22. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+13
mitzymeu
mihaela99
danaxbt
florina1989
DENISA
iulianagl
narcisa
alitheea
dana17
florica
elena
anuta1971
Admin_dea05
17 participanți
Pagina 30 din 40
Pagina 30 din 40 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40
Re: 22. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
[quote="elena"]
HAI CA IAR MA APUCA PENTRU CA EA NICI IN CARIERA NU MAI AVEA SUCCES NICIODATA CIND DESTINUL ITGI SPUNE ACUM SI NU INTELEGI CE URMEAZA NU TI MAI SPUN CA MA INDISPUN SI NU VREAU DAR NU ASI VREA SA FIU IN PIELEA EIelena a scris:pentru ca in final dupa lupte seculare ea isi va regasi drumul in viata a avut teama de sentimente dar canselultu scoate tot din ea si gata are de liptat ceva dar CISTIGA [/quote ca ea are o filozofie de viata de te doare capul bine ca a aparut el nu intimplator ca altfel raminea fata batrina depanind amintirile de glorie asa cum spune el in interviul lui marie claire recompense ieftine preturi micielena a scris:stau si ma intreb cind s or casatori faci atac de cordelena a scris: bucura te si tu parca nu mai ai vlaga in tine sari si tu in sus de bucurie ca de abia asteptam sa i vedem impreuna
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
Localizare : bucuresti
Re: 22. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
N U DAR VINE EA CA A ZIS CA INTRA MAI SUPORTA NE CA VINE EA CA SI EU CIND VINE VA LAS SA CONVERSATI LINISTITE CA MA PREGATESC ABITIR SA MI INTIMPINI COPIIanuta1971 a scris:putem sa incepem de acum? ce a spus Miha nu intra in seara asta? si-o fi reparat calculatorul?elena a scris:TOATE NE IMBATAM FACEM O CATERINCA SA SE DUCA POMINAanuta1971 a scris:daca se casatoresc ma imbat cu sampanie cred ca pot sa incercelena a scris:stau si ma intreb cind s or casatori faci atac de cordelena a scris: bucura te si tu parca nu mai ai vlaga in tine sari si tu in sus de bucurie ca de abia asteptam sa i vedem impreuna
elena- vip
[quote="elena"]
SI SA MAI ADAUG DACA ITI INCHIPUI CA L PACALESTI .. MAI GINDESTE TE DACA MAI EXISTI CA SA L PACALESTI .. POATE IN ALTA VIATAelena a scris:HAI CA IAR MA APUCA PENTRU CA EA NICI IN CARIERA NU MAI AVEA SUCCES NICIODATA CIND DESTINUL ITGI SPUNE ACUM SI NU INTELEGI CE URMEAZA NU TI MAI SPUN CA MA INDISPUN SI NU VREAU DAR NU ASI VREA SA FIU IN PIELEA EIelena a scris:pentru ca in final dupa lupte seculare ea isi va regasi drumul in viata a avut teama de sentimente dar canselultu scoate tot din ea si gata are de liptat ceva dar CISTIGA [/quote ca ea are o filozofie de viata de te doare capul bine ca a aparut el nu intimplator ca altfel raminea fata batrina depanind amintirile de glorie asa cum spune el in interviul lui marie claire recompense ieftine preturi micielena a scris:stau si ma intreb cind s or casatori faci atac de cordelena a scris: bucura te si tu parca nu mai ai vlaga in tine sari si tu in sus de bucurie ca de abia asteptam sa i vedem impreuna
elena- vip
eiii cand iti vin puiutii... cred ca ti-e tare dor de ei...elena a scris:N U DAR VINE EA CA A ZIS CA INTRA MAI SUPORTA NE CA VINE EA CA SI EU CIND VINE VA LAS SA CONVERSATI LINISTITE CA MA PREGATESC ABITIR SA MI INTIMPINI COPIIanuta1971 a scris:putem sa incepem de acum? ce a spus Miha nu intra in seara asta? si-o fi reparat calculatorul?elena a scris:TOATE NE IMBATAM FACEM O CATERINCA SA SE DUCA POMINAanuta1971 a scris:daca se casatoresc ma imbat cu sampanie cred ca pot sa incercelena a scris:stau si ma intreb cind s or casatori faci atac de cordelena a scris: bucura te si tu parca nu mai ai vlaga in tine sari si tu in sus de bucurie ca de abia asteptam sa i vedem impreuna
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
[quote="anuta1971"][quote="elena"][quote="anuta1971"]
putem sa incepem de acum? ce a spus Miha nu intra in seara PE 5 DUMINICA II LUAM DE LA AEROPORT MOR DE DORUL LOR SI EI ZIC LA FEL AVEM NISTE SURPRIZE PENTRU EI DE ABIA ASTEPTelena a scris:TOATE NE IMBATAM FACEM O CATERINCA SA SE DUCA POMINAanuta1971 a scris:daca se casatoresc ma imbat cu sampanie cred ca pot sa incercelena a scris:stau si ma intreb cind s or casatori faci atac de cordelena a scris: bucura te si tu parca nu mai ai vlaga in tine sari si tu in sus de bucurie ca de abia asteptam sa i vedem impreuna
elena- vip
[quote="elena"][quote="anuta1971"][quote="elena"]
ma bucur pentru tineanuta1971 a scris:putem sa incepem de acum? ce a spus Miha nu intra in seara PE 5 DUMINICA II LUAM DE LA AEROPORT MOR DE DORUL LOR SI EI ZIC LA FEL AVEM NISTE SURPRIZE PENTRU EI DE ABIA ASTEPTelena a scris:TOATE NE IMBATAM FACEM O CATERINCA SA SE DUCA POMINAanuta1971 a scris:daca se casatoresc ma imbat cu sampanie cred ca pot sa incercelena a scris:stau si ma intreb cind s or casatori faci atac de cordelena a scris: bucura te si tu parca nu mai ai vlaga in tine sari si tu in sus de bucurie ca de abia asteptam sa i vedem impreuna
anuta1971- vip
iulia unde ai disparut? ai plecat in curtea cealalta?... nu ai spus cum a fost serialul tau? a fost frumos?
anuta1971- vip
[quote="anuta1971"][quote="elena"][quote="anuta1971"]
multumesc frumoselena a scris:ma bucur pentru tineanuta1971 a scris:putem sa incepem de acum? ce a spus Miha nu intra in seara PE 5 DUMINICA II LUAM DE LA AEROPORT MOR DE DORUL LOR SI EI ZIC LA FEL AVEM NISTE SURPRIZE PENTRU EI DE ABIA ASTEPTelena a scris:TOATE NE IMBATAM FACEM O CATERINCA SA SE DUCA POMINAanuta1971 a scris:daca se casatoresc ma imbat cu sampanie cred ca pot sa incercelena a scris:stau si ma intreb cind s or casatori faci atac de cordelena a scris: bucura te si tu parca nu mai ai vlaga in tine sari si tu in sus de bucurie ca de abia asteptam sa i vedem impreuna
elena- vip
am citi eu erau unele incintate de demir si dezamagite de nurgul pareri pro si contra inca nu au folosit artileria antica si de demultanuta1971 a scris:iulia unde ai disparut? ai plecat in curtea cealalta?... nu ai spus cum a fost serialul tau? a fost frumos?
elena- vip
diferenta este ca noua celor de aici ne plac AMINDOI la ele parerile sunt impartite si este normal ca doar contradictia este izvorul dezvoltarii asa am citit eu si... am retinut vezi e bine sa mai retii ceva ca n u stii cind ai nevoieelena a scris:am citi eu erau unele incintate de demir si dezamagite de nurgul pareri pro si contra inca nu au folosit artileria antica si de demultanuta1971 a scris:iulia unde ai disparut? ai plecat in curtea cealalta?... nu ai spus cum a fost serialul tau? a fost frumos?
elena- vip
anuta te las putin si mai revin daca e cazulelena a scris:diferenta este ca noua celor de aici ne plac AMINDOI la ele parerile sunt impartite si este normal ca doar contradictia este izvorul dezvoltarii asa am citit eu si... am retinut vezi e bine sa mai retii ceva ca n u stii cind ai nevoieelena a scris:am citi eu erau unele incintate de demir si dezamagite de nurgul pareri pro si contra inca nu au folosit artileria antica si de demultanuta1971 a scris:iulia unde ai disparut? ai plecat in curtea cealalta?... nu ai spus cum a fost serialul tau? a fost frumos?
elena- vip
Usor au scos pianul din casa au darimat acoperisul si l-au luat cu macaraua.
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
ai dreptate... Murat este dragut... are niste gesturi placute... mie mi-a placut foarte mult in Asi si de asta are simpatia mea... cum este el ca om nu ma intereseaza... dar actorul imi placeelena a scris:diferenta este ca noua celor de aici ne plac AMINDOI la ele parerile sunt impartite si este normal ca doar contradictia este izvorul dezvoltarii asa am citit eu si... am retinut vezi e bine sa mai retii ceva ca n u stii cind ai nevoieelena a scris:am citi eu erau unele incintate de demir si dezamagite de nurgul pareri pro si contra inca nu au folosit artileria antica si de demultanuta1971 a scris:iulia unde ai disparut? ai plecat in curtea cealalta?... nu ai spus cum a fost serialul tau? a fost frumos?
anuta1971- vip
o fi fost pliantflorica a scris:Usor au scos pianul din casa au darimat acoperisul si l-au luat cu macaraua.
anuta1971- vip
bine iubita du-te si iti fa treaba vad ca stau singura aici de straja... ma duc sa vad un film si ma intorc poate va adunati acasaelena a scris:anuta te las putin si mai revin daca e cazulelena a scris:diferenta este ca noua celor de aici ne plac AMINDOI la ele parerile sunt impartite si este normal ca doar contradictia este izvorul dezvoltarii asa am citit eu si... am retinut vezi e bine sa mai retii ceva ca n u stii cind ai nevoieelena a scris:am citi eu erau unele incintate de demir si dezamagite de nurgul pareri pro si contra inca nu au folosit artileria antica si de demultanuta1971 a scris:iulia unde ai disparut? ai plecat in curtea cealalta?... nu ai spus cum a fost serialul tau? a fost frumos?
