16.Gonulcelen- Inima furata
+17
Bruni-My
mitzymeu
iulianagl
Hatice2J
DENISA
lulu
vivi
iulia80
florina1989
iulia1965
pissycutz
dana17
Admin_dea05
alitheea
narcisa
anuta1971
mihaela99
21 participanți
Pagina 13 din 44
Pagina 13 din 44 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 28 ... 44
Re: 16.Gonulcelen- Inima furata
anuta1971 a scris:uote]
buna seara draga mea cum vrei dar parca aici suntem acasa si aici si acolo e la fel de pustiu
ca adevar graiesti, hai sa mai stam un pic poate poate
ceva clipuri noi? ca eu nu am avut timp sa umblu cu ala , stii tu ce
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
nu a mai aparut nimic sau poate n-am gasit eumihaela99 a scris:anuta1971 a scris:uote]
buna seara draga mea cum vrei dar parca aici suntem acasa si aici si acolo e la fel de pustiu
ca adevar graiesti, hai sa mai stam un pic poate poate
ceva clipuri noi? ca eu nu am avut timp sa umblu cu ala , stii tu ce
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
buna seara nariune...
cu intarziere spun si eu LA MULTI ANI SARBATORITILOR...
fetelor...la voi in ograda cum stau treburile..ca in cealalta ograda..cam bate vantul...
anuta ce mai faci? am mai plouat azi la tine? am trecut azi peste podul de peste siret de inainte de mircesti..e jale mare fetelor!
fetelor...la voi in ograda cum stau treburile..ca in cealalta ograda..cam bate vantul...
anuta ce mai faci? am mai plouat azi la tine? am trecut azi peste podul de peste siret de inainte de mircesti..e jale mare fetelor!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
merhaba kizlar
Hatice2J- vip
Data de inscriere : 10/11/2009
Varsta : 57
Buna seara doamnelor cu intarziere va spun La multi ani!Multa sanatate si implinirea tuturor dorintelor, celor care poarta numele sarbatoritilor de azi Petru si Pavel, sincer si eu am sarbatorit cu familia implinirea celor 19 ani de casatorie.Pentru voi cu toata dragostea:
https://www.youtube.com/watch?v=31K25jvnIm8
Multumiri lui Askasone.
Multumiri lui Askasone.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
scuze iulia am fost plecata sa-mi fac un ceai.. si vad ca intre timp ai plecat.. nu a mai plouat la mine.. chiar a fost vreme frumoasa.. am auzit si am si vazut un pic la tv inundatii in suceava in dorohoi.. saracii oameni.. puisor iti doresc o noapte buna cu vise frumoaseiulia80 a scris:buna seara nariune...
anuta1971- vip
Hatice2J a scris:
merhaba kizlar
buna seara hati.. foarte frumos clipul.. foarte sensibil tu ce mai faci? foarte rar intri sa stai de vorba cu noi..
anuta1971- vip
iulianagl a scris:Buna seara doamnelor cu intarziere va spun La multi ani!Multa sanatate si implinirea tuturor dorintelor, celor care poarta numele sarbatoritilor de azi Petru si Pavel, sincer si eu am sarbatorit cu familia implinirea celor 19 ani de casatorie.Pentru voi cu toata dragostea:
Multumiri lui Askasone.
buna seara iuliana.. la multi ani .. sa aveti impreuna ani frumosi linistiti cu intelegere si bucurii.. :flower: :flower: :flower:
anuta1971- vip
merhaba,anuta1971 a scris:
buna seara hati.. foarte frumos clipul.. foarte sensibil tu ce mai faci? foarte rar intri sa stai de vorba cu noi..
asa este intru din ce in ce mai rar,programul meu de vara e...7.00-20-21.00...
dar,marturisesc ca primul lucru pe care il fac imediat dupa ce intru in casa e sa deschid pc.ul...sa aflu noutati despre...MuraTuba
Hatice2J- vip
e cam liniste in ce-i priveste.. Tuba cu pozele astea pentru vogue a mai aparut prin ziare dar murat parca a disparut de pe fata pamantului.. l-o fi inchis in casaHatice2J a scris:merhaba,anuta1971 a scris:
asa este intru din ce in ce mai rar,programul meu de vara e...7.00-20-21.00...
