15.Gonulcelen- Inima furata
+16
tyna0201
tiberici
DENISA
Bruni-My
Theo_1
iulia80
alitheea
iulia1965
iulianagl
pissycutz
florina1989
vivi
narcisa
Admin_dea05
anuta1971
mihaela99
20 participanți
Pagina 41 din 44
Pagina 41 din 44 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42, 43, 44
Re: 15.Gonulcelen- Inima furata
fetelor v-am adus ceva de pe huni
http://cansel7elcin.co.cc/
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
narcisa a scris:Stai liniștită Iulia, și eu câte cuvinte scriu greșit, nu se supără nimeniiulia80 a scris:mai mihaela..suneti super..ce sa zic..!
..
narcisa..imi cer scuze ti-am pocit putin mai sus numele...
Mă duc să mănânc ceva, cei de jos fac friptură și miroase de-ți lasă gura apă
pofta buna narcsa, hai ca mi-ai facut si mie pofta
mihaela99- vip
UITATI CE AM GASIT PE PORT
getta_m | Comentează mesajulAzi 15:10 | 22970/22974
Nu stiu ce clasament e asta. Am incercat si eu ieri sa votez dar nu am putut ca nu ma lasa sa ma loghez.
http://www.dizifilm.com/haberler/dizifilm-oscarlarinda-buyuk-cekisme-6352.html
Academia de reputaţie în Draw Grand!
Renumele susţinute de Oscar, în 2010, continuă la viteză maximă. În toate categoriile, primele două au început deja să devină clare. sondajului nostru va rămâne deschisă timp de 10 zile numai membrii DiziFilm.Com pot vota. liderii Turciei să vă înscrieţi pentru renumele gratuit site-ului.
Cel mai bun în categoria Drama Series, şi dragostea-i Memnu Gönülçelen există o problemă de dispută între strans. Întrebaţi-i Memnu 486, 470 parts Gönülçelen din voturi în primele două.
La categoria Cel mai bun serial de comedie, primele două sunt draga mea, familia mea şi de familie mare de a împărtăşi. 375 de voturi, draga, familia mea, apoi la marea familie sunt marcate acum 55 diferenţă vot. Familiei 320 număr mare de voturi la momentul
O, la categoria Cea mai buna actrita în Drama, Tuba Buyukustun nu ar surprinde. 709 Numărul de voturi Büyüküstün'ün, care l-au urmat Beren timpde numărul de voturi 665.
Cel mai bun în categoria de Comedie actrita , situaţia interesant! Binnur Kaya sunt deja încoronat însuşi. Binnur Kaya în curs de desfăşurare prima 489 de voturi, 223 de voturi pentru a afişa un nou ochi să urmeze, Ezgi Mola.
În categoria Cel mai bun actor Dramă, Gönülçelen'in Murat Antrenor Verna Cansel 455 de voturi, urmat l-au aruncat 268'le cazul Kivanc Tatlıtuğ'a diferenţă.
Categoria Best Male in Comedie, Ilker Aksum 284 de voturi, Ufuk Ozkan mare familie de băiat obraznic lăsat în urmă. Ufuk Ozkan 207 de vot ordinare continuă pentru a doua cursa.
EU M-AM LOGAT SI AM VOTAT PE ACOLO UMBLU
getta_m | Comentează mesajulAzi 15:10 | 22970/22974
Nu stiu ce clasament e asta. Am incercat si eu ieri sa votez dar nu am putut ca nu ma lasa sa ma loghez.
http://www.dizifilm.com/haberler/dizifilm-oscarlarinda-buyuk-cekisme-6352.html
Academia de reputaţie în Draw Grand!
Renumele susţinute de Oscar, în 2010, continuă la viteză maximă. În toate categoriile, primele două au început deja să devină clare. sondajului nostru va rămâne deschisă timp de 10 zile numai membrii DiziFilm.Com pot vota. liderii Turciei să vă înscrieţi pentru renumele gratuit site-ului.
Cel mai bun în categoria Drama Series, şi dragostea-i Memnu Gönülçelen există o problemă de dispută între strans. Întrebaţi-i Memnu 486, 470 parts Gönülçelen din voturi în primele două.
La categoria Cel mai bun serial de comedie, primele două sunt draga mea, familia mea şi de familie mare de a împărtăşi. 375 de voturi, draga, familia mea, apoi la marea familie sunt marcate acum 55 diferenţă vot. Familiei 320 număr mare de voturi la momentul
O, la categoria Cea mai buna actrita în Drama, Tuba Buyukustun nu ar surprinde. 709 Numărul de voturi Büyüküstün'ün, care l-au urmat Beren timpde numărul de voturi 665.
Cel mai bun în categoria de Comedie actrita , situaţia interesant! Binnur Kaya sunt deja încoronat însuşi. Binnur Kaya în curs de desfăşurare prima 489 de voturi, 223 de voturi pentru a afişa un nou ochi să urmeze, Ezgi Mola.
În categoria Cel mai bun actor Dramă, Gönülçelen'in Murat Antrenor Verna Cansel 455 de voturi, urmat l-au aruncat 268'le cazul Kivanc Tatlıtuğ'a diferenţă.
Categoria Best Male in Comedie, Ilker Aksum 284 de voturi, Ufuk Ozkan mare familie de băiat obraznic lăsat în urmă. Ufuk Ozkan 207 de vot ordinare continuă pentru a doua cursa.
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Mulțumesc, eu de patru zile am același meniu, ou ochi cu salată de roșii și brânză. Vă invit la masă
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
mihaela99 a scris:fetelor v-am adus ceva de pe huni
ce-i asta Miha?.. matrioska? am deschis ca proasta o multime de pagini si nu-i dau de cap ce-i?
anuta1971- vip
pofta mare narcisa...
anuta draga..arati super ce mai..
fetelor..eu am iesit..
va doresc o zi cat mai placuta in continuoare..
fetelor..eu am iesit..
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
pofta buna narcisanarcisa a scris:Mulțumesc, eu de patru zile am același meniu, ou ochi cu salată de roșii și brânză. Vă invit la masă
anuta1971- vip
iulia80 a scris:pofta mare narcisa...
fetelor..eu am iesit..
o seara frumoasa si tie..
anuta1971- vip
anuta1971 a scris:mihaela99 a scris:fetelor v-am adus ceva de pe huni
ce-i asta Miha?.. matrioska? am deschis ca proasta o multime de pagini si nu-i dau de cap ce-i?
drept sa spun nici eu nu am putut sa intru, am asteptat poate puteti voi si imi ziceti si mie
mihaela99- vip
anuta1971 a scris:UITATI CE AM GASIT PE PORT
stai asa ca ma duc si eu sa vad ce-i cu asta
mihaela99- vip
mihaela99 a scris:anuta1971 a scris:mihaela99 a scris:fetelor v-am adus ceva de pe huni
drept sa spun nici eu nu am putut sa intru, am asteptat poate puteti voi si imi ziceti si mie
esti de comaaaa oare ai cui sunt ochii aia ? ca ai Tubei nu sunt.. ia sa mai incerc odata poate am alte idei
Ultima editare efectuata de catre anuta1971 in Dum 27 Iun 2010, 4:44 pm, editata de 1 ori
anuta1971- vip
anuta1971 a scris:iulia80 a scris:pofta mare narcisa...
fetelor..eu am iesit..
o seara frumoasa si tie..
iuliana te sarutam dulce, petrecere frumoasa, si inca o data LA MULTI ANI TATALUI TAU SI MULTA MULTA SANATATE II DORIM
mihaela99- vip
iulia80 a scris:pofta mare narcisa...
fetelor..eu am iesit..
și ție o zi bună în continuare Iulia
narcisa- vip
Miha stii ce e? e un forum de la arabi trebe sa te loghezi... eu nu ma mai loghez si la arabi nici nu mai stiu pe unde m-am logat.. am avut de multe ori surpriza sa intru pe cate un site si sa fiu deja inregistrata
anuta1971- vip
[quote="anuta1971"]
esti de comaaaa oare ai cui sunt ochii aia ? ca ai Tubei nu sunt.. ia sa mai incerc odata poate am alte idei
Ana degeeaba ne zbatem, nici o sansa sa intram acolo, e o enigma eu renunt
Ana degeeaba ne zbatem, nici o sansa sa intram acolo, e o enigma eu renunt
mihaela99- vip
Nu uitați să mai votați pe Who.popular. Văd că la băieți Tardu vine tare din urmă o să-l ia sigur pe Cansel
Ultima editare efectuata de catre narcisa in Dum 27 Iun 2010, 4:55 pm, editata de 1 ori
narcisa- vip
anuta1971 a scris:Miha stii ce e? e un forum de la arabi trebe sa te loghezi... eu nu ma mai loghez si la arabi nici nu mai stiu pe unde m-am logat.. am avut de multe ori surpriza sa intru pe cate un site si sa fiu deja inregistrata
eu nu mai bag ca cine stie ce nenorociri fac, poate mai aduc si vre-un virs ceva, asa ca .......
mihaela99- vip
narcisa a scris:Nu uitați să mai vitați pe Who.popular. Văd că la băieți Tardu vine tare din urmă o să-l ia sigur pe Cansel
ceeeeee? unde , atunci hai sa votam
mihaela99- vip
mihaela99 a scris:narcisa a scris:Nu uitați să mai vitați pe Who.popular. Văd că la băieți Tardu vine tare din urmă o să-l ia sigur pe Cansel
ceeeeee? unde , atunci hai sa votam
eu am votat nu stiu daca a trecut o ora
anuta1971- vip
Am stat toată noaptea să-i dau voturi lui Cansel. Nici n-am apucat să dorm din cauza lui.
narcisa- vip
narcisa a scris:Am stat toată noaptea să-i dau voturi lui Cansel. Nici n-am apucat să dorm din cauza lui.
mihaela99- vip
Fetelor eu vreau să văd un film în care să joace Tuba, Cansel și Murat. Bineînțeles să fie un triunghi amoros. Ce credeți avem vreo șansă?
narcisa- vip
sa stii ca ai idei care sa fie sotul si care amantul?narcisa a scris:Fetelor eu vreau să văd un film în care să joace Tuba, Cansel și Murat. Bineînțeles să fie un triunghi amoros. Ce credeți avem vreo șansă?
anuta1971- vip
anuta1971 a scris:sa stii ca ai idei care sa fie sotul si care amantul?narcisa a scris:Fetelor eu vreau să văd un film în care să joace Tuba, Cansel și Murat. Bineînțeles să fie un triunghi amoros. Ce credeți avem vreo șansă?
Să fie amândoi amanți, fără soț. Nu știu, încă mă mai gândesc la scenariu
narcisa- vip
narcisa a scris:anuta1971 a scris:sa stii ca ai idei care sa fie sotul si care amantul?narcisa a scris:Fetelor eu vreau să văd un film în care să joace Tuba, Cansel și Murat. Bineînțeles să fie un triunghi amoros. Ce credeți avem vreo șansă?
Să fie amândoi amanți, fără soț. Nu știu, încă mă mai gândesc la scenariu
poate visezi la noapte amandoi amanti o sa oboseasca rau fata
anuta1971- vip
Pagina 41 din 44 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42, 43, 44
Subiecte similare
» 11. Gonulcelen - Inima furata
» 14.Gonulcelen- Inima furata
» 2.GONULCELEN (inima furata)
» 16.Gonulcelen- Inima furata
» 17.Gonulcelen-Inima furata
» 14.Gonulcelen- Inima furata