17.Gonulcelen-Inima furata
+13
nutzi
iulianagl
lulu
narcisa
vivi
pissycutz
mitzymeu
Admin_dea05
DENISA
elena
anuta1971
alitheea
mihaela99
17 participanți
Pagina 15 din 44
Pagina 15 din 44 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 29 ... 44
Re: 17.Gonulcelen-Inima furata
Pupicei ...te mai asteptam pe la noinutzi a scris:
Buna DEEA, si eu iti multumesc din suflet pt sutitrarile facute...sa-ti dea d-zeu sanatate tie si la frumusetile alea mici...cat de tarziu ajung acasa intru si vad cate un ep. ,parca dorm mai linistita si cu gandul la ceva frumos ,uit de toate grijile si problemele de peste zi...te pup si sper sa ne auzim!
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
pai este normal sa se distreze fara noiAdmin_dea05 a scris:cred se distreaza la ora asta ....
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
Localizare : bucuresti
noi ne distram cu hoca .. lasa ca le facem in ciudaelenavacu a scris: pai este normal sa se distreze fara noi
Admin_dea05- Admin
mie imi este taare dor de elAdmin_dea05 a scris:noi ne distram cu hoca .. lasa ca le facem in ciuda
elena- vip
Si mie..oricum timpul va trece repede si imediat va vanii si septembrie cu filmul nostruelenavacu a scris:mie imi este taare dor de elAdmin_dea05 a scris:noi ne distram cu hoca .. lasa ca le facem in ciuda
Admin_dea05- Admin
dar ai observat ca nu a transpirat nimic despre ei in vacanta asta decit niste supozitii aiurea alee gazetarilor
draga mea lipsesc vtreo 15 min ma duc la magazin
elena- vip
Te asteptelenavacu a scris:dar ai observat ca nu a transpirat nimic despre ei in vacanta asta decit niste supozitii aiurea alee gazetarilor
am mai pus aici cateva peisaje superbe din filmul tubei
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/tuba-buyukustun-f15/yuregine-sorintreaba-ti-inima-poze-stiri-si-filmulete-de-la-filmari-t103-150.htm#43682
Admin_dea05- Admin
buna seara scumpe fete
am ntrat sa va salut , sunt rupta de oboseala,nu pot sta cu voi in seara sta , va doresc o seara frumoasa si plina de stele , poate mane sa ne intalnm cu bine
https://www.youtube.com/watch?v=Brph_wt6Hyw
am ntrat sa va salut , sunt rupta de oboseala,nu pot sta cu voi in seara sta , va doresc o seara frumoasa si plina de stele , poate mane sa ne intalnm cu bine
https://www.youtube.com/watch?v=Brph_wt6Hyw
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
O seară bună vă urez și eu fete dragi. Pe unde umblați?
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Buna seara miha, narcisa! sunt pe aici si eu..dar din pacate o veghez pe fiimea cred ca a luat un virus ceva si e bolnavioasanarcisa a scris:O seară bună vă urez și eu fete dragi. Pe unde umblați?
Admin_dea05- Admin
Însănătoșire grabnică fetiței tale Dea.
narcisa- vip
multumescnarcisa a scris:Însănătoșire grabnică fetiței tale Dea.
Admin_dea05- Admin
Bună dimineața dragele mele.
Vă doresc un sfârșit de săptămână cât mai plăcut.
Dea, sper că fetița ta e bine și că ai avut o noapte liniștită. Câți ani are fetița ta și cum se numește dacă nu te superi.
Dea, sper că fetița ta e bine și că ai avut o noapte liniștită. Câți ani are fetița ta și cum se numește dacă nu te superi.
narcisa- vip
Buna dimi!o noapte linistita pe naiba saracuta a vomitat din ora in ora pana aproape de 4 dimineata..acum vad ca este un pic mai bine ..Delia o cheama dea05 vine de la ea In noiembrie face 5 anisori. Ce baiat mare ai! Sa-ti raiasca sa-ti aduca numai bucurii! Al tau cati ani are?Cum il cheama?narcisa a scris:Bună dimineața dragele mele.
Admin_dea05- Admin
buna dimineata fete dragi
o duminica frumoasa va doresc
Dea SANATATE FETITEI TALE
o duminica frumoasa va doresc
Dea SANATATE FETITEI TALE
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
buna dimineata zanute , dea multa sanatate ingerasului tau ,
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
daaaaaaaaaaaaa , am net la hotel , ieri am ajuns dupa ce GPSul ne-a ratacit prin Paris si ne-am invartit 2 ore in jurul aceluiasi loc
am vizitat cartierul Monmartre cu Sacre Coeur , piata artistilor , Moulin Rouge si Place Pigale unde s-au zgait baietii mei,
am vazut o multime de "creperie" , si nu m-am putut abtine sa nu m-il imaginez pe Cansel facand clatite, doar spunea ca a avut o astfel de afacere si face clatite gustoase
in rest Parisul ramane pentru mine cel mai romantic loc , dar privit de la nivelul ochilor caci daca te uiti mai jos te ingrozesti la cata mizerie este
acum va pup pentru ca urmeaza sa iesim , va doresc o duminica frumoasa si sa ne vedem cu bine
am vizitat cartierul Monmartre cu Sacre Coeur , piata artistilor , Moulin Rouge si Place Pigale unde s-au zgait baietii mei,
am vazut o multime de "creperie" , si nu m-am putut abtine sa nu m-il imaginez pe Cansel facand clatite, doar spunea ca a avut o astfel de afacere si face clatite gustoase
in rest Parisul ramane pentru mine cel mai romantic loc , dar privit de la nivelul ochilor caci daca te uiti mai jos te ingrozesti la cata mizerie este
acum va pup pentru ca urmeaza sa iesim , va doresc o duminica frumoasa si sa ne vedem cu bine
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
buna ziua dragele mele https://www.youtube.com/watch?v=QoQ_T61UqQ4
hei dea narcisa frumosi copii aveti sa va traiasca si sa va bucurati de ei
era sa ma pierdeti de musteriu mi a fost asa de rau de dimineata ca am vrut sa mor m a luat prima data cu un val de caldura si pe urma nu mai stiu
hei dea narcisa frumosi copii aveti sa va traiasca si sa va bucurati de ei
era sa ma pierdeti de musteriu mi a fost asa de rau de dimineata ca am vrut sa mor m a luat prima data cu un val de caldura si pe urma nu mai stiu
elena- vip
nu sunteti totusi va urez o zi placuta
elena- vip
MULTA SANATATE MINUNATIEI TALE DE COPILA ,DEA SI DEASEMENI SI TIE ELENA.
Dragele mele va doresc din suflet voua si familiilor voastre numai sanatate si voie buna pentru ca aici chiar sintem o mare familie si nu ne lasa reci suferinta oricarui membru (chiar daca nu simtem la fel de activi ,dar cred ca important e ca sintem IMPREUNA .
Va pupacesc du;ce si s-auzim de bine
mitzymeu- membru activ
Data de inscriere : 27/09/2009
Varsta : 63
Localizare : undeva in sud
multumiri din suflet la fel iti doresc si tie sa ne auzim cu binemitzymeu a scris:Dragele mele va doresc din suflet voua si familiilor voastre numai sanatate si voie buna pentru ca aici chiar sintem o mare familie si nu ne lasa reci suferinta oricarui membru (chiar daca nu simtem la fel de activi ,dar cred ca important e ca sintem IMPREUNA .
elena- vip
elena- vip
buna ziua dragelor..
bine v-am regasit...miha...sper ca esti bine..anuta?..vad ca ai blanita la purtator!
am vazut ca dea a avut o probleme cu fetita..sper ca e mai bine acum....
alitheea draga..am vizitat parisul?..eu numai l-am sectionat pe malul Senei...
dragelor..ne citim!
bine v-am regasit...miha...sper ca esti bine..anuta?..vad ca ai blanita la purtator!
am vazut ca dea a avut o probleme cu fetita..sper ca e mai bine acum....
alitheea draga..am vizitat parisul?..eu numai l-am sectionat pe malul Senei...
dragelor..ne citim!
Ultima editare efectuata de catre iulia80 in Dum 18 Iul 2010, 9:00 pm, editata de 1 ori
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
Bună ziua fetelor.
Abia am reușit să intru până acum am dormit sau am încercat să dorm că mi/a fost de am zis și eu ca Elena că mor. Încă mi se mai învârte capul, nu știu ce ne-au prins bolile pe toate.
Dea îmi pare tare rău că Delia e bolnăvioară, mi-aduc aminte și eu de nenumărate nopți pe care le/am petrecut la capătâiul lui Tudor care e doar cu cinci luni mai mare decât fetița ta. Dar sper că acum se simte mai bine, știu că ai făcut tot posibilul să treacă de starea asta. Multă sănătate vă doresc și ei și ție sa poți să ai grijă de ea.
Văd că astăzi doar Ali e fericită, mie îmi pare tare rău că am ajuns până în Franța și nu am văzut Parisul. Dacă ajungeam și acolo sigur mâncam o clătită făcută de Cansel, servită chiar de el. Ali așteptăm să ne mai împărtășești impresiile tale, să vedem și noi Parisul prin ochii tăi, dacă mai ai energie după o zi de plimbări.
Fetelor vă mai las puțin iar mă ia un val de rău , mă duc să mă întind puțin. Sper să mai intrați mai târziu.
Abia am reușit să intru până acum am dormit sau am încercat să dorm că mi/a fost de am zis și eu ca Elena că mor. Încă mi se mai învârte capul, nu știu ce ne-au prins bolile pe toate.
Dea îmi pare tare rău că Delia e bolnăvioară, mi-aduc aminte și eu de nenumărate nopți pe care le/am petrecut la capătâiul lui Tudor care e doar cu cinci luni mai mare decât fetița ta. Dar sper că acum se simte mai bine, știu că ai făcut tot posibilul să treacă de starea asta. Multă sănătate vă doresc și ei și ție sa poți să ai grijă de ea.
Văd că astăzi doar Ali e fericită, mie îmi pare tare rău că am ajuns până în Franța și nu am văzut Parisul. Dacă ajungeam și acolo sigur mâncam o clătită făcută de Cansel, servită chiar de el. Ali așteptăm să ne mai împărtășești impresiile tale, să vedem și noi Parisul prin ochii tăi, dacă mai ai energie după o zi de plimbări.
Fetelor vă mai las puțin iar mă ia un val de rău , mă duc să mă întind puțin. Sper să mai intrați mai târziu.
narcisa- vip
buna fetelor se pare ca Cansel a iesit la masa cu Ayda Aksel (Nesrin) Gönülçelen” dizisinin iki başarılı oyuncusu arkadaşlarıyla birlikte Bebek’te buluştu…
“Gönülçelen” dizisinde çiçekçi bir Roman kızını eğitmeye kalkan ve bunda da başarılı olan bir müzik öğretmenini canlandıran Cansel Elçin’le, annesini oynayan Ayda Aksel Bebek’te buluştu. Ayakligazete.com’un haberine göre, Boom Restoran’da ardaşlarıyla birlikte gecenin ilerleyen saatlerine kadar yemek yiyip sohbet eden sanatçılar, daha sonra mekandan birlikte ayrıldılar. http://www.ayakligazete.com.tr/haber/ana_ogul_gece_gezmesinde_.htm aici poze https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/poze-noutati-actori-f6/cansel-elcin-t16-230.htm#43746
“Gönülçelen” dizisinde çiçekçi bir Roman kızını eğitmeye kalkan ve bunda da başarılı olan bir müzik öğretmenini canlandıran Cansel Elçin’le, annesini oynayan Ayda Aksel Bebek’te buluştu. Ayakligazete.com’un haberine göre, Boom Restoran’da ardaşlarıyla birlikte gecenin ilerleyen saatlerine kadar yemek yiyip sohbet eden sanatçılar, daha sonra mekandan birlikte ayrıldılar. http://www.ayakligazete.com.tr/haber/ana_ogul_gece_gezmesinde_.htm aici poze https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/poze-noutati-actori-f6/cansel-elcin-t16-230.htm#43746
vivi- vip
Data de inscriere : 09/10/2009
Pagina 15 din 44 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 29 ... 44
Subiecte similare
» 11. Gonulcelen - Inima furata
» 14.Gonulcelen- Inima furata
» 2.GONULCELEN (inima furata)
» 15.Gonulcelen- Inima furata
» 16.Gonulcelen- Inima furata
» 14.Gonulcelen- Inima furata
» 2.GONULCELEN (inima furata)
» 15.Gonulcelen- Inima furata