24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+15
axxa246
vivi
alitheea
iulianagl
Admin_dea05
pissycutz
iulia80
dana17
lyvya
florica
elena
DENISA
anuta1971
narcisa
mihaela99
19 participanți
Pagina 24 din 37
Pagina 24 din 37 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 30 ... 37
Re: 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
sa inteleg ca pana la urma sunt gratis?mihaela99 a scris:alitheea a scris:da , le platesc si drumul numa sa-i iaanuta1971 a scris:la promotie ..doi intr-un pachet... la pret de unulmihaela99 a scris:alitheea a scris:auzi tu fata , daca ti se par asa dragut ti-i fac cadou ce zici?
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Re: 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
se vede ce acritura esti daca te... prefera cine stie ce bunatati le dai de nu mai pleaca deci tu esti de vina nualitheea a scris:eu nici nu trebuie sa imi pun muraturi ca ma fac eu acritura de cate ori vin
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
Localizare : bucuresti
lichidare de stocanuta1971 a scris:sa inteleg ca pana la urma sunt gratis?mihaela99 a scris:alitheea a scris:da , le platesc si drumul numa sa-i iaanuta1971 a scris:la promotie ..doi intr-un pachet... la pret de unulmihaela99 a scris:alitheea a scris:auzi tu fata , daca ti se par asa dragut ti-i fac cadou ce zici?
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Localizare : TIMISOARA
alitheea a scris:eu nici nu trebuie sa imi pun muraturi ca ma fac eu acritura de cate ori vin
, ia mai trage o fuga pe huni sa nu fi aparut promo ala
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
ca bine zici dansul din buric mai lipseaiulianagl a scris:La dans cu voi.
elena- vip
[quote="alitheea"lichidare de stoc [/quote]
mihaela99- vip
ei fac pe acritura ... cand ma intorc cu spatele....desi si ei simt ca zambetul nu e al meu cand le zambesc..., eu am fost buna cu ei , dar cad am avut nevoie de sprijinul lor m-au dezamagit , iar eu iert dar nu uitelena a scris:se vede ce acritura esti daca te... prefera cine stie ce bunatati le dai de nu mai pleaca deci tu esti de vina nualitheea a scris:eu nici nu trebuie sa imi pun muraturi ca ma fac eu acritura de cate ori vin
alitheea- vip
[quote="iulianagl"]La dans cu voi.[]https://www.youtube.com/v/8-Q0szzA0Ho[
multumim iuliana , dar eu nu pot sa mai ma misc
mihaela99- vip
sagetatoareo uita si iarta ca nu merg una faara alta si rasplata va veni... din cerurialitheea a scris:ei fac pe acritura ... cand ma intorc cu spatele....desi si ei simt ca zambetul nu e al meu cand le zambesc..., eu am fost buna cu ei , dar cad am avut nevoie de sprijinul lor m-au dezamagit , iar eu iert dar nu uitelena a scris:se vede ce acritura esti daca te... prefera cine stie ce bunatati le dai de nu mai pleaca deci tu esti de vina nualitheea a scris:eu nici nu trebuie sa imi pun muraturi ca ma fac eu acritura de cate ori vin
elena- vip
alitheea a scris:lichidare de stocanuta1971 a scris:sa inteleg ca pana la urma sunt gratis?mihaela99 a scris:alitheea a scris:da , le platesc si drumul numa sa-i iaanuta1971 a scris:la promotie ..doi intr-un pachet... la pret de unulmihaela99 a scris:alitheea a scris:auzi tu fata , daca ti se par asa dragut ti-i fac cadou ce zici?
anuta1971- vip
[quote="mihaela99"]
de ce ce ai mincat ori noi vorbim si tu te indopiiulianagl a scris:La dans cu voi.[]https://www.youtube.com/v/8-Q0szzA0Ho[
elena- vip
are dreptate Ali aici is multe cuvinte din maghiara romanizate , m-a bucur ca v-am facut sa radeti,oare mai vine trailerul acela
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
[quote="mihaela99"]
multumim iuli dupa atata ras nu mai imi iese dansul din buriciulianagl a scris:La dans cu voi.[]https://www.youtube.com/v/8-Q0szzA0Ho[
anuta1971- vip
[quote="elena"]
nu manc, am ras mult , ma doare burta si falcile , si ma mai doare dupa ceafa
mihaela99 a scris:de ce ce ai mincat ori noi vorbim si tu te indopiiulianagl a scris:La dans cu voi.[]https://www.youtube.com/v/8-Q0szzA0Ho[
nu manc, am ras mult , ma doare burta si falcile , si ma mai doare dupa ceafa
mihaela99- vip
[quote="mihaela99"]
Imi pare rau, atunci sa aveti discutii frumoase eu va spun noapte buna ne auzim pe maine poate pana atunci apare si asteptatul ozet.
iulianagl a scris:La dans cu voi.[]https://www.youtube.com/v/8-Q0szzA0Ho[
Imi pare rau, atunci sa aveti discutii frumoase eu va spun noapte buna ne auzim pe maine poate pana atunci apare si asteptatul ozet.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Localizare : Romania
[quote="anuta1971"]
nici mie
mihaela99 a scris:multumim iuli dupa atata ras nu mai imi iese dansul din buriciulianagl a scris:La dans cu voi.[]https://www.youtube.com/v/8-Q0szzA0Ho[
nici mie
mihaela99- vip
[quote="iulianagl"]
n buna mie cel putin mi ai dat o idee buna sa ma culc mersymihaela99 a scris:iulianagl a scris:La dans cu voi.[]https://www.youtube.com/v/8-Q0szzA0Ho[
elena- vip
eu sunt berbecelena a scris:sagetatoareo uita si iarta ca nu merg una faara alta si rasplata va veni... din cerurialitheea a scris:ei fac pe acritura ... cand ma intorc cu spatele....desi si ei simt ca zambetul nu e al meu cand le zambesc..., eu am fost buna cu ei , dar cad am avut nevoie de sprijinul lor m-au dezamagit , iar eu iert dar nu uitelena a scris:se vede ce acritura esti daca te... prefera cine stie ce bunatati le dai de nu mai pleaca deci tu esti de vina nualitheea a scris:eu nici nu trebuie sa imi pun muraturi ca ma fac eu acritura de cate ori vin
alitheea- vip
[quote="iulianagl"]
stai unde pleci? eu am zis ca nu pot sa mai dansez , tu tre sa pui muzica, poate vor fetele sa danseze
mihaela99 a scris:iulianagl a scris:La dans cu voi.[]https://www.youtube.com/v/8-Q0szzA0Ho[
stai unde pleci? eu am zis ca nu pot sa mai dansez , tu tre sa pui muzica, poate vor fetele sa danseze
mihaela99- vip
acelasi sfat aceiasi .. rasplata estti o dulcica lasa alitheea ca toate am trecut prin astea sanatoase sa fim copii sa ne fie sanatosi uite vezi te ai descurcat si fara ei nu tu ci ei au nevoie de tine vezi asa ca nu trebuie sa fii pentru asta cineva acolo sus are grija de fiecarealitheea a scris:eu sunt berbecelena a scris:sagetatoareo uita si iarta ca nu merg una faara alta si rasplata va veni... din cerurialitheea a scris:ei fac pe acritura ... cand ma intorc cu spatele....desi si ei simt ca zambetul nu e al meu cand le zambesc..., eu am fost buna cu ei , dar cad am avut nevoie de sprijinul lor m-au dezamagit , iar eu iert dar nu uitelena a scris:se vede ce acritura esti daca te... prefera cine stie ce bunatati le dai de nu mai pleaca deci tu esti de vina nualitheea a scris:eu nici nu trebuie sa imi pun muraturi ca ma fac eu acritura de cate ori vin
elena- vip
[quote="iulianagl"]
nu te-ai suparat.. nu? mai stai putin ca maine ... adica azi nu mergem la serviciu... daca mergi la somn noapte buna vise frumoasemihaela99 a scris:iulianagl a scris:La dans cu voi.[]https://www.youtube.com/v/8-Q0szzA0Ho[
anuta1971- vip
poate va iese valsul
https://www.youtube.com/watch?v=LFRtwy7wiQ4&feature=related
https://www.youtube.com/watch?v=LFRtwy7wiQ4&feature=related
alitheea- vip
[quote="mihaela99"]
nominalizeaza... sunt curioasa cine :nh8: :nh8: :nh8:iulianagl a scris:mihaela99 a scris:iulianagl a scris:La dans cu voi.[]https://www.youtube.com/v/8-Q0szzA0Ho[
elena- vip
elena a scris:acelasi sfat aceiasi .. rasplata estti o dulcica lasa alitheea ca toate am trecut prin astea sanatoase sa fim copii sa ne fie sanatosi uite vezi te ai descurcat si fara ei nu tu ci ei au nevoie de tine vezi asa ca nu trebuie sa fii pentru asta cineva acolo sus are grija de fiecarealitheea a scris:eu sunt berbecelena a scris:sagetatoareo uita si iarta ca nu merg una faara alta si rasplata va veni... din cerurialitheea a scris:ei fac pe acritura ... cand ma intorc cu spatele....desi si ei simt ca zambetul nu e al meu cand le zambesc..., eu am fost buna cu ei , dar cad am avut nevoie de sprijinul lor m-au dezamagit , iar eu iert dar nu uitelena a scris:se vede ce acritura esti daca te... prefera cine stie ce bunatati le dai de nu mai pleaca deci tu esti de vina nualitheea a scris:eu nici nu trebuie sa imi pun muraturi ca ma fac eu acritura de cate ori vin
alitheea- vip
Continut sponsorizat
Pagina 24 din 37 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 30 ... 37
Subiecte similare
» 19. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 26 .Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 34. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 43. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 51. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 26 .Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 34. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 43. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 51. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 24 din 37
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum