12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+12
lica54
rodica
rafaela
fernanda
adelaida
iulia1965
Motzişor
lexia
kh69
windy_day
iulia80
DENISA
16 participanți
Pagina 4 din 35
Pagina 4 din 35 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 19 ... 35
Re: 12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
dimineata pe racoare! buna dragelor..sper ca dupa ce l-ati vazut pe fulgerica..ati dormit bine!
sa aveti o zi cat mai frumoasa!
buna dimineata Lexia! buna dimineata Windy!
ce mai fac fetele!
buna dimineata Lexia! buna dimineata Windy!
ce mai fac fetele!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
Re: 12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
iulia80 a scris:dimineata pe racoare! buna dragelor..sper ca dupa ce l-ati vazut pe fulgerica..ati dormit bine!
Bună dimineaţa Iulia, bună dimineaţa dragelor dar ce răcoare măi Iulia, mai frig frig decât ieri. Da am dormit cu gândul la şi m-am trezit cu gândul la că altfel nu eram deja aici.
O zi bună
o zi buna si tie draga lexia...
si sa ne citim diseara sa vorbim despre fulgerica!
si sa ne citim diseara sa vorbim despre fulgerica!
iulia80- vip
Buna dimineata!!!
Buna Lexia, esti bine? Sa ai o zi frumoasa!
Uite incepem o noua zi, friguroasa dar cel putin se anunta insorita. Asa ca este rostul de umblat.
Ce faci Iulia??? Ti-a placut Fulgerica aseara bag de seama!!! Haideti fetelor ca si Iasomica a fost mai in rol, langa altcineva decat Fulgerica ar fi dat chiar bine in episodul asta, dar asa ... oricum e parca peste jocul din primul sezon. (eu cred ca au schimbat ceva si pe la echipa tehnica fiindca nici Iasomia nu mai este "tencuita" si nici operatorul ala nu a mai batait camera sa ne ia cu ameteala, sa vedem cum va sta treaba cu scenariul in continuare). In schimb nu pot sa nu observ ca iar intra in zona de risc Savaselu, a luat o "lopata" peste capatana, saptamana care vine intra si la spor de toxicitate ca gateste Iasomica, nu stiu cu regimul cu ceapa si usturoi cum mai sta Nurgula ....
Uite incepem o noua zi, friguroasa dar cel putin se anunta insorita. Asa ca este rostul de umblat.
Ce faci Iulia??? Ti-a placut Fulgerica aseara bag de seama!!! Haideti fetelor ca si Iasomica a fost mai in rol, langa altcineva decat Fulgerica ar fi dat chiar bine in episodul asta, dar asa ... oricum e parca peste jocul din primul sezon. (eu cred ca au schimbat ceva si pe la echipa tehnica fiindca nici Iasomia nu mai este "tencuita" si nici operatorul ala nu a mai batait camera sa ne ia cu ameteala, sa vedem cum va sta treaba cu scenariul in continuare). In schimb nu pot sa nu observ ca iar intra in zona de risc Savaselu, a luat o "lopata" peste capatana, saptamana care vine intra si la spor de toxicitate ca gateste Iasomica, nu stiu cu regimul cu ceapa si usturoi cum mai sta Nurgula ....
windy_day- vip
Data de inscriere : 10/02/2010
windy_day a scris:Buna dimineata!!!
buna Windy...eu am pierdut mangaierea tandra a filofteii la adresa capului lui Fulgerica!
...............in ce parte era...
sper ca esti bine draga Windy...
iulia80- vip
windy_day a scris:Buna dimineata!!!
Bună dimineaţa Windy, mai aşteptăm comentarii de la tine, să ai o zi bună.
Ah! am uitat să vă servesc cu cafea cafea cafea poftiţi de serviţi
iulia80 a scris:[
buna Windy...eu am pierdut mangaierea tandra a filofteii la adresa capului lui Fulgerica!
...............in ce parte era...
sper ca esti bine draga Windy...
Putin racita, dar in rest totul este perfect.
In partea a 7-a, cred, cand ii spune povestea cu printesa. Il alinta Iaosmica asa de "frumos".... cred ca i-a destabilizat neuronii cand i-a dat una - s-a auzit un "pleosc" plin de gingasie . Da' a dat cu dragoste nu!?!
Lexia, multumesc pentru cafea. Inca nu am apucat sa vad tot episodul ... dar saptamana asta e timp sa mai dam bobarnace si noi nu???
Te pup, sa ai o zi buna!
windy_day- vip
dragelor...eu ma retrag
windy ..lexia..va las un video...sper sa va placa!
..sa aveti o zi cat mai frumoasa!
https://www.youtube.com/watch?v=b18BvqJo8HE&feature=recentlikmore
am ratat aseara mandra mangaiere a filofteii!
am sa o caut mai tarziu!.
MULTA MULTA MULTA...sanatate sraga windy!
windy ..lexia..va las un video...sper sa va placa!
..sa aveti o zi cat mai frumoasa!
MULTA MULTA MULTA...sanatate sraga windy!
iulia80- vip
buna denisa...
am vazut mandra mangaiere a filofteii..dar a prins bine palma pe capul lui!
si el ce frumos o mangaie..cred ca printre dintii ii zicea ceva de ghini!
Ultima editare efectuata de catre iulia80 in Mier 01 Sept 2010, 12:35 pm, editata de 1 ori
iulia80- vip
iulia80 a scris:
Iulia multumesc pentru clip. Mi-au placut ambele seriale dar, intre cei doi, nu prea e loc de comparatie. Din punctul de vedere al expresivitatii si intensitatii jocului, eu ii dau castig de cauza lui JT/RA la orice ora.
Lasa ca te distrezi tu cand descoperi scena "mangaierii". Vad ca ai gasit-o
Sa ai o zi buna, buna, buna!!!
Si tie Denisa buna dimineata si o zi minunata in continuare
windy_day- vip
iulia80 a scris:buan denisa...
el i-o fi zis ceva de ghini dar soaţa dacă a văzut şcena numai de " ghini" cred că îi spunea printre dinţii ei frumoşi . mie mi-a scăpat mângâierea.
Motzi dacă îl descarci te rog câteva fotografii cu Savaş la o rezoluţie mai bună.
TRANSLATION FRAGMENT EPISODE 25
-Mom is a woman very attached to traditions, Yasemin. You saw.From Cicek, mother wants a grandchild.
Go Savas. In this moment I do not want hear nor even a word.
-Çiçek 's family is part of a large clan from Van .
-Yasemin :listen to me ..
REZUMATUL EPISODULUI 25 ASK ve CEZA
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/ask-ve-ceza-love-punishment-f13/ask-ve-ceza-dragoste-i-pedeapsa-traducere-love-punishment-episode-translations-t63-200.htm
Motzişor a scris:
Lăcrămyyoara
TRADUCERE FRAGMENT ep.25
- Mama e o femeie foarte atasata de traditii, Yasemin ,ai vazut si tu. Mama de la Cicek vrea un nepot.
- Pleaca ,Savas.,momentan nu vreau sa mai aud nici macar un cuvant.
-Familia lui Cicek face parte dintr-un mare clan din Van.
-Yasemin asculta-ma...
TRANSLATION FRAGMENT EPISODE 25
- Spoiler:
-Mom is a woman very attached to traditions, Yasemin. You saw.From Cicek, mother wants a grandchild.
Go Savas. In this moment I do not want hear nor even a word.
-Çiçek 's family is part of a large clan from Van .
-Yasemin :listen to me ..
REZUMATUL EPISODULUI 25 ASK ve CEZA
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/ask-ve-ceza-love-punishment-f13/ask-ve-ceza-dragoste-i-pedeapsa-traducere-love-punishment-episode-translations-t63-200.htm
Zeynep Beşerler
http://www.sabah.com.tr/Gunaydin/Magazin/2010/09/01/ask_ve_aile_saadeti
'Aşk ve aile' saadeti
01.09.2010
Yeni sezonun ilk bölümü ile dün gece ekrana gelen 'Aşk ve Ceza' dizisinde 'aile saadeti' yaşandı. Savaş- Yasemin ve oğulları Ömer ilk kez bir araya geldi.
http://www.sabah.com.tr/Gunaydin/Magazin/2010/09/01/ask_ve_aile_saadeti
'Aşk ve aile' saadeti
01.09.2010
Yeni sezonun ilk bölümü ile dün gece ekrana gelen 'Aşk ve Ceza' dizisinde 'aile saadeti' yaşandı. Savaş- Yasemin ve oğulları Ömer ilk kez bir araya geldi.
buna dragelor....
mai denisa..si platformele le-ai ratat si tandra mangaiere a filofteii....care este in partea a 7-a cand sunt ei in pat cu bebe!
windy uite ceva pt tine!
https://www.youtube.com/watch?v=m2J8Amp1Ps8&feature=recentlik
ai grija de tine....eu bantui pe aici..astept mail-uri..care nu vor sa vina!
mai denisa..si platformele le-ai ratat si tandra mangaiere a filofteii....care este in partea a 7-a cand sunt ei in pat cu bebe!
windy uite ceva pt tine!
https://www.youtube.com/watch?v=m2J8Amp1Ps8&feature=recentlik
ai grija de tine....eu bantui pe aici..astept mail-uri..care nu vor sa vina!
iulia80- vip
31/08/2010
HEDEF KITLE TOTAL
S NO PROGRAM ADI KANAL SURE (R) AMR % SHR %
1 VAR MISIN YOK MUSUN SHOW 0:48:16 5,88% 24,54%
2 ASK VE CEZA ATV 1:26:26 5,59% 18,90%
14 KAVAK YELLERI (TKR) KAND 1:34:43 2,89% 11,60%
15 ASK VE CEZA (OZET) ATV 0:40:18 2,88% 10,79%
31/08/2010
HEDEF KITLE A/B
1 VAR MISIN YOK MUSUN SHOW 0:48:16 6,46% 25,02%
2 ASK VE CEZA ATV 1:26:26 5,67% 18,48%
11 ASK VE CEZA (OZET) ATV 0:40:18 2,55% 10,19%
HEDEF KITLE TOTAL
1 VAR MISIN YOK MUSUN SHOW 0:48:16 5,88% 24,54%
2 ASK VE CEZA ATV 1:26:26 5,59% 18,90%
14 KAVAK YELLERI (TKR) KAND 1:34:43 2,89% 11,60%
15 ASK VE CEZA (OZET) ATV 0:40:18 2,88% 10,79%
31/08/2010
HEDEF KITLE A/B
1 VAR MISIN YOK MUSUN SHOW 0:48:16 6,46% 25,02%
2 ASK VE CEZA ATV 1:26:26 5,67% 18,48%
11 ASK VE CEZA (OZET) ATV 0:40:18 2,55% 10,19%
iulia80 a scris:buna dragelor....
Iulia dar am aprofundat apoi imaginea papucilor ...
Aşa fetelor, sunteţi în studiu
Vă oferim încă ceva de studiat:
Aşk ve Ceza promo episodul 25 - subtitrat româneşte
Vă oferim încă ceva de studiat:
Aşk ve Ceza promo episodul 25 - subtitrat româneşte
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
Mulţumesc frumos de tot, Denisa, a pus turculeţul filmul cu tot cu promo şi m-am vitejit şi eu atunci, plus textul lui Lăcră.
Ne vedem mai pe seară!
Ne vedem mai pe seară!
Motzişor- vip
Buna din nou!
Am primit pe mail ratingul. Ei cam slabut inceputul! Mai ales pe AB - jos de tot.
Cu toate astea episodul de ieri a fost cel mai echilibrat construit si jucat . Nu am mai avut atatea sederi in jurul mesei si nici atat de multe scene de umplutura (Esref sau cum ii zice a disparut din peisaj sau ce? nici micutul derbedeu nu s-a zarit si nici Cem sau Gem ala - cu toate ca au ajuns in Bodrum unde se presupune ca statea si bunul prieten, am avut mai putin Bora, Sevgi etc.). Nurgul a avut si ea momentele ei si trebuie sa recunosc faptul ca a dat cu adevarat multe kg jos. Ma uitam la bratele ei in imaginile din sezonul 1 filmate pe, de acum celebra, barca si la cum arata in episodul de asera. Bine au facut si ca au lasat-o cu parul liber si doar usor ondulat (nu pot uita permanenetul ala oribil de la inceputul sezonului 1) si au folosit machiajul cu nuante aproape de natural, in felul asta reuseste sa aiba momente in care arata chiar bine si mult mai "proaspata" decat la debutul primului sezon. Nici vestimentar nu mai sunt atat de multe greseli (cu exceptia slapilor si mult comentatilor papuci cu platforme tinutele ei nu au mai "violentat" privirea, a sa mai adaug la "minunatii" si palarioara aia alba stupida).
