17.Gonulcelen-Inima furata
+13
nutzi
iulianagl
lulu
narcisa
vivi
pissycutz
mitzymeu
Admin_dea05
DENISA
elena
anuta1971
alitheea
mihaela99
17 participanți
Pagina 16 din 44
Pagina 16 din 44 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 30 ... 44
Re: 17.Gonulcelen-Inima furata
HEI BONJOUR FETE ACUM CA MA SIMT MAI BINE AM SCAPAT VA SPUN CA AM CITIT CA SI ASTROLOGI DIN TURCIA AU SPUS DE TUBA CA NU SE VA CASATORI CA ESTE INDECISA SI ADAUG DE LA MINE DIN ROMANIA NU SE VA CASATORI IN VECI CU SAMI BA MAI MULT SE VA DESCATUSA DE ACEASTA RELATIE IMPOVARATOARE
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
Localizare : bucuresti
NARCISA SA FII CALMA NU SE VA INTIMPLA NIMIC DUPA OR 1700 VEI SCAPA DE ACEASTA STARE AI INCREDEREnarcisa a scris:Bună ziua fetelor.
Abia am reușit să intru până acum am dormit sau am încercat să dorm că mi/a fost de am zis și eu ca Elena că mor. Încă mi se mai învârte capul, nu știu ce ne-au prins bolile pe toate.
Dea îmi pare tare rău că Delia e bolnăvioară, mi-aduc aminte și eu de nenumărate nopți pe care le/am petrecut la capătâiul lui Tudor care e doar cu cinci luni mai mare decât fetița ta. Dar sper că acum se simte mai bine, știu că ai făcut tot posibilul să treacă de starea asta. Multă sănătate vă doresc și ei și ție sa poți să ai grijă de ea.
Văd că astăzi doar Ali e fericită, mie îmi pare tare rău că am ajuns până în Franța și nu am văzut Parisul. Dacă ajungeam și acolo sigur mâncam o clătită făcută de Cansel, servită chiar de el. Ali așteptăm să ne mai împărtășești impresiile tale, să vedem și noi Parisul prin ochii tăi, dacă mai ai energie după o zi de plimbări.
Fetelor vă mai las puțin iar mă ia un val de rău , mă duc să mă întind puțin. Sper să mai intrați mai târziu.
elena- vip
elenavacu a scris: NARCISA SA FII CALMA NU SE VA INTIMPLA NIMIC DUPA OR 1700 VEI SCAPA DE ACEASTA STARE AI INCREDERE
Elena să știi că într-adevăr mă simt mai bine, m-a mai lăsat durerea de cap, acum mă simt în stare nu numai să mă ridic din pat dar chiar să ies din casă că trebuie să fac o vizită.
mulți mulți, ne mai citim deseară.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
pa ma bucurnarcisa a scris:elenavacu a scris: NARCISA SA FII CALMA NU SE VA INTIMPLA NIMIC DUPA OR 1700 VEI SCAPA DE ACEASTA STARE AI INCREDERE
Elena să știi că într-adevăr mă simt mai bine, m-a mai lăsat durerea de cap, acum mă simt în stare nu numai să mă ridic din pat dar chiar să ies din casă că trebuie să fac o vizită.
mulți mulți, ne mai citim deseară.
elena- vip
SUNT INVITATA LA O PLIMBARE AI MEI NU PLEACA FARA MINE LE A INTRAT FRICA IN EI ASA CA NU O SA MAI REVIN VA UREZ TOATE CELE BUNE SI SA NE MAI AUZIM SI MAINE CA SA PARAFRAZEZ MAI ESTE O ZI
elena- vip
Seara buna fetelor!!!Oare ce s-a intamplat cu noi astazi? :nh8: Eu sunt suparata din cauza fetitei(astazi si-a mai revenit un pic)..elena si narcisa le-a fost rau.. ...fetelor insanatosire grabnica...
sanatate multa si tie..te mai asteptam pe la noimitzymeu a scris:Dragele mele va doresc din suflet voua si familiilor voastre numai sanatate si voie buna pentru ca aici chiar sintem o mare familie si nu ne lasa reci suferinta oricarui membru (chiar daca nu simtem la fel de activi ,dar cred ca important e ca sintem IMPREUNA .
Va pupacesc du;ce si s-auzim de bine
Ultima editare efectuata de catre Admin_dea05 in Dum 18 Iul 2010, 9:23 pm, editata de 1 ori
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Bine ai revenit printre noi!..e un pic mai bineiulia80 a scris:buna ziua dragelor..
bine v-am regasit...miha...sper ca esti bine..anuta?..vad ca ai blanita la purtator!
am vazut ca dea a avut o probleme cu fetita..sper ca e mai bine acum....
alitheea draga..am vizitat parisul?..eu numai l-am sectionat pe malul Senei...
dragelor..ne citim!
Admin_dea05- Admin
macar asa sa mai dam si noi de el..din cate vad eu tot singurel....cred ca m-a asteapta pe minevivi a scris:buna fetelor se pare ca Cansel a iesit la masa cu Ayda Aksel (Nesrin)
Vad ca te simti mai bine...pupicei si plimbare placutaelenavacu a scris: SUNT INVITATA LA O PLIMBARE AI MEI NU PLEACA FARA MINE LE A INTRAT FRICA IN EI ASA CA NU O SA MAI REVIN VA UREZ TOATE CELE BUNE SI SA NE MAI AUZIM SI MAINE CA SA PARAFRAZEZ MAI ESTE O ZI
Admin_dea05- Admin
buna seara fetelor va pup pe toate ... va doresc sanatate si liniste
https://www.youtube.com/watch?v=XvEaoLfbRfE
un articol aparut azi ..o explicatie a succesului Tubei ..explicatia succesului ar fi aceea a faptului ca Tuba e modesta.. si in profesie si in viata personala... noi stiam. Ma enerveaza traducerea asta cu google.. iti vine sa razi cand te trezesti ca ti-a tradus intr-un text ce va de genul "trompe uterine"
http://www.televizyongazetesi.com/Page/Writers/Article.aspx?CID=25445
sa aveti o noapte buna cu vise frumoase... cu el?
https://www.youtube.com/watch?v=XvEaoLfbRfE
un articol aparut azi ..o explicatie a succesului Tubei ..explicatia succesului ar fi aceea a faptului ca Tuba e modesta.. si in profesie si in viata personala... noi stiam. Ma enerveaza traducerea asta cu google.. iti vine sa razi cand te trezesti ca ti-a tradus intr-un text ce va de genul "trompe uterine"
http://www.televizyongazetesi.com/Page/Writers/Article.aspx?CID=25445
sa aveti o noapte buna cu vise frumoase... cu el?
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
buna anuta draga..
ce mai faci draguta..naduseala si la tine?..ca mai la deal e tare cald!
ce mai faci draguta..naduseala si la tine?..ca mai la deal e tare cald!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
Bună seara fetele.
Iulia, cred că peste tot e cald, doar la Piatra Craiului spunea soțul că i-a înghețat mâna pe telefon.
Cum a fost ziua de azi?
Iulia, cred că peste tot e cald, doar la Piatra Craiului spunea soțul că i-a înghețat mâna pe telefon.
Cum a fost ziua de azi?
narcisa- vip
narcisa..obositor tare..am ajuns aseara la 12 jum pt ca avionul a avut intarziere o ora....la bagaje ca in grajd....ca tare urat mai arata aeroportul baneasa....am ramas la un amic in bucuresti care sta in otopeni..cald tare neica....si la 9 dimineata dai pe cai pana la iasi....narcisa a scris:Bună seara fetele.
Cum a fost ziua de azi?
am ajuns pe la 3 acasa..unde era si mai cald....
si uite asa am supravietuit azi!
iulia80- vip
iulia80 a scris: narcisa..obositor tare..am ajuns aseara la 12 jum pt ca avionul a avut intarziere o ora....la bagaje ca in grajd....ca tare urat mai arata aeroportul baneasa....am ramas la un amic in bucuresti care sta in otopeni..cald tare neica....si la 9 dimineata dai pe cai pana la iasi....
Dar cum stai cu bagajul de amintiri și de impresii? Și zi-mi și unde ai fost, că ori n-am știut niciodată ori am uitat, dar nu am nici cea mai vagă idee pe unde ai umblat.
narcisa- vip
am fost in franta in vizita la o colega....in centrul frantei Limousine.-regiunea..,departamentul Creuse..am mancat la carne cruda...de vita evident..plus branza care miroase....narcisa a scris:iulia80 a scris: narcisa..obositor tare..am ajuns aseara la 12 jum pt ca avionul a avut intarziere o ora....la bagaje ca in grajd....ca tare urat mai arata aeroportul baneasa....am ramas la un amic in bucuresti care sta in otopeni..cald tare neica....si la 9 dimineata dai pe cai pana la iasi....
Dar cum stai cu bagajul de amintiri și de impresii? Și zi-mi și unde ai fost, că ori n-am știut niciodată ori am uitat, dar nu am nici cea mai vagă idee pe unde ai umblat.
in rest vizita ok...pt ca colega imi e prietena f buna.... si imi era dor de ea..
iulia80- vip
Și chiar ți-a plăcut carnea crudă? Eu nu cred că aș putea mânca în veci așa ceva.
narcisa- vip
pai ii ziceam Motzului..ca balonarea si constipatia mi-au fost bune prietene!narcisa a scris:Și chiar ți-a plăcut carnea crudă? Eu nu cred că aș putea mânca în veci așa ceva.
dar cica carnea era gatita!
iulia80- vip
iulia80 a scris:pai ii ziceam Motzului..ca balonarea si constipatia mi-au fost bune prietene!narcisa a scris:Și chiar ți-a plăcut carnea crudă? Eu nu cred că aș putea mânca în veci așa ceva.
dar cica carnea era gatita!
Și asezonată cu brânză cu mucegai sau din aia moale, cleioasă. .
Înseamnă că abia ai așteptat să vii acasă să te refaci
narcisa- vip
i-am zis Motzului.ca dau jumatate de vada pe o farfurie de paste cu smantana ,sunca si ciuperci de la mama
narcisa..eu ies..pt ca maine am desteptare la 6 fara...
noapte buna..vorbim maine...saluta-le pe fete daca mai intra..
iulia80- vip
Noapte bună Iulia, somn ușor, să visezi o porție mare de carne crudă cu brânză
Sper că nu te-ai supărat.
Sper că nu te-ai supărat.
narcisa- vip
buna seara zanute, am ajuns in camera , sunt franta ,dar fericita, daca exista o viata dinnainte cred ca aici am tarait , efectiv iubesc orasul asta , cu toate ca l-am vazut si anul trecut nu ma satur,
azi am urcat in turnul montparnase , de la 210 metri Parisul ni s-a asternut la picioare, nu stiam ce sa fac sa rad sau sa de fericire, am vazut gradinile din Luxenburg , gradini care au fost facute la dorinta Caterinei de Medici, aici parizienii duminica vin sa se odihneasca , sa citeasca o carte sau pur si simplu sa isi parda privirea in imensitatea de verdeata, apoi am vazut Pantheonul un loc de o maretie de nedescris cu coloanele in stil roman capitelurile si sculpturile de aici , aici a fost demonstrat pentru prima data in prezenta lui Napoleon de catre Fourcault ca pamantul e rotund , in anul 1851 si tot aici in catacombe sunt ingropati eroii Frantei, generali .oameni care au pus bazele stiintei si scriitori precum : Dumas , Hugo, Zola, Voltaire.
Am vizitat Cartierul Latin cu stradutele lui inguste si cafenelele la strada car iti apar la tot pasul. Apoi am vizitat arenele Lutesse locul din care in sec al 2 lea a inceput constructia Parisului , am incheiat seara cu o lunga plimbare pe chei unde la tot pasul erau oameni care nu cereau nimic si cantau pur si simplu pentru ei cu ochii inchisi sau cu privirea atintita la apus unde soarele lumina cu ultimele raze Catedrala Notre Dame.Sunt franta dar fericita , acum inchei trimitandu-va de aici multi si sa avem o saptamana frumoasa .
azi am urcat in turnul montparnase , de la 210 metri Parisul ni s-a asternut la picioare, nu stiam ce sa fac sa rad sau sa de fericire, am vazut gradinile din Luxenburg , gradini care au fost facute la dorinta Caterinei de Medici, aici parizienii duminica vin sa se odihneasca , sa citeasca o carte sau pur si simplu sa isi parda privirea in imensitatea de verdeata, apoi am vazut Pantheonul un loc de o maretie de nedescris cu coloanele in stil roman capitelurile si sculpturile de aici , aici a fost demonstrat pentru prima data in prezenta lui Napoleon de catre Fourcault ca pamantul e rotund , in anul 1851 si tot aici in catacombe sunt ingropati eroii Frantei, generali .oameni care au pus bazele stiintei si scriitori precum : Dumas , Hugo, Zola, Voltaire.
Am vizitat Cartierul Latin cu stradutele lui inguste si cafenelele la strada car iti apar la tot pasul. Apoi am vizitat arenele Lutesse locul din care in sec al 2 lea a inceput constructia Parisului , am incheiat seara cu o lunga plimbare pe chei unde la tot pasul erau oameni care nu cereau nimic si cantau pur si simplu pentru ei cu ochii inchisi sau cu privirea atintita la apus unde soarele lumina cu ultimele raze Catedrala Notre Dame.Sunt franta dar fericita , acum inchei trimitandu-va de aici multi si sa avem o saptamana frumoasa .
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
iulia multi si te imbratisez cu drag , ar fi fost frumos sa ne intalnim pe aici din intamplareiulia80 a scris:i-am zis Motzului.ca dau jumatate de vada pe o farfurie de paste cu smantana ,sunca si ciuperci de la mama
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
Ali se simte din ceea ce ai scris că ești fericită. Te invidiez, dar mă bucur că trăiești asemenea sentimente și că ni le împărtășești și nouă. Mă faci să îmi doresc să vin acum la Paris, să văd dacă e într-adevăr atât de frumos. Pentru mine cel mai frumos oraș al lumii este Roma. Dar, bineînțeles, eu nu am văzut Parisul. Până am să-l văd cu ochii mei am încredere în ceea ce ne spui tu. Îți doresc să te odihnești bine că presupun că mâine o iei de la capăt. Și bineînțeles așteptăm raportul și pentru ziua de mâine.
Ai mâncat ceva specialități sau și tu ca și Iulia carne crudă cu brânză aromată?
Ai mâncat ceva specialități sau și tu ca și Iulia carne crudă cu brânză aromată?
narcisa- vip
buna dimineata soare! buna dimieara dragelor!
ii doresc multa sanatete lui Sami....-heyforlife....
alitheea draga..iti doresc sedere placuta in continuoare..si distractie placuta...
sa aveti o zi cat mai linistita!
ii doresc multa sanatete lui Sami....-heyforlife....
alitheea draga..iti doresc sedere placuta in continuoare..si distractie placuta...
sa aveti o zi cat mai linistita!
iulia80- vip
buna dimineata fetelor.. sa aveti o zi si o saptamana excelente
Miha cum suporti caldura asta..sa ai grija de tine o zi si o saptamana frumoase iti doresc
iulia imi pare bine ca te "vad" .. ti-ai reincarcat bateriile? sa ai o zi si o saptamana minunate
iulianagl foarte frumos clip ai postat .. multi
ali ma bucur mult pentru tine te pup imi pare rau ca nu prea ne-am intersecta pe forum poate azi...
narcisa ce puiut frumusel ai .. si tu deea sper ca fetita ta e bine.. va pup cu drag pe toate
Miha cum suporti caldura asta..sa ai grija de tine o zi si o saptamana frumoase iti doresc
iulia imi pare bine ca te "vad" .. ti-ai reincarcat bateriile? sa ai o zi si o saptamana minunate
iulianagl foarte frumos clip ai postat .. multi
ali ma bucur mult pentru tine te pup imi pare rau ca nu prea ne-am intersecta pe forum poate azi...
narcisa ce puiut frumusel ai .. si tu deea sper ca fetita ta e bine.. va pup cu drag pe toate
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Buna dimineata fetelor
o saptamana frumoasa si usoara va doresc
Ana buna dimineata , sunt topita de caldura , abia am asteptat sa ajung la birou sa imi dau drumul la racoare , am pus aerul conditionat la 10 grade , cu ocazia asta nu mai intra nimeni azi la mine in birou
Iuliana bine ai revenit
Ali ma bucur pentru fericirea ta , vacanta placuta in continuare
o saptamana frumoasa si usoara va doresc
Ana buna dimineata , sunt topita de caldura , abia am asteptat sa ajung la birou sa imi dau drumul la racoare , am pus aerul conditionat la 10 grade , cu ocazia asta nu mai intra nimeni azi la mine in birou
Iuliana bine ai revenit
Ali ma bucur pentru fericirea ta , vacanta placuta in continuare
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Pagina 16 din 44 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 30 ... 44
Subiecte similare
» 11. Gonulcelen - Inima furata
» 14.Gonulcelen- Inima furata
» 2.GONULCELEN (inima furata)
» 15.Gonulcelen- Inima furata