12.Gonulcelen-Inima Furata
+16
prytymeu
mitzymeu
iulianagl
iulia1965
vali1cluj
nutzi
anuta1971
tyna0201
elena
iulia80
mihaela99
narcisa
pissycutz
alitheea
axxa246
Admin_dea05
20 participanți
Pagina 20 din 44
Pagina 20 din 44 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 32 ... 44
Re: 12.Gonulcelen-Inima Furata
elenavacu a scris:este murat in halat de baie cu parul ud uitati va mai atent la pozele puseelenavacu a scris:nu este nici un vis este chiar realitate ca doar nu lor fi visat si pe levent ca vinepissycutz a scris:Fetelor eu nu cred in sarutul din finalul trailerului plus ca e ceva cu acel sarut care nu imi place Poate ca e un vis de-al lor Si ce cauta domn' profesor in halat de baie? :nh8:
mie nu mi se pare ca are parul ud
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
nici o problema ai sa vezi atunci ati spus ca pariem pe ce si cit de serios eu ma bag si pariez pe ce vreti voi si o sa l si respect acest pariu chiar daca pierd ceea ce nu credmihaela99 a scris:elenavacu a scris:este murat in halat de baie cu parul ud uitati va mai atent la pozele puseelenavacu a scris:nu este nici un vis este chiar realitate ca doar nu lor fi visat si pe levent ca vinepissycutz a scris:Fetelor eu nu cred in sarutul din finalul trailerului plus ca e ceva cu acel sarut care nu imi place Poate ca e un vis de-al lor Si ce cauta domn' profesor in halat de baie? :nh8:
mie nu mi se pare ca are parul ud
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
pissycutz a scris:elenavacu a scris: pai atunci ar fi cu atit mai frumos pentru ca se pupa
Oricum pupicul acela pare a fi pe obraz cupidon
pe obraz sau in coltul buzelor
mihaela99- vip
Am o idee daca Miha pierde trebuie isi inlocuiasca avatarul cu cu un avatar cu Cihan sau Burhan uite vezi ce fata buna sunt, te las sa alegi
pissycutz- vip
Data de inscriere : 05/10/2009
du te pe faceboot si vezi poza in detaliu si mai vorbim sa vezimihaela99 a scris:pissycutz a scris:elenavacu a scris: pai atunci ar fi cu atit mai frumos pentru ca se pupa
elena- vip
obraz si ti-am zis ca sper sa nu fie real caci nu imi place cum arata scena aceeamihaela99 a scris:
pissycutz- vip
amintiti va scena din ep 4 cind se ruga ea sa o ia la spectacolul lui berin nu a iesit din baie era cu prosopul asa este si acum niimic mai simpluelenavacu a scris:du te pe faceboot si vezi poza in detaliu si mai vorbim sa vezimihaela99 a scris:pissycutz a scris:elenavacu a scris: pai atunci ar fi cu atit mai frumos pentru ca se pupa
elena- vip
pissycutz a scris:obraz si ti-am zis ca sper sa nu fie real caci nu imi place cum arata scena aceeamihaela99 a scris:
sa stii ca nici mie nu imi place, dar decat nimic merge si pe obraz cum zici tu
mihaela99- vip
Apropo de Berrin ... unde a disparut?
pissycutz- vip
stai ca apare in urmatorul ep dar ceva indicii despre ep 15 nu mai aveti si voi de la turcoaicepissycutz a scris:Apropo de Berrin ... unde a disparut?
elena- vip
pissycutz a scris:Am o idee daca Miha pierde trebuie isi inlocuiasca avatarul cu cu un avatar cu Cihan sau Burhan uite vezi ce fata buna sunt, te las sa alegi
da de ce numai eu sa pierd dar daca pierdeti voi ?
mihaela99- vip
elenavacu a scris:stai ca apare in urmatorul ep dar ceva indicii despre ep 15 nu mai aveti si voi de la turcoaicepissycutz a scris:Apropo de Berrin ... unde a disparut?
de maine incolo apar si indiciile, azi nu
mihaela99- vip
pissycutz a scris:Apropo de Berrin ... unde a disparut?
nu stiu cam pe unde ar putea fi , dar bine ar fi sa nu mai apara
mihaela99- vip
ma duc sa fumez sa ma luminez pissy vii?
mihaela99- vip
si mie tot asa mi se pare a fi pe obraz...doar nu tampesc turcii sa ne dea pupicuri in fiecare ep ...asta nu inseamna ca nu ne-ar placea sa fie ...pissycutz a scris:elenavacu a scris: pai atunci ar fi cu atit mai frumos pentru ca se pupa
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
la ce ati pus pariu?ca n-am fost pe fazamihaela99 a scris:pissycutz a scris:Am o idee daca Miha pierde trebuie isi inlocuiasca avatarul cu cu un avatar cu Cihan sau Burhan uite vezi ce fata buna sunt, te las sa alegi
da de ce numai eu sa pierd dar daca pierdeti voi ?
Admin_dea05- Admin
Miha tocmai ce am fost dar i-ati crema de plaja ca te arzi afara
Eu zis ce sa faci tu daca pierzi ... astept propunerea ta pentru noi cupidon vrei sa ne afisam si noi in halate de baie daca castigam?
Elena inca nu au aparut nici un fel de indicii
Eu zis ce sa faci tu daca pierzi ... astept propunerea ta pentru noi cupidon vrei sa ne afisam si noi in halate de baie daca castigam?
pissycutz- vip
Admin_dea05 a scris:la ce ati pus pariu?ca n-am fost pe faza
daca este sau nu in halat in scena cu pupicul din trailer pe ce parte a baricadei esti?
pissycutz- vip
deaa eu pe ce apas ca vad ca mi s au blocat smiliesurilepissycutz a scris:Admin_dea05 a scris:la ce ati pus pariu?ca n-am fost pe faza
daca este sau nu in halat in scena cu pupicul din trailer pe ce parte a baricadei esti?
elena- vip
eu am zis ca murat e in halat si cu parul ud..asa mi se pare miepissycutz a scris:Admin_dea05 a scris:la ce ati pus pariu?ca n-am fost pe faza
Admin_dea05- Admin
tu ma intrebi pe mine sau pe cinepissycutz a scris:Miha tocmai ce am fost dar i-ati crema de plaja ca te arzi afara
elena- vip
cum?nu stiu ce sa zic sa nu fie ceva temporar de la tineelenavacu a scris:deaa eu pe ce apas ca vad ca mi s au blocat smiliesurilepissycutz a scris:Admin_dea05 a scris:la ce ati pus pariu?ca n-am fost pe faza
Admin_dea05- Admin
pissycutz a scris:Miha tocmai ce am fost dar i-ati crema de plaja ca te arzi afara
nu ma ard ca stau sub umbrela
ce sa faceti voi daca pierdeti? sa scrieti la orice mesaj la semnatura SUNT PEDEPSIT sau sa-l purtati la avatar pe unchiul lui hasret ala cu nasu mare
mihaela99- vip
bineeee atunci face asa ne alegem dintre 4 personaje Cobra,Burhan,Ethem si unchiul (imi scapa numele)...cine pierde il are pana vinerea viitoare ca avatar..sunteti de acord..daca da, cine participa la pariu?..eu sunt cu pissy ..mihaela tu esti cu elena sau ea este tot cu noi?mihaela99 a scris:pissycutz a scris:Miha tocmai ce am fost dar i-ati crema de plaja ca te arzi afara
nu ma ard ca stau sub umbrela
ce sa faceti voi daca pierdeti? sa scrieti la orice mesaj SUNT PEDEPSIT sau sa-l purtati la avatar pe unchiul lui hasret
Ultima editare efectuata de catre Admin_dea05 in Lun 07 Iun 2010, 3:03 pm, editata de 1 ori
Admin_dea05- Admin
fetelor ma bag si eu la pariu
parerea mea este ca murat este in halat si ud la par, iar levant nu face parte din scena asta
parerea mea este ca murat este in halat si ud la par, iar levant nu face parte din scena asta
tyna0201- membru activ
Data de inscriere : 29/05/2010
Varsta : 42
Pagina 20 din 44 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 32 ... 44
Subiecte similare
» 11. Gonulcelen - Inima furata
» 14.Gonulcelen- Inima furata
» 2.GONULCELEN (inima furata)
» 15.Gonulcelen- Inima furata
» 16.Gonulcelen- Inima furata
» 14.Gonulcelen- Inima furata