22. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+13
mitzymeu
mihaela99
danaxbt
florina1989
DENISA
iulianagl
narcisa
alitheea
dana17
florica
elena
anuta1971
Admin_dea05
17 participanți
Pagina 37 din 40
Pagina 37 din 40 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40
Re: 22. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
elena a scris:si eu cu pepene rosuanuta1971 a scris:eu m-am dotat cu un castron de struguri...narcisa a scris:Eu mă duc să puțin până începe filmul ca să nu mă apuce plânsul cu burta goală.
eu cu un pahar de vin rosu
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
Re: 22. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
uite vezi ne potrivim ibric nu filtu pentru ca immi place fierbinteanuta1971 a scris:cafea naturala facuta intotdeauna la ibric... nu-mi place nici de la filtru nici de la expresor... am pasarelele meleelena a scris:cred ca asi muri sa beau atita cafea in viata mea nu am baut decit dimineata niciodata ssi nu stiu de ce ca am incercat nu mi place a doua cafea poate sa fie orice nunta revelion tu ce bei cafea sau nesselena a scris:da dar tu pleci si tirziu fato de la serviciu am vazut astazi ca ai plecat tirziu noi si ajunsesem esti si obositaanuta1971 a scris:da si la mine e frig...mi-am pus si sosete in picioare..m-am incalzit, dar rezultatul e ca mi-e somn.. dupa ce am baut azi 4 cafele...elena a scris:anuta la tine este frig ca aici s a cam lasat am vrut sa fur cam o jum de ora de somn si ma miram de ce nu pot cind colo eram cu ceva fara mineci frig frig si nu mi dadeam seama a trebuit sa mi iae ceva mai gros cred ca vine iarna pe neasteptate frig frigelena a scris:ai dreptateanuta1971 a scris:apar dar dupa 20.30 credelena a scris:dar ce o fi cu ele or avea treaba stai sa le vezi ca aparanuta1971 a scris:nu prea .. peste tot liniste...elena a scris:buna anuta vroiam sa va trezesc pe toate din somnanuta1971 a scris:buna seara elenus ... scuze iubita umblam dupa cai verzi ce faci?elena a scris: nu am gasit porta voce dar v am adus un cocos sa l auziti sa va treziti ca ceasul ala zbirniie si nu l aude nimeni
ei ai gasit caii verzi
[img][ url = https://2img.net/r/ihimizer/i/88564699.jpg/ ][ IMG] https://2img.net/r/ihimizer/img844/2016/88564699.jpg [ / IMG][/ url][/img]
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
nici nu puteai altceva hai ca las pepenele si iau si eu un paharmihaela99 a scris:elena a scris:si eu cu pepene rosuanuta1971 a scris:eu m-am dotat cu un castron de struguri...narcisa a scris:Eu mă duc să puțin până începe filmul ca să nu mă apuce plânsul cu burta goală.
eu cu un pahar de vin rosu
elena- vip
[quote="elena"][quote="elena"][quote="anuta1971"][quote="elena"]
ce-mi da? eu sincer ma multumesc cu ce am.. consider ca sunt o norocoasa... daca sunt sanatoasa am doua maini ..doua picioare sanatoase... vad, aud.. un om care ma iubeste.. sunt fericita ... sunt atatia oameni care nu le au... am fost ieri la o farmacie.. imi trebuiau niste medicamente... sa vazi saracii batrani cum cautau in buzunare saracii sa-si plateasca retetele ca s-au schimbat procentele de compensare la medicamente si s-au trezit ca nu le ajunge sa-si plateasca retetele... sunt atatia oameni necajiti... sa ajungi intr-o tara in sec 21 sa iei o reteta in rate... foarte tristanuta1971 a scris:ia sa vezi ca ti mai da ceva buuuunelena a scris:asta stiuelena a scris:sunt in concediu... am fost sa rezolv ceva urgente... dar cred ca trebuie sa ma mai duc vreo trei zile sa le rezolv ... le las asa... acum mi-e bine sa vezi dupa 20 sept cand incep munca... adevarul e ca nu fug de munca e deajuns sa incep ca nu tin prea multi pasul cu mine... daca mi-a dat d-zeu ceva bun mi-a dat putere de munca si noroc sa-mi gasesc intotdeauna ce sa muncescanuta1971 a scris:da dar tu pleci si tirziu fato de la serviciu am vazut astazi ca ai plecat tirziu noi si ajunsesem esti si obositaelena a scris:da si la mine e frig...mi-am pus si sosete in picioare..m-am incalzit, dar rezultatul e ca mi-e somn.. dupa ce am baut azi 4 cafele...anuta1971 a scris:[
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
mihaela99 a scris:hello hello fetelor, buna seara ce faceti?
hopa si eu , nu va bucurati de prezenta mea ?
elena- vip
[quote="anuta1971"][quote="elena"][quote="elena"][quote="anuta1971"]
da sa ne multumim cu ce avem ai dreptateelena a scris:ce-mi da? eu sincer ma multumesc cu ce am.. consider ca sunt o norocoasa... daca sunt sanatoasa am doua maini ..doua picioare sanatoase... vad, aud.. un om care ma iubeste.. sunt fericita ... sunt atatia oameni care nu le au... am fost ieri la o farmacie.. imi trebuiau niste medicamente... sa vazi saracii batrani cum cautau in buzunare saracii sa-si plateasca retetele ca s-au schimbat procentele de compensare la medicamente si s-au trezit ca nu le ajunge sa-si plateasca retetele... sunt atatia oameni necajiti... sa ajungi intr-o tara in sec 21 sa iei o reteta in rate... foarte tristanuta1971 a scris:ia sa vezi ca ti mai da ceva buuuunelena a scris:asta stiuelena a scris:sunt in concediu... am fost sa rezolv ceva urgente... dar cred ca trebuie sa ma mai duc vreo trei zile sa le rezolv ... le las asa... acum mi-e bine sa vezi dupa 20 sept cand incep munca... adevarul e ca nu fug de munca e deajuns sa incep ca nu tin prea multi pasul cu mine... daca mi-a dat d-zeu ceva bun mi-a dat putere de munca si noroc sa-mi gasesc intotdeauna ce sa muncescanuta1971 a scris:da dar tu pleci si tirziu fato de la serviciu am vazut astazi ca ai plecat tirziu noi si ajunsesem esti si obositaelena a scris:da si la mine e frig...mi-am pus si sosete in picioare..m-am incalzit, dar rezultatul e ca mi-e somn.. dupa ce am baut azi 4 cafele...anuta1971 a scris:[
elena- vip
elena a scris:
nici nu puteai altceva hai ca las pepenele si iau si eu un pahar
Buna Elena asa te vreau, pepenele te face sa te duci cam des la buda , lasa-l ca pierzi serialul si hai sa dam noroc
mihaela99- vip
buna iubita ... vin rosu zici?... face bine la femei dar sa-l bea barbatiimihaela99 a scris:hello hello fetelor, buna seara ce faceti?
anuta1971- vip
mai vrei sa vezielena a scris:mihaela99 a scris:hello hello fetelor, buna seara ce faceti?
elena- vip
NOROCmihaela99 a scris:elena a scris:
Buna Elena asa te vreau, pepenele te face sa te duci cam des la buda , lasa-l ca pierzi serialul si hai sa dam noroc
elena- vip
anuta1971 a scris:buna iubita ... vin rosu zici?... face bine la femei dar sa-l bea barbatiimihaela99 a scris:hello hello fetelor, buna seara ce faceti?
, bine v-am gasit , ai cea mai mare dreptate din lume .....dar si mie imi place , ce faceti voi aici, vad ca sunteti tare vesele
mihaela99- vip
cu mine nu dai noroc..numai cu elena?elena a scris:NOROCmihaela99 a scris:elena a scris:
anuta1971- vip
mai vrei sa vezi [/quote]elena a scris:
daaaaa mai ales vuvuzele
mihaela99- vip
mihaela99 a scris:mai vrei sa vezielena a scris:
daaaaa mai ales vuvuzele [/quote]
elena- vip
anuta1971 a scris:cu mine nu dai noroc..numai cu elena?elena a scris:NOROCmihaela99 a scris:elena a scris:
ba da si cu tine , dar pe tine vreau sa te tin treaza ca da daca bei un pahar tu nu mai vorbesti , tu ai zis asta
mihaela99- vip
asteptam serialul.. ne tineam si noi companie una alteia ..narcisa numai ne-a salutat si cand ne-a vazut i s-a facut foame ce o fi insemnand asta nu stiumihaela99 a scris:anuta1971 a scris:buna iubita ... vin rosu zici?... face bine la femei dar sa-l bea barbatiimihaela99 a scris:hello hello fetelor, buna seara ce faceti?
, bine v-am gasit , ai cea mai mare dreptate din lume .....dar si mie imi place , ce faceti voi aici, vad ca sunteti tare vesele
anuta1971- vip
da iau pozitia mutului ca mi se pare ca o sa spun prostii daca vorbesc nu ca atunci cand nu beau as spune altcevamihaela99 a scris:anuta1971 a scris:cu mine nu dai noroc..numai cu elena?elena a scris:NOROCmihaela99 a scris:elena a scris:
ba da si cu tine , dar pe tine vreau sa te tin treaza ca da daca bei un pahar tu nu mai vorbesti , tu ai zis asta
anuta1971- vip
anuta1971 a scris:
asteptam serialul.. ne tineam si noi companie una alteia ..narcisa numai ne-a salutat si cand ne-a vazut i s-a facut foame ce o fi insemnand asta nu stiu
probabil suntem apetisante
mihaela99- vip
da iau pozitia mutului ca mi se pare ca o sa spun prostii daca vorbesc nu ca atunci cand nu beau as spune altceva [/quote]anuta1971 a scris:
stiu stiu
mihaela99- vip
[/quote]elena a scris:mihaela99 a scris:mai vrei sa vezielena a scris:
daaaaa mai ales vuvuzele
o copii pe elena ... numai mesajele ei sunt asa colorate... te pup elena
anuta1971- vip
STII CUM A FACUT NARCISA A VENIT A ZIS BUNA SEARA SI... HABAR NU AM mori de ramihaela99 a scris:anuta1971 a scris:
asteptam serialul.. ne tineam si noi companie una alteia ..narcisa numai ne-a salutat si cand ne-a vazut i s-a facut foame ce o fi insemnand asta nu stiu
elena- vip
daca eram ne manca din ochi si ii ajungea...mihaela99 a scris:anuta1971 a scris:
anuta1971- vip
o copii pe elena ... numai mesajele ei sunt asa colorate... te pup elena [/quote]si euanuta1971 a scris:elena a scris:mihaela99 a scris:mai vrei sa vezielena a scris:
daaaaa mai ales vuvuzele
elena- vip
l-am gasit pe murat oga ce bine arata
http://myph.us/pics/79219_gonulcelen.bl.17.dvbrip.x.gif
http://myph.us/pics/79219_gonulcelen.bl.17.dvbrip.x.gif
mihaela99- vip
mihaela99- vip
Continut sponsorizat
Pagina 37 din 40 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40
Subiecte similare
» 48. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 37 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum