15.Gonulcelen- Inima furata
+16
tyna0201
tiberici
DENISA
Bruni-My
Theo_1
iulia80
alitheea
iulia1965
iulianagl
pissycutz
florina1989
vivi
narcisa
Admin_dea05
anuta1971
mihaela99
20 participanți
Pagina 42 din 44
Pagina 42 din 44 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43, 44
Re: 15.Gonulcelen- Inima furata
narcisa a scris:Fetelor eu vreau să văd un film în care să joace Tuba, Cansel și Murat. Bineînțeles să fie un triunghi amoros. Ce credeți avem vreo șansă?
eu cred ca ar iesi cu intre cei doi amanti, dar ma intreb care da si care primeste
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
anuta1971 a scris:narcisa a scris:anuta1971 a scris:sa stii ca ai idei care sa fie sotul si care amantul?narcisa a scris:Fetelor eu vreau să văd un film în care să joace Tuba, Cansel și Murat. Bineînțeles să fie un triunghi amoros. Ce credeți avem vreo șansă?
Să fie amândoi amanți, fără soț. Nu știu, încă mă mai gândesc la scenariu
poate visezi la noapte amandoi amanti o sa oboseasca rau fata
La cât de mult dorm n-am nici o șansă. Lasă că-i tânără, dacă acum nu face față atunci când? Eu nu am văzut-o decât cu ăștia doi, dacă o vedeam și cu kenan poate îl adăugam și pe el. Să facă un pătrat amoros
Deși cred că rămân doar la primii doi
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
mihaela99 a scris:narcisa a scris:Fetelor eu vreau să văd un film în care să joace Tuba, Cansel și Murat. Bineînțeles să fie un triunghi amoros. Ce credeți avem vreo șansă?
eu cred ca ar iesi cu intre cei doi amanti, dar ma intreb care da si care primeste
de dat vad ca da Tuba .. de primit o sa primeasca amandoi
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
mihaela99 a scris:narcisa a scris:Fetelor eu vreau să văd un film în care să joace Tuba, Cansel și Murat. Bineînțeles să fie un triunghi amoros. Ce credeți avem vreo șansă?
Atunci va rămâne doar o fantezie de-a mea
narcisa- vip
am vazut pe port un afis ca Tuba o sa joace intr-un film din seria Valea Lupilor nu stiu daca o fi adevaratnarcisa a scris:anuta1971 a scris:narcisa a scris:anuta1971 a scris:sa stii ca ai idei care sa fie sotul si care amantul?narcisa a scris:Fetelor eu vreau să văd un film în care să joace Tuba, Cansel și Murat. Bineînțeles să fie un triunghi amoros. Ce credeți avem vreo șansă?
Să fie amândoi amanți, fără soț. Nu știu, încă mă mai gândesc la scenariu
poate visezi la noapte amandoi amanti o sa oboseasca rau fata
La cât de mult dorm n-am nici o șansă. Lasă că-i tânără, dacă acum nu face față atunci când? Eu nu am văzut-o decât cu ăștia doi, dacă o vedeam și cu kenan poate îl adăugam și pe el. Să facă un pătrat amoros
Deși cred că rămân doar la primii doi
anuta1971- vip
narcisa a scris:[
Atunci va rămâne doar o fantezie de-a mea
mie mi-e frica sa nu ramana cu ciumafaia
mihaela99- vip
Nu cred, e făcătură, numele ei e adăugat după. Ce caută Billy Zane într-un film cu turci?
Tuba și schelet? Da Miha asta da tragedie. Noroc că e actriță..... Mai scapă de el măcar în timpul filmărilor
Tuba și schelet? Da Miha asta da tragedie. Noroc că e actriță..... Mai scapă de el măcar în timpul filmărilor
narcisa- vip
narcisa a scris:Nu cred, e făcătură, numele ei e adăugat după. Ce caută Billy Zane într-un film cu turci?
si mie mi se pare ca e trucata , cred ca fanii o vor la hollywood
mihaela99- vip
din seria Valea Lupilor au mai fost facute filme artistice in cooperare cu actori americani.. intr-unul a jucat si Berguzar... este posibil sa fie adevaratmihaela99 a scris:narcisa a scris:Nu cred, e făcătură, numele ei e adăugat după. Ce caută Billy Zane într-un film cu turci?
anuta1971- vip
anuta1971 a scris:din seria Valea Lupilor au mai fost facute filme artistice in cooperare cu actori americani.. intr-unul a jucat si Berguzar... este posibil sa fie adevaratmihaela99 a scris:narcisa a scris:Nu cred, e făcătură, numele ei e adăugat după. Ce caută Billy Zane într-un film cu turci?
Dacă zici tu, important e să o vedem în cât mai multe filme bune
narcisa- vip
narcisa a scris:anuta1971 a scris:din seria Valea Lupilor au mai fost facute filme artistice in cooperare cu actori americani.. intr-unul a jucat si Berguzar... este posibil sa fie adevaratmihaela99 a scris:narcisa a scris:Nu cred, e făcătură, numele ei e adăugat după. Ce caută Billy Zane într-un film cu turci?
si eu as vrea sa o vad cu cei mai buni actori din lume, merita
http://forum.port.ro/images/ro/posts/thumb_2127455.jpg
mihaela99- vip
fetelor dispar un pic, revin in 20 de minutele
va las cu el https://www.youtube.com/watch?v=oNySor3GwGs&feature=channel
mihaela99- vip
mihaela99 a scris:fetelor dispar un pic, revin in 20 de minutele
frumos videoclip, ne-a pus atâtea secvențe cu el să ne săturăm. Numai că noi suntem nesătule . Am mai văzut un videoclip cu celălalt Murat. Văd că în Așk Murat e tare vesel, mai vesel decât în Asi. Mi-aș dori ca și Hoca să râdă mai mult în film, e atât de frumos când râde indragostit
narcisa- vip
narcisa a scris:anuta1971 a scris:din seria Valea Lupilor au mai fost facute filme artistice in cooperare cu actori americani.. intr-unul a jucat si Berguzar... este posibil sa fie adevaratmihaela99 a scris:narcisa a scris:Nu cred, e făcătură, numele ei e adăugat după. Ce caută Billy Zane într-un film cu turci?
uite narcisa
http://video.google.com/videoplay?docid=-3066429390656018953#
anuta1971- vip
narcisa a scris:mihaela99 a scris:fetelor dispar un pic, revin in 20 de minutele
frumos videoclip, ne-a pus atâtea secvențe cu el să ne săturăm. Numai că noi suntem nesătule . Am mai văzut un videoclip cu celălalt Murat. Văd că în Așk Murat e tare vesel, mai vesel decât în Asi. Mi-aș dori ca și Hoca să râdă mai mult în film, e atât de frumos când râde indragostit
da ai dreptate e tare frumos cand rade.. ca intragostit oricum e.. te-ai uitat la Ask?
anuta1971- vip
Doar la primele șase episoade. Apoi n-am mai rezistat să o văd pe Nurgulaanuta1971 a scris:narcisa a scris:mihaela99 a scris:fetelor dispar un pic, revin in 20 de minutele
da ai dreptate e tare frumos cand rade.. ca intragostit oricum e.. te-ai uitat la Ask?
Văd că nu te lași, vrei neapărat să mă convingi că poate fi adevărat ce se spune de Tuba. Gata te cred, eu oricum știu ce film vreau să văd sau mai bine zis știu cu cine vreau să joace Tuba. Doamne ajută de Murați
narcisa- vip
nu sunt nici eu convinsa ca e adevarat.. am spus numai ca e posibil..eu nu am reusit sa vad decat trei episoade am vrut sa ma mai apuc odata de el..dar am rezistat numai jumatate de episod... stii ce nu imi explic eu ratingul.. in toate sondajele indiferent de cine sunt facute Gonulcelen este foarte bine situat.. iar Ask totdeauna prin coada la rating Ask este totdeauna mai bine..as fi si eu tare curioasa sa-i vad iar intr-un film pe Murat si tuba..dar ceva imi spune ca n-o sa-i mai vedem impreunanarcisa a scris:Doar la primele șase episoade. Apoi n-am mai rezistat să o văd pe Nurgulaanuta1971 a scris:narcisa a scris:mihaela99 a scris:fetelor dispar un pic, revin in 20 de minutele
Văd că nu te lași, vrei neapărat să mă convingi că poate fi adevărat ce se spune de Tuba. Gata te cred, eu oricum știu ce film vreau să văd sau mai bine zis știu cu cine vreau să joace Tuba. Doamne ajută de Murați
anuta1971- vip
am revenit
ce faceti?
ce faceti?
mihaela99- vip
anuta1971 a scris:
nu sunt nici eu convinsa ca e adevarat.. am spus numai ca e posibil..eu nu am reusit sa vad decat trei episoade am vrut sa ma mai apuc odata de el..dar am rezistat numai jumatate de episod... stii ce nu imi explic eu ratingul.. in toate sondajele indiferent de cine sunt facute Gonulcelen este foarte bine situat.. iar Ask totdeauna prin coada la rating Ask este totdeauna mai bine..as fi si eu tare curioasa sa-i vad iar intr-un film pe Murat si tuba..dar ceva imi spune ca n-o sa-i mai vedem impreuna
sincera sa fiu, eu nu as mai vrea sa-i vad impreuna
mihaela99- vip
Suntem supărate că nu ni se îndeplinesc dorințelemihaela99 a scris:am revenit
ce faceti?
De ce Miha, nu pot să cred
narcisa- vip
narcisa a scris:Suntem supărate că nu ni se îndeplinesc dorințelemihaela99 a scris:am revenit
ce faceti?
care dorinte? ca tuba sa joace iar cu ?
mihaela99- vip
narcisa a scris:Suntem supărate că nu ni se îndeplinesc dorințelemihaela99 a scris:am revenit
ce faceti?
ce-i prea mult strica in primul rand, iar muri pana nu divorteaza de nu mai pupa el actrite nemaritate si mai ales frumoase
mihaela99- vip
mihaela99 a scris:narcisa a scris:Suntem supărate că nu ni se îndeplinesc dorințelemihaela99 a scris:am revenit
ce faceti?
ce-i prea mult strica in primul rand, iar muri pana nu divorteaza de nu mai pupa el actrite nemaritate si mai ales frumoase
ce nepăsătoare poți să fii iar eu d/
Dar să știi că și eu cred că de asta au ales-o pe Nurgula, ca să nu se mai supere
narcisa- vip
pai boala ta e mai recenta a noastra mai are putin si face 2 ani.. incepem sa ne vindecamnarcisa a scris:mihaela99 a scris:narcisa a scris:Suntem supărate că nu ni se îndeplinesc dorințelemihaela99 a scris:am revenit
ce faceti?
ce nepăsătoare poți să fii iar eu d/
Dar să știi că și eu cred că de asta au ales-o pe Nurgula, ca să nu se mai supere
anuta1971- vip
Pagina 42 din 44 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43, 44
Subiecte similare
» 6. Gonulcelen-Inima furata
» 7. Gonulcelen-Inima furata
» 8. Gonulcelen-Inimă furată
» 9. Gonulcelen-Inimă furată
» 11. Gonulcelen - Inima furata
» 7. Gonulcelen-Inima furata
» 8. Gonulcelen-Inimă furată
» 9. Gonulcelen-Inimă furată