11.ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+10
windy_day
DENISA
Motzişor
lica54
lexia
vivi
rodica
demiruta
iulia80
Admin_dea05
14 participanți
Pagina 28 din 40
Pagina 28 din 40 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Re: 11.ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Buna ziua.
Sper ca toata lumea e bine!
WOW Denisa!!! Deci Fulgerica a preferat, cu tot Ramadamul, sa stea in cafenea in loc sa se duca acasa! HA, HA, HA, nu isi iese din mana si pace: ca de obicei a fugit de ziaristi (ma, astuia ii e frica de blitz-uri v-am aspus eu ) , aia nu si nu iar tipul ala in varsta a sarit ca ars! L-o fi vazut omul ala mai plapand si mai speriat si si-o fi zis sa faca si el o fapta buna in perioada Ramadamului (ca am inteles ca asa e bine) si sa il apere !
PS Norocul lui ca nu a fost si B fiindca sigur aia se protapea in fata reporterului si nu se mai dezlipea de acolo neam! Nu de alta da' vad ca VIP-a este intr-un adevarat "delir" al declaratiilor.
Sper ca toata lumea e bine!
WOW Denisa!!! Deci Fulgerica a preferat, cu tot Ramadamul, sa stea in cafenea in loc sa se duca acasa! HA, HA, HA, nu isi iese din mana si pace: ca de obicei a fugit de ziaristi (ma, astuia ii e frica de blitz-uri v-am aspus eu ) , aia nu si nu iar tipul ala in varsta a sarit ca ars! L-o fi vazut omul ala mai plapand si mai speriat si si-o fi zis sa faca si el o fapta buna in perioada Ramadamului (ca am inteles ca asa e bine) si sa il apere !
PS Norocul lui ca nu a fost si B fiindca sigur aia se protapea in fata reporterului si nu se mai dezlipea de acolo neam! Nu de alta da' vad ca VIP-a este intr-un adevarat "delir" al declaratiilor.
windy_day- vip
Data de inscriere : 10/02/2010
Re: 11.ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
buna dragelor...buna windy...
iaca am am ajuns acasa si eu.....
sper ca sunteti bine..am intrat doar ca sa va salut nitel....
iaca am am ajuns acasa si eu.....
sper ca sunteti bine..am intrat doar ca sa va salut nitel....
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
Bună Windy !! Bună Iulia !!!!
Cred că B. dacă nu sărea să le dea cu geanta în cap sigur rânjea la ei , era preocupată să iasă cât mai bine în poză.
promo la Ezel ptr fetele care urmăresc serialul
Cred că B. dacă nu sărea să le dea cu geanta în cap sigur rânjea la ei , era preocupată să iasă cât mai bine în poză.
promo la Ezel ptr fetele care urmăresc serialul
- Spoiler:
MURAT YILDIRIM'DAN AYAKLIGAZETE.COM'A ÖZEL AÇIKLAMA!
Ünlü oyuncu Murat Yıldırım bugün gazetelerde yer alan haberlere Ayakligazete.com aracılığıyla açıklık getirdi.
24.08.2010 11:57:00
Ünlü oyuncu Murat Yıldırım bugün gazetelerde yer alan haberlere Ayakligazete.com aracılığıyla açıklık getirdi.
İşte o açıklama:
Geçtiğimiz pazar günü Bebek'te yaşanan bir olay bugün gazetelerde yer alıyor. Gazetecilerle tartıştığım şeklinde çıkan haberler gerçeği yansıtmıyor. Arkadaşımın davranışı yanlış anlaşıldı.
Yanımda ağabeyim olarak yazılan kişi çok yakın bir arkadaşımdır. Arkadaşım yanlış anlaşıldı ve gazeteci arkadaşlarla da konuşup bu durumu tatlıya bağladık. Herhangi bir tartışma söz konusu değildir
http://www.ayakligazete.com.tr/haber/murat_yildirim_dan_ayakligazete_com_a_ozel_aciklama_.htm
24.08.2010 11:57:00
İşte o açıklama:
Geçtiğimiz pazar günü Bebek'te yaşanan bir olay bugün gazetelerde yer alıyor. Gazetecilerle tartıştığım şeklinde çıkan haberler gerçeği yansıtmıyor. Arkadaşımın davranışı yanlış anlaşıldı.
Yanımda ağabeyim olarak yazılan kişi çok yakın bir arkadaşımdır. Arkadaşım yanlış anlaşıldı ve gazeteci arkadaşlarla da konuşup bu durumu tatlıya bağladık. Herhangi bir tartışma söz konusu değildir
http://www.ayakligazete.com.tr/haber/murat_yildirim_dan_ayakligazete_com_a_ozel_aciklama_.htm
Fetelor aţi avut dreptate că nu are voie să bea nici cafea , dar încă nu se ştie dacă a băut sau nu ceva acolo.
Dear DANA,
During Ramadan, if someone is fasting, coffee is not allowed also just like any other drinks or food. Bebek Kahve means Bebek Cafe. We don't know if he was drinking something or not...
The person that MY was together with at that cafe did not want their pictures taken. That's why he got into an argument with the reporter and MY tried to calm them down...
Dear DANA,
During Ramadan, if someone is fasting, coffee is not allowed also just like any other drinks or food. Bebek Kahve means Bebek Cafe. We don't know if he was drinking something or not...
The person that MY was together with at that cafe did not want their pictures taken. That's why he got into an argument with the reporter and MY tried to calm them down...
Salut frumoaselor! Am înregistrat toate urările, cafelele, tot ce-aţi adus bun, poză cu Fulger la cafea n-am văzut, dar lasă, mă lămuriţi voi după, dar mut nişte mobile, ce distracţie!!!... Of, Iulia, computerul e on line eu sunt printre nişte munţi de cărţi. Xalqa zicea că vom lucra deseară, Inşallah, vă ţuc, să aveţi o zi superbă, aici iar e caniculă.
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
excesul de zel a lui Murat a apărut prin toată presa turcă .
http://www.allturk.net/?mno=96166
http://www.allturk.net/?mno=96166
Buna!
Motzi spor la treaba! Te inteleg, si pe mine m-a dat gata caldura asta! Nu stiu cum de mai gasesti puterea sa muti mobila :nh8: ?!!??
Denisa, lasa-l mai pe bietul baiat in pace ca el nu a dat, doar s-a ascuns. Ala in varsta a fost mai temperamental, Fulgerica doar a incercat sa potoleasca furtuna (poate si-o lua ca al carunt era mai "tapan" decat Fulger). Cine stie cine era individul de a avut "tupeul" sa sara la ziaristi cand i-a vazut cu obiectivele atintite asupra lor. Cert este ca tipul nu a avut niciun stres si dupa atitudinea de taur infuriat cred ca daca nu se baga alde Yildirim reporterul nu mai avea pentru mult timp camera intreaga cupidon
Ce mi-a "placut" cel mai mult a fost modul in care individul, dupa ce creeaza o situatie de KKO pleaca linistit iar fraierul o incaseaza de la presa
Motzi spor la treaba! Te inteleg, si pe mine m-a dat gata caldura asta! Nu stiu cum de mai gasesti puterea sa muti mobila :nh8: ?!!??
Denisa, lasa-l mai pe bietul baiat in pace ca el nu a dat, doar s-a ascuns. Ala in varsta a fost mai temperamental, Fulgerica doar a incercat sa potoleasca furtuna (poate si-o lua ca al carunt era mai "tapan" decat Fulger). Cine stie cine era individul de a avut "tupeul" sa sara la ziaristi cand i-a vazut cu obiectivele atintite asupra lor. Cert este ca tipul nu a avut niciun stres si dupa atitudinea de taur infuriat cred ca daca nu se baga alde Yildirim reporterul nu mai avea pentru mult timp camera intreaga cupidon
Ce mi-a "placut" cel mai mult a fost modul in care individul, dupa ce creeaza o situatie de KKO pleaca linistit iar fraierul o incaseaza de la presa
windy_day- vip
Bună Windy !!
drăgălaşelor cică zilele trecute marea vedetă a fam Yildirim ( B . ) ar fi dat un interviu , un mic rezumat la acel interviu.
She is talking nonsense... Many things she says contradicts with what she said in the past.
In summary she says she is not jealous of Murat. They look at this (especially intimate scenes, kissing etc) as professionals. If she ever hears about something going on at the back stage she would definitely ask about it, would say "hey, what's going on". But she did not have to say it until now.
He has a lot fans but all of them support their relation and say that they suit to each other very well. They take pictures with both of them.
He looks at her the same way also. He thinks she is beautiful, she thinks he is handsome. But the most important thing for her is Murat's conscience.
They don't watch their TV shows; they have time. etc... etc... She is not a sincere person and it shows...
PS dacă nu se uită la tv ce naiba fac în casă frate .
drăgălaşelor cică zilele trecute marea vedetă a fam Yildirim ( B . ) ar fi dat un interviu , un mic rezumat la acel interviu.
She is talking nonsense... Many things she says contradicts with what she said in the past.
In summary she says she is not jealous of Murat. They look at this (especially intimate scenes, kissing etc) as professionals. If she ever hears about something going on at the back stage she would definitely ask about it, would say "hey, what's going on". But she did not have to say it until now.
He has a lot fans but all of them support their relation and say that they suit to each other very well. They take pictures with both of them.
He looks at her the same way also. He thinks she is beautiful, she thinks he is handsome. But the most important thing for her is Murat's conscience.
They don't watch their TV shows; they have time. etc... etc... She is not a sincere person and it shows...
DENISA a scris:Bună Windy !!
Bună seara Denisa, chiar aşa oare ce fac ei toată ziua mă rog când nu sunt la filmări??? probabil mută mobila, curăţenie .Hai să îl mai vedem şi vesel.
https://www.dailymotion.com/video/xdjnty_murat-yyldyrym-savay-baldar-05_shortfilms
OMG femeia asta este disperata!!! Da' disperata rau de tot si din toate punctele de vedere - cred ca sufera de un complex de inferioritate daramator. Chestia cu fanii m-a dat gata!!! Daca se baga mot-protap in fata ce sa faca si oamenii? o pun si pe ea pe acolo ca oricum ea la blitzuri, microfoane si aparate de filmat sta ca vrajita. BTW daca nu stie sa ii spunem noi ca exista un program numit photoshop, sau sa o lasam nestiutoare??? Ei si daca tot am inceput sa ii mai spunem ca face programul asta tot felul de "minuni", mai exact ca nu e mare problema sa "dispara" din poza la care a stat cu atata placere??
Denisa, pai nu se uita la TV ca Fulgerica e mai mult fugit de acasa iar ea umbla hai-hui poate, poate o da peste un reporter dispus sa ii asculte ineptiile (si sa le mai si puna pe hartie).
WOW, acum vad ce spune aproape de final! Sa deduc eu ca a trecut la santaj??!!!??? mie referirea aia la constiinta cam asa imi suna. Se pare ca dragostea s-a cam dus, atractia idem si acum s-a trecut la sentimentul de vinovatie??? Nasol rau de tot!!! Daca traducerea este exacta, atitudinea ei este de toata jena, ca femeie o spun, in locul ei mai bine imi lipeam gura cu superglue decat sa scot o asemenea enormitate!!!
Mai bine de o mie de ori daca se limita sa se laude cu "marile" ei roluri!!!
Denisa, pai nu se uita la TV ca Fulgerica e mai mult fugit de acasa iar ea umbla hai-hui poate, poate o da peste un reporter dispus sa ii asculte ineptiile (si sa le mai si puna pe hartie).
WOW, acum vad ce spune aproape de final! Sa deduc eu ca a trecut la santaj??!!!??? mie referirea aia la constiinta cam asa imi suna. Se pare ca dragostea s-a cam dus, atractia idem si acum s-a trecut la sentimentul de vinovatie??? Nasol rau de tot!!! Daca traducerea este exacta, atitudinea ei este de toata jena, ca femeie o spun, in locul ei mai bine imi lipeam gura cu superglue decat sa scot o asemenea enormitate!!!
Mai bine de o mie de ori daca se limita sa se laude cu "marile" ei roluri!!!
windy_day- vip
Windy dar care or fi marile ei roluri ?? poate reprezetaţiile pe care le dă acasă în faţa familionului .
DENISA a scris:Windy dar care or fi marile ei roluri ?? poate reprezetaţiile pe care le dă acasă în faţa familionului .
Ea stie ca se tot lauda ce cariera are din frageda pruncie. Sincera sa fiu mie mi s-a facut lehamite de individa. Este inca o NEVASTA si atat iar noi ii acordam muuuult prea multa atentie. Indiferent de parerea pe care o are ea despre propria-i persoana asta este "profesia" ei in acest moment: sotia unui actor cunoscut. Nu ca ar fi ceva rau in faptul ca este sotie si ... punct dar doar pentru atat nu vad de ce sa ne mai pierdem timpul cu ea. Ii crestem cota aia inexistenta accesand articolele in care da tot felul de declaratii aiuritoare.
BTW am vazut ultimul promo la AvC si ma intreb cate kg a luat NY in astea doua luni daca dupa ce a slabit 8 kg are rochie cu colacel pe abdomen??? Altfel Nurgul parca s-a incalzit (o fi de la soarele verii) si a inceput sa raspunda privirilor aruncate de Fulgerica. (da Doamne sa se vada asta si in film nu doar in cele cateva secunde ale promo-ului).
windy_day- vip
nici soaţă nu e , este doar un accesoriu .
buna seara natiune..
lasati mai in pace....ce-aveti mai cu ea....caldura asta..vad ca ne omoara si ultimul neuron!
lasati mai in pace....ce-aveti mai cu ea....caldura asta..vad ca ne omoara si ultimul neuron!
iulia80- vip
iulia80 a scris:buna seara natiune..
bună Iulia !! o lăsăm noi dar văd că ea tot insistă cu apariţiile prin presă.
fetelor eu vă pupăcesc.......
dar unde dispari draguta? am zis eu ca esti plimbareata tare...
..seara placuta!
dragelor..eu am intrat doar sa va salut....
va doresc seara placuta..
salutari rodicai..ca vad ca a intrat si ea...
..seara placuta!
dragelor..eu am intrat doar sa va salut....
va doresc seara placuta..
salutari rodicai..ca vad ca a intrat si ea...
iulia80- vip
DENISA a scris:nici soaţă nu e , este doar un accesoriu .
Good point
Seara placuta tuturor
windy_day- vip
Buna seara dragele mele. Am intrat sa salut si ies ca trebuie sa rezolv niste problemute cand le termin nu stiu . Eu va urez seara buna pentru ca voi disparea pentru 7 zile Discutii placute in continuare multi si nu uitati lasati visele si gandurile necurate pentru Murat ca eu va pandesc sunt foarte vigilenta si apoi nu uitati ramane Iulia
Multi
Multi
rodica- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Varsta : 68
Buna seara Rodica
Daca pleci in vacanta distractie placuta si sa revii cu bine.
Iulia sanatate multa. Vorbim maine!
Noapte buna tuturor.
Noapte buna tuturor.
windy_day- vip
windy_day a scris:Buna seara Rodica
Noapte buna tuturor.
Noapte buna si multumesc pentru urari Sper sa ne auzim cu bine cand ma intorc
rodica- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Varsta : 68
Buna seata fetelor!!!!
Distractie placuta rodica
Distractie placuta rodica
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
BUNA DIMINEATA DRAGELOR!
va doresc sa aveti o zi cat mai frumoasa....
drum bun si distractie placuta,Rodica!
va doresc sa aveti o zi cat mai frumoasa....
drum bun si distractie placuta,Rodica!
iulia80- vip
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Pagina 28 din 40 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Subiecte similare
» 23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 19. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 19. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 28 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum