24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+15
axxa246
vivi
alitheea
iulianagl
Admin_dea05
pissycutz
iulia80
dana17
lyvya
florica
elena
DENISA
anuta1971
narcisa
mihaela99
19 participanți
Pagina 34 din 37
Pagina 34 din 37 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35, 36, 37
Re: 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
daca ai probleme am auzit o nutritionista cind vorbea cu cineva care are probleme sa manince in fiecare dimineata cite un kiwi si se rezolva cica este foarte bun pentru asa cevaelena a scris:stati ca stiu ce este da am vazut este purgativ sau cam asa ceva nu da am vazutelena a scris:ride spre rusinea mea nu stiu ce esteelena a scris:zii ce este ala ca imediat iti trimit pe bunenarcisa a scris:florica a scris:Buna Narcisa probabil ca nu le-a fost destul dupa atita postela,azi atrbuit sa merg la piata iar ca am uitat sa cumpar toias-s- se citeste cu codita[oua] si am intrebat cit coasta coarnele tot 5 lei kg.
La Oradea se găsește revent? În București am tot căutat dar n/am găsit nicăieri. Elena că tot ești de aici, tu ai văzut pe undeva revent?
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
Localizare : bucuresti
Re: 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
anuta1971 a scris: ia sa vedem cu ce vii adevarata dilema
Tu crezi că dacă găsesc ceva mai vin? Cel puțin până mă lămuresc bine.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
da iti trimit ai cuvintul meu lasa mi adresa pe mp si ti trimit chiar miine ma duc si iau sa mi spui citnarcisa a scris:elena a scris:ride spre rusinea mea nu stiu ce esteelena a scris: zii ce este ala ca imediat iti trimit pe bune
E o plantă de la care se folosesc tulpinile la prăjituri sau la dulceață. Am mâncat o prăjitură făcută cu revent acum vreo 10 ani și de atunci mi-a rămas gândul la revent. Se găseste în ardeal dar pe aici nu am auzit de ea. În fiecare vară caut și nici o speranță.
elena- vip
melodia din Yregine Sornarcisa a scris:elena a scris:ride spre rusinea mea nu stiu ce esteelena a scris: zii ce este ala ca imediat iti trimit pe bune
E o plantă de la care se folosesc tulpinile la prăjituri sau la dulceață. Am mâncat o prăjitură făcută cu revent acum vreo 10 ani și de atunci mi-a rămas gândul la revent. Se găseste în ardeal dar pe aici nu am auzit de ea. În fiecare vară caut și nici o speranță.
https://www.facebook.com/video/video.php?v=150153591682324
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
narcisa a scris:anuta1971 a scris: ia sa vedem cu ce vii adevarata dilema
Tu crezi că dacă găsesc ceva mai vin? Cel puțin până mă lămuresc bine.
anuta1971- vip
doamne iar eu am inteles ca ti trebuie pentru altceva ca stiu de undeva dar nu mi aduc aminte acum pe moment ca spunea ceva de revent ca purgativ cred ca eu cum sunt aiurita cine stie ce oi fi inteleselena a scris:da iti trimit ai cuvintul meu lasa mi adresa pe mp si ti trimit chiar miine ma duc si iau sa mi spui citnarcisa a scris:elena a scris:ride spre rusinea mea nu stiu ce esteelena a scris: zii ce este ala ca imediat iti trimit pe bune
elena- vip
elena a scris: daca ai probleme am auzit o nutritionista cind vorbea cu cineva care are probleme sa manince in fiecare dimineata cite un kiwi si se rezolva cica este foarte bun pentru asa ceva
N-am probleme dar mi-a plăcut mult gustul. E foarte parfumată planta. Au trecut 10 ani dar tot mai caut. Dacă vezi vreodată prin București dă/mi un semnal.
narcisa- vip
Bine!!!florica a scris:Dea te rog daca ai timp nu imi pui si mie un avatar ca eu inca n-am ajuns pina acolo cu invataturile, un Cansel mindru fain.
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
ti am zis miine ma duc si vorbimnarcisa a scris:elena a scris: daca ai probleme am auzit o nutritionista cind vorbea cu cineva care are probleme sa manince in fiecare dimineata cite un kiwi si se rezolva cica este foarte bun pentru asa ceva
N-am probleme dar mi-a plăcut mult gustul. E foarte parfumată planta. Au trecut 10 ani dar tot mai caut. Dacă vezi vreodată prin București dă/mi un semnal.
elena- vip
elena a scris: ti am zis miine ma duc si vorbim
Unii o știu cu numele de răbarbără sau rubarbă. De fapt puțină lume o știe după numele de revent. Așa că să întrebi cu primele două denumiri.
narcisa- vip
Narcisa n-am uzit pina acum de revent ,poate ca pe aici i-o fi zicand altfel am sa ma interesez si iti voi spune.
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
narcisa a scris:elena a scris: ti am zis miine ma duc si vorbim
Unii o știu cu numele de răbarbără sau rubarbă. De fapt puțină lume o știe după numele de revent. Așa că să întrebi cu primele două denumiri.
elena- vip
anuta1971 a scris:melodia din Yregine Sor
Mulțumesc pentru link, frumoasă mai este Tuba asta. Acum am luat o mică pauză de la film, umblu după scoțieni, dar ori nu știu eu să caut ori sunt scumpi la vedere că rezultate yok.
narcisa- vip
ei florica felicitari uite ce avatar frumos aiflorica a scris:Narcisa n-am uzit pina acum de revent ,poate ca pe aici i-o fi zicand altfel am sa ma interesez si iti voi spune.
elena- vip
ia sa vad daca eu gasescnarcisa a scris:anuta1971 a scris:melodia din Yregine Sor
Mulțumesc pentru link, frumoasă mai este Tuba asta. Acum am luat o mică pauză de la film, umblu după scoțieni, dar ori nu știu eu să caut ori sunt scumpi la vedere că rezultate yok.
anuta1971- vip
Multumesc Deea ,Elena acum mai lamurit de rubarda am auzit si am vazut la Real de multe ori de vanzare nu am folosit niciodata la tv am vazut cind preparau cite ceva mai ales pe Discacuveri[nu stiu daca asa se scrie]este o planta ca un fel de sfecla la frunze asa mari cu codita lunga si putin roz nici n-am stiut ca se gaseste si la noi.
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
poate ma da Deea afara de aici uite Narcisa
http://www.myspaceantics.com/images/myspace-graphics/funny-pictures/blown-kilt.jpg
http://www.myspaceantics.com/images/myspace-graphics/funny-pictures/blown-kilt.jpg
anuta1971- vip
anuta1971 a scris:
ia sa vad daca eu gasesc
Dacă găsești îi imparți, nu-i păstrezi doar pentru tine. Facem cercetările împreună ca rezultatul să aibă acuratețe.
narcisa- vip
anuta1971 a scris:poate ma da Deea afara de aici uite Narcisa
[
Caută și tu una în care bate vântul.
narcisa- vip
ba da se gaseste miine oricum ies in oras cu astia micii si cred ca stiu si unde am vazut va spun miineflorica a scris:Multumesc Deea ,Elena acum mai lamurit de rubarda am auzit si am vazut la Real de multe ori de vanzare nu am folosit niciodata la tv am vazut cind preparau cite ceva mai ales pe Discacuveri[nu stiu daca asa se scrie]este o planta ca un fel de sfecla la frunze asa mari cu codita lunga si putin roz nici n-am stiut ca se gaseste si la noi.
elena- vip
Să știi că tot nu sunt lămurită. Sunt tare grea de cap
narcisa- vip
poate imi traduce ce vede copilul ala de casca gura asa de marenarcisa a scris:anuta1971 a scris:poate ma da Deea afara de aici uite Narcisa
elena- vip
pai a doua poza e cu vant si se vede clar... nik tanganarcisa a scris:anuta1971 a scris:poate ma da Deea afara de aici uite Narcisa
Ultima editare efectuata de catre anuta1971 in Sam 11 Sept 2010, 10:19 pm, editata de 1 ori
anuta1971- vip
elena- vip
buna seara dragelor..
mai anuta ce cauti pe sub fuste?
mai anuta ce cauti pe sub fuste?
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
Continut sponsorizat
Pagina 34 din 37 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35, 36, 37
Subiecte similare
» 19. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 26 .Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 34. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 43. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 51. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 26 .Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 34. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 43. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 51. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 34 din 37
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum