12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+12
lica54
rodica
rafaela
fernanda
adelaida
iulia1965
Motzişor
lexia
kh69
windy_day
iulia80
DENISA
16 participanți
Pagina 35 din 35
Pagina 35 din 35 • 1 ... 19 ... 33, 34, 35
Re: 12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Buna Motzi!
Iulia este optimista dar eu cred ca fetele isi revin greu dupa petrecerea cu baclavale de ieri.
Iulia este optimista dar eu cred ca fetele isi revin greu dupa petrecerea cu baclavale de ieri.
windy_day- vip
Data de inscriere : 10/02/2010
Re: 12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
noi am papat baclavale..in ograda cealalta s-a baut sampanie..au fost ceva probleme cu vederea..ti-am aratat dimineata!windy_day a scris:Buna Motzi!
https://www.youtube.com/watch?v=qS4-JXB2yUU
plus probleme cu directia!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
iulia80 a scris:buna windy draga..
ma uitam la un video nou cu mandrie si prejudecata -1995! il pazeste mama dar il pazesc si eu suplimentar!
ar treb sa apara si denisa!
uite windy..pt tine!
https://www.youtube.com/watch?v=WvXL3ih68yE
Motzule..ieri am fost tehuie de la desene..am inceput cu pongo-101 dalmatieni,dai oleaca de black beauty.evident jungle book ca e baghi ..si daca nu avem baghi e urata treaba..si amterminat cu mickey mouse si pluto!
P&P 1995 ... este evidenta preferinta autoarei - bine facut clip-ul, melodia aleasa insa nu prea ma incanta, cam fortata alaturarea!
PS Combinand interpretarea din varianta asta cu partea "de imagine" (includem si "fizicul" actorilor) din varianta 2005 ar iesi ecranizarea perfecta (imi place C. Firth, dar are uneori o fatza tare insipida )
windy_day- vip
[quote="iulia80"]
Windy, păi cele mai cheflii la baclavale suntem prezente! Mai era Denisa cu ciocolăzile (formă de plural propusă Academiei Române de un geniu de clasa I ), cred că acum se duce să spioneze cu ce chefuieşte Murat de Bairam şi ne dă reţeta şi nouă. PS: Iulia, cu clipul, subscriu la ce zice Windy, dar ca făcătoare de clipuri chiar i.am admirat realizarea video. Am vrut să pun un comment dar nu s-a lipit. Iar Colin Firth îmbătrâneşte urât, Windy, tare l-am iubit şi accentul lui british-british mă topeşte.
He-he, Iulia, pentru încântarea găluştii mă transfer eu în rolul lui Baghi, şnapanii de la şcoală ar putea jura că-s neam cu elwindy_day a scris:Buna Motzi!...
Windy, păi cele mai cheflii la baclavale suntem prezente! Mai era Denisa cu ciocolăzile (formă de plural propusă Academiei Române de un geniu de clasa I ), cred că acum se duce să spioneze cu ce chefuieşte Murat de Bairam şi ne dă reţeta şi nouă. PS: Iulia, cu clipul, subscriu la ce zice Windy, dar ca făcătoare de clipuri chiar i.am admirat realizarea video. Am vrut să pun un comment dar nu s-a lipit. Iar Colin Firth îmbătrâneşte urât, Windy, tare l-am iubit şi accentul lui british-british mă topeşte.
Ultima editare efectuata de catre Motzişor in Sam 11 Sept 2010, 11:53 pm, editata de 2 ori
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
iote-te cine si-a facut prezenta!DENISA a scris:Bună seara !!!!!!!!!!
vezi ca in ograda cealalta cauta fetele sticlele ramase de aseara!
da motzule iti vine a crede ca Collin a facut 50 de ani! ce trece timpul!
iulia80- vip
Buna Denisa.
Motzi, ai dreptate in ce priveste Colin Firth si mie mi-a placut accentul lui si mie mi se pare ca imbatraneste urat, insa de jucat inca joaca bine.
Interesant plural, ce bine e cand ai atatea genii care potrivesc limba romana dupa cum au "invatat" ei la scoala aia pe la care nu au prea dat.
Motzi, ai dreptate in ce priveste Colin Firth si mie mi-a placut accentul lui si mie mi se pare ca imbatraneste urat, insa de jucat inca joaca bine.
Interesant plural, ce bine e cand ai atatea genii care potrivesc limba romana dupa cum au "invatat" ei la scoala aia pe la care nu au prea dat.
windy_day- vip
Aducem prospături nu umblăm cu resturi
ce-aveti mai cu geniul..mie imi place ciocolazile!windy_day a scris:Buna Denisa.
deni..ai gresit ograda..beutura era pt cealalt ograda1 la noi e baclavaua!
Ultima editare efectuata de catre iulia80 in Sam 11 Sept 2010, 11:57 pm, editata de 1 ori
iulia80- vip
Sara bună, Denisa! Fără ciocolăzi?DENISA a scris:Bună seara !!!!!!!!!!
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
a gresit ograda si in loc s aduca la fete bautura a adus-o la noi!Motzişor a scris:Sara bună, Denisa! Fără ciocolăzi?DENISA a scris:Bună seara !!!!!!!!!!
iulia80- vip
Bună Windy , Iulia , Motzi !!!!!!!!!
Pagina 35 din 35 • 1 ... 19 ... 33, 34, 35
Subiecte similare
» 19. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 47. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 47. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 35 din 35
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum