24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+15
axxa246
vivi
alitheea
iulianagl
Admin_dea05
pissycutz
iulia80
dana17
lyvya
florica
elena
DENISA
anuta1971
narcisa
mihaela99
19 participanți
Pagina 33 din 37
Pagina 33 din 37 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37
Re: 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Buna Narcisa probabil ca nu le-a fost destul dupa atita postela,azi atrbuit sa merg la piata iar ca am uitat sa cumpar toias-s- se citeste cu codita[oua] si am intrebat cit coasta coarnele tot 5 lei kg.
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Re: 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
cocos can: BUNA SEARA DRAGELOR GATA DE PETRECERE
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
Localizare : bucuresti
de ce???sa nu zici ca pe astia i-ai invitat la petrecere ca mor...anuta1971 a scris:Deea sa nu ma bati
http://www.joe-ks.com/archives_dec2004/KiltBlown.jpg
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Gata!elena a scris: : BUNA SEARA DRAGELOR GATA DE PETRECERE
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Buna seara Elenaelena a scris: cocos can: BUNA SEARA DRAGELOR GATA DE PETRECERE
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
NARCISA NU VREI SA L UITI PE CIHAN DE LOC IA UITATI VA CE FRUMUSETE DE AVATAR AM EIelena a scris: cocos can: BUNA SEARA DRAGELOR GATA DE PETRECERE
elena- vip
anuta1971 a scris: e frumos filmul... mie mi-a placut... sa nu ma bati dar cred ca se putea si mai bine.. dar asta cred ca e vina regizorului nu a actorilor... cred ca s-a pus mult accent pe traditii ... imagine.. in dauna povestii... dar este un film superb
Până acum nu am auzit pe nimeni spunând din tot sufletul că filmul a fost extraordinar. Mereu a fost un dar.... E mai bine că nu mă duc cu sacul la pomul lăudat ca să nu fiu dezamăgită.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
P S SINGURICA MI L AM PUSelena a scris:NARCISA NU VREI SA L UITI PE CIHAN DE LOC IA UITATI VA CE FRUMUSETE DE AVATAR AM EIelena a scris: cocos can: BUNA SEARA DRAGELOR GATA DE PETRECERE
elena- vip
de ce esti invidioasa?.. am crezut ca e o poveste ca scotienii nu poarta nimic pe sub Kilt se vede ca e adevaratAdmin_dea05 a scris:de ce???sa nu zici ca pe astia i-ai invitat la petrecere ca mor...anuta1971 a scris:Deea sa nu ma bati
anuta1971- vip
Dea te rog daca ai timp nu imi pui si mie un avatar ca eu inca n-am ajuns pina acolo cu invataturile, un Cansel mindru fain.
florica- vip
elena a scris:NARCISA NU VREI SA L UITI PE CIHAN DE LOC IA UITATI VA CE FRUMUSETE DE AVATAR AM EIelena a scris: cocos can: BUNA SEARA DRAGELOR GATA DE PETRECERE
Să știi că mi-e foarte dor de Cihan. Chiar am căutat mult printre poze și ceva cu el. Mi-a plăcut personajul foarte mult chiar și când băga fitile. Nu dați
narcisa- vip
anuta1971 a scris:Deea sa nu ma bati
I-ai căutat mult Ana?
narcisa- vip
asa e .. ti-a placut?... zona e superbanarcisa a scris:anuta1971 a scris: e frumos filmul... mie mi-a placut... sa nu ma bati dar cred ca se putea si mai bine.. dar asta cred ca e vina regizorului nu a actorilor... cred ca s-a pus mult accent pe traditii ... imagine.. in dauna povestii... dar este un film superb
Până acum nu am auzit pe nimeni spunând din tot sufletul că filmul a fost extraordinar. Mereu a fost un dar.... E mai bine că nu mă duc cu sacul la pomul lăudat ca să nu fiu dezamăgită.
anuta1971- vip
Anuta poate ca aveau tanga.
florica- vip
acum te iertam altadata :bom: vezi ca apare altul il da vintul jos daca sufla mai tarenarcisa a scris:elena a scris:NARCISA NU VREI SA L UITI PE CIHAN DE LOC IA UITATI VA CE FRUMUSETE DE AVATAR AM EIelena a scris: cocos can: BUNA SEARA DRAGELOR GATA DE PETRECERE
Să știi că mi-e foarte dor de Cihan. Chiar am căutat mult printre poze și ceva cu el. Mi-a plăcut personajul foarte mult chiar și când băga fitile. Nu dați
elena- vip
v-am vazut asa .. cam fara chefnarcisa a scris:anuta1971 a scris:Deea sa nu ma bati
I-ai căutat mult Ana?
anuta1971- vip
florica a scris:Buna Narcisa probabil ca nu le-a fost destul dupa atita postela,azi atrbuit sa merg la piata iar ca am uitat sa cumpar toias-s- se citeste cu codita[oua] si am intrebat cit coasta coarnele tot 5 lei kg.
La Oradea se găsește revent? În București am tot căutat dar n/am găsit nicăieri. Elena că tot ești de aici, tu ai văzut pe undeva revent?
narcisa- vip
lasa anuta draga mea ca nu te bate nimeni m am uitat de vreo doua ori .. au chiloteinarcisa a scris:anuta1971 a scris:Deea sa nu ma bati
I-ai căutat mult Ana?
elena- vip
daca te uiti mai atent.. ca eu m-am uitat nu auflorica a scris:Anuta poate ca aveau tanga.
anuta1971- vip
zii ce este ala ca imediat iti trimit pe bunenarcisa a scris:florica a scris:Buna Narcisa probabil ca nu le-a fost destul dupa atita postela,azi atrbuit sa merg la piata iar ca am uitat sa cumpar toias-s- se citeste cu codita[oua] si am intrebat cit coasta coarnele tot 5 lei kg.
La Oradea se găsește revent? În București am tot căutat dar n/am găsit nicăieri. Elena că tot ești de aici, tu ai văzut pe undeva revent?
elena- vip
ride spre rusinea mea nu stiu ce esteelena a scris:zii ce este ala ca imediat iti trimit pe bunenarcisa a scris:florica a scris:Buna Narcisa probabil ca nu le-a fost destul dupa atita postela,azi atrbuit sa merg la piata iar ca am uitat sa cumpar toias-s- se citeste cu codita[oua] si am intrebat cit coasta coarnele tot 5 lei kg.
elena- vip
stati ca stiu ce este da am vazut este purgativ sau cam asa ceva nu da am vazutelena a scris:ride spre rusinea mea nu stiu ce esteelena a scris:zii ce este ala ca imediat iti trimit pe bunenarcisa a scris:florica a scris:Buna Narcisa probabil ca nu le-a fost destul dupa atita postela,azi atrbuit sa merg la piata iar ca am uitat sa cumpar toias-s- se citeste cu codita[oua] si am intrebat cit coasta coarnele tot 5 lei kg.
elena- vip
anuta1971 a scris: v-am vazut asa .. cam fara chef
Să știi că mie mi/a crescut cheful. Mai mult, m/am apucat și eu să caut poze cu scoțieni. Să mă lămuresc dacă au sau nu tanga.
narcisa- vip
ia sa vedem cu ce vii adevarata dilemanarcisa a scris:anuta1971 a scris: v-am vazut asa .. cam fara chef
Să știi că mie mi/a crescut cheful. Mai mult, m/am apucat și eu să caut poze cu scoțieni. Să mă lămuresc dacă au sau nu tanga.
anuta1971- vip
elena a scris:ride spre rusinea mea nu stiu ce esteelena a scris: zii ce este ala ca imediat iti trimit pe bune
E o plantă de la care se folosesc tulpinile la prăjituri sau la dulceață. Am mâncat o prăjitură făcută cu revent acum vreo 10 ani și de atunci mi-a rămas gândul la revent. Se găseste în ardeal dar pe aici nu am auzit de ea. În fiecare vară caut și nici o speranță.
narcisa- vip
Continut sponsorizat
Pagina 33 din 37 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37
Subiecte similare
» 19. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 26 .Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 34. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 43. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 51. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 26 .Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 34. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 43. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 51. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 33 din 37
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum