:seara buna fetelor!!!!m-am intors... ..de ce nu o fi raspuns Tuba jurnalistului???? cupidon oare o fi ceva de ascuns?
alitheea- vip
dea , fetele sunt geloase pe noi ca am simtit parfumul lui murat... cupidon cupidon
alitheea- vip
eu am zis ca are halatanuta1971 a scris:tu de care parte esti Deea? cum ai pariat? oare sa speram ca Tuba o sa scape de schelet ?Admin_dea05 a scris:seara buna fetelor!!!!m-am intors... ..de ce nu o fi raspuns Tuba jurnalistului???? cupidon oare o fi ceva de ascuns?
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Pagina 25 din 44 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 34 ... 44
Subiecte similare
» 11. Gonulcelen - Inima furata
» 14.Gonulcelen- Inima furata
» 2.GONULCELEN (inima furata)
» 15.Gonulcelen- Inima furata
» 16.Gonulcelen- Inima furata
» 14.Gonulcelen- Inima furata
» 2.GONULCELEN (inima furata)