24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+15
axxa246
vivi
alitheea
iulianagl
Admin_dea05
pissycutz
iulia80
dana17
lyvya
florica
elena
DENISA
anuta1971
narcisa
mihaela99
19 participanți
Pagina 23 din 37
Pagina 23 din 37 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 30 ... 37
Re: 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
anuta1971 a scris:si miemihaela99 a scris:florica a scris:fetelor iata explicatia; porodici-rosii,poprici-ardei, caralaba-gulie, zeler-telina,pitrinjei-patrunjel
mie imi place cum suna caralaba
auzi la Ali ca primele a are caciula , deci suna si mai bine
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
Re: 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
deci ai priceput?mihaela99 a scris:anuta1971 a scris:si miemihaela99 a scris:florica a scris:fetelor iata explicatia; porodici-rosii,poprici-ardei, caralaba-gulie, zeler-telina,pitrinjei-patrunjel
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
taree vrei sa spui cărălaba?mihaela99 a scris:alitheea a scris:pe primul si al doilea a e caciula in sus , na ca nu stiu sa spun cum se scrie litera amihaela99 a scris:florica a scris:fetelor iata explicatia; porodici-rosii,poprici-ardei, caralaba-gulie, zeler-telina,pitrinjei-patrunjel
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
deci ai priceput? [/quote]alitheea a scris:
daaaaaaaa
mihaela99- vip
daaa.. dar nu gaseam literaanuta1971 a scris:taree vrei sa spui cărălaba?mihaela99 a scris:alitheea a scris:pe primul si al doilea a e caciula in sus , na ca nu stiu sa spun cum se scrie litera amihaela99 a scris:florica a scris:fetelor iata explicatia; porodici-rosii,poprici-ardei, caralaba-gulie, zeler-telina,pitrinjei-patrunjel
alitheea- vip
taree vrei sa spui cărălaba?[/quote]anuta1971 a scris:
si eu tot asa zic ca e
mihaela99- vip
exact Anuta asa se spune dar tastatura asta nu are literele cu caciula .
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
doamne nu mai pot.. mi-au dat lacrimile de atata rasalitheea a scris:daaa.. dar nu gaseam literaanuta1971 a scris:taree vrei sa spui cărălaba?mihaela99 a scris:alitheea a scris:pe primul si al doilea a e caciula in sus , na ca nu stiu sa spun cum se scrie litera amihaela99 a scris:florica a scris:fetelor iata explicatia; porodici-rosii,poprici-ardei, caralaba-gulie, zeler-telina,pitrinjei-patrunjel
anuta1971- vip
iauzi ce dragoste sunt peste tot impreuna sunt de luat exemplu nu alta nu se despart nici o clipamihaela99 a scris:alitheea a scris:n-am eu norocul asta , mai sta cu nepotii ei ceilalti o saptamana dar doarme la noi , cu socru cu tot,mihaela99 a scris:elena a scris:vezi sa nu citeasca peste umar asa din intimplarealitheea a scris:fetelor , se vede ca suntem in forma , rad cu lacrimi , se uita soacra la mine (care bineinteles e in vizita , si sper ca e cat mai scurta) ca la urs
dai cu rasul in continuare poate se inchina si pleaca
nici nu stiu ce sa fac, sa rad sau sa ? , bine cu un ochi rad si cu unul
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
florica a scris:exact Anuta asa se spune dar tastatura asta nu are literele cu caciula .
mihaela99- vip
Flori esti de milioane daa sigur e in romana?florica a scris:exact Anuta asa se spune dar tastatura asta nu are literele cu caciula .
anuta1971- vip
elena a scris: iauzi ce dragoste sunt peste tot impreuna sunt de luat exemplu nu alta nu se despart nici o clipa
da , dar macar la Ali sa se duca separat , si sa stea mai putin
mihaela99- vip
auzi tu fata , daca ti se par asa dragut ti-i fac cadou ce zici?elena a scris:iauzi ce dragoste sunt peste tot impreuna sunt de luat exemplu nu alta nu se despart nici o clipamihaela99 a scris:alitheea a scris:n-am eu norocul asta , mai sta cu nepotii ei ceilalti o saptamana dar doarme la noi , cu socru cu tot,mihaela99 a scris:elena a scris:vezi sa nu citeasca peste umar asa din intimplarealitheea a scris:fetelor , se vede ca suntem in forma , rad cu lacrimi , se uita soacra la mine (care bineinteles e in vizita , si sper ca e cat mai scurta) ca la urs
dai cu rasul in continuare poate se inchina si pleaca
nici nu stiu ce sa fac, sa rad sau sa ? , bine cu un ochi rad si cu unul
alitheea- vip
anuta1971 a scris:Flori esti de milioane daa sigur e in romana?florica a scris:exact Anuta asa se spune dar tastatura asta nu are literele cu caciula .
mihaela99- vip
alitheea a scris:auzi tu fata , daca ti se par asa dragut ti-i fac cadou ce zici?
mihaela99- vip
in zona de vest sunt foarte multe influente din limba maghiara , asa ca sa te tii regionalismeanuta1971 a scris:Flori esti de milioane daa sigur e in romana?florica a scris:exact Anuta asa se spune dar tastatura asta nu are literele cu caciula .
alitheea- vip
ppai nu ai auzit ca la batranete dragostea este mai arzatoare este pe ultima suta de metri inainte de a te duce in MARELE NECUNOSCUT vorba indienilor asa ca acum este vremea lormihaela99 a scris:elena a scris: iauzi ce dragoste sunt peste tot impreuna sunt de luat exemplu nu alta nu se despart nici o clipa
elena- vip
la promotie ..doi intr-un pachet... la pret de unulmihaela99 a scris:alitheea a scris:auzi tu fata , daca ti se par asa dragut ti-i fac cadou ce zici?
anuta1971- vip
da sa se iubeasca la ei acasa , poa sa -si faca si cort ca indieniielena a scris:ppai nu ai auzit ca la batranete dragostea este mai arzatoare este pe ultima suta de metri inainte de a te duce in MARELE NECUNOSCUT vorba indienilor asa ca acum este vremea lormihaela99 a scris:elena a scris: iauzi ce dragoste sunt peste tot impreuna sunt de luat exemplu nu alta nu se despart nici o clipa
alitheea- vip
anuta1971 a scris:la promotie ..doi intr-un pachet... la pret de unulmihaela99 a scris:alitheea a scris:auzi tu fata , daca ti se par asa dragut ti-i fac cadou ce zici?
ma doare burta
Ultima editare efectuata de catre mihaela99 in Vin 10 Sept 2010, 11:54 pm, editata de 1 ori
mihaela99- vip
da , le platesc si drumul numa sa-i iaanuta1971 a scris:la promotie ..doi intr-un pachet... la pret de unulmihaela99 a scris:alitheea a scris:auzi tu fata , daca ti se par asa dragut ti-i fac cadou ce zici?
alitheea- vip
ghinionul taualitheea a scris:da sa se iubeasca la ei acasa , poa sa -si faca si cort ca indieniielena a scris:ppai nu ai auzit ca la batranete dragostea este mai arzatoare este pe ultima suta de metri inainte de a te duce in MARELE NECUNOSCUT vorba indienilor asa ca acum este vremea lormihaela99 a scris:elena a scris: iauzi ce dragoste sunt peste tot impreuna sunt de luat exemplu nu alta nu se despart nici o clipa
elena- vip
alitheea a scris:da , le platesc si drumul numa sa-i iaanuta1971 a scris:la promotie ..doi intr-un pachet... la pret de unulmihaela99 a scris:alitheea a scris:auzi tu fata , daca ti se par asa dragut ti-i fac cadou ce zici?
elena- vip
alitheea a scris:da , le platesc si drumul numa sa-i iaanuta1971 a scris:la promotie ..doi intr-un pachet... la pret de unulmihaela99 a scris:alitheea a scris:auzi tu fata , daca ti se par asa dragut ti-i fac cadou ce zici?
mihaela99- vip
eu nici nu trebuie sa imi pun muraturi ca ma fac eu acritura de cate ori vin
alitheea- vip
Continut sponsorizat
Pagina 23 din 37 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 30 ... 37
Subiecte similare
» 19. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 26 .Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 34. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 43. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 51. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 26 .Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 34. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 43. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 51. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 23 din 37
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum