13.Gonulcelen-Inima furata
+18
vivi
tiberici
florina1989
lica54
Bruni-My
pissycutz
iulia1965
alitheea
elena
iulianagl
nutzi
elena50
Admin_dea05
Hatice2J
iulia80
narcisa
anuta1971
mihaela99
22 participanți
Pagina 39 din 44
Pagina 39 din 44 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 44
Re: 13.Gonulcelen-Inima furata
si mie mi-a fost tare dor de voi
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
narcisa a scris:mihaela99 a scris:fetelor nu stiu daca ati vazut azi dupa amiaza ce a facut elena , l-a pus pe cancelino pe toata pagina , nu mai vedeam nimic decat pe el
n-am avut bafta asta, dar îmi place și mic
da? mama ce rau imi pare ca am pierdut faza... simpatica rau elena
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
alitheea a scris:si mie mi-a fost tare dor de voi
nu mai pleci... stai cu noi macar pana se termina sezonul dupa aceea ne trimiti poze din Franta
anuta1971- vip
nici nu am apucat sa citesc ce ati scris ca iar nu mai gaseam pe nimeni cand terminam, ce mai faceti?
s-a mai intamplat ceva important?
s-a mai intamplat ceva important?
alitheea- vip
mihaela99 a scris:[quote="anuta1971"
MIha iti place Cobretin aici?
eeeeeeee da mai merge cu tuban, daca il da jos o iei la fuga [/quote]
sa stii ca da ... are o fatza cu chelia aia deasa
anuta1971- vip
eu la prima vedere am crezut ca e hitler , si nu stiam ce cauta la noi [/quote]alitheea a scris:
Bună Ali, l-am pus ca să o motivez pe Dea cu subtitrările, vezi nici nu stă cu noi, s-a dus repede să le facă numai să nu ne mai vadă
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
pai sa vezi de ce sunt in stare , trebuia sa merg la parintii mei in Bihor si ca sa vad episodul de vineri ca ei nu au internet le-am zis ca am o intalnire cu cineva vineri seara si ajungem doar sambataanuta1971 a scris:alitheea a scris:si mie mi-a fost tare dor de voi
nu mai pleci... stai cu noi macar pana se termina sezonul dupa aceea ne trimiti poze din Franta
alitheea- vip
alitheea a scris:buna seara zanutelor
buna ali bine ai venit
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
narcisa a scris:eu la prima vedere am crezut ca e hitler , si nu stiam ce cauta la noialitheea a scris:
Bună Ali, l-am pus ca să o motivez pe Dea cu subtitrările, vezi nici nu stă cu noi, s-a dus repede să le facă numai să nu ne mai vadă [/quote]pai vineri noaptea cand v-am vazut prima data , am ras de l-am trezit pe al meu barbat cu rasul meu
alitheea- vip
narcisa a scris:eu la prima vedere am crezut ca e hitler , si nu stiam ce cauta la noialitheea a scris:
Bună Ali, l-am pus ca să o motivez pe Dea cu subtitrările, vezi nici nu stă cu noi, s-a dus repede să le facă numai să nu ne mai vadă [/quote]
oare? pai atunci sa ne ierte de pedeapsa... daca stau bine sa ma gandesc nici noi nu mai vrem sa fim iertate ne distram prea bine
anuta1971- vip
bine te-am gasit , tare greu a fost sa stau departe de voi , pe bune...mihaela99 a scris:alitheea a scris:buna seara zanutelor
buna ali bine ai venit
alitheea- vip
anuta1971 a scris:narcisa a scris:mihaela99 a scris:fetelor nu stiu daca ati vazut azi dupa amiaza ce a facut elena , l-a pus pe cancelino pe toata pagina , nu mai vedeam nimic decat pe el
n-am avut bafta asta, dar îmi place și mic
da? mama ce rau imi pare ca am pierdut faza... simpatica rau elena
s-a intamplat dupa ce ai plecat tu, m-am tavalit , nu mai puteam, ma durea burta cat am ras
mihaela99- vip
anuta1971 a scris:narcisa a scris:anuta1971 a scris:mihaela99 a scris:acum v-ati ascuns voi? tradatoarelor
nuuuu eu sunt aici... deci maimutoii mei sunt sub acoperire oare care-i Canselutu?.. cred ca ala adormit
Aha, te-am prins, te sustragi de la pedeapsă, zici că-i Cobra cu Bekir și când colo sunt Canselu și cu Tuba
nu ma spui la nimeni nu? iti dau ce vrei tu...
Nu te spun dar să știi că vreau halatul lui Hoca
narcisa- vip
alitheea a scris:pai sa vezi de ce sunt in stare , trebuia sa merg la parintii mei in Bihor si ca sa vad episodul de vineri ca ei nu au internet le-am zis ca am o intalnire cu cineva vineri seara si ajungem doar sambataanuta1971 a scris:alitheea a scris:si mie mi-a fost tare dor de voi
elena a spus ca pleaca in concediu maine dupa ce vede trailerul... eu nici nu ma misc de acasa... suntem duse rau
anuta1971- vip
ce sa faci cu el draga mea pe caldura asta , poate sa iti faci vant cu elnarcisa a scris:anuta1971 a scris:narcisa a scris:anuta1971 a scris:mihaela99 a scris:acum v-ati ascuns voi? tradatoarelor
nuuuu eu sunt aici... deci maimutoii mei sunt sub acoperire oare care-i Canselutu?.. cred ca ala adormit
Aha, te-am prins, te sustragi de la pedeapsă, zici că-i Cobra cu Bekir și când colo sunt Canselu și cu Tuba
alitheea- vip
anuta1971 a scris:narcisa a scris:eu la prima vedere am crezut ca e hitler , si nu stiam ce cauta la noialitheea a scris:
Bună Ali, l-am pus ca să o motivez pe Dea cu subtitrările, vezi nici nu stă cu noi, s-a dus repede să le facă numai să nu ne mai vadă
oare? pai atunci sa ne ierte de pedeapsa... daca stau bine sa ma gandesc nici noi nu mai vrem sa fim iertate ne distram prea bine [/quote]
nici eu nu renunt asa usor la bekir , il tin doua saptamani
mihaela99- vip
si pana la urma cand se termina sezonul , vinerea asta sau cealalta?anuta1971 a scris:alitheea a scris:pai sa vezi de ce sunt in stare , trebuia sa merg la parintii mei in Bihor si ca sa vad episodul de vineri ca ei nu au internet le-am zis ca am o intalnire cu cineva vineri seara si ajungem doar sambataanuta1971 a scris:alitheea a scris:si mie mi-a fost tare dor de voi
elena a spus ca pleaca in concediu maine dupa ce vede trailerul... eu nici nu ma misc de acasa... suntem duse rau
alitheea- vip
alitheea a scris:ce sa faci cu el draga mea pe caldura asta , poate sa iti faci vant cu elnarcisa a scris:anuta1971 a scris:narcisa a scris:anuta1971 a scris:mihaela99 a scris:acum v-ati ascuns voi? tradatoarelor
păi nu-l vreau pentru mine, dar mă gândeam că i-o fi și lui cald
Ultima editare efectuata de catre narcisa in Lun 14 Iun 2010, 10:27 pm, editata de 1 ori
narcisa- vip
ce sa va zic fetelor , numai minunati si minunatii imi vad ochii de cand am intrat pe forum
alitheea- vip
alitheea a scris:si pana la urma cand se termina sezonul , vinerea asta sau cealalta?anuta1971 a scris:alitheea a scris:pai sa vezi de ce sunt in stare , trebuia sa merg la parintii mei in Bihor si ca sa vad episodul de vineri ca ei nu au internet le-am zis ca am o intalnire cu cineva vineri seara si ajungem doar sambataanuta1971 a scris:alitheea a scris:si mie mi-a fost tare dor de voi
vinerea cealalta adica pe 25
anuta1971- vip
haideti fetelor ce pariuri mai facem , nu de alta dar a inceput sa-mi placa
mihaela99- vip
mihaela99 a scris:anuta1971 a scris:narcisa a scris:eu la prima vedere am crezut ca e hitler , si nu stiam ce cauta la noialitheea a scris:
oare? pai atunci sa ne ierte de pedeapsa... daca stau bine sa ma gandesc nici noi nu mai vrem sa fim iertate ne distram prea bine
nici eu nu renunt asa usor la bekir , il tin doua saptamani [/quote]
mie mi-e cam dor sa mai vad si altceva la avataruri dar merge si asa inca o saptamana zici?... chiar ne dau afara daca le mai terorizam (vizual)
anuta1971- vip
alitheea a scris:bine te-am gasit , tare greu a fost sa stau departe de voi , pe bune...mihaela99 a scris:alitheea a scris:buna seara zanutelor
buna ali bine ai venit
acum am vazut avaratul tau
mihaela99- vip
acum mă duc la duș, dar revin,
aveți grijă cu avatarele să nu ne speriem mai tare
aveți grijă cu avatarele să nu ne speriem mai tare
Ultima editare efectuata de catre narcisa in Lun 14 Iun 2010, 10:29 pm, editata de 1 ori
narcisa- vip
anuta1971 a scris:
nici eu nu renunt asa usor la bekir , il tin doua saptamani
mie mi-e cam dor sa mai vad si altceva la avataruri dar merge si asa inca o saptamana zici?... chiar ne dau afara daca le mai terorizam (vizual) [/quote]
poa sa ne dea afara dea , oricum se termina sezonul, pan la toamna ne iarta si ne cheama inapoi
Ultima editare efectuata de catre mihaela99 in Lun 14 Iun 2010, 10:29 pm, editata de 1 ori
mihaela99- vip
Pagina 39 din 44 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 44
Subiecte similare
» 11. Gonulcelen - Inima furata
» 14.Gonulcelen- Inima furata
» 2.GONULCELEN (inima furata)
» 15.Gonulcelen- Inima furata
» 16.Gonulcelen- Inima furata
» 14.Gonulcelen- Inima furata