Serialesitelenovelet
11.ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 17 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
11.ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 17 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

11.ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

+10
windy_day
DENISA
Motzişor
lica54
lexia
vivi
rodica
demiruta
iulia80
Admin_dea05
14 participanți

Pagina 17 din 40 Înapoi  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Urmatorul

In jos

11.ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 17 Empty Re: 11.ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de iulia80 Mar 17 Aug 2010, 11:22 am

DENISA a scris:
Bună dimineaţa!!! ce fac fetele ??? 11.ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 17 Mickey_010

11.ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 17 Muratubatulo3

buna dimineata draga..
ai dormit bine asta noapte? 11.ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 17 2743637754 ..a ventilat Fulgerica frunza de palmier? 11.ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 17 2743637754
inca 2 zile...... confused confused confused
11.ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 17 517793
draguta..eu am plecat.
inainte vreau sa va rog sa vedeti un videoclip..este o reclama dar mesajul este deosebit!
PT TOTI CEI CARE CRED CA POT SCHIMBA LUMEA! 11.ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 17 517793
https://www.youtube.com/watch?v=4oAB83Z1ydE
iulia80
iulia80
vip
vip

Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi

Sus In jos

11.ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 17 Empty Re: 11.ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de Motzişor Mar 17 Aug 2010, 1:16 pm

iulia80 a scris:... vreau sa va rog sa vedeti un videoclip..este o reclama dar mesajul este deosebit!
PT TOTI CEI CARE CRED CA POT SCHIMBA LUMEA! ... https://www.youtube.com/watch?v=4oAB83Z1ydE
'Neaţa frumoaselor! Săru'mâna de cafele, sunt minunate, şi multeeee kiss
Iulia dragă, pentru o reclamă la computerele Apple iert orice.
Vă ţuc, trebuie să o iau din loc la diverse treburi, noroc de faptul că şi aici s-a răcorit.
Lexia, să ne concentrăm să trimitem un pic de răcoare şi către fete! Exclamation

Ultima editare efectuata de catre Motzişor in Mar 17 Aug 2010, 1:30 pm, editata de 1 ori
Motzişor
Motzişor
vip
vip

Data de inscriere : 17/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Mar 17 Aug 2010, 1:29 pm

iulia80 a scris:
inainte vreau sa va rog sa vedeti un videoclip..este o reclama dar mesajul este deosebit!
PT TOTI CEI CARE CRED CA POT SCHIMBA LUMEA! 11.ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 17 517793
https://www.youtube.com/watch?v=4oAB83Z1ydE

Iulia 11.ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 17 242329 (chiar daca nu mai cred ca eu pot schimba lumea, sper ca totusi sa existe unii care chiar sa reuseasca sa faca asta si sa o schimbe in bine).
windy_day
windy_day
vip
vip

Data de inscriere : 10/02/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mar 17 Aug 2010, 6:00 pm

Bună seara !! cucuietelor

Iulia m-ai amăgit cu Fulgerică , am rămas cu ochii la lună.
11.ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 17 Smiley_020 m-au ciuruit şi ţânţăroii11.ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 17 Smiley_056
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Data de inscriere : 14/09/2009
Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mar 17 Aug 2010, 6:11 pm

http://www.ayakligazete.com.tr/haber/istanbul_un_arka_sokaklar_inda_bulustular_.htm

"Arka Sokaklar"da neler oluyor?

11.ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 17 11967_b

Spoiler:

11.ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 17 113967_manset
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mar 17 Aug 2010, 6:20 pm

Un clip a lui VYK968

imaginea unui cuplu extrem de fericit 11.ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 17 02015489411.ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 17 Smiley_161
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Mar 17 Aug 2010, 8:52 pm

DENISA a scris:Bună seara !! cucuietelor

Iulia m-ai amăgit cu Fulgerică , am rămas cu ochii la lună.
11.ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 17 Smiley_020 m-au ciuruit şi ţânţăroii11.ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 17 Smiley_056
buna seara dragelor.
buna sa iti fie inima Denisa...
draga mea..eu l-am cedata cu intructiuni cu tot..adresa denisa era fixata in GPS-ul lui...cred ca s-a ratacit pe autostrada din Moldova...nu?
fetelor..in Iasi ploua in draci..la voi cum e?
11.ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 17 517793
iulia80
iulia80
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Motzişor Mar 17 Aug 2010, 9:04 pm

Servus frumoaselor!
Am doo veşti!
Prima să bucure tot plutonul. Traducerea noastră e folosită de arabi pentru a putea continua şi la ei vizionarea filmului. Fapt pentru care ne şi mulţumesc, ne-au lăsat la comentarii mesaje extrem de frumoase, pe mesageria internă la fel, dar acum au făcut mai mult. Priviţi primele secunde:

11.ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 17 37853 11.ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 17 357595 11.ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 17 920535

Apoi vestea bună pentru noi toţi, am mai înaintat un fragment, daţi clic pe rezoluţia mai mare:

Aşk ve Ceza ep. 22 - 3/9 subtitrat româneşte - formatul original

Ultima editare efectuata de catre Motzişor in Mier 18 Aug 2010, 3:35 am, editata de 1 ori
Motzişor
Motzişor
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Mar 17 Aug 2010, 9:17 pm

buna Motzule... bine te-am gasit..esti bine?
Mtozule..uite cum te vor pomeni in pomelnice araboaicele si pe tine si pe Xlaqa!
multumim mult intregului pluton care se ocupa de traducere si subtritare!
pt voi dragelor..sper sa va placa...
https://www.youtube.com/watch?v=VFLF-gh4C2M

Motzule..dar asta e episodul in care ii vedem blanita lui Fulgerica...si ne face si din ochi..vai Motzule ce surpriza!!!!!!!!!!!!!!!..am sa fiu cu ochii cat cepele
confused confused confused
iulia80
iulia80
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Mar 17 Aug 2010, 10:44 pm

iulia80 a scris:
Mtozule..uite cum te vor pomeni in pomelnice araboaicele si pe tine si pe Xlaqa!
multumim mult intregului pluton care se ocupa de traducere si subtritare!

pt voi dragelor..sper sa va placa...
https://www.youtube.com/watch?v=VFLF-gh4C2M

Buna seara.
Motzi de acord cu ce spune Iulia, cu mentiunea ca nu numai araboaicele va vor pomeni ... Exclamation .
Iulia, Doamne cum de le gasesti. Am avut inregistrata coloana sonora de la Amelie dar am pierdut CD-ul si am tot cautat melodia asta.

cheers cheers
Multumesc de o mie de ori!!!!
Noapte buna tuturor.
windy_day
windy_day
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Mar 17 Aug 2010, 10:49 pm

windy.....esti bine? la noi in iasi a plouat...bine de tot....
sa stii ca iti simtim lipsa!
11.ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 17 155520 11.ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 17 155520 11.ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 17 155520
ma bucur ca ti-a placut melodia!

dragelor..eu ma retrag....va doresc noapte buna si somnik usor cu vise placute
PS: denisa..vezi ca i-am schimbat setarile la GPS lui Fulgerica sa vina la tine la noapte..sa nu inchizi usa.....si sa imi povestesti si mie...
11.ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 17 517793..ai grija de tine .........si Fulgerica si ochii!

Ultima editare efectuata de catre iulia80 in Mier 18 Aug 2010, 6:37 am, editata de 1 ori
iulia80
iulia80
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Motzişor Mar 17 Aug 2010, 11:25 pm

Iulia e superb clipul, imagine melodie, mulţumesc din tot sufletul!
11.ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 17 Vrwt1sIulia, mă bucur că te răcoreşti un pic.

Windy, Heba ne mulţumeşte tuturor, tot plutonul e trecut mai întâi, pentru că la comentarii şi în mesaje ne-a mulţumit deja pentru episoadele 15-16-17 etc. M-a trecut pe mine aşa, pentru că a impresionat-o că la mesajele ei prietenoase a primit răspunsuri la fel de prietenoase şi călduroase.

Vă pup şi vă doresc somnic pufosss! Vorbim mâine când sper să mai avem ceva nou. 11.ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 17 Phone1
Motzişor
Motzişor
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Mier 18 Aug 2010, 12:22 am

11.ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 17 Iyigeceler19
Noapte buna fetelor!!!!!!!!!! kiss
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Data de inscriere : 12/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Mier 18 Aug 2010, 6:40 am

buna dimineta dragelor...
mai pe racoare ce-i drept....
va doresc sa aveti o zi cat mai frumoasa!
Motzule....voi astepta episodul pe care il aveti in curs de prelucrare..pt ca vom vedea.. BLANITA LUI FULGERICA! cupidon cupidon cupidon
Denisa..esti bine? 11.ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 17 517793
iulia80
iulia80
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de lexia Mier 18 Aug 2010, 8:00 am

Bună dimineaţa Iulia, grozavă melodie şi imagine, bună dimineaţa iubitelor.
Ce surpriză plăcută de la arăboaice Motzule. Dar oare cum procedează ele cu traducerea din română?
Pentru toată lumea 11.ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 17 Images?q=tbn:ANd9GcSfFyPUq-6VctmByBK9CWI_w_HsOKF4bQQSML_MQ3AsMmaPNEk&t=1&usg=__2IuHFY2UEBTkJ60cnaV5_LQSrwA=
Să aveţi o zi cât mai bună şi numai 11.ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 17 224522

Denisa aşteptăm noutăţi cu 11.ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 17 255789
lexia
lexia
vip
vip

Data de inscriere : 23/03/2010

https://www.youtube.com/user/lexiaar?feature=mhum

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Mier 18 Aug 2010, 9:07 am

Buna dimi fetelor!!!!!!!!! kiss
Pe unde o fi ascuns Murat de nu mai da nici un semn de viata fetelor????

lexia a scris:
Ce surpriză plăcută de la arăboaice Motzule. Dar oare cum procedează ele cu traducerea din română?
Pentru toată lumea 11.ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 17 Images?q=tbn:ANd9GcSfFyPUq-6VctmByBK9CWI_w_HsOKF4bQQSML_MQ3AsMmaPNEk&t=1&usg=__2IuHFY2UEBTkJ60cnaV5_LQSrwA=
Să aveţi o zi cât mai bună şi numai 11.ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 17 224522

Denisa aşteptăm noutăţi cu 11.ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 17 255789
multumesc de cafeluta...pai nu a tradus nimeni in engleza din romana?
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Mier 18 Aug 2010, 9:10 am

iulia80 a scris:buna dimineta dragelor...
mai pe racoare ce-i drept....
va doresc sa aveti o zi cat mai frumoasa!
Motzule....voi astepta episodul pe care il aveti in curs de prelucrare..pt ca vom vedea.. BLANITA LUI FULGERICA! cupidon cupidon cupidon
Denisa..esti bine? 11.ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 17 517793
Urmeaza blanita????!!!!Pai daca da atunci ma duc sa ma pregatesc Smile

11.ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 17 44279_10 la gonulcelen vad ca e gresit.la ask o fi bine?
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Mier 18 Aug 2010, 9:53 am

Buna dimineata!

Toata lumea este bine??? Iulia in Bucuresti a plouat si dupa a fost chiar mai rau, parca eram in sauna, insa dimineata a fost, cu adevarat, mai racoare decat zilele precedente.

Motzi, trebuie sa dam Cezarului ce este al Cezarului: fara perseverenta ta, fara partea de echipa care a tradus direct din turca si fara fetele care, peste vara, au rezistat eroic asigurand subtitrarea, totul s-ar fi terminat pe la episodul 14. Asa ca imi mentin cele spuse ieri (ca raspuns la mesajul Iuliei) 11.ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 17 745790

Dea, Bostanel, din cate am observat nu prea lasa amatorii de fotografii sa se apropie de locurile unde filmeaza asa ca este pe gustul lui Fulgerica, ca pe el il sperie aparatele de fotografiat (cred ca de la blitz-uri i se trage)
cupidon

Sa aveti o zi frumoasa (am baut cafeaua - multumesc frumos - acum mai trebuie sa si muncesc bounce )!!!
windy_day
windy_day
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mier 18 Aug 2010, 9:54 am

Bună dimineaţa !!!!

Iulia nu ştiu cum setezi tu GPS-ul , dar pe undeva e o eroare 11.ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 17 Smiley_001, am stat frumuşel în faţa uşii , am pus şi covor roşu , şi câţiva boscheţi 11.ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 17 Smiley_092 dar yok , el 11.ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 17 60243 nu şi-a făcut apariţia.11.ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 17 Smiley_019
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mier 18 Aug 2010, 9:59 am

windy_day a scris:Buna dimineata!

Dea, Bostanel, din cate am observat nu prea lasa amatorii de fotografii sa se apropie de locurile unde filmeaza asa ca este pe gustul lui Fulgerica, ca pe el il sperie aparatele de fotografiat (cred ca de la blitz-uri i se trage)
cupidon

Bună Windy!! Ii e teamă să nu fie vreo bombă, dar şi ziariştii ăştia nu au pic de imaginaţie , ar putea şi ei să se deghizeze în soaţă şi atuci să vezi rânjete pe el .11.ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 17 Smiley_04811.ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 17 Smiley_046
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de lexia Mier 18 Aug 2010, 10:02 am

Bună dimineaţa Denisa, Dea, Windy
Am găsit un banc cu actori, stabiliţi voi cine să fie protagonistă în scena finală.

Un actor extrem de pretenţios îi spune regizorului:
- Uite ce e, vorbeşte cu producătorul. Nu accept ca în acest film istoric să se umble cu butaforii. La scena celor două ospeţe, vânatul să fie vânat autentic, vinul de Rin să fie vin de Rin şi păstrăvii să fie păstrăvi! După un timp, regizorul vine cu răspunsul:
- Producătorul e de acord, cu condiţia ca, la scena finală, otrava să fie otravă
lexia
lexia
vip
vip

Data de inscriere : 23/03/2010

https://www.youtube.com/user/lexiaar?feature=mhum

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mier 18 Aug 2010, 10:05 am

Bună Lexia !!!!!!!!!!!!11.ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 17 Smiley_050
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mier 18 Aug 2010, 10:24 am

11.ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 17 F20dc7e211.ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 17 A248730a
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mier 18 Aug 2010, 10:35 am

Zeynep Beşerler mai nou e zilnic prin presa lor .

Spoiler:
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Mier 18 Aug 2010, 10:58 am

Gata fetelor am zis sa iau atitudine..uitati cat sport am putut face eu cu ei.. Smile ..deni am resetat eu GPS-ul ca sa ajunga la mine...mai aveam de lucru cu el sa fie cu forte proaspete in noul sezon Smile

11.ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 17 Dea121011.ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 17 Dea1310
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 17 din 40 Înapoi  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum