13.Gonulcelen-Inima furata
+18
vivi
tiberici
florina1989
lica54
Bruni-My
pissycutz
iulia1965
alitheea
elena
iulianagl
nutzi
elena50
Admin_dea05
Hatice2J
iulia80
narcisa
anuta1971
mihaela99
22 participanți
Pagina 43 din 44
Pagina 43 din 44 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44
Re: 13.Gonulcelen-Inima furata
[quote="mihaela99"]
sa aveti o zi frumoasa si plina de iubire [img]/users/1211/28/81/15/smiles/296580.gif
buna dimineata draga mea sa ai o zi frumoasa sa fii fericita si iubita
sa aveti o zi frumoasa si plina de iubire [img]/users/1211/28/81/15/smiles/296580.gif
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
[quote="anuta1971"[img]/users/1211/28/81/15/smiles/296580.gif
[/quote]
buna dimi ana yami yami, ce rece si bun este
[/quote]
buna dimi ana yami yami, ce rece si bun este
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
te pup iubita... uite ceva despre fiscalitatea romaneasca
Fiscalitate
Într-o dimineaţă, stăpânitorul unei cetăţi fu trezit de nişte strigăte care se auzeau din piaţă: "Hai la mere! Mere dulci cum n-aţi mai gustat!".
Ridicându-se indispus din pat şi privind pe fereastră, văzu un târgoveţ ce vindea, într-adevăr, mere, înconjurat de o mulţime de muşterii. "Trebuie să fie tare bune merele alea", îşi spuse mai-marele cetăţii şi, făcându-i-se poftă, îl chemă pe primul său sfetnic şi îi porunci:
− Ia cinci galbeni şi mergi în piaţă să cumperi mere de la târgoveţul acela.
Primul sfetnic îl chemă pe paharnic şi îi spuse:
− Uite patru galbeni, du-te şi cumpără mere.
Paharnicul se adresă, la rândul său, stolnicului:
− Poftim trei galbeni, de care să cumperi mere de la târgoveţul acela.
Stolnicul îl chemă pe primul străjer îi dădu doi galbeni şi îl trimise în piaţă. Acesta dădu un galben unui străjer din subordine, iar acela se duse la târgoveţ şi îi luă la rost:
− Hei, ce tot strigi aşa? Ai tulburat somnul mai-marelui cetăţii, iar drept pedeapsă mi-a poruncit să-ţi confisc căruţa asta cu mere.
Zis şi făcut. Întors la şeful său, străjerul se lăudă:
− Am făcut un târg nemaipomenit. Cu un galben am cumpărat o jumătate din căruţa cu mere a tărgoveţului.
Primul străjer merse la stolnic:
− M-am târguit şi, cu cei doi galbeni pe care mi i-ai dat am reuşit să cumpăr un sac cu mere!. Stolnicul - repede la paharnic:
− Cu trei galbeni am luat o tolbă întreagă cu mere". Paharnicul dosi jumătate din cantitate şi apoi merse la primul sfetnic:
− Iată, cei patru galbeni mi-au ajuns doar pentru o jumătate de tolbă cu mere.
Iar primul sfetnic se înfăţişă dinaintea stăpînitorului cetăţii şi glăsui:
− Măria ta, iată, am îndeplinit porunca. Numai că de acei cinci galbeni n-am reuşit să târguiesc decât cinci mere.
Mai-marele cetăţii muşcă dintr-un măr şi cugetă:
"Hmmm... Cinci mere pentru cinci galbeni... scump, foarte scump! Şi, cu toate astea, târgoveţul acela avea o mulţime de cumpărători. Înseamnă că lumea o duce bine, are bani. Ia să măresc eu birurile!"
Fiscalitate
Într-o dimineaţă, stăpânitorul unei cetăţi fu trezit de nişte strigăte care se auzeau din piaţă: "Hai la mere! Mere dulci cum n-aţi mai gustat!".
Ridicându-se indispus din pat şi privind pe fereastră, văzu un târgoveţ ce vindea, într-adevăr, mere, înconjurat de o mulţime de muşterii. "Trebuie să fie tare bune merele alea", îşi spuse mai-marele cetăţii şi, făcându-i-se poftă, îl chemă pe primul său sfetnic şi îi porunci:
− Ia cinci galbeni şi mergi în piaţă să cumperi mere de la târgoveţul acela.
Primul sfetnic îl chemă pe paharnic şi îi spuse:
− Uite patru galbeni, du-te şi cumpără mere.
Paharnicul se adresă, la rândul său, stolnicului:
− Poftim trei galbeni, de care să cumperi mere de la târgoveţul acela.
Stolnicul îl chemă pe primul străjer îi dădu doi galbeni şi îl trimise în piaţă. Acesta dădu un galben unui străjer din subordine, iar acela se duse la târgoveţ şi îi luă la rost:
− Hei, ce tot strigi aşa? Ai tulburat somnul mai-marelui cetăţii, iar drept pedeapsă mi-a poruncit să-ţi confisc căruţa asta cu mere.
Zis şi făcut. Întors la şeful său, străjerul se lăudă:
− Am făcut un târg nemaipomenit. Cu un galben am cumpărat o jumătate din căruţa cu mere a tărgoveţului.
Primul străjer merse la stolnic:
− M-am târguit şi, cu cei doi galbeni pe care mi i-ai dat am reuşit să cumpăr un sac cu mere!. Stolnicul - repede la paharnic:
− Cu trei galbeni am luat o tolbă întreagă cu mere". Paharnicul dosi jumătate din cantitate şi apoi merse la primul sfetnic:
− Iată, cei patru galbeni mi-au ajuns doar pentru o jumătate de tolbă cu mere.
Iar primul sfetnic se înfăţişă dinaintea stăpînitorului cetăţii şi glăsui:
− Măria ta, iată, am îndeplinit porunca. Numai că de acei cinci galbeni n-am reuşit să târguiesc decât cinci mere.
Mai-marele cetăţii muşcă dintr-un măr şi cugetă:
"Hmmm... Cinci mere pentru cinci galbeni... scump, foarte scump! Şi, cu toate astea, târgoveţul acela avea o mulţime de cumpărători. Înseamnă că lumea o duce bine, are bani. Ia să măresc eu birurile!"
anuta1971- vip
Gata fetelor am terminat..aici sunt toate partile
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/gonulcelen-f3/gonulcelen-subtitrat-romanete-pe-you-tube-t105.htm#38102
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/gonulcelen-f3/gonulcelen-subtitrat-romanete-pe-you-tube-t105.htm#38102
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Buna dimineata
Dea multimim pentru subtitrari, esti o scumpa
pissycutz- vip
Data de inscriere : 05/10/2009
pupicei fetelor...pissycutz a scris:Buna dimineata
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:Gata fetelor am terminat..aici sunt toate partile
multumim Dea
mihaela99- vip
pissycutz a scris:Buna dimineata
buna pissy
mihaela99- vip
pissycutz a scris:Buna dimineata
buna pisi..
anuta1971- vip
ooooooooo au aparut fetele cu avatare funny am vazut ca v-ati distrat aseara de minune chiar ati mai paria inca o data
Deci pe ce pariem?
Deci pe ce pariem?
pissycutz- vip
[quote="anuta1971"]te pup iubita... uite ceva despre fiscalitatea romaneasca
Fiscalitate
buna buna treaba , e ca ala
nea nae da-mi si mie 5 lei, cat ma 4? ce faci cu 3? nu ti-ajunge 2? ia la nenea 1
Fiscalitate
nea nae da-mi si mie 5 lei, cat ma 4? ce faci cu 3? nu ti-ajunge 2? ia la nenea 1
Ultima editare efectuata de catre mihaela99 in Mar 15 Iun 2010, 9:59 am, editata de 1 ori
mihaela99- vip
pissycutz a scris:ooooooooo au aparut fetele cu avatare funny am vazut ca v-ati distrat aseara de minune chiar ati mai paria inca o data
Deci pe ce pariem?
cand o pupa oga pe hasret , inainte sau dupa concert? sau unde pleaca hasret cu chian? sau mai zi si tu
mihaela99- vip
mmmmmmmm cand e scena de pe lac, inainte sau dupa concert?mihaela99 a scris:
cand o pupa oga pe hasret , inainte sau dupa concert? sau unde pleaca hasret cu chian? sau mai zi si tu
afla Hasret ca Saime e mama ei?
ii marturiseste Murat dragostea lui Hasret?
am atatea intrebari care imi trec prin cap
pissycutz- vip
pissycutz a scris:mmmmmmmm cand e scena de pe lac, inainte sau dupa concert?mihaela99 a scris:
afla Hasret ca Saime e mama ei?
ii marturiseste Murat dragostea lui Hasret?
am atatea intrebari care imi trec prin cap
sau: in sezonul urm. stau despartiti pentru un timp oga si hasret?, sau levent isi baga adanc coada intre cei doi? , sau ce se intampla cu Burhan?
mihaela99- vip
Hai sa ne concentram pe intrebari pe termen scurt la care sa aflam raspunsul vineri :|
pissycutz- vip
[quote="mihaela99"]
numai ca la ei e in progresie... ai sa dai un leu... parca o duci prea bine.. ia da tu 10 ca ai de unde
anuta1971 a scris:te pup iubita... uite ceva despre fiscalitatea romaneasca
Fiscalitate
numai ca la ei e in progresie... ai sa dai un leu... parca o duci prea bine.. ia da tu 10 ca ai de unde
anuta1971- vip
pissycutz a scris:Hai sa ne concentram pe intrebari pe termen scurt la care sa aflam raspunsul vineri :|
eu nu mai vreau sa fiu pedepsita cred ca o sa ma abtin de la pariuri ... nu le am cu pariurile dau faliment
Ultima editare efectuata de catre anuta1971 in Mar 15 Iun 2010, 10:14 am, editata de 1 ori
anuta1971- vip
anuta1971 a scris:pissycutz a scris:Hai sa ne concentram pe intrebari pe termen scurt la care sa aflam raspunsul vineri :|
eu nu mai vreau sa fiu pedepsita cred ca o sa ma abtin de la pariuri ... nu le am cu pariurile dau faliment
nu se poate , trebe sa te bagi altfel nu are farmec , te imprumut eu stai fara grija
mihaela99- vip
mihaela99 a scris:anuta1971 a scris:pissycutz a scris:Hai sa ne concentram pe intrebari pe termen scurt la care sa aflam raspunsul vineri :|
nu se poate , trebe sa te bagi altfel nu are farmec , te imprumut eu stai fara grija
da e o idee sa pariezi pe banii altuia
intrebare pentru pariu: fac dragoste Murat si Hasret si Murat o cere de nevasta pe Hasret la sfarsitul sezonului?
anuta1971- vip
anuta1971 a scris:mihaela99 a scris:anuta1971 a scris:pissycutz a scris:Hai sa ne concentram pe intrebari pe termen scurt la care sa aflam raspunsul vineri :|
intrebare pentru pariu: fac dragoste Murat si Hasret si Murat o cere de nevasta pe Hasret la sfarsitul sezonului?
eu zic ca nici una nici alta din pacate , mai avem de asteptat, in schimb o saruta si ii spune ca o iubeste , zic eu
mihaela99- vip
anuta1971 a scris:
si eu zic ca nu :nh8: cred ca e prea devreme pentru echipa Cevdet-Tomiris
pissycutz- vip
deja va ganditi prea departe ..dar cine zice dintre voi ca se va intampla lucrul asta?pissycutz a scris:anuta1971 a scris:
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:deja va ganditi prea departe ..dar cine zice dintre voi ca se va intampla lucrul asta?pissycutz a scris:anuta1971 a scris:
eu nu am zis, eu doar ma gandesc
mihaela99- vip
fetelor vad ca narcisa ne-a dat tema
rochia cui va alege hasret? pe a lui murat sau pe a lui levent?
ar fi si asta un pariu
ar fi si asta un pariu
mihaela99- vip
..dar care rochie era a lui Murat si care a lui Levent?...probabil din orgoliu ar alege-o pe cea a lui Levent..dar rochia alba mi se pare clasica deci cred ca e a lui Murat.....nu stiu ce sa zic sunt confuza la aceasta intrebare ma contrazic singura :nh8:mihaela99 a scris:fetelor vad ca narcisa ne-a dat tema
ar fi si asta un pariu
Admin_dea05- Admin
Pagina 43 din 44 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44
Subiecte similare
» 11. Gonulcelen - Inima furata
» 14.Gonulcelen- Inima furata
» 2.GONULCELEN (inima furata)
» 15.Gonulcelen- Inima furata
» 16.Gonulcelen- Inima furata
» 14.Gonulcelen- Inima furata
» 2.GONULCELEN (inima furata)