daca vreti sa votati
http://fanepage.com/anket/
http://www.whosdatedwho.com/celebrities/people/forum/hottest-dates.asp
anuta1971- vip
gata am votatanuta1971 a scris:bine iubita du-te si iti fa treaba vad ca stau singura aici de straja... ma duc sa vad un film si ma intorc poate va adunati acasaelena a scris:anuta te las putin si mai revin daca e cazulelena a scris:diferenta este ca noua celor de aici ne plac AMINDOI la ele parerile sunt impartite si este normal ca doar contradictia este izvorul dezvoltarii asa am citit eu si... am retinut vezi e bine sa mai retii ceva ca n u stii cind ai nevoieelena a scris:am citi eu erau unele incintate de demir si dezamagite de nurgul pareri pro si contra inca nu au folosit artileria antica si de demultanuta1971 a scris:iulia unde ai disparut? ai plecat in curtea cealalta?... nu ai spus cum a fost serialul tau? a fost frumos?
daca vreti sa votati
elena- vip
anuta am venit restul face sotul mi a zis ca eu sa fac ce mi place mie clel mai mult adica..sa vorbescelena a scris:gata am votatanuta1971 a scris:bine iubita du-te si iti fa treaba vad ca stau singura aici de straja... ma duc sa vad un film si ma intorc poate va adunati acasaelena a scris:anuta te las putin si mai revin daca e cazulelena a scris:diferenta este ca noua celor de aici ne plac AMINDOI la ele parerile sunt impartite si este normal ca doar contradictia este izvorul dezvoltarii asa am citit eu si... am retinut vezi e bine sa mai retii ceva ca n u stii cind ai nevoieelena a scris:am citi eu erau unele incintate de demir si dezamagite de nurgul pareri pro si contra inca nu au folosit artileria antica si de demultanuta1971 a scris:iulia unde ai disparut? ai plecat in curtea cealalta?... nu ai spus cum a fost serialul tau? a fost frumos?
daca vreti sa votati
elena- vip
dar eu nu o sa abuzez de bunavointa lui asa ca va zic noapte buna la TOATE fetele si anuta cind tu vei avea timp vei fi relaxata si mi vei spune da vreau sa citesc asi vrea sa ti dau o definitie a lui DUMNEZEU care mie mi a mers la suflet am gasit o in cea mai veche carte sfanta shasta bad asa se cheama cartea. acum 4 ani. dar numai daca vei dori spun asta pentru ca am vazut adica am citit ca multe fete vin cu ceva nou si le impartasesc si celorlalte .elena a scris:anuta am venit restul face sotul mi a zis ca eu sa fac ce mi place mie clel mai mult adica..sa vorbescelena a scris:gata am votatanuta1971 a scris:bine iubita du-te si iti fa treaba vad ca stau singura aici de straja... ma duc sa vad un film si ma intorc poate va adunati acasaelena a scris:anuta te las putin si mai revin daca e cazulelena a scris:diferenta este ca noua celor de aici ne plac AMINDOI la ele parerile sunt impartite si este normal ca doar contradictia este izvorul dezvoltarii asa am citit eu si... am retinut vezi e bine sa mai retii ceva ca n u stii cind ai nevoieelena a scris:am citi eu erau unele incintate de demir si dezamagite de nurgul pareri pro si contra inca nu au folosit artileria antica si de demultanuta1971 a scris:iulia unde ai disparut? ai plecat in curtea cealalta?... nu ai spus cum a fost serialul tau? a fost frumos?
daca vreti sa votati
elena- vip
Noapte buna,vise placute.
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
anuta1971 a scris:putem sa incepem de acum? ce a spus Miha nu intra in seara asta? si-o fi reparat calculatorul?elena a scris:TOATE NE IMBATAM FACEM O CATERINCA SA SE DUCA POMINAanuta1971 a scris:daca se casatoresc ma imbat cu sampanie cred ca pot sa incercelena a scris:stau si ma intreb cind s or casatori faci atac de cordelena a scris: bucura te si tu parca nu mai ai vlaga in tine sari si tu in sus de bucurie ca de abia asteptam sa i vedem impreuna
Buna seara fetelor ce faceti? ce este aici bal de negrii? b se aude pana la mine in Pntelimon
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
de ce sariti asa sus? spuneti-mi si mie sa sar si eu
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Buna seara ladies deci maine nu avem episod sau am inteles eu gresit?
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
buna seara Miha .. ce faci iubita.. la ora asta intri doamna? ai calculatorul tau?
anuta1971- vip
buna seara iuliana ... unde ai auzit?.. nu stim nimic... cred ca nu ai inteles tu bineiulianagl a scris:Buna seara ladies deci maine nu avem episod sau am inteles eu gresit?
anuta1971- vip
elena sare.. mi-a spus sa sar si eu dar sunt mai greoaiemihaela99 a scris:de ce sariti asa sus? spuneti-mi si mie sa sar si eu
anuta1971- vip
Continut sponsorizat
Pagina 30 din 40 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40
Subiecte similare
» 48. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 30 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum