12.Gonulcelen-Inima Furata
+16
prytymeu
mitzymeu
iulianagl
iulia1965
vali1cluj
nutzi
anuta1971
tyna0201
elena
iulia80
mihaela99
narcisa
pissycutz
alitheea
axxa246
Admin_dea05
20 participanți
Pagina 38 din 44
Pagina 38 din 44 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 44
Re: 12.Gonulcelen-Inima Furata
eu m am referit atunci la murat hoca toate fetele viseaza la el dar cine ajunge la el asta am vrut sa spunelenavacu a scris:ai pisici aristocrate sau de care suntpissycutz a scris:nu si pisica aici ce fataelenavacu a scris:
nu stii se uita si si linge buzele
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
Localizare : bucuresti
este ca si cum eu asi visa la un fat frumos care vine pe un cal alb si el vine cu trotinetaelenavacu a scris:eu m am referit atunci la murat hoca toate fetele viseaza la el dar cine ajunge la el asta am vrut sa spunelenavacu a scris:ai pisici aristocrate sau de care suntpissycutz a scris:nu si pisica aici ce fataelenavacu a scris:
nu stii se uita si si linge buzele
elena- vip
pissycutz a scris:anuta1971 a scris:
ce mai faceti fetelor? v-ati apucat de lectii de pian? vreau si eu
elena eu am multe matze si sa stii ca nu le place pilaful
Miha vrea sa il impresioneze pe hoca
Uite cineva care stie cum e cu matele si pilaful
nu mai functioneaza treaba cu rochia Miha? sau vrei mai multe atuuri
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
anuta1971 a scris:pissycutz a scris:anuta1971 a scris:
ce mai faceti fetelor? v-ati apucat de lectii de pian? vreau si eu
elena eu am multe matze si sa stii ca nu le place pilaful
Miha vrea sa il impresioneze pe hoca
Uite cineva care stie cum e cu matele si pilaful
nu mai functioneaza treaba cu rochia Miha? sau vrei mai multe atuuri
trebe sa mai facem schimbari
https://www.youtube.com/watch?v=QfgQUEalt5M
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
anuta pissy mihaela ca vad ca le aveti cu astea stie cineva dintre voi cine cinta melodia din ep 13 cind a intrat murat la hasret in camera si ea nu era se auzea la radio eu am mai auzit o la radio dar nu stiu cine o cinta ca vreau sa o mai ascult mi a placut f mult
elena- vip
elenavacu a scris:anuta pissy mihaela ca vad ca le aveti cu astea stie cineva dintre voi cine cinta melodia din ep 13 cind a intrat murat la hasret in camera si ea nu era se auzea la radio eu am mai auzit o la radio dar nu stiu cine o cinta ca vreau sa o mai ascult mi a placut f mult
Imi pare rau dar nu stiu
pissycutz- vip
Data de inscriere : 05/10/2009
elenavacu a scris:anuta pissy mihaela ca vad ca le aveti cu astea stie cineva dintre voi cine cinta melodia din ep 13 cind a intrat murat la hasret in camera si ea nu era se auzea la radio eu am mai auzit o la radio dar nu stiu cine o cinta ca vreau sa o mai ascult mi a placut f mult
unde-i asta? pune aici link-ul partii
anuta1971- vip
pi eu ti asi pune dar nu stiu sa pun linkurianuta1971 a scris:elenavacu a scris:anuta pissy mihaela ca vad ca le aveti cu astea stie cineva dintre voi cine cinta melodia din ep 13 cind a intrat murat la hasret in camera si ea nu era se auzea la radio eu am mai auzit o la radio dar nu stiu cine o cinta ca vreau sa o mai ascult mi a placut f mult
elena- vip
elenavacu a scris:pi eu ti asi pune dar nu stiu sa pun linkurianuta1971 a scris:elenavacu a scris:anuta pissy mihaela ca vad ca le aveti cu astea stie cineva dintre voi cine cinta melodia din ep 13 cind a intrat murat la hasret in camera si ea nu era se auzea la radio eu am mai auzit o la radio dar nu stiu cine o cinta ca vreau sa o mai ascult mi a placut f mult
pai atunci cand ai deschisa partea respectiva din film te duci in partea de sus a ecranului acolo unde se scriu adresele dai un click dreapta selectezi copy si apoi aici cand raspunzi pe forum dai tot click dreapta si selectezi paste... incearca
anuta1971- vip
stai ca am gresit este ep 12 partea saptea
elena- vip
Fetelor credeti ca Murat o tine de mana pe Hasret in scena cand o consoleaza? :nh8:
pissycutz- vip
da dadadapissycutz a scris:Fetelor credeti ca Murat o tine de mana pe Hasret in scena cand o consoleaza? :nh8:
elena- vip
se si vede in promo daelenavacu a scris:da dadadapissycutz a scris:Fetelor credeti ca Murat o tine de mana pe Hasret in scena cand o consoleaza? :nh8:
elena- vip
da eu spun ca o tine de mana... si as vrea sa o si pupepissycutz a scris:Fetelor credeti ca Murat o tine de mana pe Hasret in scena cand o consoleaza? :nh8:
anuta1971- vip
eu cred ca o si saruta pentru ca in promo le au ciuntit sunt 2 secvente diferiteelenavacu a scris:se si vede in promo daelenavacu a scris:da dadadapissycutz a scris:Fetelor credeti ca Murat o tine de mana pe Hasret in scena cand o consoleaza? :nh8:
elena- vip
nu stiu , imi pare rau
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
dar voi ati vazut ca atunci cind este cu saime este in camera ei oare saime ramine tot in casa la murat sa nu stie oare nesrine adica sa nu afle oare ca sunt mama si fiica voi ce zicetielenavacu a scris:eu cred ca o si saruta pentru ca in promo le au ciuntit sunt 2 secvente diferiteelenavacu a scris:se si vede in promo daelenavacu a scris:da dadadapissycutz a scris:Fetelor credeti ca Murat o tine de mana pe Hasret in scena cand o consoleaza? :nh8:
elena- vip
elenavacu a scris:dar voi ati vazut ca atunci cind este cu saime este in camera ei oare saime ramine tot in casa la murat sa nu stie oare nesrine adica sa nu afle oare ca sunt mama si fiica voi ce ziceti
eu as tinde sa cred ca nu va afla toata lumea, vor sti o parte din ei dar Nersin nu cred ca e pe lista asta.
pissycutz- vip
si eu cred la felpissycutz a scris:elenavacu a scris:dar voi ati vazut ca atunci cind este cu saime este in camera ei oare saime ramine tot in casa la murat sa nu stie oare nesrine adica sa nu afle oare ca sunt mama si fiica voi ce ziceti
eu as tinde sa cred ca nu va afla toata lumea, vor sti o parte din ei dar Nersin nu cred ca e pe lista asta.
elena- vip
dar ati vazut ce moaca a facut levent cind i a spus murat ca nu va lasa sa i scape dragostea printre degete dialogul este mai mult pentru ca la un moment dat levent se intoarce cu spatele ceva nu i convine din ce mai spune muratelenavacu a scris:si eu cred la felpissycutz a scris:elenavacu a scris:dar voi ati vazut ca atunci cind este cu saime este in camera ei oare saime ramine tot in casa la murat sa nu stie oare nesrine adica sa nu afle oare ca sunt mama si fiica voi ce ziceti
elena- vip
cred ca si ep 15 va fi fruumos saa vedem ce ne dau ei din sumar si niste poze cred ca or sa le dea astazi nu
elena- vip
elenavacu a scris:cred ca si ep 15 va fi fruumos saa vedem ce ne dau ei din sumar si niste poze cred ca or sa le dea astazi nu
Asa speram, sper ca rezumatul sa fie mai generos :drunken:
pissycutz- vip
o paralela intre gonulcelen si unutulmaz
https://www.youtube.com/watch?v=SOZCAF1h-Do
anuta1971- vip
eu zic ca nu se compara ai nostrii sunt superanuta1971 a scris:o paralela intre gonulcelen si unutulmaz
elena- vip
Pagina 38 din 44 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 44
Subiecte similare
» 11. Gonulcelen - Inima furata
» 14.Gonulcelen- Inima furata
» 2.GONULCELEN (inima furata)
» 15.Gonulcelen- Inima furata
» 16.Gonulcelen- Inima furata
» 14.Gonulcelen- Inima furata