24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+15
axxa246
vivi
alitheea
iulianagl
Admin_dea05
pissycutz
iulia80
dana17
lyvya
florica
elena
DENISA
anuta1971
narcisa
mihaela99
19 participanți
Pagina 22 din 37
Pagina 22 din 37 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 29 ... 37
Re: 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
stau si eu si ma hlizesc oare de ce ride cind primeste atitia pumni.. daca ar fi in realitate de mult i ar fi ciintat.. prohodul [/quote]anuta1971 a scris:vaaai de mine ai facut fixatie .. ce ai cu nasul meu da ce stii sa bati ..elena a scris::: mai ia citiva pumni ca vad ca.. rizi nu te doare nu i asaanuta1971 a scris:aoleu cate imi iau pentru link-ul asta... nu mai da mai fataelena a scris:era sa mi stea inimaanuta1971 a scris:fetita nu e promo-ul este o secventa dintr-o emisiune in care canta Tuba... l-am pus asa ca fapt diverselena a scris:nu se deschide linkulanuta1971 a scris:https://www.facebook.com/video/video.php?v=1531620497660&oid=10150109207560131#!/video/video.php?v=146560438708306&oid=10150109207560131
vezi ca ii lipsesc si vreo 2 dintisori.. urmare a impactului.. probabil.. si i-a lovit de pumnul lui tanti [/quote]
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
Localizare : bucuresti
Re: 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
anuta1971 a scris:m-ai pierdut... explica-te doamnaflorica a scris:Narcisa, daca vrei i-ti spun preturile de la poprici, porodici ,caralabe ,pitrinjei ,zeler si alte cele.
asta vroian si eu s-o intreb pe Flory
Ultima editare efectuata de catre mihaela99 in Vin 10 Sept 2010, 11:26 pm, editata de 1 ori
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
cred cai ceri imposibilul ... altfel n-ar fi ea..elena a scris:da foarte flexibili asa ca o sa alerg de nici rapidul nu ma ajunge ce vrei trebuie sa mi consum energia nu sau da mi tu alta solutie ia zii sa nu zici vreo porcarie ca te omor zii si tu ceva ... rezonabil da chiar daca gindesti.. altcevamihaela99 a scris:elena a scris:de abia astept sa l vad in noaptea asta iar ma apuca .. alegatul crezi ca pot sa dormalitheea a scris:mai miha dar asta e melodie de cearceaf , ce vrei sa ne apuce si mai tare pandaliile de dorul lui canselmihaela99 a scris:o melodie frumoasa , e buna pentru asteptare
https://www.youtube.com/watch?v=DgqmsZqez7s
ce? ti-ai cumparat adidasi noi? :drunken:
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
fetelor , se vede ca suntem in forma , rad cu lacrimi , se uita soacra la mine (care bineinteles e in vizita , si sper ca e cat mai scurta) ca la urs
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
asta ma gindeam si eu de asta am si avertizat o :bom:anuta1971 a scris:cred cai ceri imposibilul ... altfel n-ar fi ea..elena a scris:da foarte flexibili asa ca o sa alerg de nici rapidul nu ma ajunge ce vrei trebuie sa mi consum energia nu sau da mi tu alta solutie ia zii sa nu zici vreo porcarie ca te omor zii si tu ceva ... rezonabil da chiar daca gindesti.. altcevamihaela99 a scris:elena a scris:de abia astept sa l vad in noaptea asta iar ma apuca .. alegatul crezi ca pot sa dormalitheea a scris:mai miha dar asta e melodie de cearceaf , ce vrei sa ne apuce si mai tare pandaliile de dorul lui canselmihaela99 a scris:o melodie frumoasa , e buna pentru asteptare
https://www.youtube.com/watch?v=DgqmsZqez7s
ce? ti-ai cumparat adidasi noi? :drunken:
elena- vip
vezi sa nu citeasca peste umar asa din intimplarealitheea a scris:fetelor , se vede ca suntem in forma , rad cu lacrimi , se uita soacra la mine (care bineinteles e in vizita , si sper ca e cat mai scurta) ca la urs
elena- vip
anuta1971 a scris:
cred cai ceri imposibilul ... altfel n-ar fi ea..
, nu zic, ca mi-o fur , e ca aia ,, fie precum vorbesti , nu precum gandesti'' nu?
mihaela99- vip
sa nu te suspecteze de vre-o boalaalitheea a scris:fetelor , se vede ca suntem in forma , rad cu lacrimi , se uita soacra la mine (care bineinteles e in vizita , si sper ca e cat mai scurta) ca la urs
anuta1971- vip
esti isteata amin cum gindescmihaela99 a scris:anuta1971 a scris:
, nu zic, ca mi-o fur , e ca aia ,, fie precum vorbesti , nu precum gandesti'' nu?
elena- vip
fetelor iata explicatia; porodici-rosii,poprici-ardei, caralaba-gulie, zeler-telina,pitrinjei-patrunjel
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
nu ca nu trece de tocul usiielena a scris:vezi sa nu citeasca peste umar asa din intimplarealitheea a scris:fetelor , se vede ca suntem in forma , rad cu lacrimi , se uita soacra la mine (care bineinteles e in vizita , si sper ca e cat mai scurta) ca la urs
alitheea- vip
elena a scris:vezi sa nu citeasca peste umar asa din intimplarealitheea a scris:fetelor , se vede ca suntem in forma , rad cu lacrimi , se uita soacra la mine (care bineinteles e in vizita , si sper ca e cat mai scurta) ca la urs
dai cu rasul in continuare poate se inchina si pleaca
mihaela99- vip
nu e ceva de luat bataie? ne amenita Flori...alitheea a scris:io stiu ce-s alea caralabeflorica a scris:Narcisa, daca vrei i-ti spun preturile de la poprici, porodici ,caralabe ,pitrinjei ,zeler si alte cele.
anuta1971- vip
florica a scris:fetelor iata explicatia; porodici-rosii,poprici-ardei, caralaba-gulie, zeler-telina,pitrinjei-patrunjel
mie imi place cum suna caralaba
mihaela99- vip
alitheea a scris:nu ca nu trece de tocul usiielena a scris:vezi sa nu citeasca peste umar asa din intimplarealitheea a scris:fetelor , se vede ca suntem in forma , rad cu lacrimi , se uita soacra la mine (care bineinteles e in vizita , si sper ca e cat mai scurta) ca la urs
elena- vip
n-am eu norocul asta , mai sta cu nepotii ei ceilalti o saptamana dar doarme la noi , cu socru cu tot,mihaela99 a scris:elena a scris:vezi sa nu citeasca peste umar asa din intimplarealitheea a scris:fetelor , se vede ca suntem in forma , rad cu lacrimi , se uita soacra la mine (care bineinteles e in vizita , si sper ca e cat mai scurta) ca la urs
alitheea- vip
ai dreptate ai vazut ce am patit pentru un amarat de linkmihaela99 a scris:anuta1971 a scris:
anuta1971- vip
mihaela99 a scris:elena a scris:vezi sa nu citeasca peste umar asa din intimplarealitheea a scris:fetelor , se vede ca suntem in forma , rad cu lacrimi , se uita soacra la mine (care bineinteles e in vizita , si sper ca e cat mai scurta) ca la urs
elena- vip
cum sa va amenint pentru ce ?Anuta ma faceti sa ma simt bine ma distrez de glumele voastre.
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
si miemihaela99 a scris:florica a scris:fetelor iata explicatia; porodici-rosii,poprici-ardei, caralaba-gulie, zeler-telina,pitrinjei-patrunjel
anuta1971- vip
florica a scris:cum sa va amenint pentru ce ?Anuta ma faceti sa ma simt bine ma distrez de glumele voastre.
anuta1971- vip
pe primul si al doilea a e caciula in sus , na ca nu stiu sa spun cum se scrie litera amihaela99 a scris:florica a scris:fetelor iata explicatia; porodici-rosii,poprici-ardei, caralaba-gulie, zeler-telina,pitrinjei-patrunjel
alitheea- vip
alitheea a scris:n-am eu norocul asta , mai sta cu nepotii ei ceilalti o saptamana dar doarme la noi , cu socru cu tot,mihaela99 a scris:elena a scris:vezi sa nu citeasca peste umar asa din intimplarealitheea a scris:fetelor , se vede ca suntem in forma , rad cu lacrimi , se uita soacra la mine (care bineinteles e in vizita , si sper ca e cat mai scurta) ca la urs
nici nu stiu ce sa fac, sa rad sau sa ? , bine cu un ochi rad si cu unul
mihaela99- vip
alitheea a scris:pe primul si al doilea a e caciula in sus , na ca nu stiu sa spun cum se scrie litera amihaela99 a scris:florica a scris:fetelor iata explicatia; porodici-rosii,poprici-ardei, caralaba-gulie, zeler-telina,pitrinjei-patrunjel
mihaela99- vip
stai ca-s mai inceata la minte ..tu de ce plangi?mihaela99 a scris:alitheea a scris:n-am eu norocul asta , mai sta cu nepotii ei ceilalti o saptamana dar doarme la noi , cu socru cu tot,mihaela99 a scris:elena a scris:vezi sa nu citeasca peste umar asa din intimplarealitheea a scris:fetelor , se vede ca suntem in forma , rad cu lacrimi , se uita soacra la mine (care bineinteles e in vizita , si sper ca e cat mai scurta) ca la urs
nici nu stiu ce sa fac, sa rad sau sa ? , bine cu un ochi rad si cu unul
anuta1971- vip
Continut sponsorizat
Pagina 22 din 37 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 29 ... 37
Subiecte similare
» 19. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 26 .Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 34. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 43. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 51. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 26 .Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 34. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 43. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 51. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 22 din 37
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum