12.Gonulcelen-Inima Furata
+16
prytymeu
mitzymeu
iulianagl
iulia1965
vali1cluj
nutzi
anuta1971
tyna0201
elena
iulia80
mihaela99
narcisa
pissycutz
alitheea
axxa246
Admin_dea05
20 participanți
Pagina 32 din 44
Pagina 32 din 44 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 38 ... 44
Re: 12.Gonulcelen-Inima Furata
tiberici a scris:Buna seara la toata lumea!.....stiti ceva Tuba a patit ceva?..... va rog frumos sa ne informati.... asteptam si navigam pe net in cautare de informatii.....anuta1971 a scris:aha.. multumescpissycutz a scris:fetele de pe huni vorbesc despre faptul ca ar fi explodat o camera.anuta1971 a scris:voi intelegeti ceva? Tuba a avut un accident la o statie de benzina... ce d-zeu se intelege de aici?
Va pup
buna tibi
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
alitheea a scris:buna seara zanutelor , acum am ajuns de la lucru , am putina treaba si vin la voi
buna ali
mihaela99- vip
Buna Tibi
Buna Miha
Miha am ajuns in seara asta inaintea ta Ultima sansa sa te razgandesti cu halatul inainte de trailer
Buna Miha
Miha am ajuns in seara asta inaintea ta Ultima sansa sa te razgandesti cu halatul inainte de trailer
pissycutz- vip
Data de inscriere : 05/10/2009
Buna mihaela99!! Ai ceva noutati .....referitoare la Tuba?mihaela99 a scris:tiberici a scris:Buna seara la toata lumea!.....stiti ceva Tuba a patit ceva?..... va rog frumos sa ne informati.... asteptam si navigam pe net in cautare de informatii.....anuta1971 a scris:aha.. multumescpissycutz a scris:fetele de pe huni vorbesc despre faptul ca ar fi explodat o camera.anuta1971 a scris:voi intelegeti ceva? Tuba a avut un accident la o statie de benzina... ce d-zeu se intelege de aici?
Va pup
buna tibi
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Localizare : Constanta
Credeti sa s-a topit si camera de drag? Poate nu am mai rezistat de la atata "electricitate" si a facut boooom
pissycutz- vip
tiberici a scris:Buna mihaela99!! Ai ceva noutati .....referitoare la Tuba?mihaela99 a scris:tiberici a scris:Buna seara la toata lumea!.....stiti ceva Tuba a patit ceva?..... va rog frumos sa ne informati.... asteptam si navigam pe net in cautare de informatii.....anuta1971 a scris:aha.. multumescpissycutz a scris:fetele de pe huni vorbesc despre faptul ca ar fi explodat o camera.anuta1971 a scris:voi intelegeti ceva? Tuba a avut un accident la o statie de benzina... ce d-zeu se intelege de aici?
Va pup
buna tibi
cred ca nu au patit nimik, iti dai seama cata iubire era acolo?, de au explodat si camerele
mihaela99- vip
Arzu despre trailer
murat was saying to levent she wanted me to tell her how I feel and I kept my mouth shut all the time. and levent says why and murat says I am scared of upsetting her. I want everything to be perfect.
Murat spunea lui Levent "ea vroia sa ii spun ce simt si am tacut tot timpul" iar Levent spune de ce iar Murat raspunde "mi-e teama sa nu o supar, vreau ca totul sa fie perfect"
murat was saying to levent she wanted me to tell her how I feel and I kept my mouth shut all the time. and levent says why and murat says I am scared of upsetting her. I want everything to be perfect.
Murat spunea lui Levent "ea vroia sa ii spun ce simt si am tacut tot timpul" iar Levent spune de ce iar Murat raspunde "mi-e teama sa nu o supar, vreau ca totul sa fie perfect"
Ultima editare efectuata de catre pissycutz in Mar 08 Iun 2010, 9:57 pm, editata de 1 ori
pissycutz- vip
pissycutz a scris:Buna Tibi
Buna Miha
da cei cu tine? esti nerabd. sa iti vezi avatarul cel nou?
ma razgandesc, vreau sa va vad avatarele
mihaela99- vip
Al doilea trailer
https://www.dailymotion.com/video/xdloyx_gonulcelen-dizisi-15-bolum-2-fragma_shortfilms
https://www.dailymotion.com/video/xdloyx_gonulcelen-dizisi-15-bolum-2-fragma_shortfilms
pissycutz- vip
buna seara la toata lumea ceva noutati
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
Ah...fetelor de ce nu este acum vineri .......pissycutz a scris:Al doilea trailer
tiberici- vip
pissycutz a scris:Al doilea trailer
nu am vazut nimic concret
mihaela99- vip
Fetelor unde sunteti?
Plangeti cu Hasret? Haideti ca sunt lacrimi de feiricre.
pissycutz- vip
mihaela99 a scris:
Ba da ... o mangaie iar pe fata, se strang in brate si e in halat
pissycutz- vip
tiberici a scris:Ah...fetelor de ce nu este acum vineri .......pissycutz a scris:Al doilea trailer
cred ca o sa fie episodul lui hasret si saime, murat mai mult vorbeste cu levent in loc s-o sarute pe hasret
mihaela99- vip
pissycutz a scris:mihaela99 a scris:
Ba da ... o mangaie iar pe fata, se strang in brate si e in halat
nu se vede bine halatul
mihaela99- vip
elenavacu a scris:buna seara la toata lumea ceva noutati
buna elena
mihaela99- vip
eu cred ca iar o pupa ca si pune ea iar mina la gura
elena- vip
pissycutz a scris:Fetelor unde sunteti?
cred ca ana studiaza mai bine promo vrea sa vada daca hoca e in halat
mihaela99- vip
mihaela99 a scris:
cred ca o sa fie episodul lui hasret si saime, murat mai mult vorbeste cu levent in loc s-o sarute pe hasret
mie mi-a placut decat sa imi arate scene Cobra-Gulnaz sau Burhan - Salih mai bine asa
pissycutz- vip
Buna Elena
Pot sa iti stric cheful? nu cred ca avem parte de saptamana asta ... e temator, nu vrea sao sarute dupa care sa dispara precum Cenusareasa
Pot sa iti stric cheful? nu cred ca avem parte de saptamana asta ... e temator, nu vrea sao sarute dupa care sa dispara precum Cenusareasa
pissycutz- vip
pissycutz a scris:mihaela99 a scris:
mie mi-a placut decat sa imi arate scene Cobra-Gulnaz sau Burhan - Salih mai bine asa
si mie imi place, dar turcii astia ne fac sa ne urcam pe pereti si cat mai este pana vineri
mihaela99- vip
si mie mi-a placut si pana vineri mi-se pare o vesnicie......credeti-mapissycutz a scris:mihaela99 a scris:
tiberici- vip
Traduc acusica
EPISODE 15 2ND TRAILER.
Murat: I have feelings for her and I am scared. I keep putting a distance between us without even knowing.
levent: It is as obvious as daylight that you have feelings for hasret.
murat: can you imagine? after all this time, again...
you should have seen her today.
she wanted me to say something to her all day. or for me to do something all day.
but I hesitated ( :fighting2 :fighting2 :fighting2 :fighting2 )
levent: why?
murat:this time I do not want love to slip through my hands Levent. I am scared to death that I might upset her. everything must be perfect..
EPISODE 15 2ND TRAILER.
Murat: I have feelings for her and I am scared. I keep putting a distance between us without even knowing.
levent: It is as obvious as daylight that you have feelings for hasret.
murat: can you imagine? after all this time, again...
you should have seen her today.
she wanted me to say something to her all day. or for me to do something all day.
but I hesitated ( :fighting2 :fighting2 :fighting2 :fighting2 )
levent: why?
murat:this time I do not want love to slip through my hands Levent. I am scared to death that I might upset her. everything must be perfect..
pissycutz- vip
sunt mai multe scene una ea esate imbracata in rochie mov cind este el in halay si alta cind isi pune mina la gura alta rochie ia uitate sa vezi indragostitpissycutz a scris:Buna Elena
elena- vip
Pagina 32 din 44 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 38 ... 44
Subiecte similare
» 11. Gonulcelen - Inima furata
» 14.Gonulcelen- Inima furata
» 2.GONULCELEN (inima furata)
» 15.Gonulcelen- Inima furata
» 16.Gonulcelen- Inima furata
» 14.Gonulcelen- Inima furata
» 2.GONULCELEN (inima furata)