12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+12
lica54
rodica
rafaela
fernanda
adelaida
iulia1965
Motzişor
lexia
kh69
windy_day
iulia80
DENISA
16 participanți
Pagina 34 din 35
Pagina 34 din 35 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35
Re: 12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Deci aici au fost lucrurile calme, doar glicemia a fost ceva mai crescuta!!!
windy_day- vip
Data de inscriere : 10/02/2010
Re: 12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
da...am facut o tava de baclavale jumi -juma cu Motzul!windy_day a scris:Deci aici au fost lucrurile calme, doar glicemia a fost ceva mai crescuta!!!
hai sa iti arat ceva comic!
https://www.youtube.com/watch?v=eZ6ZeXchXI4
le-am zis la fete ca daca vad ceva in ceata si cu strunga li se trage de la bautura!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
iulia80 a scris:https://www.youtube.com/watch?v=eZ6ZeXchXI4windy_day a scris:Deci aici au fost lucrurile calme, doar glicemia a fost ceva mai crescuta!!!
Cred ca astia le-au servit drept inspiratie!
windy_day- vip
windy_day a scris:
Cred ca astia le-au servit drept inspiratie!
windy..am ras cu lacrimi..i-am trimis-o si lexiei si denisei...cred ca au ras ghinisor fetele!
windy..eu am iesit..iti doresc sa ai o zi cat mai frumoasa..ca vad ca la noi e soare.si nu pare frig!
cred ca deseara va fi chef mare..deci nu ar strica sa vii in vizita nitel!
iulia80- vip
Iulia, sa ai o zi buna!
Pentru toata lumea, week-end placut!
Pentru toata lumea, week-end placut!
windy_day- vip
Salutare drăgălaşelor ! odihniţi-vă ca începând din seara aceasta şi până luni să fiţi în formă maximă, cine lipseşte i se pune absent nemotivat .
michiper68 a scris:
Murat Yıldırım ve annesinin bayram mutluluğu...
Sevilen dizi Aşk ve Ceza'nın yakışıklı oyuncusu Murat Yıldırım, Bebek'te Süper Starlife kameraları tarafından görüntülendi.
Ayakligazete.com'un haberine göre, Murat Yıldırım bayramın ikinci gününü annesiyle birlikte geçirdi. İlk kez Süper Starlife kameralarının görüntülediği anne ve oğulun benzerliği dikkat çekti. Güzel oyuncu Burçin Terzioğlu ile mutlu giden bir evliliği olan Murat Yıldırım'ın, annesiyle birlikte olduğu bayram gününde oldukça mutlu ve keyifli olduğu gözlendi.
maine e la emisiunea super starlife de la 9.30.
michiper68- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
nu prea îi arătoasă mamă-sa , dacă mai avea pe acasă nişte batice sigur şi le punea pe cap ,
Bună fetelor, Lica, unii am bifat deja o şedinţă azi, care somn! Aşa că, deşi am luat-o din loc devreme, tot nu m-am săturat de cafeamichiper68 a scris:maine la emisiunea super starlife de la 9.30.
Frumoase şi superbe! Vă doresc şi eu un week-end de vis, pe-aici e o minunată zi de toamnă.
Iulia, mersi de tava cu baclavale, i-am dat aducătorului peste mână, că şi el poftea, data viitoare ne gândim şi la Windy
Aoleu Denisa, mersi de poză, leit mumă-sa, flăcăul!
Windy, cea mai mare problemă e faptul că lui Xalqa nu-i place filmul, mai stă şi el pe net cu orele, s-ar găsi ceva zeci de minute săptămânal şi pentru film, noi trei (tu, Lexia şi cu mine) i-am dat ep. 24 într-un format destul de complet. Dar el are altele pe cap, reale, şi o astfel de muncă cere un pic de pasiune. La el pasiune nu e, nu e pentru Aşk ve Ceza
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
Bună Motzi !! da , i-am analizat acum în fotografii , perfect seamănă cu mumă-sa, dar pare o tipă educată , modernă, ce îşi respectă religia după cum pare cred că are o fustă pantalon, poartă ceasuri mari precum fiul , ochelari de soare ce nu par a fi luaţi din bazar, dar par cam trişti amândoi probabil nu poartă o discuţie prea veselă, vorbesc oare despre ceva ce nu puteau discuta acasă??
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Sam 11 Sept 2010, 1:50 pm, editata de 2 ori
Da, Denisa, e extrem de interesantă analiza ta şi... mai ales: EXTREM DE VALABILĂ!DENISA a scris:Bună Motzi !! da , i-am analizat acum în fotografii , perfect seamănă cu mumă-sa, dar pare o tipă educată , modernă, ce îşi respectă religia după cum pare cred că are o fustă pantalon, poartă ceasuri mari precum fiul , ochelari de soare ce nu par a fi luaţi din bazar, dar par cam trişti amândoi probabil nu poartă o discuţie prea veselă, vorbesc oare despre ceva ce nu puteau discuta acasă??http://www.dnevnik.bg/shimg/zx450y250_522464.jpg
Ah, şi mai e ceva! Ce e-mail are doamna??? Nu de alta, dar să-i mulţumim!
Motzişor- vip
buna denisa..ce faci draguta? mai ce poza cu ai pus!
michi ..multumim de informatie!
deci asta seara incepe baieramul si la noi..sper sa fiu deseara pe aici..as avea o obligatie deseara dar inca nu m-am hotarat daca sa ma duc..sa vad al meu om negru ce zice!
deni..am agatat ceva in drum ! nu mi-s cu filme indiene deloc..dar nu arata rau deloc!
https://www.youtube.com/watch?v=RKBt--AV3w8
michi ..multumim de informatie!
deci asta seara incepe baieramul si la noi..sper sa fiu deseara pe aici..as avea o obligatie deseara dar inca nu m-am hotarat daca sa ma duc..sa vad al meu om negru ce zice!
deni..am agatat ceva in drum ! nu mi-s cu filme indiene deloc..dar nu arata rau deloc!
https://www.youtube.com/watch?v=RKBt--AV3w8
Ultima editare efectuata de catre iulia80 in Sam 11 Sept 2010, 6:05 pm, editata de 2 ori
iulia80- vip
si eu o să fiu niţel plecată dar fac tot posibilul ca pe la 23-23:30 să fiu acasă.
denisa..pagina de start arata nitel altfel..chenarele sunt mai mici! si la tine e la fel?DENISA a scris:si eu o să fiu niţel plecată dar fac tot posibilul ca pe la 23-23:30 să fiu acasă.
iulia80- vip
iulia80 a scris:
denisa..pagina de start arata nitel altfel..chenarele sunt mai mici! si la tine e la fel?
da iubita !!!
denisa..eu am intrat sa imi verific mail-ul si sa va salut nitel...
am sa intru mai tarziu! sa pregatesti ceva de dinainte..cand vin sa ma apuc de munca!
gata arata si pagina de start ca inainte!
am sa intru mai tarziu! sa pregatesti ceva de dinainte..cand vin sa ma apuc de munca!
gata arata si pagina de start ca inainte!
Ultima editare efectuata de catre iulia80 in Sam 11 Sept 2010, 6:05 pm, editata de 1 ori
iulia80- vip
Buna ,
Denisa mie chiar daca doamna Yildirim nu mi se pare frumoasa ca trasaturi, imi place ca atitudine. Da senzatia unei persoane hotarata, puternica, foarte ingrijita si, chiar daca poarta baticul traditional, mult mai emancipata decat credeam.
Dupa cum se uita atenta la ce ii spune fiul ei (care ii seamana leit), mai mult preocupata decat incantata (nici el nu arata prea vesel, oricum nu ca un om care se distreaza intr-o zi de sarbatoare) discutia nu cred ca este una prea vesela. Iar el arata ca un scolar care a facut o prostie maaaare, maaare, sta adus de spate si priveste in toate directiile numai catre mama lui nu. Oricum doamna pare a avea cateva clase peste actuala ei nora!!! (Iulia, sa stii ca toata scena imi aduce aminte de relatia mama/fiu din "N&S" , asta fiindca doamna Yildirim pare la fel de puternica si ocrotitoare; nu o vad bine pe B daca se o supara pe soacra)
Motzi, stiam ca lui Xalqa nu ii place serialul si nici nu e de mirare fiindca nu este genul de productie dupa care sa se dea in vant barbatii! In plus, mai trebuie sa se imparta intre scoala, timpul petrecut cu prietenii, obligatiile de tot felul, asa ca eu il inteleg, cu toate ca mi-as fi dorit sa facem traducerea in continuare.
PS Oricum, eu am ramas cu gura cascata (chiar!!!!) cand am aflat ca subtitrarea in romana o ajuta si pe cea care asigura traducerea pentru fanele araboaice, chestia asta chiar m-a dat gata!
Denisa mie chiar daca doamna Yildirim nu mi se pare frumoasa ca trasaturi, imi place ca atitudine. Da senzatia unei persoane hotarata, puternica, foarte ingrijita si, chiar daca poarta baticul traditional, mult mai emancipata decat credeam.
Dupa cum se uita atenta la ce ii spune fiul ei (care ii seamana leit), mai mult preocupata decat incantata (nici el nu arata prea vesel, oricum nu ca un om care se distreaza intr-o zi de sarbatoare) discutia nu cred ca este una prea vesela. Iar el arata ca un scolar care a facut o prostie maaaare, maaare, sta adus de spate si priveste in toate directiile numai catre mama lui nu. Oricum doamna pare a avea cateva clase peste actuala ei nora!!! (Iulia, sa stii ca toata scena imi aduce aminte de relatia mama/fiu din "N&S" , asta fiindca doamna Yildirim pare la fel de puternica si ocrotitoare; nu o vad bine pe B daca se o supara pe soacra)
Motzişor a scris:
Iulia, mersi de tava cu baclavale, i-am dat aducătorului peste mână, că şi el poftea, data viitoare ne gândim şi la Windy
Aoleu Denisa, mersi de poză, leit mumă-sa, flăcăul!
Windy, cea mai mare problemă e faptul că lui Xalqa nu-i place filmul, mai stă şi el pe net cu orele, s-ar găsi ceva zeci de minute săptămânal şi pentru film, noi trei (tu, Lexia şi cu mine) i-am dat ep. 24 într-un format destul de complet. Dar el are altele pe cap, reale, şi o astfel de muncă cere un pic de pasiune. La el pasiune nu e, nu e pentru Aşk ve Ceza
Motzi, stiam ca lui Xalqa nu ii place serialul si nici nu e de mirare fiindca nu este genul de productie dupa care sa se dea in vant barbatii! In plus, mai trebuie sa se imparta intre scoala, timpul petrecut cu prietenii, obligatiile de tot felul, asa ca eu il inteleg, cu toate ca mi-as fi dorit sa facem traducerea in continuare.
PS Oricum, eu am ramas cu gura cascata (chiar!!!!) cand am aflat ca subtitrarea in romana o ajuta si pe cea care asigura traducerea pentru fanele araboaice, chestia asta chiar m-a dat gata!
windy_day- vip
buna seara dragelor..ce mai faceti?
sunteti bine? ei..chefuim asta seara?
sunteti bine? ei..chefuim asta seara?
iulia80- vip
Şi pe mine chestia asta m-a dat gata şi exact cu cuvintele astea i-am zis-o şi lui. Iar el deşi ţine enorm la toţi musulmanii din galaxie tot nu are o reacţie pe măsură, of, are doar 20 de ani, dar e un băiat deosebit, tare rău îmi pare...windy_day a scris:Motzi, stiam ca lui Xalqa nu ii place serialul ...
Vă ţuc, fug la o comedie şi mă întorc mai târziu! Distracţie frumoasă!
Ultima editare efectuata de catre Motzişor in Sam 11 Sept 2010, 10:39 pm, editata de 2 ori
Motzişor- vip
hei dragelor..pe unde batuiti! buna seara demiruta! pe unde umblii draga? ne era tare tare tare dor de tine?
asta seara e chef mare..pe la 11 a zis si denisa ca apare!
motzule gata filmul?
motzule gata filmul?
iulia80- vip
Buna seara.
Scriu repede ca sa nu imi ia astia iar firul. Toata lumea bine??? Vad ca sunteti obosite dupa petrecerea cu baclavale de ieri. Eu am o scuza, am carat toata aparatura din casa dupa mine si tot nu am NET decat din cand in cand, adica rar si pentru perioade scurte de timp!
Iulia, tu ce faci, il pazesti pe Fulgerica. Hai ca e in siguranta, ai vazut ce mama apriga are. BETON!!! Nici B nu se mai apropie de el, dara-mi-te concurenta.
Scriu repede ca sa nu imi ia astia iar firul. Toata lumea bine??? Vad ca sunteti obosite dupa petrecerea cu baclavale de ieri. Eu am o scuza, am carat toata aparatura din casa dupa mine si tot nu am NET decat din cand in cand, adica rar si pentru perioade scurte de timp!
Iulia, tu ce faci, il pazesti pe Fulgerica. Hai ca e in siguranta, ai vazut ce mama apriga are. BETON!!! Nici B nu se mai apropie de el, dara-mi-te concurenta.
windy_day- vip
Hei, Iulia, gata un film şi am dat de un altul, cred că din când în când ar trebui să laşi găluşca la mine, acum mă uit la ,,Asterix şi Obelix". Dar unde-i cheful? Unde-s fetele?iulia80 a scris:hei dragelor..pe unde batuiti! buna seara demiruta! pe unde umblii draga? ne era tare tare tare dor de tine?
...
motzule gata filmul?
PS. Servus Windy!
Motzişor- vip
buna windy draga..
ma uitam la un video nou cu mandrie si prejudecata -1995! il pazeste mama dar il pazesc si eu suplimentar!
ar treb sa apara si denisa!
uite windy..pt tine!
https://www.youtube.com/watch?v=WvXL3ih68yE
Motzule..ieri am fost tehuie de la desene..am inceput cu pongo-101 dalmatieni,dai oleaca de black beauty.evident jungle book ca e baghi ..si daca nu avem baghi e urata treaba..si amterminat cu mickey mouse si pluto!
ma uitam la un video nou cu mandrie si prejudecata -1995! il pazeste mama dar il pazesc si eu suplimentar!
ar treb sa apara si denisa!
uite windy..pt tine!
https://www.youtube.com/watch?v=WvXL3ih68yE
Motzule..ieri am fost tehuie de la desene..am inceput cu pongo-101 dalmatieni,dai oleaca de black beauty.evident jungle book ca e baghi ..si daca nu avem baghi e urata treaba..si amterminat cu mickey mouse si pluto!
Ultima editare efectuata de catre iulia80 in Sam 11 Sept 2010, 11:38 pm, editata de 1 ori
iulia80- vip
Pagina 34 din 35 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35
Subiecte similare
» 19. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 47. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 47. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 34 din 35
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum