Aliye "fara copii mei niciodata"
+9
dlacatus65
nety
lucyana
DENISA
narcisa
vivi
iulia80
iulianagl
Admin_dea05
13 participanți
Pagina 3 din 4
Pagina 3 din 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Aliye "fara copii mei niciodata"
Multumim iulia
M-am uitat si eu un pic ..mai ma duceam pe la bucatarie mai mestecam in mancare ..ma intorceam inapoi ...picatura mea si rezumatul tau fac intregul si uite asa inteleg si eu filmul cap coada
M-am uitat si eu un pic ..mai ma duceam pe la bucatarie mai mestecam in mancare ..ma intorceam inapoi ...picatura mea si rezumatul tau fac intregul si uite asa inteleg si eu filmul cap coada
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Admin_dea05 a scris:Multumim iulia
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Buna seara.Wauu Sinan Karahan a stiut sa se impuna in fata maicasii a amenintat-o daca nu semneaza sa primeasca banii o sa-si vanda actiunile unui strain si la masa pretoasei firme a madamei Ikbal o sa stea straini in loc de familie cand a auzit dragonul a revenitla termeni mai buni si a rezolvat problema.Meric a dus-o in vizita la Aliye pe Ayse ce s-a mai rugat Aliye de meric sa-i lase fata si nici ca a vrut ii e frica de frate-su si asa l-a mintit cand i-a dat telefon ca e la fast food si mai ca nu a crezut-o ca a vrut sa o auda pe Ayse si cand au ajuns acasa a intrebat fetita ca unde e acest fast food si ce a mancat.Meric iar s-a impus fata de Sinan precum ca vrea si ea sa munceasca la firma ca degeaba a venit la Istanbul daca nu face ceva Sinan i-a spus ca in curand sa aibe rabdare mai intai sa gaseasca un psiholog pt. fetita apoi o sa angajeze si o bona, dar inainte de asta a acuzat-o ca ce din cauza ca nu poate sa se intalneasca cu Ibrahim de tot tine mortis sa aibe viata ei iar ea ar fi vrut ea asta dar Ibrahim pleacain Olanda cu minca asa ca iar a ratat ocazia.Mucahit o suna pe Leyla blonda si-ii cere sa spioneze pt. el afacerile lui Sinan. Sinan gaseste o prietena in Leyla si tot se confesa la ea, prima data dupa intalnirea cu Leyla care la incitat a plecat beat de la ea si s-a dus la Aliye cu gandul sa-l vada pe Arda si sa-si ceara scuze pt. felul cum s-a comportat la spital si de la o cafea ajunge sa tabare pe ea probabil sa o violeze precum o doreste foarte mult si noroc ca a dat Feyyaz peste ei ca altfel chiar se intampla si tot el a spus ca n-o sa uite asta probabil ca nu s-a lasat violata de el(ahhh rubish Sinan asta).Feyyaz incepe sa lucreze la spital ceea ce e cam ingrozit crede ca nu s-ar descurca si trebuie sa se puna cu burta pe carte ceea ce spune si Nurset in gluma ca poate sa invete impreuna cu Ozgur iar el ca tata si fiu imi place relatia care o are Feyyaz cu Nusret.Aliye are probleme cu Suhleyla care aude ca o plateste mai mult pe Aliye si ea se simte neindreptatita.Ikbal are o discutie de suflet cu sora ei care-i spune ca Ikbal niciodata n-a fost fericita nici cand traia raposatul ei iar Ikbal a zis ca dina cauza ca tatal lor niciodata n-a intrebat-o daca vrea ceva de la viata nici cand s-au casatorit pe ea a dat-o fara sa o intrebe daca vrea sa se casatoreasca pe cand pe sorasa n-a vrut sa o dea dupa sotul ei dar ea tot a fugit cu el si a iubit-o pe cand raposatul ei a fost un om bun dar n-a iubit-o niciodata asa cum o iubeste cumnatul ei pe ea, prostii Ikbal e dusa cu pluta sorasa i-a spus sa lase copiii in pace sa-si vada de viata lor sa nu mai incerce sa l-e controleze viata ajunge.Si cam asta a fost.
iulianagl- moderator
Gata am terminat-o cu Sinan si familia lui de rahat ma refer la maicasa Sinan e un monstru.
iulianagl- moderator
de ce? Nu-ti mai place filmul? Eu ma mai uit dar f rar..uit de el saptamana asta nu m-am uitat la nici un ep. am uitat complet de el.
Admin_dea05- Admin
O zi buna sa aveti!
Aliye ,este un film bunicel.Bietul Halit are un rol de-mi vine sa-l strang de gat.Dar aceasta-i meseria.Si o face cu mult simt de raspundere si talent.Copiii sunt draguti si isi joaca rolul precum profesionistii.Soacra e acra...de ti se pungeste privirea.il urmaresc cu placere.cred ca am dat in boala serialelor turcesti.
Aliye ,este un film bunicel.Bietul Halit are un rol de-mi vine sa-l strang de gat.Dar aceasta-i meseria.Si o face cu mult simt de raspundere si talent.Copiii sunt draguti si isi joaca rolul precum profesionistii.Soacra e acra...de ti se pungeste privirea.il urmaresc cu placere.cred ca am dat in boala serialelor turcesti.
dlacatus65- membru activ
Data de inscriere : 08/12/2009
Varsta : 59
Localizare : Buzau
Stai sa-l vezi dupa ep. 60 , ce pumni in cap incepe sa-si dea !!iulianagl a scris:Gata am terminat-o cu Sinan si familia lui de rahat ma refer la maicasa Sinan e un monstru.
Idiotul inca o iubeste... are impresia ca se razbuna pe Aliye, dar nu face decat sa-si distruga viata ! Cu ajutor din plin de la ma-sa !!
Eu ma uit...Imi place !! Si desi am jurat ca n-o mai fac...nu m-am putut abtine si m-am uitat in avans pe Youtube... Spre sfarsit..chiar reuseste sa-i puna si scorpiei piciorul in prag !!
Pe mine m-a uns la inima modul in care incepe sa se poarte Leyla cu ea, dupa ce se vede maritata !!
iulia1965- vip
Data de inscriere : 01/12/2009
iulia1965 a scris: Stai sa-l vezi dupa ep. 60 , ce pumni in cap incepe sa-si dea !!
Idiotul inca o iubeste... are impresia ca se razbuna pe Aliye, dar nu face decat sa-si distruga viata ! Cu ajutor din plin de la ma-sa !!
Eu ma uit...Imi place !! Si desi am jurat ca n-o mai fac...nu m-am putut abtine si m-am uitat in avans pe Youtube... Spre sfarsit..chiar reuseste sa-i puna si scorpiei piciorul in prag !!
Pe mine m-a uns la inima modul in care incepe sa se poarte Leyla cu ea, dupa ce se vede maritata !!
Buna draga mea si eu cu toate ca am zis ca n-o sa ma mai uit tot o fac, si toti din familia mea mai putin sotul.
iulianagl- moderator
O zi buna, va doresc!
Urmaresc acest serial cu toate ca Sinan si mama-sa ma enerveaza la culme.Dar imi miroase mie ca actuala nora ii va veni de hac.Sinan cred ca-i pare rau de casatorie.Era mai fericit sa se stie ca are amanta .Copiii sunt cei care sufera tare mult dar, incapatanarea tatalui este fara limita.
Cocluzia personala este ca barbatii cred au voie sa faca orice,iar femeile sa astepte sa le vina mintea inapoi.
Total fals.
Urmaresc acest serial cu toate ca Sinan si mama-sa ma enerveaza la culme.Dar imi miroase mie ca actuala nora ii va veni de hac.Sinan cred ca-i pare rau de casatorie.Era mai fericit sa se stie ca are amanta .Copiii sunt cei care sufera tare mult dar, incapatanarea tatalui este fara limita.
Cocluzia personala este ca barbatii cred au voie sa faca orice,iar femeile sa astepte sa le vina mintea inapoi.
Total fals.
dlacatus65- membru activ
dlacatus65 a scris:
La multi ani!
Admin_dea05- Admin
La multi ani Dlacatus65!
elena50- vip
Data de inscriere : 28/09/2009
Ce idiotenie ?? Idiotii aia de scenaristi de pe ce planeta au venit ?? Chiar cred ca exista o femeie ca "Aliye" ?? Sau asta o fi idealul lor de femeie ?? Plange-n pumni , inghite tot, si nu riposteaza la nimic ?? Accepta TOTUL fara sa se razvrateasca ??
Dupa ce a chinuit-o atat, o suna s-o ameninte ca n-o sa-si vada niciodata fata, iar mandera, cu un ton de sfanta, ii spune ca el isi va putea vedea baiatul... Haida de !
Dupa ce a chinuit-o atat, o suna s-o ameninte ca n-o sa-si vada niciodata fata, iar mandera, cu un ton de sfanta, ii spune ca el isi va putea vedea baiatul... Haida de !
iulia1965- vip
Care ,,glas de sfanta ,,ca are o voce dogita ca la o fumatoare si bautoare inveterata! Nu stiu cum s-a intamplat dar d-na cu glas dogit nu stia nici o meserie, nu lucrase nicari si deodata a ajuns mare creatoare de mode si patroana, vezi doamne! Dar poate asa e la turci!Dar ce zici de dragul de Halit care tot suparat si bosumflat umbla, de nu-i mai intra nimeni in voie!Cateodata imi spun sa nici nu mai urmaresc serialul,sunt niste situatii in care sunt puse unele personaje,greu de intelesChiar asa, ea a castigat custodia copiilor chiar nu se poate face dreptate, Sinan e mai tare decat legea?Dar daca s-ar fi rezolvat totul din prima, s-ar fi terminat prea repede serialul.
elena50- vip
Chiar nu-mi dau seama de ce a avut atata succes la turci...Daca n-ar fi ochii albastri ai lui Halit....si buzele alea de-ti vine sa musti din ele... indragostit
iulia1965- vip
Chiar ca noroc de Halit asa cum e el bosumflat tot timpul ca in rest...
elena50- vip
Fetelor dragi,scuzele nu-si au rostul.E o vorba: cine se scuza se acuza.Destul de tarziu dar,va multumesc din suflet pentru toate urarile primite din partea voastra.Si dupa ce ca intru in vorba cam rar ,daca nu stiati ,va dau si eu o veste cam neplacuta:cei de la Kanal D nu si-au uitat obiceiul si de luni 18.10.2010 vor difuza Aliye la ora 15.00.Va doresc toate cele bune!
dlacatus65- membru activ
o zi frumoasa!dlacatus65 a scris:Fetelor dragi,scuzele nu-si au rostul.E o vorba: cine se scuza se acuza.Destul de tarziu dar,va multumesc din suflet pentru toate urarile primite din partea voastra.Si dupa ce ca intru in vorba cam rar ,daca nu stiati ,va dau si eu o veste cam neplacuta:cei de la Kanal D nu si-au uitat obiceiul si de luni 18.10.2010 vor difuza Aliye la ora 15.00.Va doresc toate cele bune!
Admin_dea05- Admin
,,Buna veste!!!,,
elena50- vip
Feteloor !! Spuneti-mi si mie ce i-a spus Aliye soacra-si in ep. de miercuri.. !! Din cauza copiilor, am ratat secventa !!
Am vazut partea netradusa de 2 ori, dar...n-am reusit sa inteleg...Am vazut doar ca a afectat-o serios pe baba !
Am vazut partea netradusa de 2 ori, dar...n-am reusit sa inteleg...Am vazut doar ca a afectat-o serios pe baba !
iulia1965- vip
Eu m-am lasat de filmul asta.Am pierdut cateva ep si nici ca m-am m-ai uitat.
Admin_dea05- Admin
Eu ma uit pt Halit indragostit , ca in rest...
Imi mai place relatia Zelis-Muchahit... cupidon
Imi mai place relatia Zelis-Muchahit... cupidon
iulia1965- vip
Pagina 3 din 4 • 1, 2, 3, 4
Subiecte similare
» Sanem Çelik ~ Aliye
» 1. BERGUZAR KOREL
» 1. ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» 19. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 1. BERGUZAR KOREL
» 1. ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» 19. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 3 din 4
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum