Serialesitelenovelet
12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 4 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 4 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

+12
lica54
rodica
rafaela
fernanda
adelaida
iulia1965
Motzişor
lexia
kh69
windy_day
iulia80
DENISA
16 participanți

Pagina 4 din 35 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5 ... 19 ... 35  Urmatorul

In jos

12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 4 Empty Re: 12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de iulia80 Mier 01 Sept 2010, 8:26 am

dimineata pe racoare! buna dragelor..sper ca dupa ce l-ati vazut pe fulgerica..ati dormit bine!
sa aveti o zi cat mai frumoasa!
12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 4 517793

buna dimineata Lexia! buna dimineata Windy!
ce mai fac fetele! 12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 4 165638 12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 4 165638 12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 4 165638
iulia80
iulia80
vip
vip

Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi

Sus In jos

12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 4 Empty Re: 12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de lexia Mier 01 Sept 2010, 8:34 am

iulia80 a scris:dimineata pe racoare! buna dragelor..sper ca dupa ce l-ati vazut pe fulgerica..ati dormit bine!
sa aveti o zi cat mai frumoasa!
12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 4 517793

Bună dimineaţa Iulia, bună dimineaţa dragelor dar ce răcoare măi Iulia, mai frig frig decât ieri. Da am dormit cu gândul la 12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 4 255789 şi m-am trezit cu gândul la 12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 4 255789 că altfel nu eram deja aici. Exclamation Exclamation
O zi bună
lexia
lexia
vip
vip

Data de inscriere : 23/03/2010

https://www.youtube.com/user/lexiaar?feature=mhum

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Mier 01 Sept 2010, 8:41 am

o zi buna si tie draga lexia...
si sa ne citim diseara sa vorbim despre fulgerica!
12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 4 918686 12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 4 918686 12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 4 918686
iulia80
iulia80
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Mier 01 Sept 2010, 8:45 am

Buna dimineata!!!
Buna Lexia, esti bine? Sa ai o zi frumoasa!
Uite incepem o noua zi, friguroasa dar cel putin se anunta insorita. Asa ca 12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 4 165638 este rostul de umblat.

Ce faci Iulia??? Ti-a placut Fulgerica aseara bag de seama!!! Haideti fetelor ca si Iasomica a fost mai in rol, langa altcineva decat Fulgerica ar fi dat chiar bine in episodul asta, dar asa ... oricum e parca peste jocul din primul sezon. (eu cred ca au schimbat ceva si pe la echipa tehnica fiindca nici Iasomia nu mai este "tencuita" si nici operatorul ala nu a mai batait camera sa ne ia cu ameteala, sa vedem cum va sta treaba cu scenariul in continuare). In schimb nu pot sa nu observ ca iar intra in zona de risc Savaselu, a luat o "lopata" peste capatana, saptamana care vine intra si la spor de toxicitate ca gateste Iasomica, nu stiu cu regimul cu ceapa si usturoi cum mai sta Nurgula .... Smile
windy_day
windy_day
vip
vip

Data de inscriere : 10/02/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Mier 01 Sept 2010, 8:50 am

windy_day a scris:Buna dimineata!!!
Uite incepem o noua zi, friguroasa dar cel putin se anunta insorita. Asa ca 12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 4 165638 este rostul de umblat.

Ce faci Iulia??? Ti-a placut Fulgerica aseara bag de seama!!! Haideti fetelor ca si Iasomica a fost mai in rol, langa altcineva decat Fulgerica ar fi dat chiar bine in episodul asta, dar asa ... oricum e parca peste jocul din primul sezon. (eu cred ca au schimbat ceva si pe la echipa tehnica fiindca nici Iasomia nu mai este "tencuita" si nici operatorul ala nu a mai batait camera sa ne ia cu ameteala, sa vedem cum va sta treaba cu scenariul in continuare). In schimb nu pot sa nu observ ca iar intra in zona de risc Savaselu, a luat o "lopata" peste capatana, saptamana care vine intra si la spor de toxicitate ca gateste Iasomica, nu stiu cu regimul cu ceapa si usturoi cum mai sta Nurgula .... Smile

buna Windy...eu am pierdut mangaierea tandra a filofteii la adresa capului lui Fulgerica!
sad sad sad ...............in ce parte era...
sper ca esti bine draga Windy...12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 4 517793
iulia80
iulia80
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de lexia Mier 01 Sept 2010, 8:52 am

windy_day a scris:Buna dimineata!!!

Bună dimineaţa Windy, mai aşteptăm comentarii de la tine, să ai o zi bună.
Ah! am uitat să vă servesc cu cafea cafea cafea poftiţi de serviţi
lexia
lexia
vip
vip

Data de inscriere : 23/03/2010

https://www.youtube.com/user/lexiaar?feature=mhum

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Mier 01 Sept 2010, 8:54 am

iulia80 a scris:[

buna Windy...eu am pierdut mangaierea tandra a filofteii la adresa capului lui Fulgerica!
sad sad sad ...............in ce parte era...
sper ca esti bine draga Windy...12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 4 517793

Putin racita, dar in rest totul este perfect.
In partea a 7-a, cred, cand ii spune povestea cu printesa. Il alinta Iaosmica asa de "frumos".... cred ca i-a destabilizat neuronii cand i-a dat una - s-a auzit un "pleosc" plin de gingasie Smile . Da' a dat cu dragoste nu!?! Smile

Lexia, multumesc pentru cafea. Inca nu am apucat sa vad tot episodul ... dar saptamana asta e timp sa mai dam bobarnace si noi nu???
Te pup, sa ai o zi buna!
windy_day
windy_day
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Mier 01 Sept 2010, 8:56 am

dragelor...eu ma retrag

windy ..lexia..va las un video...sper sa va placa!
12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 4 517793..sa aveti o zi cat mai frumoasa!
https://www.youtube.com/watch?v=b18BvqJo8HE&feature=recentlikmore

am ratat aseara mandra mangaiere a filofteii! sad sad sad
am sa o caut mai tarziu!.12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 4 517793

MULTA MULTA MULTA...sanatate sraga windy! 12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 4 155520 12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 4 155520 12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 4 155520
iulia80
iulia80
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mier 01 Sept 2010, 9:03 am

Bună dimineaţa !!!!!!!!

12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 4 1514K12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 4 Mds5_Coffee_Good_Morning
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Data de inscriere : 14/09/2009
Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Mier 01 Sept 2010, 9:05 am

buna denisa...
am vazut mandra mangaiere a filofteii..dar a prins bine palma pe capul lui! Smile Smile Smile
si el ce frumos o mangaie..cred ca printre dintii ii zicea ceva de ghini! 12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 4 2743637754 12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 4 2743637754 12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 4 2743637754

Ultima editare efectuata de catre iulia80 in Mier 01 Sept 2010, 12:35 pm, editata de 1 ori
iulia80
iulia80
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Mier 01 Sept 2010, 9:06 am

iulia80 a scris:
https://www.youtube.com/watch?v=b18BvqJo8HE&feature=recentlikmore

am ratat aseara mandra mangaiere a filofteii! sad sad sad
am sa o caut mai tarziu!.12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 4 517793

Iulia multumesc pentru clip. Mi-au placut ambele seriale dar, intre cei doi, nu prea e loc de comparatie. Din punctul de vedere al expresivitatii si intensitatii jocului, eu ii dau castig de cauza lui JT/RA la orice ora.

Lasa ca te distrezi tu cand descoperi scena "mangaierii". Smile Smile Smile Vad ca ai gasit-o Smile Smile
Sa ai o zi buna, buna, buna!!!
Si tie Denisa buna dimineata si o zi minunata in continuare kiss
windy_day
windy_day
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mier 01 Sept 2010, 9:14 am

iulia80 a scris:buan denisa...
am vazut mandra mangaiere a filofteii..dar a prins bine palma pe capul lui! Smile Smile Smile
si el ce frumos o mangaie..cred ca printre dintii ii zicea ceva de ghini! 12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 4 2743637754 12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 4 2743637754 12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 4 2743637754

el i-o fi zis ceva de ghini dar soaţa dacă a văzut şcena numai de " ghini" cred că îi spunea printre dinţii ei frumoşi . mie mi-a scăpat mângâierea.
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mier 01 Sept 2010, 9:35 am

12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 4 Askvecezayenisezonbl24d

12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 4 Askveceza24bolumhqdvbri

12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 4 148kp38

12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 4 Vlcsnap541420

12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 4 Vlcsnap537923

12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 4 Vlcsnap551961

12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 4 Vlcsnap538144

12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 4 Vlcsnap542130

12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 4 Vlcsnap551741
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mier 01 Sept 2010, 9:52 am

Motzi dacă îl descarci te rog câteva fotografii cu Savaş la o rezoluţie mai bună.12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 4 1306169mci469knnw

Motzişor a scris:

Lăcrămyyoara

TRADUCERE FRAGMENT ep.25

- Mama e o femeie foarte atasata de traditii, Yasemin ,ai vazut si tu. Mama de la Cicek vrea un nepot.

- Pleaca ,Savas.,momentan nu vreau sa mai aud nici macar un cuvant.

-Familia lui Cicek face parte dintr-un mare clan din Van.

-Yasemin asculta-ma...

TRANSLATION FRAGMENT EPISODE 25

Spoiler:

-Mom is a woman very attached to traditions, Yasemin. You saw.From Cicek, mother wants a grandchild.

Go Savas. In this moment I do not want hear nor even a word.

-Çiçek 's family is part of a large clan from Van .

-Yasemin :listen to me ..

REZUMATUL EPISODULUI 25 ASK ve CEZA

https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/ask-ve-ceza-love-punishment-f13/ask-ve-ceza-dragoste-i-pedeapsa-traducere-love-punishment-episode-translations-t63-200.htm

DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mier 01 Sept 2010, 10:36 am

Zeynep Beşerler

12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 4 Zeynepecemnaz

12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 4 129111_d

http://www.sabah.com.tr/Gunaydin/Magazin/2010/09/01/ask_ve_aile_saadeti

'Aşk ve aile' saadeti

01.09.2010

12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 4 665431077798

Yeni sezonun ilk bölümü ile dün gece ekrana gelen 'Aşk ve Ceza' dizisinde 'aile saadeti' yaşandı. Savaş- Yasemin ve oğulları Ömer ilk kez bir araya geldi.
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Mier 01 Sept 2010, 12:38 pm

buna dragelor....
mai denisa..si platformele le-ai ratat si tandra mangaiere a filofteii....care este in partea a 7-a cand sunt ei in pat cu bebe!
windy uite ceva pt tine!
https://www.youtube.com/watch?v=m2J8Amp1Ps8&feature=recentlik
ai grija de tine....eu bantui pe aici..astept mail-uri..care nu vor sa vina!
iulia80
iulia80
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mier 01 Sept 2010, 1:56 pm

31/08/2010
HEDEF KITLE TOTAL

S NO PROGRAM ADI KANAL SURE (R) AMR % SHR %

1 VAR MISIN YOK MUSUN SHOW 0:48:16 5,88% 24,54%

2 ASK VE CEZA ATV 1:26:26 5,59% 18,90%

14 KAVAK YELLERI (TKR) KAND 1:34:43 2,89% 11,60%
15 ASK VE CEZA (OZET) ATV 0:40:18 2,88% 10,79%

31/08/2010

HEDEF KITLE A/B

S NO PROGRAM ADI KANAL SURE (R) AMR % SHR %

1 VAR MISIN YOK MUSUN SHOW 0:48:16 6,46% 25,02%

2 ASK VE CEZA ATV 1:26:26 5,67% 18,48%

11 ASK VE CEZA (OZET) ATV 0:40:18 2,55% 10,19%
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mier 01 Sept 2010, 2:01 pm

iulia80 a scris:buna dragelor....
mai denisa..si platformele le-ai ratat si tandra mangaiere a filofteii....care este in partea a 7-a cand sunt ei in pat cu bebe!

Iulia dar am aprofundat apoi imaginea papucilor ...
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Motzişor Mier 01 Sept 2010, 2:06 pm

Aşa fetelor, sunteţi în studiu Smile

Vă oferim încă ceva de studiat:

Aşk ve Ceza promo episodul 25 - subtitrat româneşte

kiss kiss kiss
Motzişor
Motzişor
vip
vip

Data de inscriere : 17/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mier 01 Sept 2010, 2:10 pm

12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 4 125785xkp5sqhu7n12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 4 2327327la3kkkce3212.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 4 2660110iavmt6qdlw12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 4 M12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 4 O12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 4 T12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 4 Z12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 4 I
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Motzişor Mier 01 Sept 2010, 2:17 pm

Mulţumesc frumos de tot, Denisa, a pus turculeţul filmul cu tot cu promo şi m-am vitejit şi eu atunci, plus textul lui Lăcră.
Ne vedem mai pe seară! Exclamation Exclamation Exclamation
Motzişor
Motzişor
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mier 01 Sept 2010, 2:34 pm

12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 4 48138587246214303026

12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 4 00761831937547515617

12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 4 50771236669868061807

12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 4 S12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 4 A12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 4 V12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 4 A12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 4 S12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 4 291660 12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 4 291660 12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 4 291660

12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 4 29374775531029246891

12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 4 73595478220861209324

12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 4 Cbc3349516b45f016648f036409b12bc 12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 4 4fe190bf1af4f018f34c1f5d529c623c12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 4 Fb0036c9a261132a2e3a8b547a32cb8f 12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 4 2670764006a629361df4fe6a0da3756b
12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 4 72f44fddccf9aa37ef193f2237abd069 12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 4 F8d8d090a71017c06c4f0b550ce55ea7 12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 4 Fa0aa9754cdec6c8341406698d9040b2 12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 4 199354b425f4410c2c3f6b32e57b277d
12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 4 B1d31e7bc2cb38cb887dfdac8e8d8da1 12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 4 6921d19f441aefd0f9709542d32e50cf 12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 4 Da0bc279917cf1177f1d6346f6e4e7de 12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 4 53848d1e719c72691f14bc1dc3500a00
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Mier 01 Sept 2010, 3:00 pm

Buna din nou!
Am primit pe mail ratingul. Ei cam slabut inceputul! Mai ales pe AB - jos de tot.
Cu toate astea episodul de ieri a fost cel mai echilibrat construit si jucat . Nu am mai avut atatea sederi in jurul mesei si nici atat de multe scene de umplutura (Esref sau cum ii zice a disparut din peisaj sau ce? nici micutul derbedeu nu s-a zarit si nici Cem sau Gem ala - cu toate ca au ajuns in Bodrum unde se presupune ca statea si bunul prieten, am avut mai putin Bora, Sevgi etc.). Nurgul a avut si ea momentele ei si trebuie sa recunosc faptul ca a dat cu adevarat multe kg jos. Ma uitam la bratele ei in imaginile din sezonul 1 filmate pe, de acum celebra, barca si la cum arata in episodul de asera. Bine au facut si ca au lasat-o cu parul liber si doar usor ondulat (nu pot uita permanenetul ala oribil de la inceputul sezonului 1) si au folosit machiajul cu nuante aproape de natural, in felul asta reuseste sa aiba momente in care arata chiar bine si mult mai "proaspata" decat la debutul primului sezon. Nici vestimentar nu mai sunt atat de multe greseli (cu exceptia slapilor si mult comentatilor papuci cu platforme tinutele ei nu au mai "violentat" privirea, a sa mai adaug la "minunatii" si palarioara aia alba stupida).
In rest, Fulgerica bun in rolul de tatic si, vorba lui Arzu, plange frumos si sufera convingator.
Una peste alta, antrenant episodul, bine jucat, interesant ... cum va continua. Promo-ul anunta un episod 25 si mai plin de dramatism decat cel de aseara. ...
Da, Motzi, nu au schimbat copilul (deci Arzu s-a inselat), dar nu m-am lamurit ... au schimbat scenaristii pana la urma sau nu?? Dupa episodul 24 ai zice ca da Smile
windy_day
windy_day
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mier 01 Sept 2010, 3:10 pm

Bună Windy ! nu mai stau la masă , au intrat toţi la cură, doar e recesiune .

12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 4 58135196827923704932

12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 4 82757418906973804820

12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 4 52565103933022894485

12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 4 65560863284392542529

12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 4 03648649755039603520

12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 4 93208753735204626438

12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 4 75041736646207588907

12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 4 05615407722207868014
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Motzişor Mier 01 Sept 2010, 4:50 pm

Bravo, Denisa! Eşti o albinuţă pe cinste! Mulţumim frumos!

fetelor, mai aveam o datorie. Dacă vă aduceţi aminte vă ziceam că la episodul 1 era o eroare de traducere. L-am refăcut, a mai completat şi Xalqa ce lipsea şi nu m-a lăsat vâna perfecţionistă să nu-l reîncarc. Nu mă certaţi, Evil or Very Mad vă rog, că tot reiau episoadele unde ştiu eu că ceva nu mergea, vă asigur că ăsta era singurul care mai trebuia revizuit un pic şi eventual, marii iubitori de serial să arunce primul DVD pe care l-au salvat. Denisa, Dea, am împrospătat link-ul şi la lista cu toate episoadele şi jur pe moţul meu stufos că nu mai modific nimic.
(Pe YouTube chiar nu am nervi să mai modific).Crying or Very sad Exclamation

Motzişor
Motzişor
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 4 din 35 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5 ... 19 ... 35  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum