15.Gonulcelen- Inima furata
+16
tyna0201
tiberici
DENISA
Bruni-My
Theo_1
iulia80
alitheea
iulia1965
iulianagl
pissycutz
florina1989
vivi
narcisa
Admin_dea05
anuta1971
mihaela99
20 participanți
Pagina 15 din 44
Pagina 15 din 44 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 29 ... 44
Re: 15.Gonulcelen- Inima furata
Buna!!!Din pacate eu nu stiu turceste daca ar exista traducerea in engleza si cu ajutorul fetelor l-as subtitra :Dlica54 a scris:Buna dimineta va doresc o zi buna Dea multumim pentru subtitrari Asi vrea sa te rog si eu dupa ce termini de subtitrat filmul lui Cansel nu ai vrea sa ne faci o bucurie sa traduci filmul cu Tuba Ask Yolu numai daca se poate Scuzami indrazneala iti doresc sanatate si toate cele bune te pup
Seara buna fetelor!!am intrat doar sa vad ce ati mai scris....pupicei ne auzim maine
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Mihaela draga dar ca baiat mare ai!!!Sa-ti traiasca !!!!Da bacul acum?..daca da atunci multa bafta si norocmihaela99 a scris:anuta1971 a scris:
fac si eu haz de necaz ... hai ca am schimbat melodia ca ma da in judecata pentru hartuire psihica de acum o pun pe asta
https://www.youtube.com/watch?v=0qacT_kJbEA&feature=related
l-ai vazut pe fi-miu?
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Admin_dea05 a scris:Mihaela draga dar ca baiat mare ai!!!Sa-ti traiasca !!!!Da bacul acum?..daca da atunci multa bafta si norocmihaela99 a scris:anuta1971 a scris:
fac si eu haz de necaz ... hai ca am schimbat melodia ca ma da in judecata pentru hartuire psihica de acum o pun pe asta
https://www.youtube.com/watch?v=0qacT_kJbEA&feature=related
l-ai vazut pe fi-miu?
buna Dea , nu da bacul e a 11 -a , saru mana si a ta fetita sa creasca mare si frumoasa ca tine si sa aiba tot norocul din lume
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
buna seara fetele ce faceti? unde sunteti?
https://www.youtube.com/watch?v=Brph_wt6Hyw&feature=channel
anaaa unde esti? tot la munca? pai vezi daca te distrezi? hai nu plange te descurci tu si termini doar esti fata desteapta
anaaa unde esti? tot la munca? pai vezi daca te distrezi? hai nu plange te descurci tu si termini doar esti fata desteapta
mihaela99- vip
da iubita sunt la munca ..acum plec in jumatate de ora intru iar.. te pupmihaela99 a scris:buna seara fetele ce faceti? unde sunteti?
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
ce bine arata oga aici sexy rau de tot
mihaela99- vip
[quote="mihaela99"]ce bine arata oga aici sexy rau de tot
buna Miha... ce scump este.. imi vine sa-l pup
anuta1971- vip
[quote="anuta1971"]
buna ana nu mai veneai, m-ai facut sa-mi iau campii , am fost pe port la subiect Cancel Elcin m-am intalnit cu giulia si cu dragumaria STAI SA NU MA BATI
mihaela99 a scris:ce bine arata oga aici sexy rau de tot
buna ana nu mai veneai, m-ai facut sa-mi iau campii , am fost pe port la subiect Cancel Elcin m-am intalnit cu giulia si cu dragumaria STAI SA NU MA BATI
mihaela99- vip
[quote="mihaela99"]
cum sa te bat.. imi esti prea draga sa te bat ce mai spun fetele?
anuta1971 a scris:mihaela99 a scris:ce bine arata oga aici sexy rau de tot
anuta1971- vip
anuta1971 a scris:
ce sa zica?, cica sunt cateva fete si ii tin de urat lui oga sa nu fie singurel
mihaela99- vip
mihaela99 a scris:anuta1971 a scris:
ei nu mai spune.. si noi stam singure aici si se spune.. calul bun din grajd se vinde.. dar in zilele noastre de cand cu marketingul calul cat o fi de bun fara reclama ramane in grajd saracu noi cum ne facem reclama?
anuta1971- vip
interesant...
