BITMEYEN ŞARKI- Cantec nesfarsit-(serial 2010)-Berguzar Korel & Bulent Inal
+17
anna
razbunator
elena50
lexia
Bruni-My
GUMUS-NOOR
lindus43
monicuta
florina1989
angelica_g
iulia80
iulia1965
crisbahar
vivi
IDILKO
DENISA
Admin_dea05
21 participanți
Pagina 8 din 22
Pagina 8 din 22 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 15 ... 22
Re: BITMEYEN ŞARKI- Cantec nesfarsit-(serial 2010)-Berguzar Korel & Bulent Inal
Daaa... Alta care incearca sa se bage in seama..sa-si faca numele auzit pe spatele altora ! De parca Berg produce filmul..ea il regizeaza..ea a scris scenariul !DENISA a scris:Bergüzar Korel'e Sok suçlama
"Bitmeyen Şarkı" dizisinde canlandıran pavyon şarkıcısını Bergüzar Korel'e sert eleştiriler.
http://www.televizyongazetesi.com/Page/News/NewsDetail.aspx?CID=27358
Fetelor, pe forumurile pe care mai intrati...(la turcoaice, bulgaroaice, grecoaice, araboaice...) nu ati vazut cumva si traducerea in engleza a serialului ?? Am pricepe ceva mai mult... :nh8:
Urmaresc actiunea, dar imi raman o groaza de lucruri nelamurite.. :nh8:
iulia1965- vip
Data de inscriere : 01/12/2009
iulia1965 a scris:
Fetelor, pe forumurile pe care mai intrati...(la turcoaice, bulgaroaice, grecoaice, araboaice...) nu ati vazut cumva si traducerea in engleza a serialului ?? Am pricepe ceva mai mult... :nh8:
Urmaresc actiunea, dar imi raman o groaza de lucruri nelamurite.. :nh8:
dar au şi grecoaicele forum ??? care e acela
eu nu am răuşit să fac rost decât de mici rezumate .
http://binbirgece.forumgreek.com/forum-f5/
DENISA a scris:dar au şi grecoaicele forum ??? care e acela.....eu nu am răuşit să fac rost decât de mici rezumate .
http://binbirgece.forumgreek.com/forum-f5/
am intrat pe adresa aceasta poata de tine..dar cine naiba intelege...am avut o amica grecoaica ..ioana..nu mai stiu nimic de ea de 2 ani..dar cand isi deschidea telefonul ma durea capul..de la literele lor!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
dar oricum nu sunt articole actuale , dar poate or mai fi şi alte forumuri , am găsit şi un blog dar şi acolo nu e mai nimic .
am sa ii trimit ioanei un sms..sa vad daca imi raspunde..dar i-a stai nitel..sora mea a cununat o prietena care are fratele plecat la greci....sa vedem ce zice daca acolo se difuzeaza...!DENISA a scris:dar oricum nu sunt articole actuale , dar poate or mai fi şi alte forumuri , am găsit şi un blog dar şi acolo nu e mai nimic .
iulia80- vip
Cred că s-a terminat difuzarea acolo .
de asta nou..daca se stie ceva....DENISA a scris:Cred că s-a terminat difuzarea acolo .
iulia80- vip
iulia80 a scris:
de asta nou..daca se stie ceva....
nu am găsit nimic .
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Admin_dea05- Admin
Bitmeyen Şarkı 4. Bölüm özeti
Bitmeyen Şarkı 4. bölümü Ile 13 Eylül Pazartesi 20:00 Saat "de yayında. Geçtiğimiz hafta ki bölüm oldukça
ilginç gelişmelere sahne olmuştu. Yaman am Feraye arasında kopan iplerin onarılması için tesadüfü bir fırsat
doğmuştu. Feraye oğluna kavuşmak için istemeyerekte Olsa Server'le yakınlaşarak Urla'da Ona ev
istemişti bnulmasını. Bu devamında yakınlaşmanın neler olacak, işte hafta bu bunu izleyeceğiz.
Bitmeyen Şarkı 4. bölümü Ile 13 Eylül Pazartesi 20:00 Saat "de yayında. Geçtiğimiz hafta ki bölüm oldukça
ilginç gelişmelere sahne olmuştu. Yaman am Feraye arasında kopan iplerin onarılması için tesadüfü bir fırsat
doğmuştu. Feraye oğluna kavuşmak için istemeyerekte Olsa Server'le yakınlaşarak Urla'da Ona ev
istemişti bnulmasını. Bu devamında yakınlaşmanın neler olacak, işte hafta bu bunu izleyeceğiz.
Ce spune, maica ?? Ca mie uite ce-mi "traduce " Nea Gogu... :
Nesfârşit Song 4 Cu o parte de luni 13 septembrie oră 20:00 "în publicaţie. Săptămâna trecută, că o parte este destul de
evoluţii interesante a fost scena. Feraye sunt patch-uri pentru a remedia corzi între coincidenţă sansa separatiste
sa născut. Dacă serverul pentru a satisface pe fiul ei ca Feraye istemeyerekte devenind aproape cu casa ei în Urla
bnulmasını vrut. În această convergenţă va întâmpla în continuare, că, săptămâna vom ma uit la ea.
Voi intelegeti ceva ?? :nh8:
Nesfârşit Song 4 Cu o parte de luni 13 septembrie oră 20:00 "în publicaţie. Săptămâna trecută, că o parte este destul de
evoluţii interesante a fost scena. Feraye sunt patch-uri pentru a remedia corzi între coincidenţă sansa separatiste
sa născut. Dacă serverul pentru a satisface pe fiul ei ca Feraye istemeyerekte devenind aproape cu casa ei în Urla
bnulmasını vrut. În această convergenţă va întâmpla în continuare, că, săptămâna vom ma uit la ea.
iulia1965- vip
draguta trece turca pe langa mine binisor de paralel! acum..azi nu a fost serialul la turci,nu?iulia1965 a scris: Ce spune, maica ?? Ca mie uite ce-mi "traduce " Nea Gogu... :
iulia80- vip
Nuuu.. A fost Ezel... Maine e un colaj...Nu s-a mai terminat sarbatoarea aia la ei ??iulia80 a scris:draguta trece turca pe langa mine binisor de paralel! acum..azi nu a fost serialul la turci,nu?iulia1965 a scris: Ce spune, maica ?? Ca mie uite ce-mi "traduce " Nea Gogu... :
Pauza dupa numai 3 episoade... Cam trag chiulul Berg si Bulent... Sau or fi altii de vina ??
iulia1965- vip
ora e cam tarzie 22:20 oare tot luni ramane?DENISA a scris:
https://www.youtube.com/v/Z0UkPzeYpes
Admin_dea05- Admin
nu ştiu dar e posibil deoarece e Ezel de la 20:00Admin_dea05 a scris:ora e cam tarzie 22:20 oare tot luni ramane?DENISA a scris:
https://www.youtube.com/v/Z0UkPzeYpes
acum e serialul in reluare
http://www.livetvizle.com/trhepsi/atv_canli_izle.asp
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05- Admin
Buna, fetelor !!
Oau !! Acu' vad ca nu mai sunt in pielea goala... Multumeasc, Dea !!
Fetelor, stiu ca voi intrati si pe forumurile bulgaresti...Am vazut ca pe Youtube a aparut serialul cu subtitrare in bulgara...Ele traduc direct turca-bulgara, sau "via "engleza ?? Daca e "cu trecere" prin engleza...nu ne dau si noua varianta in engleza ?? Cu bruma de turca pe care o pricepem...cu putina engleza pe care o mai intelegem...ne lamurim mai bine ce tot vorbesc astia !!
Fetelor, stiu ca voi intrati si pe forumurile bulgaresti...Am vazut ca pe Youtube a aparut serialul cu subtitrare in bulgara...Ele traduc direct turca-bulgara, sau "via "engleza ?? Daca e "cu trecere" prin engleza...nu ne dau si noua varianta in engleza ?? Cu bruma de turca pe care o pricepem...cu putina engleza pe care o mai intelegem...ne lamurim mai bine ce tot vorbesc astia !!
iulia1965- vip
e mai sus traducerea in englezaiulia1965 a scris: Buna, fetelor !!
acum e reluare pe atv filmul
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05- Admin
Saru-mana !! Asta am vazut-o !!Admin_dea05 a scris: e mai sus traducerea in engleza
acum e reluare pe atv filmul
Ma refeream la traducerea episoadelor... Daca engleza e "faza intermediara"... nu cred ca s-ar supara daca ne-ar da-o si noua ..
iulia1965- vip
"Bitmeyen Şarkı'ya Bitmeyen Eleştiri
'Bitmeyen Şarkı' Dizisinde Pavyon Şarkıcısını Canlandıran Bergüzar Korel'e Sert Eleştiri...
Popstar yarışmasıyla şöhret olan Mehtap Avşar, 'Bitmeyen Şarkı' dizisinde pavyon şarkıcısını canlandıran Korel'e sert eleştirilerde bulundu. 15 yaşında pavyonda çalışmaya başlayan ve 16 yıl boyunca o tarz mekanlarda şarkı söyleyen Mehtap dizideki sahnelerin hiç de inandırıcı olmadığını belirtti. Dizi yüzünden genç kızların pavyonlara özendiğini anlatan Avşar şöyle konuştu:
AĞZı BURNU KAN iÇiNDE
Bergüzar Korel genç kızlara kötü örnek oluyor. Zengin adamlar. güzel kıyafetler, genç kızlara kolay yoldan para kazanılıyor izlenimi veriyorlar. Esasında hiç öyle değil. Yakından uzaktan alakası yok. Kadınların orada nasıl dayak yediğini, sabah beşlerde toplama kampındaki gibi koridor aralarında yarı çıplak alkolden bayılmış öyle yerlerde yattığını gördüm." "Gazino patronları tarafından ağzı burnu kırılan kaç kızı ellerinden aldım" diyen Mehtap sözlerini şöyle sürdürdü: "Orada yavaş içiyor diye kızları dövüyorlar. Şişe fırlattıklardı da oldu, mermi yağdırdıkları da oldu. Birçok olayın içersinde kaldığım oldu. Her gün kelle koltukta geziyordum. Benim bir amacım vardı. Tıp fakültesinde okuyan kardeşimi okutmak istiyordum."
iMAJı BiLE YANLıŞ
Bergüzar Korel'in pavyon şarkıcısı imajını da yansıtmadığını belirten Mehtap,"Pavyon kadını dediğinizde insanların kafasında oluşmuş gerçek bir obje var. Sapsarı kaynak saçlar, orada o kalitede çok havalı kadın göremezsin. Korel'in pavyon kadınıyla alakası yok."
http://www.haberler.com/bitmeyen-sarki-ya-bitmeyen-elestiri-2239936-haberi/
http://www.magazinsel.com/Magazin/18460/POPSTAR-MEHTAP-MEHTAP-AVSAR-DAN-BERGUZAR-KOREL-E-AGIR-SUCLAMA
'Bitmeyen Şarkı' Dizisinde Pavyon Şarkıcısını Canlandıran Bergüzar Korel'e Sert Eleştiri...
Popstar yarışmasıyla şöhret olan Mehtap Avşar, 'Bitmeyen Şarkı' dizisinde pavyon şarkıcısını canlandıran Korel'e sert eleştirilerde bulundu. 15 yaşında pavyonda çalışmaya başlayan ve 16 yıl boyunca o tarz mekanlarda şarkı söyleyen Mehtap dizideki sahnelerin hiç de inandırıcı olmadığını belirtti. Dizi yüzünden genç kızların pavyonlara özendiğini anlatan Avşar şöyle konuştu:
AĞZı BURNU KAN iÇiNDE
Bergüzar Korel genç kızlara kötü örnek oluyor. Zengin adamlar. güzel kıyafetler, genç kızlara kolay yoldan para kazanılıyor izlenimi veriyorlar. Esasında hiç öyle değil. Yakından uzaktan alakası yok. Kadınların orada nasıl dayak yediğini, sabah beşlerde toplama kampındaki gibi koridor aralarında yarı çıplak alkolden bayılmış öyle yerlerde yattığını gördüm." "Gazino patronları tarafından ağzı burnu kırılan kaç kızı ellerinden aldım" diyen Mehtap sözlerini şöyle sürdürdü: "Orada yavaş içiyor diye kızları dövüyorlar. Şişe fırlattıklardı da oldu, mermi yağdırdıkları da oldu. Birçok olayın içersinde kaldığım oldu. Her gün kelle koltukta geziyordum. Benim bir amacım vardı. Tıp fakültesinde okuyan kardeşimi okutmak istiyordum."
iMAJı BiLE YANLıŞ
Bergüzar Korel'in pavyon şarkıcısı imajını da yansıtmadığını belirten Mehtap,"Pavyon kadını dediğinizde insanların kafasında oluşmuş gerçek bir obje var. Sapsarı kaynak saçlar, orada o kalitede çok havalı kadın göremezsin. Korel'in pavyon kadınıyla alakası yok."
http://www.haberler.com/bitmeyen-sarki-ya-bitmeyen-elestiri-2239936-haberi/
http://www.magazinsel.com/Magazin/18460/POPSTAR-MEHTAP-MEHTAP-AVSAR-DAN-BERGUZAR-KOREL-E-AGIR-SUCLAMA
Continut sponsorizat
Pagina 8 din 22 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 15 ... 22
Subiecte similare
» Bulent Inal
» La umbra teilor
» 1. BERGUZAR KOREL
» LA UMBRA TEILOR ((Ihlamurlar altinda)
» CUM POSTAM PE FORUM
» La umbra teilor
» 1. BERGUZAR KOREL
» LA UMBRA TEILOR ((Ihlamurlar altinda)
» CUM POSTAM PE FORUM