24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+15
axxa246
vivi
alitheea
iulianagl
Admin_dea05
pissycutz
iulia80
dana17
lyvya
florica
elena
DENISA
anuta1971
narcisa
mihaela99
19 participanți
Pagina 31 din 37
Pagina 31 din 37 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 37
Re: 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
buna dimineata lica si tu sa fii iubitalica54 a scris:[Buna dimineata somnoroaselor nu vati trezit toata noaptea ati petrecut si acum dormiti.Va doresc un uichend placut pentru toata lumea
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
Localizare : bucuresti
Re: 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
buna dimineata fetelor sa aveti un sfarsit de saptamana frumos
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
buna dimineata iuliana ... ziua buna se cunoaste de dimineataiulianagl a scris:Buna dimineata ladies.V-ati "zdrabalat" nu gluma aseara Acum trezirea si luati-o de la capat.
https://www.youtube.com/v/0OY2THVE5x4
anuta1971- vip
Buna dimineata Deea ne-au cam pacalit turcii astia cu promo-ul... or fi petrecut si ei poate il dau deseara.. avem motiv sa "asteptam"Admin_dea05 a scris:Buna dimi!lica54 a scris:[Buna dimineata somnoroaselor nu vati trezit toata noaptea ati petrecut si acum dormiti.Va doresc un uichend placut pentru toata lumea
anuta1971- vip
buna dimi iulia pot sa-ti spun ca la mine a iesit soarele... nu l-am vazut de o saptamana.. la tine cum e?iulia80 a scris:buna dimineata dragelor..buna dimineata dea..
va doresc sa aveti un weekend cat mai frumos...si dea..la noapte chef..nu? ca noi am inceput aseara mai repede!
dar vad ca denisa v-a aprovizionat ghini aseara!
anuta1971- vip
buna dimineata Elenus un weekend frumos sa ai si tuelena a scris:buna dimineata dragi fete va urez sa aveti un weekend placut
anuta1971- vip
anuta sa nu-l deochem ca si mai sus de tine e soare draga!anuta1971 a scris:buna dimi iulia pot sa-ti spun ca la mine a iesit soarele... nu l-am vazut de o saptamana.. la tine cum e?iulia80 a scris:buna dimineata dragelor..buna dimineata dea..
va doresc sa aveti un weekend cat mai frumos...si dea..la noapte chef..nu? ca noi am inceput aseara mai repede!
ei anuta..ceva dureri de cap? vezi vreo strungareata mare in fata?
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
nuuu... dar ar fi buna o ciorba acraiulia80 a scris:anuta sa nu-l deochem ca si mai sus de tine e soare draga!anuta1971 a scris:buna dimi iulia pot sa-ti spun ca la mine a iesit soarele... nu l-am vazut de o saptamana.. la tine cum e?iulia80 a scris:buna dimineata dragelor..buna dimineata dea..
ei anuta..ceva dureri de cap? vezi vreo strungareata mare in fata?
anuta1971- vip
daca tot esti asa gospodina..nu pui si de-o ciorba!
iulia80- vip
pai cred ca o fac o ciorba ... dar mai spre seara... la pranz am anuntati musafiri am pregatit ceva pt un gratar... pe care sigur o sa-l stropim cu ceva sunt moarta de somn... m-am culcat la 3 si m-am trezit la sase... sper sa nu dorm in picioareiulia80 a scris:daca tot esti asa gospodina..nu pui si de-o ciorba!
anuta1971- vip
mai anuta dar te tin balamalele!anuta1971 a scris:
pai cred ca o fac o ciorba ... dar mai spre seara... la pranz am anuntati musafiri am pregatit ceva pt un gratar... pe care sigur o sa-l stropim cu ceva sunt moarta de somn... m-am culcat la 3 si m-am trezit la sase... sper sa nu dorm in picioare
mie imi suna in minte.happy birthday to youuuuuuuuuuuuuuuuuuu!
iulia80- vip
vad ca ma tin saracele balamale .. te pup iulia iti doresc o zi buna .. se pare ca trebuie inchid... ne citim spre seara.. promit sa fiu cuminte daca promiti si tu sa nu-l mai aduci pe nenea ala de asearaiulia80 a scris:
mai anuta dar te tin balamalele!
mie imi suna in minte.happy birthday to youuuuuuuuuuuuuuuuuuu!
anuta1971- vip
distractie placuta draga anuta..
ma mai gandesc la nene cu strungareata. ca deseara e chef!
anuta eu am iesit..iti doresc sa ai o zi cat mai placuta! ..si happpppyyyyyyyyyyyy birthdayyyyyyyyyyyyyy!
ma mai gandesc la nene cu strungareata. ca deseara e chef!
anuta eu am iesit..iti doresc sa ai o zi cat mai placuta! ..si happpppyyyyyyyyyyyy birthdayyyyyyyyyyyyyy!
iulia80- vip
Buna ziuaa fetelor acum m-am trezit si io , o zi frumoasa va doresc, ma duc sa termin treaba si vin mai tarziu
https://www.youtube.com/watch?v=3olWG51tgrk&feature=channel
https://www.youtube.com/watch?v=3olWG51tgrk&feature=channel
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
buna ziua zanute , am facut si eu ochi acum dimineata devreme la pranz
am bantuit pe ici pe colo , nici urma de promo , sper sa nu il dea miercuri
am bantuit pe ici pe colo , nici urma de promo , sper sa nu il dea miercuri
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
Fetelor cum vă simţiţi ??? cred că după cheful de ieri seară ne-a cam scăzut glicemia aşa că să ne revigorăm
odihniţi-vă ptr a fi în formă maximă din seara aceasta şi până luni , cine lipseşte primeşte absent nemotivat .
odihniţi-vă ptr a fi în formă maximă din seara aceasta şi până luni , cine lipseşte primeşte absent nemotivat .
le iau eu denisa..ca acum le impart la 3..si pt motz si pt windy!DENISA a scris:Fetelor cum vă simţiţi ??? cred că după cheful de ieri seară ne-a cam scăzut glicemia aşa că să ne revigorăm[http://www.carteadebucate.ro/preparare/1058/thumb/baclava_turceasca.jpg
http://www.carteadebucate.ro/preparare/1058/thumb/baclava_cu_lamaie.jpg
miha..am agatat o creanga in drum spre forum!
https://www.youtube.com/watch?v=RKBt--AV3w8
iulia80- vip
Iulia dar strângătoare eşti soro ...
ei.incerc si eu ..macar cu gandul..ca cu fapta stau mai rau!
denisa,eu ies nitel..voi intra mai tarziu..
denisa,eu ies nitel..voi intra mai tarziu..
iulia80- vip
[quote="iulia80]
https://www.youtube.com/watch?v=RKBt--AV3w8[/quote]
fetelor, buna sa va fie inima, dar unde sunteti?
iulia multi, se vede ca esti tinerica mama , nu te dor picerele nu? ca pe mine ma doare toate cele , da ce creanga agatasi soro, numa buna de scarpinat te sarut dulce ca te-ai gandit la mine
https://www.youtube.com/watch?v=RKBt--AV3w8[/quote]
fetelor, buna sa va fie inima, dar unde sunteti?
iulia multi, se vede ca esti tinerica mama , nu te dor picerele nu? ca pe mine ma doare toate cele , da ce creanga agatasi soro, numa buna de scarpinat te sarut dulce ca te-ai gandit la mine
mihaela99- vip
am citit ce ati facut dupa ce am plecat eu, mama mama , pai de aia nu sunteti acum ici , hai ca ma duc sa ma aranjez un pic pentru din seara asta , sa nu incepeti fara mine da?
mihaela99- vip
deea poate ne spui ca vad ca miha vrea sa fie mai frumoasa decit noi tinuta obligatorie pentru diseara da ne niste indicii ca nu o lasam pe miha sa ne intreaca nu
elena- vip
dar in ce te imbraci soro :nh8mihaela99 a scris:am citit ce ati facut dupa ce am plecat eu, mama mama , pai de aia nu sunteti acum ici , hai ca ma duc sa ma aranjez un pic pentru din seara asta , sa nu incepeti fara mine da?
elena- vip
bine v-am gasit fetelor ce faceti? Am intrat numai putin sa vad ce faceti ca trebe sa dorm un pic ... nu am fost tocmai cuminte si daca bat campii scuze ... am motive multi pupicei... promo yok
anuta1971- vip
BINE AI VENIT te intelegem stai fara grija du te odihneste te sa fii in forma ca vad ca mihaela se pregateste de pe acumanuta1971 a scris:bine v-am gasit fetelor ce faceti? Am intrat numai putin sa vad ce faceti ca trebe sa dorm un pic ... nu am fost tocmai cuminte si daca bat campii scuze ... am motive multi pupicei... promo yok
elena- vip
Continut sponsorizat
Pagina 31 din 37 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 37
Subiecte similare
» 19. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 26 .Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 34. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 43. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 51. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 26 .Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 34. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 43. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 51. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 31 din 37
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum