17.Gonulcelen-Inima furata
+13
nutzi
iulianagl
lulu
narcisa
vivi
pissycutz
mitzymeu
Admin_dea05
DENISA
elena
anuta1971
alitheea
mihaela99
17 participanți
Pagina 14 din 44
Pagina 14 din 44 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 29 ... 44
Re: 17.Gonulcelen-Inima furata
eu cin vorbesc cu tine urmaresc si cortegiul funerar am vazut o pe silvia dumitrescu tunsa cred cu masina de 2 ca am zis prima data ca este barbat doamne multe flori mai ai in gradina
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
Localizare : bucuresti
am fost eram si eu mica dar acum mi as da viata pentru ea este ca o zanaanuta1971 a scris:esti sadica elenaelenavacu a scris: chiar asa sunt am ochii caprui si mi era ciuda pentru asta ca mama ii avea verzi si era blonda dar eu am semanat cu tatat am o nepoata care seamana cu mama perfect desi ea a fost febletea ei toata viata si o bateam cind era mica de ciuda
elena- vip
am vazut-o si eu aseara e foarte schimbata... ce sa faci anii trec...elenavacu a scris: eu cin vorbesc cu tine urmaresc si cortegiul funerar am vazut o pe silvia dumitrescu tunsa cred cu masina de 2 ca am zis prima data ca este barbat doamne multe flori mai ai in gradina
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
uite iti pun poze cu Cancel...
anuta1971- vip
vrei sa ti spun ceva niciodata dar niciodata nu am vrut sa par mai tinara nu folosesc creme bine ca orice femeie ma ingrijesc dar nu foosesc creme aiurea si nu mi place sa arat mai tinara decit sunt privesc batrinetea ca facind parte din viata si nu am nici o treaba sunt etape ale vietti si le iau firesc fara probleme poate si faptul ca am crescut la tara si am intilnit oameni care priveau viata batrinetea ultimele clipe cu seninatate si iti pot spune ca puteau sa dea lectii la formatorii de opinii marii scriitori intelepti care atunci cind au avut probleme la batrinete vroiau sa se ascunda ca jivinele cu toata invatatura loranuta1971 a scris:am vazut-o si eu aseara e foarte schimbata... ce sa faci anii trec...elenavacu a scris: eu cin vorbesc cu tine urmaresc si cortegiul funerar am vazut o pe silvia dumitrescu tunsa cred cu masina de 2 ca am zis prima data ca este barbat doamne multe flori mai ai in gradina
elena- vip
elena trebuie sa ies vreo 40 min poate te mai gasesc
anuta1971- vip
tu chiar vrei sa o iau razna dupa cite vad oau sunt superbe daca le si putea lua la mine sa le port mereu sa le privesc tot timpul mersyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyanuta1971 a scris:uite iti pun poze cu Cancel...
elena- vip
bine ca si eu trebuie sa coc niste vinete iti dai seama pe caldura asta dar am promis pa te pup mai vorbimanuta1971 a scris:elena trebuie sa ies vreo 40 min poate te mai gasesc
elena- vip
un videoclip nou nout
altul
altul
anuta1971- vip
buna seara zanute , am intrat sa va salut , sa va spun ca imi e dor de voi , sa fiti cuminti , sa ma asteptati cu vesti bune si ne revedem pe aici cel tarziu peste 12 zile , daca am noroc de net in hotel si mai repede.
acum fug ca trebuie sa pregatesc bagajele pentru maine dimineata
va imbratisez si va iubesc mult
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
alitheea a scris:buna seara zanute , am intrat sa va salut , sa va spun ca imi e dor de voi , sa fiti cuminti , sa ma asteptati cu vesti bune si ne revedem pe aici cel tarziu peste 12 zile , daca am noroc de net in hotel si mai repede.
buna seara iubita.. si noua ne e dor de tine ... si noi vrem vesti bune din pacate nu prea sunt acum sa te distrezi si concediu placut iti doresc
anuta1971- vip
fetelor se pare ca in seara asta nu aveti chef de vorba ... ma duc sa-mi caut un film.. va pup si va las o melodie frumoasa
anuta1971- vip
Buna fetelor!!!!!Ce mai faceti?
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
anuta1971 a scris:un videoclip nou nout
Buna seara foarte frumoase.Cu toata dragostea pt. voi.
https://www.youtube.com/watch?v=2Im_trWs1Ro
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Multumim..e pe placul meuiulianagl a scris:anuta1971 a scris:un videoclip nou nout
Buna seara foarte frumoase.Cu toata dragostea pt. voi.
https://www.youtube.com/watch?v=2Im_trWs1Ro
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/tuba-buyukustun-f15/yuregine-sorintreaba-ti-inima-poze-stiri-si-filmulete-de-la-filmari-t103-150.htm
Admin_dea05- Admin
Buna ziua frumoase doamne !
Va doresc din toata inima o zi racoroasa(dupa multe ploi ,acum ne omoara canicula)cu mici bucurii ,dar care sa faca inima sa vibreze si poate pe seara ne adunam la un pahar de vorba...
Acum va invit la o cafea si un ceai cu gheata! VA PUP CU MARE ,MARE DRAG!
Va doresc din toata inima o zi racoroasa(dupa multe ploi ,acum ne omoara canicula)cu mici bucurii ,dar care sa faca inima sa vibreze si poate pe seara ne adunam la un pahar de vorba...
nutzi- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 61
Buna nutzi!Multumesc pt cafea...nutzi a scris:Buna ziua frumoase doamne !
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:Buna nutzi!Multumesc pt cafea...nutzi a scris:Buna ziua frumoase doamne !
Buna DEEA, si eu iti multumesc din suflet pt sutitrarile facute...sa-ti dea d-zeu sanatate tie si la frumusetile alea mici...cat de tarziu ajung acasa intru si vad cate un ep. ,parca dorm mai linistita si cu gandul la ceva frumos ,uit de toate grijile si problemele de peste zi...te pup si sper sa ne auzim! :flower:
nutzi- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 61
buna ziua la toata lumea ANUTA TE OMOR CU MANA MEA UNDE SUNT POZELE MELE CU CANSEL CA NU LE MAI GASESC
elena- vip
STAI CA LE AM GASIT NU TE MAI OMOR IERTAREelenavacu a scris:AM GRSIT DIN CAUZA VITEZEI CU CANSEL CANSELelenavacu a scris: buna ziua la toata lumea ANUTA TE OMOR CU MANA MEA UNDE SUNT POZELE MELE CU VANSEL CA NU LE MAI GASESC
elena- vip
buna ziua la toata lumea care nu este ca vad ca este arsita
buna frumoasa fata mersy
ma retrag si eu ca vad ca nu este nimeni
buna frumoasa fata mersy
ma retrag si eu ca vad ca nu este nimeni
elena- vip
Buna elena uite acum am intrat si eu...elenavacu a scris:ma retrag si eu ca vad ca nu este nimenielenavacu a scris:https://2img.net/h/oi28.tinypic.com/72vq7k.gifelenavacu a scris:buna frumoasa fata mersy
Admin_dea05- Admin
bine ca ,ai este cineva buna dea pe unde or fi fetele astea umbla creangaAdmin_dea05 a scris:Buna elena uite acum am intrat si eu...elenavacu a scris:ma retrag si eu ca vad ca nu este nimenielenavacu a scris:https://2img.net/h/oi28.tinypic.com/72vq7k.gifelenavacu a scris:buna frumoasa fata mersy
elena- vip
cred se distreaza la ora asta ....elenavacu a scris:bine ca ,ai este cineva buna dea pe unde or fi fetele astea umbla creangaAdmin_dea05 a scris:Buna elena uite acum am intrat si eu...elenavacu a scris:ma retrag si eu ca vad ca nu este nimenielenavacu a scris:https://2img.net/h/oi28.tinypic.com/72vq7k.gifelenavacu a scris:buna frumoasa fata mersy
Admin_dea05- Admin
Pagina 14 din 44 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 29 ... 44
Subiecte similare
» 11. Gonulcelen - Inima furata
» 14.Gonulcelen- Inima furata
» 2.GONULCELEN (inima furata)
» 15.Gonulcelen- Inima furata
» 16.Gonulcelen- Inima furata
» 14.Gonulcelen- Inima furata
» 2.GONULCELEN (inima furata)
» 15.Gonulcelen- Inima furata