22. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+13
mitzymeu
mihaela99
danaxbt
florina1989
DENISA
iulianagl
narcisa
alitheea
dana17
florica
elena
anuta1971
Admin_dea05
17 participanți
Pagina 17 din 40
Pagina 17 din 40 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40
Re: 22. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Nu sunt bine deloc. M-am uitat la episodul 18 din Gonulcelen și m-a luat o durere de cap cumplită. De la ochi de fapt. Nu e din cauza filmului, mi-a plăcut foarte mult. Mai ales cum au jucat Murat și Levent. Mi se pare un actor foarte expresiv Onur Saylakmihaela99 a scris:
Buna Narcisa
eu sunt aici , chiar vroiam sa plec , ce faci? esti bine ?
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Re: 22. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
vezi mihaela tineretul asta tu astazi ai fost foarte la obiect ce s intimplat parca sunt obisnuita sa fii vesela ce i cu tineelena a scris: ia uita te la asta mica vine intreaba si... pleaca narcisa pai ce facem :nh8: :nh8:
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
Localizare : bucuresti
elena a scris:ia uita te la asta mica vine intreaba si... pleaca narcisa pai ce facem :nh8: :nh8:elena a scris: si de la mine
N-am plecat dar am îmbătrânit din cauza examenelor, am început să mă mișc ca melcul. Yavaș yavaș
narcisa- vip
pai ce ai facut ai plins te a impresionat asa de mullt suflet pui fi si tu mai detasata putin daca vrei ei ce sa faca sa se pupe 24 din 24 se mai cearta mai vine vreun intrus intre ei se cearta se impaca ce credeai halal am crezut ca este altfel dar... hei o sa vedemnarcisa a scris:
Nu sunt bine deloc. M-am uitat la episodul 18 din Gonulcelen și m-a luat o durere de cap cumplită. De la ochi de fapt. Nu e din cauza filmului, mi-a plăcut foarte mult. Mai ales cum au jucat Murat și Levent. Mi se pare un actor foarte expresiv Onur Saylak
elena- vip
elena a scris: pai ce ai facut ai plins te a impresionat asa de mullt suflet pui fi si tu mai detasata putin daca vrei ei ce sa faca sa se pupe 24 din 24 se mai cearta mai vine vreun intrus intre ei se cearta se impaca ce credeai halal am crezut ca este altfel dar... hei o sa vedem
nu-mi place deloc de Mahir sper că nu are un rol prea mare. Nu vreau să o corupă pe Hasret chiar n-am chef să o văd cântând în baruri.
narcisa- vip
Fetele am şi eu o rugăminte la voi când daţi QUOTE la un comentariu încercaţi să mai ştergeţi din răspunsurile anterioare , lăsaţi doar câte un răspuns , astfel se va mişca mai uşor forumul .
pai gata acum au trecut examenele revino ti ori esti ca multi eroi din razboi care au rezistat 6 ani in transee si cind s a terminat razboiul ironia sortii.. au cedat glumesc acum trebuie sa fii relaxata draga meanarcisa a scris:
N-am plecat dar am îmbătrânit din cauza examenelor, am început să mă mișc ca melcul. Yavaș yavaș
elena- vip
stai linistita mahir sta doua episoade ce poate sa i faca.. nik
elena- vip
DENISA a scris:Fetele am şi eu o rugăminte la voi când daţi QUOTE la un comentariu încercaţi să mai ştergeţi din răspunsurile anterioare , lăsaţi doar câte un răspuns , astfel se va mişca mai uşor forumul .
Bine Deni, eu una am înțeles.
narcisa- vip
elena a scris: stai linistita mahir sta doua episoade ce poate sa i faca.. nik
Deci îl mai vedem și episodul următor? În seara asta ar trebui să fie promo. Știți pe la ce oră?
narcisa- vip
eu am si pus in aplicare daca observi
elena- vip
22 45narcisa a scris:elena a scris: stai linistita mahir sta doua episoade ce poate sa i faca.. nik
Deci îl mai vedem și episodul următor? În seara asta ar trebui să fie promo. Știți pe la ce oră?
elena- vip
Buna fetelor ,noutati ? Promo azi ?
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
narcisa a scris:elena a scris: stai linistita mahir sta doua episoade ce poate sa i faca.. nik
10 , sau 10 si juma
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
elena a scris: eu am si pus in aplicare daca observi
în seara aceasta turcoaicele aşteaptă al doilea trailer ...
Bună Dana, așteptăm. Se pare că va veni cam târziu promo. Eu deja sunt cu un ochi adormit.
narcisa- vip
figura ce estiDENISA a scris:
http://dl3.glitter-graphics.net/pub/2533/2533423vfgw8uqfcw.gif
în seara aceasta turcoaicele aşteaptă al doilea trailer ...
elena- vip
buna seara danadana17 a scris:Buna fetelor ,noutati ? Promo azi ?
elena- vip
Ce o fi cu fetele, sunt multe logate dar nimeni nu vrea să vorbească, cred că ne-a obosit ultimul episod, toată vara am așteptat să înceapă filmul să avem ce diseca și acum nu mai vrea nimeni. Miha unde ești, adu și tu o sticlă de vin să dezlegăm limba la fete.
narcisa- vip
dana17 a scris:Buna fetelor ,noutati ? Promo azi ?
Buna Dana , avem , avem
mihaela99- vip
Tu esti cea care trebuie sa dea de baut !!! Felicitari !!! Ce faci Narcisa , cauti sticla ?narcisa a scris:Ce o fi cu fetele, sunt multe logate dar nimeni nu vrea să vorbească, cred că ne-a obosit ultimul episod, toată vara am așteptat să înceapă filmul să avem ce diseca și acum nu mai vrea nimeni. Miha unde ești, adu și tu o sticlă de vin să dezlegăm limba la fete.
Ultima editare efectuata de catre dana17 in Mier 01 Sept 2010, 9:35 pm, editata de 1 ori
dana17- vip
Eu vreau acum !!! :bom: Nu am timp ,nu am rabdare...Ce fac turcii astea ?mihaela99 a scris:dana17 a scris:Buna fetelor ,noutati ? Promo azi ?
Buna Dana , avem , avem
dana17- vip
dana17 a scris: Tu esti cea care trebuie sa dea de baut !!! Felicitari !!!
Mulțumesc Dana. Îți dai seama că de bucurie am băut tot. Oare de asta mă doare capul?
narcisa- vip
narcisa a scris:Ce o fi cu fetele, sunt multe logate dar nimeni nu vrea să vorbească, cred că ne-a obosit ultimul episod, toată vara am așteptat să înceapă filmul să avem ce diseca și acum nu mai vrea nimeni. Miha unde ești, adu și tu o sticlă de vin să dezlegăm limba la fete.
aici sunt, dar mai sunt si la tuba pe topik cu ASI BULGARIA ,
ceeeeeee? iar de baut? ca nu se mai vede bine trailar-ul , mai bine asta ca e mai sanatos , aseara nu ai vrut sa bei , asa ca ia de aicea suc da?
mihaela99- vip
Continut sponsorizat
Pagina 17 din 40 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40
Subiecte similare
» 48. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 17 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum