14.Gonulcelen- Inima furata
+15
DENISA
iulianagl
nutzi
iulia80
narcisa
tiberici
Admin_dea05
florina1989
vivi
tyna0201
alitheea
anuta1971
pissycutz
mihaela99
elena
19 participanți
Pagina 8 din 40
Pagina 8 din 40 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Re: 14.Gonulcelen- Inima furata
noapte buna am ramas masca am plins si pling va urez o noapte buna si linistita va pup acum ma retrag nu a cuvinte
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
Localizare : bucuresti
poate asta e surpriza , si locul i8n care vrea sa ii spuna tot ce are de spusAdmin_dea05 a scris:si eu tot dupa spectacol cred ca se intampla..dar oare se duc la hotel?lacul e acolo...anuta1971 a scris:mihaela99 a scris:anuta1971 a scris:Admin_dea05 a scris: Buna seara fetele mele!!!Ce trailer frumos ..dar si ce poze a pus vivi Cansel statea langa Tuba la masa astia nu se despart deloc sper pana la toamna sa aflam vre-o noutate poate poate se cupleaza de ziua lui Canselut
buna Deea
e clar , murat o sa aiba de lucru cu hasret, cel putin de aici in colo , e suparata , sarutul a fost al lui dar nu si al ei,
poate se razgandeste si participa si ea... cred ca scena aia se petrece dupa spectacol.. tu ce zici?
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
si eu am planselenavacu a scris:noapte buna am ramas masca am plins si pling va urez o noapte buna si linistita va pup acum ma retrag nu a cuvinte
alitheea- vip
noapte bunaelenavacu a scris:noapte buna am ramas masca am plins si pling va urez o noapte buna si linistita va pup acum ma retrag nu a cuvinte
ea parca la inceput zice ceva de genul... nu pleca profesore murat?parca asa inteleg eu sau trebuie sa plec astept traducerea
Ultima editare efectuata de catre Admin_dea05 in Mar 15 Iun 2010, 10:17 pm, editata de 1 ori
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Admin_dea05 a scris:si eu tot dupa spectacol cred ca se intampla..dar oare se duc la hotel?lacul e acolo...anuta1971 a scris:mihaela99 a scris:anuta1971 a scris:Admin_dea05 a scris: Buna seara fetele mele!!!Ce trailer frumos ..dar si ce poze a pus vivi Cansel statea langa Tuba la masa astia nu se despart deloc sper pana la toamna sa aflam vre-o noutate poate poate se cupleaza de ziua lui Canselut
buna Deea
e clar , murat o sa aiba de lucru cu hasret, cel putin de aici in colo , e suparata , sarutul a fost al lui dar nu si al ei,
poate se razgandeste si participa si ea... cred ca scena aia se petrece dupa spectacol.. tu ce zici?
sa stii ca ai dreptate... oare ce cauta acolo...o fi vreo petrecere dupa spectacol la hotel?.. totusi e zi
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
anuta1971 a scris:alitheea a scris:SE PARE CA AM CAM RAMAS FARA GRAI TOATE , CRED CA AM VAZUT PROMO DE 20 DE ORI SI TOT NU IMI AJUNGE
si eu la fel.. oricum e traznet promo-ul .. ei cine ma intreba daca hoca poate fi salbatic? ei ce ziceti?
da pe moment e salbatic, dar la hasret nu ma mai bag
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
pai nu ai vazut ce gropita are in barba ... stii ce inseamna asta?anuta1971 a scris:alitheea a scris:SE PARE CA AM CAM RAMAS FARA GRAI TOATE , CRED CA AM VAZUT PROMO DE 20 DE ORI SI TOT NU IMI AJUNGE
si eu la fel.. oricum e traznet promo-ul .. ei cine ma intreba daca hoca poate fi salbatic? ei ce ziceti?
alitheea- vip
se petrece cred ca a doua zi dupa spectacolanuta1971 a scris:
sa stii ca ai dreptate... oare ce cauta acolo...o fi vreo petrecere dupa spectacol la hotel?.. totusi e zi
Admin_dea05- Admin
elenavacu a scris:noapte buna am ramas masca am plins si pling va urez o noapte buna si linistita va pup acum ma retrag nu a cuvinte
hai mai elenus... nu plange.. pleci maine in concediu? noapte buna si sa visezi frumos..
anuta1971- vip
elenavacu a scris:noapte buna am ramas masca am plins si pling va urez o noapte buna si linistita va pup acum ma retrag nu a cuvinte
noapte buna elena , vise placute
mihaela99- vip
noapte buna elena si concediu placut , iti vom simti lipsa :flower:
alitheea- vip
alitheea a scris:pai nu ai vazut ce gropita are in barba ... stii ce inseamna asta?anuta1971 a scris:alitheea a scris:SE PARE CA AM CAM RAMAS FARA GRAI TOATE , CRED CA AM VAZUT PROMO DE 20 DE ORI SI TOT NU IMI AJUNGE
chiar nu stiu care-i treaba cu gropita... eu stiu ca imi plac buzele lui... din fericire pt mine si sotul meu le are la fel si am cu ce ma consola sa stie el ce-mi trece prin cap..
anuta1971- vip
fetelor voi ati vazut ce fata avea oga cand alerga hasret dupa saime? era speriat rau
mihaela99- vip
Admin_dea05 a scris:se petrece cred ca a doua zi dupa spectacolanuta1971 a scris:
nu stiu.. cand fuge hasret dupa tren (pare a fi) e noapte deci Saime dispare in seara spectacolului.. pe malul lacului e imbracata cu alta rochie dar cred ca ai dreptate
anuta1971- vip
mihaela99 a scris:fetelor voi ati vazut ce fata avea oga cand alerga hasret dupa saime? era speriat rau
cred ca era indurerat pentru ea sufera alaturi de ea
anuta1971- vip
mihaela99 a scris:fetelor voi ati vazut ce fata avea oga cand alerga hasret dupa saime? era speriat rau
O sa lacrimam rau de tot vineri seara......va pup ...pe vineri
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Localizare : Constanta
...ei ce ziceti fetelor..asa mai merge nu?
Admin_dea05- Admin
anuta1971 a scris:Admin_dea05 a scris:se petrece cred ca a doua zi dupa spectacolanuta1971 a scris:
nu stiu.. cand fuge hasret dupa tren (pare a fi) e noapte deci Saime dispare in seara spectacolului.. pe malul lacului e imbracata cu alta rochie dar cred ca ai dreptate
ana ........hasret fuge dupa tren? nu am vzt nici un tren, care tren?
mihaela99- vip
tiberici a scris:mihaela99 a scris:fetelor voi ati vazut ce fata avea oga cand alerga hasret dupa saime? era speriat rau
buna tibi.. ce rapida esti.. noapte buna
anuta1971- vip
anuta1971 a scris:mihaela99 a scris:fetelor voi ati vazut ce fata avea oga cand alerga hasret dupa saime? era speriat rau
ce indurerare? i-a fost frica sa nu o piarda din cauza lui si uite o va pierde din alta cauza , facem pariu?
mihaela99- vip
mihaela99 a scris:anuta1971 a scris:Admin_dea05 a scris:se petrece cred ca a doua zi dupa spectacolanuta1971 a scris:
ana ........hasret fuge dupa tren? nu am vzt nici un tren, care tren?
pare peronul unei gari ma uit mai bine.. poate bat campii
anuta1971- vip
tiberici a scris:mihaela99 a scris:fetelor voi ati vazut ce fata avea oga cand alerga hasret dupa saime? era speriat rau
buna iubita , pa iubita , noapte buna draga mea , dar stiu ca ai o viteza pe vineri
mihaela99- vip
mihaela99 a scris:anuta1971 a scris:mihaela99 a scris:fetelor voi ati vazut ce fata avea oga cand alerga hasret dupa saime? era speriat rau
ce indurerare? i-a fost frica sa nu o piarda din cauza lui si uite o va pierde din alta cauza , facem pariu?
nu iubita nu mai fac nici un pariu m-am saturat de uratii astia si de maimute
anuta1971- vip
pai se zice ca este foarte viril cupidonanuta1971 a scris:alitheea a scris:pai nu ai vazut ce gropita are in barba ... stii ce inseamna asta?anuta1971 a scris:alitheea a scris:SE PARE CA AM CAM RAMAS FARA GRAI TOATE , CRED CA AM VAZUT PROMO DE 20 DE ORI SI TOT NU IMI AJUNGE
chiar nu stiu care-i treaba cu gropita... eu stiu ca imi plac buzele lui... din fericire pt mine si sotul meu le are la fel si am cu ce ma consola sa stie el ce-mi trece prin cap..
alitheea- vip
Da iubita....sunt rapida...e vacanta si nu am loc de baiat la calculator...alta grija nu are decat afara si calculator....anuta1971 a scris:tiberici a scris:mihaela99 a scris:fetelor voi ati vazut ce fata avea oga cand alerga hasret dupa saime? era speriat rau
buna tibi.. ce rapida esti.. noapte buna
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Localizare : Constanta
Pagina 8 din 40 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Subiecte similare
» 9. Gonulcelen-Inimă furată
» 11. Gonulcelen - Inima furata
» 2.GONULCELEN (inima furata)
» 15.Gonulcelen- Inima furata