11.ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+10
windy_day
DENISA
Motzişor
lica54
lexia
vivi
rodica
demiruta
iulia80
Admin_dea05
14 participanți
Pagina 14 din 40
Pagina 14 din 40 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40
LA MULTI ANI !
Cu mare intirziere spre rusinea mea , dar cu cele mai sincere ginduri de bine pentru toate MARIILE
Sa fiti iubite RAU de cine vreti voi ,sa aveti sanatate de fier si sa plutiti in greutatatile vietii ca fulgul de usor , Va pup dulce
https://www.youtube.com/watch?v=HTt-mxip59A
mitzymeu- membru activ
Data de inscriere : 27/09/2009
Varsta : 63
Localizare : undeva in sud
Re: 11.ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
buna seara dragelor...
sper ca sunteti bine...pe caldura aceasta..
sper ca sunteti bine...pe caldura aceasta..
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
Re: 11.ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
dimineata pe racoare..eu stau cu fata la soare!
buna dimineata dragelor..
va doresc sa aveti o saptamana mai putin calduroasa...
buna dimineata dragelor..
va doresc sa aveti o saptamana mai putin calduroasa...
iulia80- vip
Buna dimi!!!!!!! cafeaua este gata!!!!!!!!!
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
AŞK VE CEZA new season Tuesday 31 August 2010
http://www.ayakl[/color]igazete.com.tr/haber/hangi_dizi_hangi_gun_yayinlanacak_.htm
http://www.ayakl[/color]igazete.com.tr/haber/hangi_dizi_hangi_gun_yayinlanacak_.htm
vivi- vip
Data de inscriere : 09/10/2009
multumim mult vivi!vivi a scris:AŞK VE CEZA new season Tuesday 31 August 2010 http://www.ayakligazete.com.tr/haber/hangi_dizi_hangi_gun_yayinlanacak_.htm
iulia80- vip
un nou videoclip al LEXIEI!
BRAVO BRAVO BRAVO
BRAVO BRAVO BRAVO
iulia80- vip
Bună fetelor !!!
Iulia nu merge clipul .....
buna draguta..a mers dar lexia a gasit mici problemute in el si l-a pus pe privat sa le poate remedia..DENISA a scris:Bună fetelor !!!
deci nitica rabdare..
iulia80- vip
curg apele pe mine ..DENISA a scris:ce mai faci ???
imi mananca ficatii galusca...si ne uitam la mica sirena...
https://www.youtube.com/watch?v=gA_Ab5kWaGY
in rest ma chinui sa traiesc...
tu esti bine?
te cred..ai inceput serviciul? agitatie mare?
Ultima editare efectuata de catre iulia80 in Lun 16 Aug 2010, 6:20 pm, editata de 1 ori
iulia80- vip
da, nu am mai intrat aseară deoarece am ajuns pe la 01:00 acasă şi eram frântă de oboseală ,astăzi am avut o zi infernală , nu am avut timp nici măcar să intru puţintel pe forum .
te cred..ai inceput deja serviciul? agitatie mare deja?DENISA a scris:
da, nu am mai intrat aseară deoarece am ajuns pe la 01:00 acasă şi eram frântă de oboseală ,astăzi am avut o zi infernală , nu am avut timp nici măcar să intru puţintel pe forum .
iulia80- vip
iulia80 a scris:
te cred..ai inceput deja serviciul? agitatie mare deja?
da , l-am început după 6 August .
of mama lui de serviciu..
scuze de intarziere..galusca chiar ne manaca ficatii..
denisa eu am sa cobor .trebuie sa dau niste acte la traducere..
revin mai spre seara..
..ai grija de tine si te odihneste!
scuze de intarziere..galusca chiar ne manaca ficatii..
denisa eu am sa cobor .trebuie sa dau niste acte la traducere..
revin mai spre seara..
..ai grija de tine si te odihneste!
iulia80- vip
buna denisa..am revenit..
mai nu arata rau filoftea in poza..nu?
mai nu arata rau filoftea in poza..nu?
iulia80- vip
ea e urâtă în orice ipostază.
ei...e pictata destul de bine....cu atat ai cu atat defilezi..nu?DENISA a scris:ea e urâtă în orice ipostază.
denisa..zicea vivi ca incepe serialul pe 31 august? asa e?
iulia80- vip
iulia80 a scris:
denisa..zicea vivi ca incepe serialul pe 31 august? asa e?
aşa văd că a apărut prin presa lor .
e bine..incep parca mai devreme ,nu crezi?
iulia80- vip
asta spun şi turcoaicele , e primul an în care serialele încep atât de devreme , lupta ptr rating îşi spune cuvântul.iulia80 a scris:e bine..incep parca mai devreme ,nu crezi?
dar inima cand incepe...DENISA a scris:asta spun şi turcoaicele , e primul an în care serialele încep atât de devreme , lupta ptr rating îşi spune cuvântul.iulia80 a scris:e bine..incep parca mai devreme ,nu crezi?
plus ca ambele seriale au numai cate 2 sezoane..daca neuronul meu a retinut bine..
apropo denisa care=i treaba cu serialul in care joaca songul si tardem sau cum il cheama pe actorul care a interpretat rolul lui kerekm in 1001 nopti? pare ceva interesant? dar cel cu berzugar?...sper sa nu fi scris gresit!
iulia80- vip
Gonulcelen începe pe 20 august . de cel cu Songul nu ştiu mai nimic , am înţeles că nu stă prea bine în audienţe , iar cel cu Berg se anunţă promiţător.
Iulia eu o să ies niţel la bulivard să-mi aerisesc neuronul, dar sper să mai intru mai târziu .
Iulia eu o să ies niţel la bulivard să-mi aerisesc neuronul, dar sper să mai intru mai târziu .
plimbare placuta.....ai grija de tine....DENISA a scris:Gonulcelen începe pe 20 august . de cel cu Songul nu ştiu mai nimic , am înţeles că nu stă prea bine în audienţe , iar cel cu Berg se anunţă promiţător.
am iesit si eu dragelor..
seara placuta..
iulia80- vip
Pagina 14 din 40 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40
Subiecte similare
» 23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 19. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 19. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 14 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum