14.Gonulcelen- Inima furata
+15
DENISA
iulianagl
nutzi
iulia80
narcisa
tiberici
Admin_dea05
florina1989
vivi
tyna0201
alitheea
anuta1971
pissycutz
mihaela99
elena
19 participanți
Pagina 7 din 40
Pagina 7 din 40 • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
Re: 14.Gonulcelen- Inima furata
na ca pana vineri iar sunt in transa cred ca o iau razna mai tare ca la asi indragostit indragostit indragostitmihaela99 a scris:fetelor dar ce cantec e asta care il canta hasret? nu l-am mai auzit pana acum ,mi s-a facut piele de gaina, doamne ce frumos cantec
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
Buna seara fetele mele!!!Ce trailer frumos ..dar si ce poze a pus vivi Cansel statea langa Tuba la masa astia nu se despart deloc sper pana la toamna sa aflam vre-o noutate poate poate se cupleaza de ziua lui Canselut
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
este melodia care o cânta murat la pian şi au pus versuri..cred că cihan îi zice că mama ei e în culise şi ea fuge după ea când se termină concertul şi murat după eamihaela99 a scris:fetelor dar ce cantec e asta care il canta hasret? nu l-am mai auzit pana acum ,mi s-a facut piele de gaina, doamne ce frumos cantec
florina1989- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
Varsta : 34
Localizare : buzau
alitheea a scris:na ca pana vineri iar sunt in transa cred ca o iau razna mai tare ca la asi indragostit indragostit indragostitmihaela99 a scris:fetelor dar ce cantec e asta care il canta hasret? nu l-am mai auzit pana acum ,mi s-a facut piele de gaina, doamne ce frumos cantec
ce frumos canta... pana si Nesrin e fericita si incantata... mama ce sarut ii aplica Murat..
Ultima editare efectuata de catre anuta1971 in Mar 15 Iun 2010, 9:59 pm, editata de 1 ori
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
florina1989 a scris:Gulpembe strigă adică pe Saime Burhan aşa îi zicea..l-am văzut şi pe murat acolo sper că o prinde
buna pui , bine ai venit
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
bine ai venit dea, vezi ce fericire mare e in casa noastra?Admin_dea05 a scris: Buna seara fetele mele!!!Ce trailer frumos ..dar si ce poze a pus vivi Cansel statea langa Tuba la masa astia nu se despart deloc sper pana la toamna sa aflam vre-o noutate poate poate se cupleaza de ziua lui Canselut
alitheea- vip
poate traduce cineva ca mai zice ceva de fapt numai ea vorbesteflorina1989 a scris:este melodia care o cânta murat la pian şi au pus versuri..cred că cihan îi zice că mama ei e în culise şi ea fuge după ea când se termină concertul şi murat după eamihaela99 a scris:fetelor dar ce cantec e asta care il canta hasret? nu l-am mai auzit pana acum ,mi s-a facut piele de gaina, doamne ce frumos cantec
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
bine v-am găsit dar nu pot să mai stau de vorbă cu voi am intrat să văd promo mai vorbim mâine vă pup noapte bunămihaela99 a scris:florina1989 a scris:Gulpembe strigă adică pe Saime Burhan aşa îi zicea..l-am văzut şi pe murat acolo sper că o prinde
buna pui , bine ai venit
florina1989- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
Varsta : 34
Localizare : buzau
Admin_dea05 a scris: Buna seara fetele mele!!!Ce trailer frumos ..dar si ce poze a pus vivi Cansel statea langa Tuba la masa astia nu se despart deloc sper pana la toamna sa aflam vre-o noutate poate poate se cupleaza de ziua lui Canselut
buna Dea, se pare ca murat pentru hasret a compus melodia nu pentru selim
offfff ce trailer , mi s-a facut parul maciuca
mihaela99- vip
Admin_dea05 a scris: Buna seara fetele mele!!!Ce trailer frumos ..dar si ce poze a pus vivi Cansel statea langa Tuba la masa astia nu se despart deloc sper pana la toamna sa aflam vre-o noutate poate poate se cupleaza de ziua lui Canselut
buna Deea
anuta1971- vip
florina1989 a scris:bine v-am găsit dar nu pot să mai stau de vorbă cu voi am intrat să văd promo mai vorbim mâine vă pup noapte bunămihaela99 a scris:florina1989 a scris:Gulpembe strigă adică pe Saime Burhan aşa îi zicea..l-am văzut şi pe murat acolo sper că o prinde
buna pui , bine ai venit
te sarut numai bine draga mea , noapte buna , vise placute
mihaela99- vip
florina1989 a scris:bine v-am găsit dar nu pot să mai stau de vorbă cu voi am intrat să văd promo mai vorbim mâine vă pup noapte bunămihaela99 a scris:florina1989 a scris:Gulpembe strigă adică pe Saime Burhan aşa îi zicea..l-am văzut şi pe murat acolo sper că o prinde
buna pui , bine ai venit
noapte buna Flori
anuta1971- vip
si mie la fel..l-am vazut de 10 ori pana acum si abia am intrat la calculator..si ce sarut indragostitmihaela99 a scris:Admin_dea05 a scris: Buna seara fetele mele!!!Ce trailer frumos ..dar si ce poze a pus vivi Cansel statea langa Tuba la masa astia nu se despart deloc sper pana la toamna sa aflam vre-o noutate poate poate se cupleaza de ziua lui Canselut
buna Dea, se pare ca murat pentru hasret a compus melodia nu pentru selim
offfff ce trailer , mi s-a facut parul maciuca
Noapte buna florina!
Admin_dea05- Admin
anuta1971 a scris:Admin_dea05 a scris: Buna seara fetele mele!!!Ce trailer frumos ..dar si ce poze a pus vivi Cansel statea langa Tuba la masa astia nu se despart deloc sper pana la toamna sa aflam vre-o noutate poate poate se cupleaza de ziua lui Canselut
buna Deea
e clar , murat o sa aiba de lucru cu hasret, cel putin de aici in colo , e suparata , sarutul a fost al lui dar nu si al ei,
mihaela99- vip
noapte buna Florina
alitheea- vip
doamne eu cred ca mor nu mai sunt buna de nimic pe cuvint
elena- vip
SE PARE CA AM CAM RAMAS FARA GRAI TOATE , CRED CA AM VAZUT PROMO DE 20 DE ORI SI TOT NU IMI AJUNGE
alitheea- vip
elenavacu a scris:este compozitia lui pe care a facut pariu n u stiimihaela99 a scris:fetelor dar ce cantec e asta care il canta hasret? nu l-am mai auzit pana acum ,mi s-a facut piele de gaina, doamne ce frumos cantec
nu mi-am dat seama pe moment, e tare frumoasa melodia, sper sa o dea pe toata in ep de vineri , doamne ce trailar
mihaela99- vip
mihaela99 a scris:anuta1971 a scris:Admin_dea05 a scris: Buna seara fetele mele!!!Ce trailer frumos ..dar si ce poze a pus vivi Cansel statea langa Tuba la masa astia nu se despart deloc sper pana la toamna sa aflam vre-o noutate poate poate se cupleaza de ziua lui Canselut
buna Deea
e clar , murat o sa aiba de lucru cu hasret, cel putin de aici in colo , e suparata , sarutul a fost al lui dar nu si al ei,
poate se razgandeste si participa si ea... cred ca scena aia se petrece dupa spectacol.. tu ce zici?
anuta1971- vip
scuze de majuscule
alitheea- vip
pai sigur se razgandeste ca doar il iubesteanuta1971 a scris:mihaela99 a scris:anuta1971 a scris:Admin_dea05 a scris: Buna seara fetele mele!!!Ce trailer frumos ..dar si ce poze a pus vivi Cansel statea langa Tuba la masa astia nu se despart deloc sper pana la toamna sa aflam vre-o noutate poate poate se cupleaza de ziua lui Canselut
buna Deea
poate se razgandeste si participa si ea... cred ca scena aia se petrece dupa spectacol.. tu ce zici?
alitheea- vip
el este in spatele ei asa ca nu cred ca va avea de furca este alaturi de ea este cu eaanuta1971 a scris:mihaela99 a scris:anuta1971 a scris:Admin_dea05 a scris: Buna seara fetele mele!!!Ce trailer frumos ..dar si ce poze a pus vivi Cansel statea langa Tuba la masa astia nu se despart deloc sper pana la toamna sa aflam vre-o noutate poate poate se cupleaza de ziua lui Canselut
buna Deea
elena- vip
si eu tot dupa spectacol cred ca se intampla..dar oare se duc la hotel?lacul e acolo...anuta1971 a scris:mihaela99 a scris:anuta1971 a scris:Admin_dea05 a scris: Buna seara fetele mele!!!Ce trailer frumos ..dar si ce poze a pus vivi Cansel statea langa Tuba la masa astia nu se despart deloc sper pana la toamna sa aflam vre-o noutate poate poate se cupleaza de ziua lui Canselut
buna Deea
Admin_dea05- Admin
alitheea a scris:SE PARE CA AM CAM RAMAS FARA GRAI TOATE , CRED CA AM VAZUT PROMO DE 20 DE ORI SI TOT NU IMI AJUNGE
si eu la fel.. oricum e traznet promo-ul .. ei cine ma intreba daca hoca poate fi salbatic? ei ce ziceti?
anuta1971- vip
alitheea a scris:SE PARE CA AM CAM RAMAS FARA GRAI TOATE , CRED CA AM VAZUT PROMO DE 20 DE ORI SI TOT NU IMI AJUNGE
cum am mai spus la inceputul serialului , murat o sa o iubeasca la nebunie pe hasret , dar ea il va parasii , nu stiu de ce am sentimentul asta dar asa va fi din pacate
mihaela99- vip
Pagina 7 din 40 • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
Subiecte similare
» 9. Gonulcelen-Inimă furată
» 11. Gonulcelen - Inima furata
» 2.GONULCELEN (inima furata)
» 15.Gonulcelen- Inima furata
» 16.Gonulcelen- Inima furata
» 11. Gonulcelen - Inima furata