In rest, Fulgerica bun in rolul de tatic si, vorba lui Arzu, plange frumos si sufera convingator.
Una peste alta, antrenant episodul, bine jucat, interesant ... cum va continua. Promo-ul anunta un episod 25 si mai plin de dramatism decat cel de aseara. ...
Da, Motzi, nu au schimbat copilul (deci Arzu s-a inselat), dar nu m-am lamurit ... au schimbat scenaristii pana la urma sau nu?? Dupa episodul 24 ai zice ca da
Am primit pe mail ratingul. Ei cam slabut inceputul! Mai ales pe AB - jos de tot.
Cu toate astea episodul de ieri a fost cel mai echilibrat construit si jucat . Nu am mai avut atatea sederi in jurul mesei si nici atat de multe scene de umplutura (Esref sau cum ii zice a disparut din peisaj sau ce? nici micutul derbedeu nu s-a zarit si nici Cem sau Gem ala - cu toate ca au ajuns in Bodrum unde se presupune ca statea si bunul prieten, am avut mai putin Bora, Sevgi etc.). Nurgul a avut si ea momentele ei si trebuie sa recunosc faptul ca a dat cu adevarat multe kg jos. Ma uitam la bratele ei in imaginile din sezonul 1 filmate pe, de acum celebra, barca si la cum arata in episodul de asera. Bine au facut si ca au lasat-o cu parul liber si doar usor ondulat (nu pot uita permanenetul ala oribil de la inceputul sezonului 1) si au folosit machiajul cu nuante aproape de natural, in felul asta reuseste sa aiba momente in care arata chiar bine si mult mai "proaspata" decat la debutul primului sezon. Nici vestimentar nu mai sunt atat de multe greseli (cu exceptia slapilor si mult comentatilor papuci cu platforme tinutele ei nu au mai "violentat" privirea, a sa mai adaug la "minunatii" si palarioara aia alba stupida).
In rest, Fulgerica bun in rolul de tatic si, vorba lui Arzu, plange frumos si sufera convingator.
Una peste alta, antrenant episodul, bine jucat, interesant ... cum va continua. Promo-ul anunta un episod 25 si mai plin de dramatism decat cel de aseara. ...
Da, Motzi, nu au schimbat copilul (deci Arzu s-a inselat), dar nu m-am lamurit ... au schimbat scenaristii pana la urma sau nu?? Dupa episodul 24 ai zice ca da
windy_day- vip
Bună Windy ! nu mai stau la masă , au intrat toţi la cură, doar e recesiune .
Bravo, Denisa! Eşti o albinuţă pe cinste! Mulţumim frumos!
fetelor, mai aveam o datorie. Dacă vă aduceţi aminte vă ziceam că la episodul 1 era o eroare de traducere. L-am refăcut, a mai completat şi Xalqa ce lipsea şi nu m-a lăsat vâna perfecţionistă să nu-l reîncarc. Nu mă certaţi, vă rog, că tot reiau episoadele unde ştiu eu că ceva nu mergea, vă asigur că ăsta era singurul care mai trebuia revizuit un pic şi eventual, marii iubitori de serial să arunce primul DVD pe care l-au salvat. Denisa, Dea, am împrospătat link-ul şi la lista cu toate episoadele şi jur pe moţul meu stufos că nu mai modific nimic.
(Pe YouTube chiar nu am nervi să mai modific).
fetelor, mai aveam o datorie. Dacă vă aduceţi aminte vă ziceam că la episodul 1 era o eroare de traducere. L-am refăcut, a mai completat şi Xalqa ce lipsea şi nu m-a lăsat vâna perfecţionistă să nu-l reîncarc. Nu mă certaţi, vă rog, că tot reiau episoadele unde ştiu eu că ceva nu mergea, vă asigur că ăsta era singurul care mai trebuia revizuit un pic şi eventual, marii iubitori de serial să arunce primul DVD pe care l-au salvat. Denisa, Dea, am împrospătat link-ul şi la lista cu toate episoadele şi jur pe moţul meu stufos că nu mai modific nimic.
(Pe YouTube chiar nu am nervi să mai modific).
Motzişor- vip
Pagina 4 din 35 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 19 ... 35
Subiecte similare
» 19. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 47. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 47. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 4 din 35
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum