24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+15
axxa246
vivi
alitheea
iulianagl
Admin_dea05
pissycutz
iulia80
dana17
lyvya
florica
elena
DENISA
anuta1971
narcisa
mihaela99
19 participanți
Pagina 32 din 37
Pagina 32 din 37 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 37
Re: 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
te pup elena.. ce face Miha isi pune rochia rosie?.. o stii? daca nu, sa o rogi sa ti-o arate.. e traznetelena a scris:BINE AI VENIT te intelegem stai fara grija du te odihneste te sa fii in forma ca vad ca mihaela se pregateste de pe acumanuta1971 a scris:bine v-am gasit fetelor ce faceti? Am intrat numai putin sa vad ce faceti ca trebe sa dorm un pic ... nu am fost tocmai cuminte si daca bat campii scuze ... am motive multi pupicei... promo yok
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Re: 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
intru putin mai tarziu ... am dormit trei ore azi noapte si acum dorm pe mine
anuta1971- vip
aaa rosie pai si eu imi pun una .. tot rosie fug repede papa ne citim mai tirziuanuta1971 a scris:te pup elena.. ce face Miha isi pune rochia rosie?.. o stii? daca nu, sa o rogi sa ti-o arate.. e traznetelena a scris:BINE AI VENIT te intelegem stai fara grija du te odihneste te sa fii in forma ca vad ca mihaela se pregateste de pe acumanuta1971 a scris:bine v-am gasit fetelor ce faceti? Am intrat numai putin sa vad ce faceti ca trebe sa dorm un pic ... nu am fost tocmai cuminte si daca bat campii scuze ... am motive multi pupicei... promo yok
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
Localizare : bucuresti
https://www.facebook.com/photo.php?pid=35165&o=all&op=1&view=all&subj=31376838423&id=100001414719181elena a scris: deea poate ne spui ca vad ca miha vrea sa fie mai frumoasa decit noi tinuta obligatorie pentru diseara da ne niste indicii ca nu o lasam pe miha sa ne intreaca nu
elena- vip
deea te rog frumos mi am sters poza din avatar vreau sa o pun pe asta si nu stiu vrei sa mi schimbi si mie avatarul te roooog cind ai timp ca nu am nimic sielena a scris:https://www.facebook.com/photo.php?pid=35165&o=all&op=1&view=all&subj=31376838423&id=100001414719181elena a scris: deea poate ne spui ca vad ca miha vrea sa fie mai frumoasa decit noi tinuta obligatorie pentru diseara da ne niste indicii ca nu o lasam pe miha sa ne intreaca nu
elena- vip
DEEA UNDE ESTIelena a scris:https://www.facebook.com/photo.php?pid=35165&o=all&op=1&view=all&subj=31376838423&id=100001414719181elena a scris: deea poate ne spui ca vad ca miha vrea sa fie mai frumoasa decit noi tinuta obligatorie pentru diseara da ne niste indicii ca nu o lasam pe miha sa ne intreaca nu
elena- vip
[quote="elena"]
DEEA UNDE ESTI [/quot trebuie sa ies un pic revin mai tirziu DEEA CITESTE SI TU CE TI AM ZIS MACAR SA STIU CA AI LUAT LA CUNOSTIINTA SI CIND AI TIMP HELPelena a scris:https://www.facebook.com/photo.php?pid=35165&o=all&op=1&view=all&subj=31376838423&id=100001414719181elena a scris: deea poate ne spui ca vad ca miha vrea sa fie mai frumoasa decit noi tinuta obligatorie pentru diseara da ne niste indicii ca nu o lasam pe miha sa ne intreaca nu
elena- vip
[quote="elena"]
DEEA NU MAI ESTE NEVOIE AM REUSIT SINGURA SA MI SCHIMB POZA DIN AVATARelena a scris:DEEA UNDE ESTI [/quot trebuie sa ies un pic revin mai tirziu DEEA CITESTE SI TU CE TI AM ZIS MACAR SA STIU CA AI LUAT LA CUNOSTIINTA SI CIND AI TIMP HELPelena a scris:https://www.facebook.com/photo.php?pid=35165&o=all&op=1&view=all&subj=31376838423&id=100001414719181elena a scris: deea poate ne spui ca vad ca miha vrea sa fie mai frumoasa decit noi tinuta obligatorie pentru diseara da ne niste indicii ca nu o lasam pe miha sa ne intreaca nu
elena- vip
[quote="elena"]
m am jucat am colorat pagina acum plec papaelena a scris:DEEA NU MAI ESTE NEVOIE AM REUSIT SINGURA SA MI SCHIMB POZA DIN AVATARelena a scris:DEEA UNDE ESTI [/quot trebuie sa ies un pic revin mai tirziu DEEA CITESTE SI TU CE TI AM ZIS MACAR SA STIU CA AI LUAT LA CUNOSTIINTA SI CIND AI TIMP HELPelena a scris:https://www.facebook.com/photo.php?pid=35165&o=all&op=1&view=all&subj=31376838423&id=100001414719181elena a scris: deea poate ne spui ca vad ca miha vrea sa fie mai frumoasa decit noi tinuta obligatorie pentru diseara da ne niste indicii ca nu o lasam pe miha sa ne intreaca nu
elena- vip
Buna seara fetele
am intrat sa va salut , din pacate nu pot sta cu voi in seara asta, petrecere frumoasa va doresc ,
am intrat sa va salut , din pacate nu pot sta cu voi in seara asta, petrecere frumoasa va doresc ,
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Buna seara!!!elena a scris: deea poate ne spui ca vad ca miha vrea sa fie mai frumoasa decit noi tinuta obligatorie pentru diseara da ne niste indicii ca nu o lasam pe miha sa ne intreaca nu
Da, tinuta obligatorie.
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
buna seara fetelor.. pe unde sunteti?
anuta1971- vip
anuta1971 a scris:buna seara fetelor.. pe unde sunteti?
Bună seara Ana, eu sunt pe aici. Tu cum te distrezi?
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Pe aici .Ne pregatim de petrecere.Fetelor eu acum am intrat la Ezel si am vazut ca va fi la kanal d la noi din 23 SUPERRRR..!!!!!!!!
daca a inceput astia si cu ezel poate la anul ne va face vre-o bucurie si da Gonulcelen
ar trebui sa le trimitem la astia email-uri multe sa-i stresam un pic..daca Ezel se poate de ce nu s-ar putea si Gonulcelen???
daca a inceput astia si cu ezel poate la anul ne va face vre-o bucurie si da Gonulcelen
ar trebui sa le trimitem la astia email-uri multe sa-i stresam un pic..daca Ezel se poate de ce nu s-ar putea si Gonulcelen???
Ultima editare efectuata de catre Admin_dea05 in Sam 11 Sept 2010, 9:11 pm, editata de 1 ori
Admin_dea05- Admin
buna seara Narcisa am spus ca dorm putin dar yok abia am scapat de musafiri... ma gandeam ca apare vre-un promo in seara asta dar vad ca turcii astia serbeaza ... e liniste peste totnarcisa a scris:anuta1971 a scris:buna seara fetelor.. pe unde sunteti?
Bună seara Ana, eu sunt pe aici. Tu cum te distrezi?
anuta1971- vip
Buna seara Deea ..pana atunci o sa stim tot despre serial o sa stim si replicile ...Admin_dea05 a scris:Pe aici .Ne pregatim de petrecere.Fetelor eu acum am intrat la Ezel si am vazut ca va fi la kanal d la noi din 23 SUPERRRR..!!!!!!!!
anuta1971- vip
am dat intamplator pe yt peste ultimul promo.. mafie mare in filmul asta.. cel putin asa am inteles din ce am vazutAdmin_dea05 a scris:Pe aici .Ne pregatim de petrecere.Fetelor eu acum am intrat la Ezel si am vazut ca va fi la kanal d la noi din 23 SUPERRRR..!!!!!!!!
Ultima editare efectuata de catre anuta1971 in Sam 11 Sept 2010, 9:22 pm, editata de 1 ori
anuta1971- vip
Buna seara fetelor si bine v-am gasit.Aseara ia-ti cinstit cam multisor pe turcaleti si asa au uitat de asteptarile noastre.
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
anuta1971 a scris:
buna seara Narcisa am spus ca dorm putin dar yok abia am scapat de musafiri... ma gandeam ca apare vre-un promo in seara asta dar vad ca turcii astia serbeaza ... e liniste peste tot
Nici nu cred că vor da promo până miercuri. Eu zic că așteptăm degeaba.
Eu mă uitam la filmul Tubei Yuregine, abia acum am reușit să/mi fac timp să văd și eu ce n-am putut toată vara.
narcisa- vip
florica a scris:Buna seara fetelor si bine v-am gasit.Aseara ia-ti cinstit cam multisor pe turcaleti si asa au uitat de asteptarile noastre.
Bună Flori, se pare că pentru ei n-a fost destul, n-au fost mulțumiți de oferta noastră.
narcisa- vip
mie mi-a placut..Vizionare placuta!..eu am inceput sa ma uit la Gumus ,si-mi place.narcisa a scris:anuta1971 a scris:
buna seara Narcisa am spus ca dorm putin dar yok abia am scapat de musafiri... ma gandeam ca apare vre-un promo in seara asta dar vad ca turcii astia serbeaza ... e liniste peste tot
Eu mă uitam la filmul Tubei Yuregine, abia acum am reușit să/mi fac timp să văd și eu ce n-am putut toată vara.
Admin_dea05- Admin
Buna!florica a scris:Buna seara fetelor si bine v-am gasit.Aseara ia-ti cinstit cam multisor pe turcaleti si asa au uitat de asteptarile noastre.
Admin_dea05- Admin
e frumos filmul... mie mi-a placut... sa nu ma bati dar cred ca se putea si mai bine.. dar asta cred ca e vina regizorului nu a actorilor... cred ca s-a pus mult accent pe traditii ... imagine.. in dauna povestii... dar este un film superbnarcisa a scris:anuta1971 a scris:
anuta1971- vip
buna seara floricaflorica a scris:Buna seara fetelor si bine v-am gasit.Aseara ia-ti cinstit cam multisor pe turcaleti si asa au uitat de asteptarile noastre.
anuta1971- vip
Deea sa nu ma bati
http://www.joe-ks.com/archives_dec2004/KiltBlown.jpg
http://www.joe-ks.com/archives_dec2004/KiltBlown.jpg
anuta1971- vip
Continut sponsorizat
Pagina 32 din 37 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 37
Subiecte similare
» 19. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 26 .Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 34. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 43. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 51. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 26 .Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 34. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 43. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 51. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 32 din 37
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum