12.Gonulcelen-Inima Furata
+16
prytymeu
mitzymeu
iulianagl
iulia1965
vali1cluj
nutzi
anuta1971
tyna0201
elena
iulia80
mihaela99
narcisa
pissycutz
alitheea
axxa246
Admin_dea05
20 participanți
Pagina 17 din 44
Pagina 17 din 44 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 30 ... 44
Re: 12.Gonulcelen-Inima Furata
elenavacu a scris:ati vazut cind vorbea hasret cu levent de narcise ca murat ridea a uitat o pe selinelenavacu a scris:buna dimineata la toata lumea vad ca nu ati dormit deloc azi noapte
buna elena
pe selim a uitat-o cand a aruncat piatra aceea in lacul de la hotel
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
mihaela de ce nu ai dormit scumpa mea ce scenarii ti au mai trecut prin cap spune ne si noua
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
iulianagl a scris:Abia astept sa-i vad fata lui Nesrin cand o sa afle ca Hasret e fiica Saimei.Si intradevar Hogea are muza langa el de-i curge inspiratia asa repede vom avea o noua compozitie care o sa fie un succes garantat.Iar acum va pup merg la banca.
te sarutam si o zi cat mai frumosa sa ai
mihaela99- vip
tu ca fecioara ce esti esti foarte selectiva ai o gindire pragmatica si sunt atenta la ce ti trece prin capelenavacu a scris:mihaela de ce nu ai dormit scumpa mea ce scenarii ti au mai trecut prin cap spune ne si noua
elena- vip
Pa Iulia
o zi buna inc ontinuare
o zi buna inc ontinuare
pissycutz- vip
Data de inscriere : 05/10/2009
elenavacu a scris:tu ca fecioara ce esti esti foarte selectiva ai o gindire pragmatica si sunt atenta la ce ti trece prin capelenavacu a scris:mihaela de ce nu ai dormit scumpa mea ce scenarii ti au mai trecut prin cap spune ne si noua
nu am dormit vineri si sambata , nu ma mai sarturam de privit iti dai seama si ma gandesc deja la vulsat
mihaela99- vip
elenavacu a scris:tu ca fecioara ce esti esti foarte selectiva ai o gindire pragmatica si sunt atenta la ce ti trece prin capelenavacu a scris:mihaela de ce nu ai dormit scumpa mea ce scenarii ti au mai trecut prin cap spune ne si noua
elena nu sunt feciOaora sunt VARSATOARE VISATOARE
mihaela99- vip
vine c it de curind eu cred ca ei se casatoresc pina in ep 17mihaela99 a scris:elenavacu a scris:tu ca fecioara ce esti esti foarte selectiva ai o gindire pragmatica si sunt atenta la ce ti trece prin capelenavacu a scris:mihaela de ce nu ai dormit scumpa mea ce scenarii ti au mai trecut prin cap spune ne si noua
nu am dormit vineri si sambata , nu ma mai sarturam de privit iti dai seama si ma gandesc deja la vulsat
elena- vip
esti omul universului a libertatii ferice de tine fat o dar ia spune mi te ai casatorut de tinara ca daca nu te casatoreai nu mai pupai tu casatorie decit f tirziumihaela99 a scris:elenavacu a scris:tu ca fecioara ce esti esti foarte selectiva ai o gindire pragmatica si sunt atenta la ce ti trece prin capelenavacu a scris:mihaela de ce nu ai dormit scumpa mea ce scenarii ti au mai trecut prin cap spune ne si noua
elena- vip
te am confundat cu anuta ea este fecioaraelenavacu a scris:esti omul universului a libertatii ferice de tine fat o dar ia spune mi te ai casatorut de tinara ca daca nu te casatoreai nu mai pupai tu casatorie decit f tirziumihaela99 a scris:elenavacu a scris:tu ca fecioara ce esti esti foarte selectiva ai o gindire pragmatica si sunt atenta la ce ti trece prin capelenavacu a scris:mihaela de ce nu ai dormit scumpa mea ce scenarii ti au mai trecut prin cap spune ne si noua
elena- vip
elenavacu a scris:esti omul universului a libertatii ferice de tine fat o dar ia spune mi te ai casatorut de tinara ca daca nu te casatoreai nu mai pupai tu casatorie decit f tirziumihaela99 a scris:elenavacu a scris:tu ca fecioara ce esti esti foarte selectiva ai o gindire pragmatica si sunt atenta la ce ti trece prin capelenavacu a scris:mihaela de ce nu ai dormit scumpa mea ce scenarii ti au mai trecut prin cap spune ne si noua
m-am casatorit la 20 de ani , dar acum sunt fericita ca pot sa ma destrabalez
mihaela99- vip
anul asta trebuie sa ti pui in aplicare toate planurile peste o luna cind luna neagra va pleca din semnul tau ai toata libertatea de ati pune in aplicare planurile esti sustinuta astral asa ca da i bataieelenavacu a scris:te am confundat cu anuta ea este fecioaraelenavacu a scris:esti omul universului a libertatii ferice de tine fat o dar ia spune mi te ai casatorut de tinara ca daca nu te casatoreai nu mai pupai tu casatorie decit f tirziumihaela99 a scris:elenavacu a scris:tu ca fecioara ce esti esti foarte selectiva ai o gindire pragmatica si sunt atenta la ce ti trece prin capelenavacu a scris:mihaela de ce nu ai dormit scumpa mea ce scenarii ti au mai trecut prin cap spune ne si noua
elena- vip
buna dimineata dragutzelor!
va doresc o zii frumoasa ca sufletele voastre!
tyna0201- membru activ
Data de inscriere : 29/05/2010
Varsta : 42
pissycutz a scris:Buna Elena
Ai dreptate Miha Avea doua muze: Hasret si sarutul.
Si mi-am mai placut faza cu "noapte buna" si ce fel ii privea Nersin de parca nu soc nu era suficient, trebuia sa ii mai si vada
pissy faza cu noapte buna m-a topit , zambetul lui murat hoca , doamne cat imi place cand rade , uite aici faza
http://www.atvdiziler.com/gonulcelen-dizisi-video-klipleri/gonulcelen-dizisi-14-bolum-(iyi-geceler-sahnesi)/msg23109/#msg23109
Ultima editare efectuata de catre mihaela99 in Lun 07 Iun 2010, 10:35 am, editata de 1 ori
mihaela99- vip
iar cu serv sa nu ti faci probleme pentru ca romania este o tara de tip varsator este perfect pentru tine te vei realiza in propria tara la tine calatoriile in strainatate sunt cu bucluc ori explodeaza un pneu la masina ori ceva te tine in loc asa ca fii atenta cind pleci la drumuri lungi mai ales in strainatateelenavacu a scris:anul asta trebuie sa ti pui in aplicare toate planurile peste o luna cind luna neagra va pleca din semnul tau ai toata libertatea de ati pune in aplicare planurile esti sustinuta astral asa ca da i bataieelenavacu a scris:te am confundat cu anuta ea este fecioaraelenavacu a scris:esti omul universului a libertatii ferice de tine fat o dar ia spune mi te ai casatorut de tinara ca daca nu te casatoreai nu mai pupai tu casatorie decit f tirziumihaela99 a scris:elenavacu a scris:tu ca fecioara ce esti esti foarte selectiva ai o gindire pragmatica si sunt atenta la ce ti trece prin capelenavacu a scris:mihaela de ce nu ai dormit scumpa mea ce scenarii ti au mai trecut prin cap spune ne si noua
elena- vip
elenavacu a scris:anul asta trebuie sa ti pui in aplicare toate planurile peste o luna cind luna neagra va pleca din semnul tau ai toata libertatea de ati pune in aplicare planurile esti sustinuta astral asa ca da i bataieelenavacu a scris:te am confundat cu anuta ea este fecioaraelenavacu a scris:esti omul universului a libertatii ferice de tine fat o dar ia spune mi te ai casatorut de tinara ca daca nu te casatoreai nu mai pupai tu casatorie decit f tirziumihaela99 a scris:elenavacu a scris:tu ca fecioara ce esti esti foarte selectiva ai o gindire pragmatica si sunt atenta la ce ti trece prin capelenavacu a scris:mihaela de ce nu ai dormit scumpa mea ce scenarii ti au mai trecut prin cap spune ne si noua
saru mana ot sa joc la loto?
mihaela99- vip
tyna0201 a scris:buna dimineata dragutzelor!
buna Tyna
mihaela99- vip
mihaela99 a scris:poti sa joci la pariuri sportive nu la loto pentru ca tu poti sa mostenesti ceva de la parinti matusa la loto nu pariuri sportive daelenavacu a scris:anul asta trebuie sa ti pui in aplicare toate planurile peste o luna cind luna neagra va pleca din semnul tau ai toata libertatea de ati pune in aplicare planurile esti sustinuta astral asa ca da i bataieelenavacu a scris:te am confundat cu anuta ea este fecioaraelenavacu a scris:esti omul universului a libertatii ferice de tine fat o dar ia spune mi te ai casatorut de tinara ca daca nu te casatoreai nu mai pupai tu casatorie decit f tirziumihaela99 a scris:elenavacu a scris:tu ca fecioara ce esti esti foarte selectiva ai o gindire pragmatica si sunt atenta la ce ti trece prin capelenavacu a scris:mihaela de ce nu ai dormit scumpa mea ce scenarii ti au mai trecut prin cap spune ne si noua
saru mana ot sa joc la loto?
elena- vip
iar cu serv sa nu ti faci probleme pentru ca romania este o tara de tip varsator este perfect pentru tine te vei realiza in propria tara la tine calatoriile in strainatate sunt cu bucluc ori explodeaza un pneu la masina ori ceva te tine in loc asa ca fii atenta cind pleci la drumuri lungi mai ales in strainatate[/quote]
cu serviciul chiar nu-mi fac probleme ca sunt sefa , cu calatoiile stau mai prost , nu prea imi place sa calatoresc decat pe la turcii, si ce zici ca in strainatate sa nu plec? asta nu-mi place , nici colea peste mare la canceito?
cu serviciul chiar nu-mi fac probleme ca sunt sefa , cu calatoiile stau mai prost , nu prea imi place sa calatoresc decat pe la turcii, si ce zici ca in strainatate sa nu plec? asta nu-mi place , nici colea peste mare la canceito?
mihaela99- vip
mihaela99 a scris:iar cu serv sa nu ti faci probleme pentru ca romania este o tara de tip varsator este perfect pentru tine te vei realiza in propria tara la tine calatoriile in strainatate sunt cu bucluc ori explodeaza un pneu la masina ori ceva te tine in loc asa ca fii atenta cind pleci la drumuri lungi mai ales in strainatate
cu serviciul chiar nu-mi fac probleme ca sunt sefa , cu calatoiile stau mai prost , nu prea imi place sa calatoresc decat pe la turcii, si ce zici ca in strainatate sa nu plec? asta nu-mi place , nici colea peste mare la canceito? [/quote]dute la cancelito dar fii atenta
elena- vip
poti sa joci la pariuri sportive nu la loto pentru ca tu poti sa mostenesti ceva de la parinti matusa la loto nu pariuri sportive da
sa stii ca la pariuri joc, ma pune sotul sa zic rezultate la meciuri, si culmea am mai si castigat, dar nu mult
sa stii ca la pariuri joc, ma pune sotul sa zic rezultate la meciuri, si culmea am mai si castigat, dar nu mult
mihaela99- vip
dute la cancelito dar fii atenta[/quote] sa nu stai prea mult in spatii inchise iar cind esti deprimata si ceva nu ti merge bine sa ti spui cu voce tare sunt calma nu mi pasa pot orice si ai sa vezi cum se schimba situatia dar asta numai cind ceva te agaseaza si nu i mai dai de capelenavacu a scris:mihaela99 a scris:iar cu serv sa nu ti faci probleme pentru ca romania este o tara de tip varsator este perfect pentru tine te vei realiza in propria tara la tine calatoriile in strainatate sunt cu bucluc ori explodeaza un pneu la masina ori ceva te tine in loc asa ca fii atenta cind pleci la drumuri lungi mai ales in strainatate
elena- vip
vezi am nimerito ai sa vezi ca ai sa cistigimihaela99 a scris:poti sa joci la pariuri sportive nu la loto pentru ca tu poti sa mostenesti ceva de la parinti matusa la loto nu pariuri sportive da
elena- vip
sa nu stai prea mult in spatii inchise iar cind esti deprimata si ceva nu ti merge bine sa ti spui cu voce tare sunt calma nu mi pasa pot orice si ai sa vezi cum se schimba situatia dar asta numai cind ceva te agaseaza si nu i mai dai de cap[/quote]elenavacu a scris:dute la cancelito dar fii atentaelenavacu a scris:mihaela99 a scris:iar cu serv sa nu ti faci probleme pentru ca romania este o tara de tip varsator este perfect pentru tine te vei realiza in propria tara la tine calatoriile in strainatate sunt cu bucluc ori explodeaza un pneu la masina ori ceva te tine in loc asa ca fii atenta cind pleci la drumuri lungi mai ales in strainatate
sa stii elena ca pe mine nu mai supara nimic de la un timp, si sunt asa de optimista, cand ma doare ceva incep sa rad si stii ca imi trece? eu cred ca umorul si optimismul sunt o terapie pentru mine
mihaela99- vip
pentru tine in viata conteaza foarte mult prietenia tu pui pret mai mult ca oricine pe acest lucru nu ai putea sa traiesti fara prieteni si mai stiu ca esti si o bucatareasa grozava cred ca gatesti f bineelenavacu a scris:vezi am nimerito ai sa vezi ca ai sa cistigimihaela99 a scris:poti sa joci la pariuri sportive nu la loto pentru ca tu poti sa mostenesti ceva de la parinti matusa la loto nu pariuri sportive da
elena- vip
Pagina 17 din 44 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 30 ... 44
Subiecte similare
» 11. Gonulcelen - Inima furata
» 14.Gonulcelen- Inima furata
» 2.GONULCELEN (inima furata)
» 15.Gonulcelen- Inima furata
» 16.Gonulcelen- Inima furata
» 14.Gonulcelen- Inima furata
» 2.GONULCELEN (inima furata)