28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+14
alitheea
Gloxinia2010
mihaela99
florica
lica54
dana17
iulianagl
danaxbt
narcisa
elena
anuta1971
axxa246
DENISA
Admin_dea05
18 participanți
Pagina 21 din 40
Pagina 21 din 40 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40
Re: 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Saracul Cansel a ramas cu gura cascata ,cand vede ce imaginatie aveti ...Copii cu Selin ? Nici nu vrea sa auda ...Exclus !!!
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
Re: 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
dana17 a scris:[]Sta prost cu nervii ...
, ma gandeam eu :drunken:
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
dana17 a scris:
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs339.ash2/61959_110693618990494_100001495681702_78258_8362853_n.jpg
Saracul Cansel a ramas cu gura cascata ,cand vede ce imaginatie aveti ...Copii cu Selin ? Nici nu vrea sa auda ...Exclus !!!
da mai Dana , dar dupa asa noapte , cum zis si el in primul ep. , tot ce se poate , dar eu nu cred ca e Selin
mihaela99- vip
Buna dimineata Dana ..frumoasa intrarea ti-ai facutdana17 a scris:Buna fetelor ,dar ce vivace santeti azi ,asa dimineata ...
sa ai o zi si o saptamana excelente
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
anuta1971 a scris:[
Buna dimineata Dana ..frumoasa intrarea ti-ai facut
ai vzt ce pisica are ?
mihaela99- vip
Buna ziua si spor la treaba!
danaxbt- membru senior
Data de inscriere : 17/08/2010
Varsta : 40
Localizare : Sibiu
:hello:Buna draga mea normal ca avem spor doar este luni asa ca toata saptamina ne merge binedanaxbt a scris:Buna ziua si spor la treaba!
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
cine?mihaela99 a scris:
ai vzt ce pisica are ?
anuta1971- vip
Buna Anuta... Nu e de rasa si educatia se prinde greu de ea ... Multumesc si tie la fel...anuta1971 a scris:
Buna dimineata Dana ..frumoasa intrarea ti-ai facut
dana17- vip
Buna ziua danaxbt multumim..si tie o zi buna... vezi ce spor avemdanaxbt a scris:Buna ziua si spor la treaba!
anuta1971- vip
BUNA !!!danaxbt a scris:Buna ziua si spor la treaba!
dana17- vip
anuta1971 a scris:[
cine?
Dana cum cine?
mihaela99- vip
danaxbt a scris:Buna ziua si spor la treaba!
Buna Danax o zi frumoasa si tie
mihaela99- vip
Si eu am mari indoieli ...nu poti supravietui dupa asa o cazatura pe asfalt ,ar fi SF...Eu sant curioasa cum v-a reactiona Nesrin ,cand Murat o v-a prezenta parintilor ,ii v-a spune lui Murat sau macar sotului ca ea s-a intalnit in trafic cu cineva care semana leit cu Selin si culmea era blonda nu bruneta , ca noua asistenta ...V-a intelege ca Murat e intr-o capcana ?mihaela99 a scris:
da mai Dana , dar dupa asa noapte , cum zis si el in primul ep. , tot ce se poate , dar eu nu cred ca e Selin
dana17- vip
Si eu am mari indoieli ...nu poti supravietui dupa asa o cazatura pe asfalt ,ar fi SF...Eu sant curioasa cum v-a reactiona Nesrin ,cand Murat o v-a prezenta parintilor ,ii v-a spune lui Murat sau macar sotului ca ea s-a intalnit in trafic cu cineva care semana leit cu Selin si culmea era blonda nu bruneta , ca noua asistenta ...V-a intelege ca Murat e intr-o capcana ?[/quote]
Dar daca mamicuta lui e la curent cu toate astea?nu as intelege de ce ar vrea sa i faca rau....dar poate ea doar vrea sa fie impreuna din nou cu mandra aia....si selin sa urmareasca altceva
Dar daca mamicuta lui e la curent cu toate astea?nu as intelege de ce ar vrea sa i faca rau....dar poate ea doar vrea sa fie impreuna din nou cu mandra aia....si selin sa urmareasca altceva
Ultima editare efectuata de catre danaxbt in Lun 27 Sept 2010, 12:01 pm, editata de 2 ori
danaxbt- membru senior
[quote="dana17"][Si eu am mari indoieli ...nu poti supravietui dupa asa o cazatura pe asfalt ,ar fi SF...Eu sant curioasa cum v-a reactiona Nesrin ,cand Murat o v-a prezenta parintilor ,ii v-a spune lui Murat sau macar sotului ca ea s-a intalnit in trafic cu cineva care semana leit cu Selin si culmea era blonda nu bruneta , ca noua asistenta ...V-a intelege ca Murat e intr-o capcana ?[http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs330.ash2/61009_131035916945091_121652231216793_165659_7323890_n.jpg
nu stiu este inca un mister, mai avem nevoie de indicii poate dupa ep. de vineri , sa auzim si dialogurile dintre ei , nu stiu :drunken:
nu stiu este inca un mister, mai avem nevoie de indicii poate dupa ep. de vineri , sa auzim si dialogurile dintre ei , nu stiu :drunken:
mihaela99- vip
[quote="dana17"]Si eu am mari indoieli ...nu poti supravietui dupa asa o cazatura pe asfalt ,ar fi SF...Eu sant curioasa cum v-a reactiona Nesrin ,cand Murat o v-a prezenta parintilor ,ii v-a spune lui Murat sau macar sotului ca ea s-a intalnit in trafic cu cineva care semana leit cu Selin si culmea era blonda nu bruneta , ca noua asistenta ...V-a intelege ca Murat e intr-o capcana ?
E u zic ca ar TREBUI sa spuna o mama care tine la fericirea copilului ei ar fi firesc sa spuna dar eu cred ca Nu va spune pentru ca ii vine la tanc aceasta aparitie si cum ea nu prea o inghite pe Hasret s ar putea sa se complace in aceasta situatie crezind ca face BINE
E u zic ca ar TREBUI sa spuna o mama care tine la fericirea copilului ei ar fi firesc sa spuna dar eu cred ca Nu va spune pentru ca ii vine la tanc aceasta aparitie si cum ea nu prea o inghite pe Hasret s ar putea sa se complace in aceasta situatie crezind ca face BINE
elena- vip
danaxbt a scris:Si eu am mari indoieli ...nu poti supravietui dupa asa o cazatura pe asfalt ,ar fi SF...Eu sant curioasa cum v-a reactiona Nesrin ,cand Murat o v-a prezenta parintilor ,ii v-a spune lui Murat sau macar sotului ca ea s-a intalnit in trafic cu cineva care semana leit cu Selin si culmea era blonda nu bruneta , ca noua asistenta ...V-a intelege ca Murat e intr-o capcana ?
Dar daca mamicuta lui e la curent cu toate astea?[/quote] scuza ma ixulet eu i am raspuns danei sunt cam aiurita astazi scuze ia si tu raspunsul meu de la dana scuze
elena- vip
Parca ar fi cam mult pt o mama ,nu crezi ?Trebuie sa vina si iertarea ,ca de e mama ...si e greu... Dar mai stii ?danaxbt a scris:
Dar daca mamicuta lui e la curent cu toate astea?
dana17- vip
[quote="elena"] asta e efectul selin......ne a zapacit pe toate..... https://www.youtube.com/watch?v=ODcxt7ce2iE&feature=related
sa i mai revedem putin.........
sa i mai revedem putin.........
danaxbt- membru senior
Asta e nou ...va place ? indragostit
dana17- vip
[quote="danaxbt"]Multumesc pentru intelegere dar bravo pentru spiritul de observatie chiar nesrin a VAZUT O BLONDA
Ultima editare efectuata de catre elena in Lun 27 Sept 2010, 12:08 pm, editata de 1 ori
elena- vip
cand o persoana e fericita se spune ca parca rade si cu ochii....asa e murat cand o vede pe hasret
danaxbt- membru senior
D a si mai are un tic al gurii de parca ar saruta odanaxbt a scris:cand o persoana e fericita se spune ca parca rade si cu ochii....asa e murat cand o vede pe hasret
elena- vip
Cansel pe Tuba...danaxbt a scris:cand o persoana e fericita se spune ca parca rade si cu ochii....asa e murat cand o vede pe hasret
dana17- vip
Continut sponsorizat
Pagina 21 din 40 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 58. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 58. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 21 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum