15.Gonulcelen- Inima furata
+16
tyna0201
tiberici
DENISA
Bruni-My
Theo_1
iulia80
alitheea
iulia1965
iulianagl
pissycutz
florina1989
vivi
narcisa
Admin_dea05
anuta1971
mihaela99
20 participanți
Pagina 6 din 44
Pagina 6 din 44 • 1 ... 5, 6, 7 ... 25 ... 44
Re: 15.Gonulcelen- Inima furata
pissycutz a scris:mihaela99 a scris:
nuuuuuuuuuu, las-i sa se sarute ca le place
uite m-am gandit sa iti fac concurenta
Ti-a placut episodul?
mai intrebi? bineinteles ca daaaaaa,
fetele pe huni, vorbesc de sarut, cica tuba ar fi zambit inainte sau dupa ce a sarutat-o cancel, ce parere ai ? tu ai vazut zambetull lui tuba? eu ma mai uit o dat sa vad daca zambeste
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
mihaela99 a scris:anuta1971 a scris:fetelor ce prostii mai traduce si google... mare lucru daca intelegeti ceva... a si daca vreti sa nu mai pun chestiile astea sa-mi spuneti ca nu le mai pun
buna dimineata fetelor
buna dimi ana ce harnicuta esti dis de dimineata , multam de cafeluta , mica si fierbinte
google e de belea din parta mea nu-i nici o problema poti sa le pui, vedem noi ce-ntelegem
Buna dimineata draga mea .. uite ca acum disparui eu sa ai o zi excelenta
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
mihaela99 a scris:
mai intrebi? bineinteles ca daaaaaa,
fetele pe huni, vorbesc de sarut, cica tuba ar fi zambit inainte sau dupa ce a sarutat-o cancel, ce parere ai ? tu ai vazut zambetull lui tuba? eu ma mai uit o dat sa vad daca zambeste
Am citit si eu dar nu am revazut scenele, dar sincer mi-e frica sa mai speculez ceva, caci la fel am facut si la Asi si n-a iesit nimic
pissycutz- vip
Data de inscriere : 05/10/2009
pissycutz a scris:Buna dimineata
Ce faceti fetelor? AM intrat ieri in urma voastra si apoi v-am asteptat fara succes
buna dimineata dragutza pisi sa ai o zi buna
anuta1971- vip
Buna Anuta Multumesc, la fel si tie.
In poza de la tine ma iau la bataie sau in brate ?
pissycutz- vip
anuta1971 a scris:
Buna dimineata draga mea .. uite ca acum disparui eu sa ai o zi excelenta
la fel iti doresc draga mea , hai sa analizam sarutul , uite aici la min. 4.42 dai stop si te uiti la fata lui hasret este inainte de al doilea sarut, tuba zambeste
pissy uite-te si tu
http://www.bolumizle.com/gonulcelen-16-bolum-final-kisim-6-izle.html
mihaela99- vip
pissycutz a scris:Buna Anuta Multumesc, la fel si tie.
, nici eu nu imi dau seama ce vrei sa faci
mihaela99- vip
mihaela99 a scris:
la fel iti doresc draga mea , hai sa analizam sarutul , uite aici la min. 4.42 dai stop si te uiti la fata lui hasret este inainte de al doilea sarut, tuba zambeste
pissy uite-te si tu
eu nu vad nici un zambet unde e? Am incercat si cu lornionul si tot nu am vazut
pissycutz- vip
pissycutz a scris:Buna Anuta Multumesc, la fel si tie.
ne imbratisam.. acum nu stiu cine e pisica zburatoare
anuta1971- vip
mihaela99 a scris: nici eu nu imi dau seama ce vrei sa faci
asa am invatat de la sa reactionez impulsiv fara sa stiu ce vreau sa fac
pissycutz- vip
Fetelor eu vin cu alta tema, in primul sarut la un moment dat Cansel deschide ochii si se uita la Tuba oare vroia sa vada daca face bine ceea ce face?
pissycutz- vip
pissy uite-te si tu
eu nu vad nici un zambet unde e? Am incercat si cu lornionul si tot nu am vazut
lasa, mai bine ca nu vezi , dar de mana lui oga pe gatul lui hasret ce zici? nici pe aia nu o vezi?
mihaela99- vip
mihaela99 a scris:
lasa, mai bine ca nu vezi , dar de mana lui oga pe gatul lui hasret ce zici? nici pe aia nu o vezi?
Pe bune acum, la min 4:42 se urca Cihan in autobuz dar m-am uitat la toata scena si nu am vazut nimic. Zi-mi minutul si secunda exacta si poate va dsi e ceva.
Mana pe gat ama vazut-o, si am vazut si cum face si cu decetul pe gatul ei si cine stie ce se intampla in partea de sub par, ceea ce noi nu vedem
pissycutz- vip
pissycutz a scris:Fetelor eu vin cu alta tema, in primul sarut la un moment dat Cansel deschide ochii si se uita la Tuba oare vroia sa vada daca face bine ceea ce face?
cred ca da , a vazut ca tuba are ochii inchisi si i-a mai dat o gurita daca nu era suvita de par poate mai continua
Ultima editare efectuata de catre mihaela99 in Mar 22 Iun 2010, 9:58 am, editata de 1 ori
mihaela99- vip
Pe bune acum, la min 4:42 se urca Cihan in autobuz dar m-am uitat la toata scena si nu am vazut nimic. Zi-mi minutul si secunda exacta si poate va dsi e ceva.
Mana pe gat ama vazut-o, si am vazut si cum face si cu decetul pe gatul ei si cine stie ce se intampla in partea de sub par, ceea ce noi nu vedem
pai te uiti in partea dreapta unde scad minutele nu in stanga , dupa ce se urca chian in autobuz
mihaela99- vip
pissycutz a scris:Fetelor eu vin cu alta tema, in primul sarut la un moment dat Cansel deschide ochii si se uita la Tuba oare vroia sa vada daca face bine ceea ce face?
da sa stii ca am observat si eu sigur vrea sa vada ce reactie are ... si ce gene lungi are Canselutu
anuta1971- vip
Buna dimineata.Da el a deschis ochii pe cand ea ii tinea inchisi in continuare si eu am gandit acelasi lucru oare a facut bine ca a sarutat-o sau cum a sarutat-o sau i-a placut sau isi smulge parul din cap. d/ d/ Atunci cand i-a parfumat ea patul stiti ca ea-si dorea cu ardoare sa o sarute atunci cand a iesit el din baie si ce a facut Hogea a pupat-o pe obraz si cred ca a simtit ca a dazamagit-o acum probabil ca a vrut sa o faca muuuult mai bine. cupidon
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
eu nu-mi dau seama nu vad nici un zambet.. voi vedeti ceva? chestia cu mangaierea pe gat este intradevar foarte senzuala.. si vorba ta Miha inca nu se vede tot
anuta1971- vip
anuta1971 a scris:pissycutz a scris:Fetelor eu vin cu alta tema, in primul sarut la un moment dat Cansel deschide ochii si se uita la Tuba oare vroia sa vada daca face bine ceea ce face?
da sa stii ca am observat si eu sigur vrea sa vada ce reactie are ... si ce gene lungi are Canselutu
lungi si negre si dese
mihaela99- vip
iulianagl a scris:pissycutz a scris:Fetelor eu vin cu alta tema, in primul sarut la un moment dat Cansel deschide ochii si se uita la Tuba oare vroia sa vada daca face bine ceea ce face?
Buna dimineata.Da el a deschis ochii pe cand ea ii tinea inchisi in continuare si eu am gandit acelasi lucru oare a facut bine ca a sarutat-o sau cum a sarutat-o sau i-a placut sau isi smulge parul din cap. d/ d/ Atunci cand i-a parfumat ea patul stiti ca ea-si dorea cu ardoare sa o sarute atunci cand a iesit el din baie si ce a facut Hogea a pupat-o pe obraz si cred ca a simtit ca a dazamagit-o acum probabil ca a vrut sa o faca muuuult mai bine. cupidon
buna dimineta iuliana
anuta1971- vip
nu suntem zdravene la capmihaela99 a scris:anuta1971 a scris:pissycutz a scris:Fetelor eu vin cu alta tema, in primul sarut la un moment dat Cansel deschide ochii si se uita la Tuba oare vroia sa vada daca face bine ceea ce face?
lungi si negre si dese
anuta1971- vip
anuta1971 a scris:eu nu-mi dau seama nu vad nici un zambet.. voi vedeti ceva? chestia cu mangaierea pe gat este intradevar foarte senzuala.. si vorba ta Miha inca nu se vede tot
eu asa o vad ca zambeste nu mult dar zambeste , pai tu de ce crezi ca dupa al doilea sarut rade si cancel?
Ultima editare efectuata de catre mihaela99 in Mar 22 Iun 2010, 10:12 am, editata de 1 ori
mihaela99- vip
mihaela99 a scris:
cred ca da , a vazut ca tuba are ochii inchisi si i-a mai dat o gurita daca nu era suvita de par poate mai continua
pissycutz- vip
anuta1971 a scris:iulianagl a scris:pissycutz a scris:Fetelor eu vin cu alta tema, in primul sarut la un moment dat Cansel deschide ochii si se uita la Tuba oare vroia sa vada daca face bine ceea ce face?
buna dimineta iuliana
buna dimineata iuliana ai mare dreptate cu mult si bine si noi vrem
mihaela99- vip
Buna Iulia
nici eu nu vad zambetul
anuta1971 a scris:eu nu-mi dau seama nu vad nici un zambet.. voi vedeti ceva? chestia cu mangaierea pe gat este intradevar foarte senzuala.. si vorba ta Miha inca nu se vede tot
nici eu nu vad zambetul
pissycutz- vip
Pagina 6 din 44 • 1 ... 5, 6, 7 ... 25 ... 44
Subiecte similare
» 6. Gonulcelen-Inima furata
» 7. Gonulcelen-Inima furata
» 8. Gonulcelen-Inimă furată
» 9. Gonulcelen-Inimă furată
» 11. Gonulcelen - Inima furata
» 7. Gonulcelen-Inima furata
» 8. Gonulcelen-Inimă furată