Apa , cea mai misterioasa substanta de pe planeta PAMANT !!!!
· Stiati ca cea mai buna memorie dintre toate substantele de pe Univers o are apa ?(www.apa-vie-romania.ro)
· Stiati ca apa memoreaza toata calea pe care a strabatut-o prin pamant si pe pamant , in sensul ca inmagazineza toate informatiile referitoare la mediile prin care a trecut? (www.apa-vie-romania.ro)
· Stiati ca este singura substanta din univers fara de care nu ar exista viata? (www.apa-vie-romania.ro)
· Stiati ca Apa propaga cel mai bine energia cosmica? (www.apa-vie-romania.ro)
· Stiati ca laboratoarele moderne din ziua de astazi fac doar analiza chimica a apei , dar niciunul nu face analiza energetica a apei ? (www.apa-vie-romania.ro)
· Stiati ca prin simpla rugaciune asupra unei ape se poate modifica gustul ei? (www.apa-vie-romania.ro)
· Stiati ca nici postulat al chimiei nu poate explica acest lucru? (www.apa-vie-romania.ro)
· Stiati ca analiza fizica (structurala) si analiza energetica a apei este cea care conteaza cel mai mult?(www.apa-vie-romania.ro)
· Stiati ca apa filtrata cu ajutorul celor mai bune filtre este o apa moarta din punct de vedere energetic si nu stimuleaza viata in nici un fel? (www.apa-vie-romania.ro)
· Stiati ca band o apa superfiltrata expuneti corpul unei reactii asemanatoare cu cel al unui drogat intrat in sevraj? (www.apa-vie-romania.ro)
· Stiati ca daca udati o planta cu apa superfiltrata acesta moare mai repede decat daca o udati cu apa obisnuita? (www.apa-vie-romania.ro)
· Stiati ca apa superfiltrata nu inlatura acumularea de metale grele in organism? (www.apa-vie-romania.ro)
· Stiati ca 95% din acumularile de toxine din organism provin din modul de alimentare ,alimente ( surogate, conservanti , E-uri…) si aer ( esapamente si gaze )? (www.apa-vie-romania.ro)
· Stiati ca tehnica moderna prin vibratiile energetice produse conduc la modificari in campul energetic al corpului? (www.apa-vie-romania.ro)
· Stiati ca apa cea mai buna este apa care functioneaza ca si filtru al organismului? (www.apa-vie-romania.ro)
· Stiati ca apa energizata fortifica imunitatea corpului uman si nu numai? (www.apa-vie-romania.ro)
· Stiati ca Structura celulei canceroase este asematoare cu celula apei care curge la robinet? (www.apa-vie-romania.ro)
· Stiati ca Structura celulei sanatoase este asemantoare cu celula apei energizata cu ajutorul GENERATORULUI DE APA VIE (GAV) (www.apa-vie-romania.ro)
· Stiati ca locuitori din zonele muntoase si care beau apa in mod curent din apele de munte sunt mai sanatosi si au o durata medie de viata mai mare decat oraseni?deoarece raurile de munte provin in mare parte din topirea ghetarilor si a zapezii. (www.apa-vie-romania.ro)
· Stiati ca populatia cu cea mare medie de viata locuiesc in : Sudul Tadjikistanului , Nordul Indiei, Nord Vestul Chinei , Estul Kazakstanului si Nordul Pakistanului? (www.apa-vie-romania.ro)
· Stiati ca Dr Henri Coanda a demonstrat stintific ca secretul longevitatii acestor popoare este apa pe care o consuma? (www.apa-vie-romania.ro)
Apa , cea mai misterioasa substanta de pe planeta PAMANT !!!!
· Stiati ca cea mai buna memorie dintre toate substantele de pe Univers o are apa ?(www.apa-vie-romania.ro)
· Stiati ca apa memoreaza toata calea pe care a strabatut-o prin pamant si pe pamant , in sensul ca inmagazineza toate informatiile referitoare la mediile prin care a trecut? (www.apa-vie-romania.ro)
· Stiati ca este singura substanta din univers fara de care nu ar exista viata? (www.apa-vie-romania.ro)
· Stiati ca Apa propaga cel mai bine energia cosmica? (www.apa-vie-romania.ro)
· Stiati ca laboratoarele moderne din ziua de astazi fac doar analiza chimica a apei , dar niciunul nu face analiza energetica a apei ? (www.apa-vie-romania.ro)
· Stiati ca prin simpla rugaciune asupra unei ape se poate modifica gustul ei? (www.apa-vie-romania.ro)
· Stiati ca nici postulat al chimiei nu poate explica acest lucru? (www.apa-vie-romania.ro)
· Stiati ca analiza fizica (structurala) si analiza energetica a apei este cea care conteaza cel mai mult?(www.apa-vie-romania.ro)
· Stiati ca apa filtrata cu ajutorul celor mai bune filtre este o apa moarta din punct de vedere energetic si nu stimuleaza viata in nici un fel? (www.apa-vie-romania.ro)
· Stiati ca band o apa superfiltrata expuneti corpul unei reactii asemanatoare cu cel al unui drogat intrat in sevraj? (www.apa-vie-romania.ro)
· Stiati ca daca udati o planta cu apa superfiltrata acesta moare mai repede decat daca o udati cu apa obisnuita? (www.apa-vie-romania.ro)
· Stiati ca apa superfiltrata nu inlatura acumularea de metale grele in organism? (www.apa-vie-romania.ro)
· Stiati ca 95% din acumularile de toxine din organism provin din modul de alimentare ,alimente ( surogate, conservanti , E-uri…) si aer ( esapamente si gaze )? (www.apa-vie-romania.ro)
· Stiati ca tehnica moderna prin vibratiile energetice produse conduc la modificari in campul energetic al corpului? (www.apa-vie-romania.ro)
· Stiati ca apa cea mai buna este apa care functioneaza ca si filtru al organismului? (www.apa-vie-romania.ro)
· Stiati ca apa energizata fortifica imunitatea corpului uman si nu numai? (www.apa-vie-romania.ro)
· Stiati ca Structura celulei canceroase este asematoare cu celula apei care curge la robinet? (www.apa-vie-romania.ro)
· Stiati ca Structura celulei sanatoase este asemantoare cu celula apei energizata cu ajutorul GENERATORULUI DE APA VIE (GAV) (www.apa-vie-romania.ro)
· Stiati ca locuitori din zonele muntoase si care beau apa in mod curent din apele de munte sunt mai sanatosi si au o durata medie de viata mai mare decat oraseni?deoarece raurile de munte provin in mare parte din topirea ghetarilor si a zapezii. (www.apa-vie-romania.ro)
· Stiati ca populatia cu cea mare medie de viata locuiesc in : Sudul Tadjikistanului , Nordul Indiei, Nord Vestul Chinei , Estul Kazakstanului si Nordul Pakistanului? (www.apa-vie-romania.ro)
· Stiati ca Dr Henri Coanda a demonstrat stintific ca secretul longevitatii acestor popoare este apa pe care o consuma? (www.apa-vie-romania.ro)
anuta1971- vip
anuta1971 a scris:mihaela99 a scris:anuta1971 a scris:
ei nu mai spune.. si noi stam singure aici si se spune.. calul bun din grajd se vinde.. dar in zilele noastre de cand cu marketingul calul cat o fi de bun fara reclama ramane in grajd saracu noi cum ne facem reclama?
pai si atunci ce mai astepti hai
mihaela99- vip
pai trebe sa gandim serios strategia.. ca tinta o cunoastem
uite Miha ce am gasit..poate e buna si pentru tine reteta asta...
RETETA ORIENTALA
Aceasta reteta a unui farmacist antic a fost gasita in 1972 intr-o manastire budista din Muntii Tibetului.
MOD DE PREPARARE:
Intr-un borcan de sticla se pun 350 grame de usturoi zdrobit peste care se toarna 220-250 de grame alcool de 95-96°, rom sau tarie. Borcanul se inchide ermetic si se pune in frigider timp de 10 zile. In cea de-a 11-a zi se filtreaza totul cu o strecuratoare foarte fina sau cu tifon. Lichidul obtinut se toarna in acelasi borcan si se pune inca 2 zile in frigider. Dupa aceasta perioada remediul este gata pentru tratament (picaturile se pot lua cu putin lapte sau apa inainte de a incepe sa mancam), dupa cum urmeaza:
NUMAR DE PICATURI
ZIUA MIC-DEJUN PRANZ CINA
1 1 2 3
2 4 5 6
3 7 8 9
4 10 11 12
5 13 14 15
6 16 17 18
7 12 11 10
8 9 8 7
9 6 5 4
10 3 2 1
11 15 25 25
12 25 25 25
Se va continua cu cate 25 de picaturi, de 3 ori pe zi, pana la terminarea intregii cantitati.
TERAPIA NU SE POATE REPETA DECAT ODATA LA 5 ANI !!!
Acest preparat din extract de usturoi curata organismul de grasimi si pietre, imbunatateste metabolismul si astfel toate vasele sangvine (re)devin mai elastice.
Regleaza greutatea corpului, topeste cheagurile de sange, vindeca diafragma miocardica bolnava, arterioscleroza, inapetenta (lipsa poftei de mancare), sinuzita, hipertensiunea, bolile bronho-pulmonare, face sa dispara artritele, artrozele si reumatismul.
Vindeca gastritele, ulcerele de stomac si hemoroizii, absoarbe orice fel de tumori externe si interne, vindeca diferitele tulburari de vedere si auz, impotenta. Are efect benefic asupra intregului organism.
***ATENTIE: Alcoolul nu trebuie sa contina alte substante (clorura de benzalconiu sau metanol).
SANATATE!
RETETA ORIENTALA
Aceasta reteta a unui farmacist antic a fost gasita in 1972 intr-o manastire budista din Muntii Tibetului.
MOD DE PREPARARE:
Intr-un borcan de sticla se pun 350 grame de usturoi zdrobit peste care se toarna 220-250 de grame alcool de 95-96°, rom sau tarie. Borcanul se inchide ermetic si se pune in frigider timp de 10 zile. In cea de-a 11-a zi se filtreaza totul cu o strecuratoare foarte fina sau cu tifon. Lichidul obtinut se toarna in acelasi borcan si se pune inca 2 zile in frigider. Dupa aceasta perioada remediul este gata pentru tratament (picaturile se pot lua cu putin lapte sau apa inainte de a incepe sa mancam), dupa cum urmeaza:
NUMAR DE PICATURI
ZIUA MIC-DEJUN PRANZ CINA
1 1 2 3
2 4 5 6
3 7 8 9
4 10 11 12
5 13 14 15
6 16 17 18
7 12 11 10
8 9 8 7
9 6 5 4
10 3 2 1
11 15 25 25
12 25 25 25
Se va continua cu cate 25 de picaturi, de 3 ori pe zi, pana la terminarea intregii cantitati.
TERAPIA NU SE POATE REPETA DECAT ODATA LA 5 ANI !!!
Acest preparat din extract de usturoi curata organismul de grasimi si pietre, imbunatateste metabolismul si astfel toate vasele sangvine (re)devin mai elastice.
Regleaza greutatea corpului, topeste cheagurile de sange, vindeca diafragma miocardica bolnava, arterioscleroza, inapetenta (lipsa poftei de mancare), sinuzita, hipertensiunea, bolile bronho-pulmonare, face sa dispara artritele, artrozele si reumatismul.
Vindeca gastritele, ulcerele de stomac si hemoroizii, absoarbe orice fel de tumori externe si interne, vindeca diferitele tulburari de vedere si auz, impotenta. Are efect benefic asupra intregului organism.
***ATENTIE: Alcoolul nu trebuie sa contina alte substante (clorura de benzalconiu sau metanol).
SANATATE!
anuta1971- vip
Bună seara fetele, ce mai faceți și la voi e frig și urât?
Mihaela să-ți trăiască băiatul nu credeam să ai un copil atât de mare.
Anuța mulțumim de rețetă, e pe bune că vreau să o încerc și eu, poate trăiesc 100 de ani
Anuța mulțumim de rețetă, e pe bune că vreau să o încerc și eu, poate trăiesc 100 de ani
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
anuta1971 a scris:pai trebe sa gandim serios strategia.. ca tinta o cunoastem
RETETA ORIENTALA
SANATATE!
sa stii ca usturoi mananc aproape in fiecare zi , cu alcoolul sa vad ce pot face ca nu pot sa ma duc la birou pe doua cararri am glumit, e interesant tretamentul dar trebuie sa te tii de el zic eu, iar eu cum sunt asa de agitata , in fine e de retinut saru mana hai pe port la cancel, mai vorbim si cu maria parca in trei e mai bine ce zici? vii?
mihaela99- vip
narcisa a scris:Bună seara fetele, ce mai faceți și la voi e frig și urât?
buna narcisa,si la mine e frig, da am baiat de 18 ani, te doare mintea ce le trece prin cap la copii astia, am ras cu lacrimi cand am vazut clipul,
mihaela99- vip
mihaela99 a scris:narcisa a scris:Bună seara fetele, ce mai faceți și la voi e frig și urât?
buna narcisa,si la mine e frig, da am baiat de 18 ani, te doare mintea ce le trece prin cap la copii astia, am ras cu lacrimi cand am vazut clipul,
Eu am trimis ieri puiul la țară, mi-e deja atât de dor de el .
narcisa- vip
un clip nou
https://www.youtube.com/watch?v=2KXHIP5MF24&feature=channel
https://www.youtube.com/watch?v=2KXHIP5MF24&feature=channel
mihaela99- vip
narcisa a scris:
Eu am trimis ieri puiul la țară, mi-e deja atât de dor de el .
te inteleg, imi aduc aminte cand il duceam si eu la mama sau la soacra-mea, mi se rupea sufletul cand il vedeam ca plange dupa mine, eram bolnava pana il vedeam din nou, acum nici nu ma mai baga in seama
mihaela99- vip
buna seara dragelor..ce mai faceti..am intrat nitel sa va salut...
anuta draga pe la tine ploua..ca mai in nord de tine..curge mama de dimineata?
mihaela esti bine...?narcisa?
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
Bună Iulia, eu am rămas singură așa că de azi mi-am făcut program de tipul Dacă doriți să revedeți. Primul pe lista de programe e Gonulcelen
narcisa- vip
eu pe la 8 si ceva am ajuns casa..narcisa a scris:Bună Iulia, eu am rămas singură așa că de azi mi-am făcut program de tipul Dacă doriți să revedeți. Primul pe lista de programe e Gonulcelen
si am descoperit ca am un curs sambata dimineata..la care m-am inscris acum o luna..si ar trebuie sa ma duc..o placere..
in rest ploua ploua ploua...si e frig mama ei de vreme!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
iulia80 a scris:buna seara dragelor..ce mai faceti..am intrat nitel sa va salut...
buna seara iulia, bine ai venit suntem bine saru mana
mihaela99- vip
narcisa a scris:Bună seara fetele, ce mai faceți și la voi e frig și urât?
buna narcisa.. bine ai venit... da asa se spune ca e pe bune reteta.. dar vorba Mihaelei nu stiu cum o fi cu alcoolul.. sa nu capatam alte deprinderi cred ca e bun de facut in concediu
anuta1971- vip
Pagina 15 din 44 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 29 ... 44
Subiecte similare
» 11. Gonulcelen - Inima furata
» 14.Gonulcelen- Inima furata
» 2.GONULCELEN (inima furata)
» 16.Gonulcelen- Inima furata
» 17.Gonulcelen-Inima furata
» 14.Gonulcelen- Inima furata
» 2.GONULCELEN (inima furata)
» 16.Gonulcelen- Inima furata