dar,marturisesc ca primul lucru pe care il fac imediat dupa ce intru in casa e sa deschid pc.ul...sa aflu noutati despre...MuraTuba
anuta1971- vip
ar fi in stare de orice...mi-a placut mult in interviul de la arabi...f.natural,n-a mai vorbit de soata...anuta1971 a scris:
e cam liniste in ce-i priveste.. Tuba cu pozele astea pentru vogue a mai aparut prin ziare dar murat parca a disparut de pe fata pamantului.. l-o fi inchis in casa
Hatice2J- vip
cu interviul asta cred ca a avut niste intrebari date dinainte si a gandit dinainte ce sa raspunda.. mi-a placut si mie ca nu a mai facut gafe..el imi place mult ca actorHatice2J a scris:ar fi in stare de orice...mi-a placut mult in interviul de la arabi...f.natural,n-a mai vorbit de soata...anuta1971 a scris:
e cam liniste in ce-i priveste.. Tuba cu pozele astea pentru vogue a mai aparut prin ziare dar murat parca a disparut de pe fata pamantului.. l-o fi inchis in casa
https://www.youtube.com/watch?v=wmybliM_IIM
anuta1971- vip
https://www.youtube.com/watch?v=bI-bxjQ8OSk&playnext_from=TL&videos=vjT9M2cl_IQ
anuta1971- vip
hati eu cred ca ma retrag iti doresc o noapte buna cu vise frumoase.. imi pare bine ca ne-am intalnit in seara asta.. din pacate trebuie sa ma trezesc foarte devreme te pup
anuta1971- vip
si eu ma retrag,nici nu mai vad bine tastatura...anuta1971 a scris:hati eu cred ca ma retrag iti doresc o noapte buna cu vise frumoase.. imi pare bine ca ne-am intalnit in seara asta.. din pacate trebuie sa ma trezesc foarte devreme te pup
iyi gecelar...
Hatice2J- vip
Noapte buna ladies.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
buna dimineata doamnelor sa aveti o zi buna
va astept la o cafea
sa votati
http://www.whopopular.com/Tuba-Buyukustun
http://www.whopopular.com/Cansel-Elcin
va astept la o cafea
sa votati
http://www.whopopular.com/Tuba-Buyukustun
http://www.whopopular.com/Cansel-Elcin
anuta1971- vip
Buna dimineata,
Am disparut ieri fara sa apuc sa va spun ceva. Multumim Anuta pentru cafeluta.
pissycutz- vip
Data de inscriere : 05/10/2009
pissycutz a scris:Buna dimineata,
buna pisi sa ai o zi buna
https://www.youtube.com/watch?v=xOSvuq_iXt0
Ultima editare efectuata de catre anuta1971 in Mier 30 Iun 2010, 8:53 am, editata de 1 ori
anuta1971- vip
La fel si tie
Care dintre ele e Petronela?
Miha unde e?
Miha unde e?
pissycutz- vip
pissycutz a scris:La fel si tie
Miha unde e?
aia mica e Petronela .. ca-i mai dragalasa... Miha ma cam uita pe aici.. pleaca cam des cu creanga
anuta1971- vip
anuta1971 a scris:
aia mica e Petronela .. ca-i mai dragalasa... Miha ma cam uita pe aici.. pleaca cam des cu creanga
deci eu sunt cea dragalasa indragostit
Eu ma apuc sa o strig ... Mihaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!! MIhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! Mihaaaaaaaaaaaaaa!
pissycutz- vip
vezi ca nu vine..ne-a uitatpissycutz a scris:anuta1971 a scris:
deci eu sunt cea dragalasa indragostit
Eu ma apuc sa o strig ... Mihaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!! MIhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! Mihaaaaaaaaaaaaaa!
anuta1971- vip
Buna fetelor,Mihaela, am citit mesajul-multumesc-,aseara sotul a vazut ca nu am spor la bagaje si a zis ca degeaba m-a lasat sa ma uit la Gonulcelen si la Cansel ,tot de Franta mi-e dor.Doruuuuu.....cum spune turcul cand e adevarat,dar i-am promis inca din 2006 ca revenim sa vedem si Turcia,nu doar Instanbulul. Apropo,am gasit zona casei albe -Nisantasi-sper.Vreti si adresa lui Cansel ?.......O zi cu soare va doresc,noi aici in Moldova avem mare nevoie.
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
dana17 a scris:Buna fetelor,Mihaela, am citit mesajul-multumesc-,aseara sotul a vazut ca nu am spor la bagaje si a zis ca degeaba m-a lasat sa ma uit la Gonulcelen si la Cansel ,tot de Franta mi-e dor.Doruuuuu.....cum spune turcul cand e adevarat,dar i-am promis inca din 2006 ca revenim sa vedem si Turcia,nu doar Instanbulul. Apropo,am gasit zona casei albe -Nisantasi-sper.Vreti si adresa lui Cansel ?.......O zi cu soare va doresc,noi aici in Moldova avem mare nevoie.
buna dimineata dana .. sa ai o zi buna.. si iti doresc un concediu placut
anuta1971- vip
Pagina 13 din 44 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 28 ... 44
Subiecte similare
» 6. Gonulcelen-Inima furata
» 7. Gonulcelen-Inima furata
» 8. Gonulcelen-Inimă furată
» 9. Gonulcelen-Inimă furată
» 11. Gonulcelen - Inima furata
» 7. Gonulcelen-Inima furata
» 8. Gonulcelen-Inimă furată