28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+14
alitheea
Gloxinia2010
mihaela99
florica
lica54
dana17
iulianagl
danaxbt
narcisa
elena
anuta1971
axxa246
DENISA
Admin_dea05
18 participanți
Pagina 34 din 40
Pagina 34 din 40 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
Re: 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Buna dimineata Flory
si pe mine m-a intristat un pic , dar sa speram ca va fii bine, multumim pentru cafeluta
Nou HASRET MURAT
https://www.youtube.com/watch?v=0SHXp3LVqOU&feature=channel
si pe mine m-a intristat un pic , dar sa speram ca va fii bine, multumim pentru cafeluta
Nou HASRET MURAT
https://www.youtube.com/watch?v=0SHXp3LVqOU&feature=channel
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
Re: 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Buna dimineata ...Va doresc o zi buna ,azi am multa treaba ...Va pup...
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
Buna dimineata Flori.. o zi buna sa aiflorica a scris: BUNA DIMINEATA ANUTA, MIHAELA SI CELELALTE FETE CARE VOR MAI VENI.POFTITILA SAU SA AVETI O ZI FRUMOASA CU SOARE-N SUFLET SI-N INIMA .FETELOR M-AU BULVERSAT FOARTE TARE PROMOURILE ASTEA DOUA .MI-AU FACUT O DURERE LA INIMA MA TEM DE CEVA RAU, PRIMUL PROMO IMI DADUSE NISTE SPERANTE DAR ACUM MI FRICA DE CE VA FI .
sincer si pe mine m-au bulversat ...
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
OF,mi Mihaela mi-e teama ca din cauza geloziei Hasret sa nu faca o mare prostie, speram intr-o impacare mai moderata dar nu stiu cum va fi am vazut ca Hasret invartea un inel pe deget si Levant era destul de bucuros.Buna dimineata DANA SI SPOR LA MUNCA.
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
florica a scris: OF,mi Mihaela mi-e teama ca din cauza geloziei Hasret sa nu faca o mare prostie, speram intr-o impacare mai moderata dar nu stiu cum va fi am vazut ca Hasret invartea un inel pe deget si Levant era destul de bucuros.Buna dimineata DANA SI SPOR LA MUNCA.
da la asta ma gandesc si eu , imi este frica sa nu se casatoreasca cu Levent
mihaela99- vip
[quote="dana17"][
https://2img.net/h/i203.photobucket.com/albums/aa249/illpic/MornC007.gif Buna dimineata ...Va doresc o zi buna ,azi am multa treaba ...Va pup
Dana , spor la treaba , o zi usoara iti dorim
https://2img.net/h/i203.photobucket.com/albums/aa249/illpic/MornC007.gif Buna dimineata ...Va doresc o zi buna ,azi am multa treaba ...Va pup
Dana , spor la treaba , o zi usoara iti dorim
mihaela99- vip
La asa ceva m-am gindit si eu dar n-am avut curaj sa spun sa nu primesc .Mihaela
florica- vip
Buna dimineata Danadana17 a scris: https://2img.net/h/i203.photobucket.com/albums/aa249/illpic/MornC007.gif Buna dimineata ...Va doresc o zi buna ,azi am multa treaba ...Va pup... http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs350.ash2/63046_1335885051897_1674215621_653774_6397127_n.jpg
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
florica a scris:La asa ceva m-am gindit si eu dar n-am avut curaj sa spun sa nu primesc .Mihaela
stai linistita ca de la mine nu primesti , poate de la Elena ca ea e mai razboinica
mihaela99- vip
Stai ,faptul ca l-ai vazut pe Murat cu Bahar la masa ti-a dat starea asta ,dar eu zic ca lucrurile se indreapta un pic ,pana-si baga coada cu adevarat Selin ,macar un eoisod ,doua sa-i vedem aproape...Murat e un tip destept stie ca nu poate sa o supere pe toate planurile , ca studenta inghite ,in rest stie ca e temperamentala si nu cred ca v-a risca prea mult...Plus ,incepe sa-l deranjeze ca tot timpul e cu Levent... Poate in episodul asta ne lamurim daca e cu adevarat Selin ,vedem cum reactioneaza la Murat acasa ,daca cunoaste locul... Fetelor va pupă Dana ...florica a scris: SA AVETI O ZI FRUMOASA CU SOARE-N SUFLET SI-N INIMA .FETELOR M-AU BULVERSAT FOARTE TARE PROMOURILE ASTEA DOUA .MI-AU FACUT O DURERE LA INIMA MA TEM DE CEVA RAU, PRIMUL PROMO IMI DADUSE NISTE SPERANTE DAR ACUM MI FRICA DE CE VA FI .
dana17- vip
DANA nu ca l-am vazut pe Murat cu fantoma ma sperie ci insistentele lui Levent.Poate ca il atrage Hasret dar nu cred ca o iubeste cu adevarat el stie bineca n-are nici-o sansa dar pe linga faptul ca il invidiaza pe Murat este si un mare profitor, de la Murat nu mai pote lua nimic daca nu mai compune si atunci a gasit o mina de exploatat,Hasret si de ce nu si un bonus adica sa se casatoreasca cu ea.Mihaela nu m-am gindit la tine cu ci la toate fetele ca le supar cu vorbele mele .Elena daca ii cu armata ii da mina sa fie razboinica, P.acum va las plec la cumparaturi ,o zi mai buna in continuare,pa
florica- vip
am gasit clipul astaaaaaaaaaaaa si melodiaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ce frumos eeeeeeeeee
ce frumos eeeeeeeeee
mihaela99- vip
florica a scris: P.acum va las plec la cumparaturi ,o zi mai buna in continuare,pa
Flory , spor la cumparaturi, si vezi nu da banii pe prostii , ia mancare la copii
mihaela99- vip
Buna dimineata fetelor!!!!
am terminat si eu de facut pozele din ep 21
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/gonulcelen-heart-stealer-f3/gonulcelen-heart-stealer-poze-pictures-t92-750.htm#62092
Frumos promo!!! indragostit
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/gonulcelen-heart-stealer-f3/gonulcelen-heart-stealer-poze-pictures-t92-750.htm#62092
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Admin_dea05 a scris:Buna dimineata fetelor!!!!
Buna dimi Dea , frumoase poze
Promo este si nu este promitator , nici nu stii la ce sa te astepti
mihaela99- vip
Nici eu nu-mi dau seama ce va fii..sper sa fie de bine!mihaela99 a scris:Promo este si nu este promitator , nici nu stii la ce sa te astepti
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:[ Nici eu nu-mi dau seama ce va fii..sper sa fie de bine!
da ce citesti acolo asa de concentrata?, presa turca?
mihaela99- vip
da..mihaela99 a scris:
da ce citesti acolo asa de concentrata?, presa turca?
Admin_dea05- Admin
Buna Dea ,ce faci ? Fetelor un clip pt cele cu nervii tari... Caliti-va ,sar putea sa avem nevoie ...Admin_dea05 a scris:Buna dimineata fetelor!!!!
dana17- vip
Dana am vazut clipul mai devreme, dar nu mi- placut si de aceea nu l-am adus aici
mihaela99- vip
Te inteleg...Unul ca sa ne dregem gustul... indragostit Si-nca unul sa fim sigure ca n-am revenit ... cupidon
Ultima editare efectuata de catre dana17 in Mar 28 Sept 2010, 11:40 am, editata de 2 ori
dana17- vip
mihaela99- vip
danaxbt- membru senior
Data de inscriere : 17/08/2010
Varsta : 40
Localizare : Sibiu
https://www.dailymotion.com/video/xez7xf_g%20onulcelen-in-22-bolumunde-hasr%20et-i_shortfilms#from=embed
Those eyes are even more distant to me than before.
This love in my heart is an ongoing pain.
My eyes are watery because of my soul's grief
I am whimpering inside and I don't know what else...
My best friend is the night that hugs my soul
Look at who I have been committed to, I am crying secretly
Oh lonely darkness give me a remedy for my suffering
but the wounds in my heart are even deeper..
Sunt versuri traduse de Fadia ,se pare pt acest clip. Daca are timp cineva sa le traduca, sigur cu romantismul lor,multumirile si recunostiinta mea!
Those eyes are even more distant to me than before.
This love in my heart is an ongoing pain.
My eyes are watery because of my soul's grief
I am whimpering inside and I don't know what else...
My best friend is the night that hugs my soul
Look at who I have been committed to, I am crying secretly
Oh lonely darkness give me a remedy for my suffering
but the wounds in my heart are even deeper..
Sunt versuri traduse de Fadia ,se pare pt acest clip. Daca are timp cineva sa le traduca, sigur cu romantismul lor,multumirile si recunostiinta mea!
Gloxinia2010- membru activ
Data de inscriere : 02/09/2010
danaxbt a scris:Buna ziua,
Buna Dana x ,
mihaela99- vip
Continut sponsorizat
Pagina 34 din 40 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 58. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 58. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 34 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum